Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
grafikában meg biztos nagyon ott vagy, ha nem értesz egyet....
Riszpekk
Ki mint veti ágyát....... Érdekes, más fejlesztõk képesek kevesebb pénzért dolgozni, a ferdeszemû gecik meg csak akkor izzadnak le, ha villognak a dollárjelek... Hát ha õk így állnak hozzá, akkor ne is várjanak többet.
Riszpekk
Az árnyékokra gondolsz? Na menny ánrílezni, ok?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Na mennyél unrealezni...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Riszpekk
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Riszpekk
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha csak 3 perced jaccod arrol meg nem lehet velemnyt irni szal megint ott kotunk ki hogy beszeltek e nem is tudgyatok hogy mirol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
KB 2 percig volt fenn a gépen....
:-)))))))
a legfontosabb a textúra, mert azzal egy low poly modell is bikán nézhet ki
namármost ami ebben van, az nem textúra, hanem színes foltok
Riszpekk
Errol van szo. En meg nem lattam ehez foghato grafikat semmilyen jatekban.
amúgy PC-n próbáltam, de nem volt kedvem rajta röhögni, inkább uninstall
Riszpekk
Es a story? Ugye jaccotad az egyest nem? Ha nem jaccotad akkor halgassa el ha meg jaccotad akkor tudnod kene! Nekem vegig ment a hatomon a hideg mikor Gray Fox megjelent peldaul. nem is beszelve Ocelotrol.
nyugodtan menj be egy autós topikba, ha úgy érzed, a fejlesztõk hülyére veszik a játékost
akár már most indulhatsz a Race Driver topikba, ugyanis ott ugyanez a téma, profi munka helyett gagyi fost adtak ki
Riszpekk
Ha ez nem jelenet volna soha meg ps2 re hanem csak Pc-re rogton elkusoltatok volna.
Igen bevallom nekem is soknak tunik az a 7 giga de akkoris megeri mert ennel rulezabb jatekot az egyes MGS ota nem jaccotam ebben a stilusban!
Riszpekk
En se vagyok oda mondjuk az autos jatekokert megsem megyek bunkozni a topicba. Ha nem tetszik nem teccik ez kesz. En ugyis kitartok az allaspontom mellet.
tudod, bárki belejöhet, de kérdés, hogy AKAR-E, ha eleve nem látja a szándékot a készítõk részérõl, hogy kiszolgálják
ha lusták rendesen megcsinálni, akkor játszanak vele õk
mozgó tárgyak meg már egy éve vannak mindenféle játékban, abban a gagyi Devastation demóban is csak úgy botladozol a szemétben...
Riszpekk
komlyan 4 féle képpen fel lehet venni egy hullát és odébbvinni?????
SRÁCOK!
Már tudom mitõl 8 giga!!!!
1. csúszós madárszarok
2. hullacipelések magasfoku kidolgozása motion capture-rel
:-))))
Es FREAK miert nem jaccod a Plant misziokat es ott nezd meg milyen a grafika ne nezd az elejen levo esos efekteket.
Bazd meg emeber ez a jatek ugy kivan dolgova hogy meg a teton a madarszaron is el lehet csuszni bazz. Amikor egy polc mellet mesz el ha sponta megfordulsz leloki a konyvet vagy az uveget!
Ember mutass nekem meg egy ennyire kidolgozott jatekot!
A Splinter Cellbe mi volt a szep??? A feny efektek vagy mi? Most mond azt hogy szeppeben volt megcsinalva! eloszor is a SC-ben csak egyfelekeppen lehettet az ellenet felvenni mire a Msg2 ben en eddig 4 fajtat tapasztaltam.
De nem tudom elhinni hogy ti a grafikajan fikaztok! en szemly szerint meg nem lattam jobbat.
De minek is papolok itt. Ugyis mindeki asziszi amit akar bazzeg.
Ha igazi fan vagy nem erdekel a hely foglalasa es meg egyszer alitom hogy akkor is veri oszes stilusban levo jatekot. Mert egyioknek nicns ilyen jo meseje.
Aruld mar el nekem FREAK hogy a SC es a Hitman 2 mit nyujtott amit ez a jatek nem nyujt?
ha azt akarják, hogy vegyem meg, akkor legyenek szívesek dolgozni, ne csak átírni és úgyhagyni az összes halálos betegségével együtt
Riszpekk
minek szenvedni a helyspórolással, majd megoldja a hülye user
vagy szerzõdésben állnak egy vinyó gyártóval 😄
Riszpekk
1:grafika
2:irányitás
nem beszéltünk még arrol hogy mi lehet vajon a nyolc gigában, mert egy oprendszert meg két-három tuti game elfér annyi helyen, ez biztos...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Áááááááááááááááááááááá, azért ez kemény volt, Sephi koma 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Riszpekk
Rohejesek vagytok mind!!!
Hogy lehet ilyet mondani hogy tipikus konzol grafika????
Ennek a jateknak a grafikaja veri a Splinter Cell es a Hitmanet is bazd meg. Jaccad mar egy kicsit tobbet es meglatod mirol beszelek. En el vagyok amulva tole.
Az iranyitassal meg csak ott szenvedek kicsit amikor first personba kell loni de egyebkent en meg vagyok teljesen elegedve vele.
El nem tudom hinni hogy ekkora boromsagokat irtok
Ez melto utodja az elozo resznek! Es ezt nem lehet mondani mas jatekokra. A Hitman 2 egyenesen katasztrofa volt!
De el nem tudom hinni mijaz hogy szar grafika? Nekem az elejen lemenetelo animon kivul minden megy csodalatosan!!! Egyetlen egy bugot se talatam benne!!! Amikor bejosz az esobol a hajoba lehet latni a foldon a tocsat es meg kod efekt is van es az emberrol csorog le a viz ember! Amikor ruhat valtasz olyan arnyokod is lesz es minden szepen ki van dolgozva. Az ellenfelt megolheted haturol kigancsolhatod sot meg meg is agya magat a hulye ha feleje tartod a psiztojt! Es micsoda efektek vannak ember. Azok a kidolgozott arcok es az hogy soha se hallod ugyanazd a Codec-en hanem mindig mast!!
A Story ultra brutal!
Akinek ez a jatek nem teccik elmehet a busba. Nekem nem mutat senki eddigi megjelent jatekokbol olyat hogy csak kicsit is utolerje ezt!!
attól, hogy LEHET irányítani, még nem biztos, hogy nem lehetne még jobban
ez alá adni meg simán igénytelenség (amikor semmibe nem kerülne rendesen megcsinálni)
Riszpekk
`Take a look to the sky just before you die`
Ha követõs lenne a kamera az már nem MGS lenne. Ez hozzá tartozik ehhez a játékhoz. Én nem tudom máshogy elképzelni. A garfikát meg nem dicsérem mert nincs rászorulva.
V9ykn8_TZL0
soha nem fogom megérteni miért jó a fix kamerás szenvedés, ha technikailag ugyanannyi lenne megoldani egy játszató 1st vagy 3rd person nézetet, és akkor talán az átélés is nagyobb lenne, nem csak "biztonsági kamerás" filmet néznél....
a POW belsõ nézetei is fix kamerások voltak, de konzolon ez még elmegy, PC-n viszont SOHA nem vált be, nem tudom, minek erõltetik
a játék méretéhez képest meg szarul néz ki, ennyi, vehetnének leckéket pl. a Bethesda-tól vagy a Bioware-tõl....
Riszpekk
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
V9ykn8_TZL0
Utána remélhetõleg jó lesz ATI-n is.
V9ykn8_TZL0
Próbáltam már ablakban is indítani...