3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Sephi
    Ize.. mi ki lehet venni azokat a motion blur azaz szellem efekteket?
  • CSOCSO
    jut eszembe..ez én voltam..és nem NICE
  • Davidus
    Van egy fagyasztó akármid amit a nigger adott. Azzal kell lefujni a c4-et.
  • Knox
    figyelj a felfuggesztett tengeralattjárora, ami a medence felett lóg!
  • Dj N-Ice
    Nah vazzeg,,,áhh kész vagyok teljesen!!!
    ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR GÉM EZ A SZOLID FÉM ZSÍR!!!!
    20onezres kis érzékelős joyommal annyira királyul játszható hogy jujj!!!! kircsi lassan döntöm a joy-t lassan megy..meg minden...mindenre megvan a button..azhem 10 button van rajta.,..szal kircsi..csak fura mert megszoktam hogy a két felső az inventory meg a fegyvertár..itt meg két másik gomb de kibaszott királyságos...szal joy al PERFECTEN lehet nyomni..oké .. MS termék.. kb akkora mint egy xbox joy sőőőt...a gombok még széjjelebb helyezkednek el..szal van hogy ugy nyomkodtam a gombokat hogy OK-jelet mutattam a kezemmel a joy on:))) 3 gombot nyomkodtam egyerre:))))))))
    király a game.. azhem én itt be is fejezem... megvárom mig lesz uj gépem...talán addigra hunosítás is lesz...tényleg nemtudni semmit erről hogy nem-e csinál valaki hunosítást?????
    zoral a game..és levettem a mosodást..ezerszer jobb!!!
    MINDENKINEK KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

ui:
    valaki írja már le hogy mi micsoda a key configban..pl mi az az L3????
    meg mik azok az N1..N2...stb gombok???mert ezeket nemtom levenni a keyből
  • Mr. Perfect
    Jöhetne már az az ATI patch!!!!!
    Nálam el sem indul a game sajnos, ATI R8500-on. Illetve elindul, de kép nincs csak hang, és továbblőni sem tudom semelyik billentyűvel. Csak az ESC működik amivel kilép. Mindenesetre nem szép ez a Konamitól. Azért egy XP újrainstallt még lehet, hogy megpróbálok. Valaki itt írta korábban, hogy azért elindul Radeonon is csak pl. csak ablakban...
  • Davidus
    Akkor valami el lehet baszarintva. www.fraps.com innen töltsd le a progit csak 50k. Ha elinditod mutatja game közben az fps-t. Nálam 1024x768 default beállitások mellett 15 fps mikor megkapom az irányítást(az esőben). Különben meg 30-40(szabadban 20-30). Ja és cel 1200+gef3ti200. Ugyhogy a te gépeden SOKKAL jobban kéne neki menni. Próbálj uj drivert.
  • CSOCSO
    800*600 ban van
  • Davidus
    Jobb oldali szellözön keresztül kell beirányítani a rakétát.
  • Knox
    Hali!
    PICIT SPOILER!
    Tudja vki, hogyan kell bemászni az elnökhzöz a szellozon át, hogy hatástalanitani tudjam az áramos padlot? a fegyvert ami kell hozzá megszereztem a vizből, de egyik szellozobe sem akar bemászni a kicsike! se kuszva se sehogy:((
  • Davidus
    Ja ha zavar a motion blur(nekem bejön)akkor ki lehet kapcsolni az effect-nél.
  • Davidus
    Vedd le a felbontást 1600x1200 ról akkor majd fut rendesen:)
  • Knox
    ATISOK FIGYELEM!
    AKINEK LEFAGY A BESZÉDNÉL A GEAR-ROL ÉS A SHELL2 CORE LIFNÉL, AZ ÁLLÍTSA A FELBONTÁST 800X600 32BITRE, NE WINDOW MODBA FUTTASSA, ÉS VEGYE KI A 32BIT ZBUFFER-T! Nekem igy átmegy
  • CSOCSO
    jesszus emberek ez baromira ronda..legalábbis ez az elmosottszág szar kibaszott gusztustalabn..és egy gef 4400 as p4 2.4 esen sem fut röccenés mentesen...
    amugy minden más királyul néz ki....állat a game..
  • Davidus
    WOW ezt kipróbálom:)
  • Hoz_Hun
    Köszi. Szóval csak fényképezzek agyba főbe. Én már a pódiumra is felmásztam, csak ott észrevettek, mert azt hittem hátulról is kell egy kép és, máshogy nemtudok mögé jutni.

Ja valami öltözőben az egyik szekrény ajtajának belsején lefényképeztem egy Japán csajt. Azt is elküldetem a gépen. A kis szemüveges nem akarta lementeni, de Snake megfenyegette, erre azt is lementette :). Ez csak poén volt? Vagy kel fényképeznem máshonnan is csajokat (Olgát is lefényképeztem míg aludt, de azt nem mentette el a haver, viszont megvan a dögcédulája, azzal mit kezdjek).
  • Davidus
    Mikor jo képet csinálsz szól a csávo hogy fasza. Ughogy ha nem mond semmt nem jo a kép:)
  • Knox
    Amikor fényképezel, kijelzi az eddig elkészitett képeket meg az ures helyeket is! mindegyik helyre fényképezz! oldalrol, szembol, marine jelrol, innen-onnan:) lényeg hogy kitoltsd a helyeket(ne szenvedj vele tul sokat)aztán usgyi a géphez és send! akkor jon a poen!
  • Hoz_Hun
    Srávok, honnan a picsábol kell lefényképezni ezt az átkozot Metal Geart. Csináltam már minkét oldalárol a MARINE jelről, szemböl,de a gis geci szemüveges még követeli a fotókat!!!! Mi gennyet kell csinálni.
  • Davidus
    még nem
  • Davidus
    Csak 5 gigat kell leszedni:)
  • Lacc
    Uramisten, le akartam szedni a gamet mert az első rész is nagyon bejött nekem, de 8 GIGA??? Ez azért már túltesz mindenen :D Lehet hogy ez valami anti-warez dolog, mert 8 gigát azért nem szed le mindenki. Főleg nem csellóval a havi 15 giga limittel :) Hát ezt max akkor fogom végignyomni ha majd a tescóban árulják a turkálóban 2000 forintért.
  • CSOCSO
    ehh mah lehet hogy játszom vele....izé....fat 32 nem kezeli a 4 gigás fileokat ugye???
  • UNREG
    menj vissza a mini tengeralattjáróhoz, ott lesz!
  • PhantomW
    amikor megtaláltam a sensor A val az összes c4 és kaptam egy sensor B akkor hova menyek?
  • CSOCSO
    én is ládtam már csilivilibb grafikát ez tény...nagyon sok van...csak kezdj el játszani aztán egy két jelenetnél majd ledöbbensz hogy hmm bazze viszont ilyet nem láttál..8 giga szard már le ha ismernéd a játékot az elsőt végignyomtad volna akkor pont leszarnád hogy 8 giga...
    Le merem fogadni hogy már Sephi is leszarja hogy hány giga a gamma csak az a fő hogy megjelent pc re..Így van Sephi?
    én is leszarom hogy hány giga..nem kevés adatot töröltem hogy felférjen a gépre...csakhát kéne egy gép...egy új gép:)
  • Mr. Perfect
    Rákattintasz az angolra, és egy nagyon cool oldalt láthatsz, még ha túl sok új infót nem is tartalmaz de elég jól megcsinálták, flash animok, meg választható zene, stb...
  • Davidus
    Beállsz az ajtoba és nem mész sehova. Mikor kiugrik a vizböl rálösz azzal a gránátvetövel vagy mi az.
  • Sephi
    Aztkerdeztem hogy kell Vamp-et megolni vaaazz!!! Amikor nekimentem meg volt 3 ration-om de ha meghalok akkor nulla lesz es igy meg nehezebb lesz most megolni! De egyszeruen nem fogom fel hogy mindig meg tud utni hiaba menekulok!! HELP!
  • Sephi
    Talan ha elekzded jaccani es jatszod sokat rajosz hogy ilyen grafikaval se talakoztal meg ember.

Baz!! Vamp-ot hogy olom meg???

• toMpEr
    es itt mit kell?
  • Mr. Perfect
    Ezt nézzétek meg:
    http://www.metalgearsolid2.de/site/auswahl.html#
  • gergou
    Na fene, egyre jobban tetszik ez a game, azt kell mondjam az idei ev eddigi legjobbja, most mar javaban a plant chaptert nyomom, olyan gyonyoru audiovizualis animok vannak, hogy az ember szo szerint elkabul toluk:)
  • OMax
    Na meg el se kezdtem jaccani ! Mar nem azert de mi ezen 8gb?? ja lehet hosszu :)) mert a grafika egyaltalan nem nagy szam ! soot... lattam ma jobbat! Es nemtom mit mondtatok de a Splinter Cellel nem lehet hasonlitani mert telyesen mas stilus... Lehet ha sok turelmem lessz elkezdem jaccani! Udv mindenkinek ! es udv Sephi!
  • Davidus
    Le lehet vele rugni a katonákat is:)
  • Davidus
    Ja nekifutsz és Y :)
  • Sephi
    Ember! En nem tudtam hogy ebbe at lehet ugrani a lukas hidakat is!!! Itt konlodtam felorat mig rajottem hogy kell atmenni a repulos resz utan bazz.. De milyen nehez volt!
  • PhantomW
    thx
    ati patch nem tudjátok mikor lesz az átvezető moviek elég furcsák
  • Davidus
    ja nem figyelek:)
  • Davidus
    A repelő alatt van. Be lehet alá kúszni.