3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • UNREG
    az a faszi folyamatosan a gear-ek lába között rohangál, egy lövés a térdbe, akkor kitátja a száját, oda is egy rakéta! ezt váltogatta, pár perc alatt megvolt.
  • Davidus
    Mármint arra nem jöttem rá hogy mi ennek a jelentösége:)
  • UNREG
    mellesleg a törésbe biztosan bele lehetne kötni, na de ez nem a nascar topik, ugye :)))
  • Davidus
    Ja van valami amire nem jöttem rá:) Rádiozás közben ha megynomom az A-t(PS2-n nemtom mit)akkor egy faszi beleofázik az adásba:)
  • Davidus
    Az nekem 10 perc volt. Viszont én ott kb 2 órát voltam mert vagy harmincadik probálozásra sikerült:)
  • UNREG
    a főellenfeleket nem tudom, de arról is van egy video, amikor a metal gear-eket legyőzi, folyamatosan rohangál, eregeti a rakétákat és energiaveszteség nélkül megcsinálta pár perc alatt!! vazz, én csak azzal a résszel vagy egy órát kínlódtam! :)))
  • Davidus
    Akkor lehet hogy mégis meg lehet csinálni:)
  • mohus
    ja tényleg....
    vazz ez most esett le nekem....

szóval a konzol átirat is "tele-hibás", ha PC-re jön ki:)

a "telehibás" GTA3...soha többet nem nyomom

ja hogy a játékélmény körpályán zero az emberek 90%-nak az már nem számít:) igénytelen 90 %:)
  • UNREG
    ezen a videon az összes ellenfelet kikerülte, semmit nem foglalkozott velük, csak rohant előre.
  • UNREG
    az egyik ps2 újság dvd-jén fennt volt egy video szintén egy japcsitól, az elejétől az orosz csaj legyőzéséig 1.50 perc telt el, ha nem látom én sem hiszem el! azt nem tudom milyen fokozaton volt.
  • Davidus
    Ha nem lenne nmi és csak csinálni kéne a dolgokat ballra jobbra futkosva az lenne kb 1 óra. De mivel van ellenség nem lehet csak ugy átfutni kell öket kerülgetni meg minden. Ez minimum 1 óra +. Ehhez még jönnek a föellenségek amik akkor is idöbe kerülnek ha ez a japcsi az legnagyob penge a világon:) Meg van egy sniperes rész(mikor a Otacon huga baktat a hídon) ami kb 15 perc. Meg még egy csomo minden ami nem jut eszembe. Szerintem 3-4 óra lehet a legjobb idő. A konami meg magasról leszarja azt az oldalt szerintem:)
  • UNREG
    ne tudd meg, hogy a fanatikus japcsik mire képesek! :))) a konami pedig levette volna az oldalról, ha fals.
  • UNREG
    vazz ez szétesett, na mégegyszer! :))
    STAGE:TANKER/PLANT
    DIFFICULTY LEVEL:EXTREME
    TIME:01:43:45
    ALERT:3
    KILL:0
    RATION:0
    SAVE:7
  • Davidus
    Ja és anno a demoban volt ezen az oldalon egy 2 másodperces idö:) Ugyogy egyebet nem tudok elmondani.
  • Davidus
    Hát nemtom ha végig csak sprintel akkor talán megvan az idö. De még a föellendégekkel meg a sniperes feladatokkal is tökölni kell. Itt nekem akkor is sántit valami:)
  • UNREG
    NAME|AGE|SEX|REGION|TIME|SP.ITEM|DMG|FIRED|ALERT|CLR..ESC|KILL|MECH..D.|CONT.|RATION|SAVE|
    mitsu 11-20 male Asia 01:43:45 OFF 0 367 3 0 0 31 0 0 7 |
  • UNREG
    dehogy a demot, a tankert és a plant-ot együtt!! én se hittem, de fent van a konami oldalán! :))
    a japcsik nagyon profik tudnak lenni ilyen dolgokban.
  • Davidus
    Max a demót:)
  • UNREG
    vazz, én is megnéztem azt az oldalt, egy japcsi fickó very hardon 1.45 óra alatt teljesített, 0 rationnal és 0 killel!! ez az ember egy ufó! :)))
  • gergou
    Nem olvastam total vissza, de ha a nascar 2003 ra azt mondjatok, hogy nincs bent hiba, akkor nagyot tevedtek, a toresmechanikaban rengeteg hiba van, es rengeteg dolgot maskepp csinaltam volna bent..., de vannak akiknek ez igy tokeletes, mint hogy szamomra a metal gear solid 2 ilyen gamez, es ha ez valakinek nem tetszik, az tehet egy szivesseget;)
  • UNREG
    örülhetsz is, mert a haverod hülyeségeket hord össze. :))
  • KennyG
    ó jee!
  • UNREG
    vazz freak, az a lépcső alul KISZÉLESEDIK!
  • Jacek
    mhhmm ha minden jatek ugy lenne megcsinalva mint a NR2003 nem nagyon kene patcheket kiadni:))))))
  • UNREG
    ha konzolos játék lenne, freak rögtön találna benne 20 hibát! de mivel pc-s, ezért tökéletes.
    az mgs2-vel is ez a baj, hogy eredetileg ps2-es, ha csak pc-n lenne, dicsérné agyba-főbe. :))
  • mohus
    szóval szerinted hibátlan...:)

én biztos találnék benne hibát....ha akarok

ez ugye licencelt autóka..
  • toMpEr
    Mar masik ATI-s nak is volt ugyanilyen problemaja, szoval a patch biztos javitani fogja.
  • Davidus
    Úgy néz ki meg kell várnod az ati patch-et.
  • FREAK
    nem, ugyanis én megértem, ha valaki nem szereti a nascart, elég szélsőséges sport

csak épp a játékba, mint termékbe nem lehet belekötni....
  • mohus
    az is gayakorlatilag animáció nem?
  • mohus
    hát persze:)

és aminek nincs hibája abba már nyugodtan bele lehet buzulni:)
  • toMpEr
    ATI, mi?
  • Eye-scream
    Bazz csak egy 5 GBs particiom van, na mind1 majd megoldom...:)
  • Davidus
    Írd le a géped hátha az alapján.... Azt is milyen drivert használsz.
  • Hoz_Hun
    Jaj wazzzz....
    Muszáj ezt????
    Ha nem tetszik ne játszál vele, mást meg ne akarjál meggyőzni, mert nincs két ember akinek azonos izlése van. Ez a játék sokaknak tetszik, és vannak páran akiknek nem. Na bum, és? Minek kell hergelni és szidni azt ami nekik tetszik?
    Egyébként meg NINCS hibátlan játék. Semmi sem tökéletes. Aki dolgozik, hibázik. Így van ez a játékokkal is. van amiben több van, van amiben kevesebb, de hiba mindbe van.

Szvsz nem kéne húzni a népet. Inkább add át a terepet azoknak akik a játékal kapcsolatos infokat szeretnék begyűjteni a MGS guruktól, és ne kelljen 500 oldal fikázást tekergetni a válaszért.
  • Davidus
    Ó NEEEEEEE
  • FREAK
    a kurva nagy különbség, hogy abba nem lehet belekötni, mert NINCS hibája....
  • Davidus
    Lehet hogy nem a te TNT-d az a kártya amire írták a progit:)
  • Hoz_Hun
    Én most tettem fel az XP ntfs rendszerrel. Szenvedek is mert ha tul nagy winyo másolást csinálok kifagy. Úgy tudom a SP1 javítja a dolgot. A gamét letöltöttem.
    Ha végre stabil XP-m kicsomagolom aztán mehet is.
  • krisz073
    o picike,a kitömöritett iso alig 8 GB-t,ja és csak NTFS particiora tudod kitömöriteni.
    És vagy 8 GB-t telepit fel,szoval összesen 16 GB üres hely kell.