3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • aabyssx
    Van. Keresgélj alatta!
  • Sephi
    Ahm nekem ez volt alapbol es ezt szoktam meg. De van sok gomb ami ugyanazt csinaja es van olyan is ami sajnos ket dolgok csinal egyszerre :)
  • PhantomW
    amikor raidennel hatástalnítani kell a c4 ket a repülénél is van vagy ott csak a rakétákat jelzi mert én ott nem találtam semmit
    ha hatástalanítotam mindent hova menjek?
  • Hoz_Hun
    Kösz, majd én is valami hasonlóra átállítom.
  • Davidus
    Nekem full más az alap beállítás:) Vagy ezt már te állitottad át?
  • Jacek
    lehetne 100mb is csak akkor 23.4 masodpercig tartana, mert elhagytak a winrart a fejlesztok es nem tudtak hogy az sg0rol le lehet huzni az ingyenest:)
  • Jacek
    :DDDDDD
  • Sephi
    Lenyeg az hogy a kovetkezok a billentyuk :

N : ez a fo (use) hasznalati gomb bar nekem le is hajol meg fel is ugrik ladakra vele.
    B : ezt ha nyomva tartom akkor tudok setalni.
    X : ezzel lehet verekedni
    C : ha van fegyvered ezzel losz
    A : itt vana a cuccod... tards nyomva
    F : itt a fegyvered van.
    U : ha nincs fegyver a kezdben ezt lenyomva tartva tudod elcipelni a leutott/meghalt ellenfelet.
    Space : first person view
    Tab : terkep
    Enter : Codec

Lehet hasznalok mast is csak hirtelen nem gyutt eszembe.
  • KennyG
    : )))
  • Davidus
    Majd én írok. Ezt írná Jacek: Demó? LOL Ki töltene le 2 gigás demót:))))
  • Jacek
    mhhmm nem is merek mar irni:DDDDd
  • Davidus
    nincs
  • Davidus
    Én át se állitottam mert nem tudtam mi micsoda. Inkább megszoktam ugy ahogy van:)
  • Hoz_Hun
    Na tegnap FELTETTEM. Megy is királyul, minden ok. Azaz majdnem minden. Megtaláltam, hol kell álítani a gombokat, de...hát izé. Tudna valki támpontot adni, L1, L2 mit kezdjek. Meg egyáltalán az ottani álítgatással.
  • Davidus
    A jobb oldalon van egy rúd. Na azon kell függeszkedve araszolni és ráesni a csőre ami alatta van.
  • mohus
    a 2140 Dynamicnak ment
  • mohus
    "Egy háromsoros bézik programnak sincs hibája. Amúgy hidd el, hozzád hasonló attitűddel rendelkező okostojások biztos találnának benne hibákat."

ne személyeskedjünk már:) Freak egy elismert gémtesztelő...az 576 Konzolban pusztíja az oldalakat...az embernek még a játék kipróbálásától is elveszi a kedvét
  • mohus
    na végre egy korrekt analízis...

• mohus
    "tudod, hogy van ez.... ugyanaz a 90% százalék Kozsót meg Zámbó Jimmyt hallgat... a többség nem ugyanaz mint az igényesség"

én pont azt írtam, hogyha a 90% épp nem nascarozik attól még nem igénytelen! de azt sem írtam ,hogy igényes...

számomra igényes pl az az ember, aki nem szaratja a kutyáját a házad elé vagy nem okádja össze a dizsiben a klotyót:)

de játék alpján ezt nem tudom eldönteni...mert az ember a maga szórakoztatására játszik, de ha azzal másokat zavar, lehet az Tony Hawk 4 vagy Unreal, és olyan hangerőre csavarja az erősítőjét hogy a szomszéd panellakásban éjjel nyugovóra térő átlagember nem tud aludni, akkor az máris igénytelenné vált:)
  • mohus
    "szerintem meg egy kort nem tudnal menni de nem baj jo a GT3 csak egy arcade gamet hasonlitasz egy szimulatorhoz:)"

ezt aztán nem tudom miből raktad össze?:)

én mondjuk a konzolról való PC-átiratokról írtam...és megemlítettem, hogy a GTA3 , ami szintén konzol átirat, tele hibákkal..és emiatt Freak valószínűleg ezt is a kukába hajigálná...texturailag meg pláne:)
  • Joke
    Nem tudja valaki, hol található olyan progi, amivel lehetne szerkeszteni az iso-t?
  • Sephi
    Jah holnap el kell vigyem a pofamat a szerelohoz mert leesett baaz. Hat ez a repulos jelenet a Harrierel es a helcsivel valami leirhatattlan volt. Bazzz ilyet semilyen jatekban eletemben nem lattam meg mint ami itt folyt le 10 perc allat. Most jelenleg tok kivagyok mert nem tudom hogy kell lemenni arrol az ego platformarol amin vagyok :)
  • Dynamic
    Végre én is kipróbálhattam.Elismerem a grafika tényleg jobb "élőben", mint a képeken és a játszhatóság sem tűnik rossznak, sőt...Sajnos csak 5 percig bírtam nyomni, mert a gépigény eszméletlen.A jelenlegi gépemen játszhatatlan(gef2,1ghz,256mb).
    Kár érte...!!!
  • toMpEr
    VR missziok meg asszem a Snake Tale
  • Sephi
    Nos kerdes.
    Ott vagyok hogy at kene mennt az 1 esbol a 2 es Core ban de ott az a hidas resz. Ki kell lonom az oszes control panelt de nem sikerul. Sajnos sniper puskam nincs (tenyleg azt hol lehet beszerezni?:) es hat lottem en lattam hogy a galabok mellet is van meg a zaszlo hatanal de megsem talatam meg oszeset... esetleg valami help ?:)
  • Neme.
    "a kurva nagy különbség, hogy abba nem lehet belekötni, mert NINCS hibája...."

Egy háromsoros bézik programnak sincs hibája. Amúgy hidd el, hozzád hasonló attitűddel rendelkező okostojások biztos találnának benne hibákat.
  • Sephi
    gyerekek hulye kerdes de mi kulombseg van a sima Sons Of Liberty es a Substance kozott?
  • Sephi
    Szoval... le kell fenykepezni oldarol ahol a marine szo van rafestve felul...
    Majd shreehen ball es jobb es egy szmebeni kepet. Aztan jobb oldalt pont a sarkoban lent lesz egy gep

Oda upload oket :)
  • PhantomW
    amikor lefényképezted a metal gear-t akkor után hova kell menni mindig lejár az idő akkor "Huh!!"
    és vége
    nem tud valaki valamilyen nyelvü végigjátszást?
  • Sephi
    Igen errol beszeltem bazz!!! Ez a jatek buntet!!! Legjobb gama !!!!
  • gergou
    Na, most vegeztem ki a tanker chaptert, es azt kell mondjam, ez a game uberel, ilyen latvanyos 3ds animokat meg egyetlen gameben sem tapasztaltam... , aki ezt szidja, annak hibas az agymukodese:) Az atis kartyatulajokat meg sajnalom, ha lesz patch, ok is megtapasztaljak ezen gyonyort:)
  • PhantomW
    thx
  • Sephi
    jovan!!! Mar haladunk! Az est emeg Half Life , tomb Raider es rince OPf Persia oszehasonlitas volt! Most mar meg Nascar es GTA3 is bekerult :))

Akkor most eloszedem a Minkey Island-ot es a Syberiat is jo?

Blasta emborke nmem lattad hogy rohogtem :))) Semmi baj nem sertodtem meg :)

Frik meny a fracba ma innen e :)))))))))))))
  • Davidus
    Ahol a bombák vannak van 3 doboz is amit ki kell löni és megszünik az infra.
  • FREAK
    tudod, hogy van ez.... ugyanaz a 90% százalék Kozsót meg Zámbó Jimmyt hallgat... a többség nem ugyanaz mint az igényesség
  • PhantomW
    miután lekábítotam azt az orosz nőt utána lementem egy helyre ahol infra cuc miatt nem tudok továbbmenni aztán végig jártam az egész hajót de nem tudom hova kell menni nem tudja valaki?
  • UNREG
    mellesleg GTA3-at írt mohus, még figyelmetlen is vagy.
  • UNREG
    mohus nem tud menni a nascarral egy kört sem, te képtelen vagy irányítani sneak-et, azt hiszem kvittek vagytok. :))
  • Jacek
    szerintem meg egy kort nem tudnal menni de nem baj jo a GT3 csak egy arcade gamet hasonlitasz egy szimulatorhoz:)
  • UNREG
    ja és közben veszettül dobálta a csaligránátokat is...