3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2263 Jaj nekem . En aszitem elpusztulok amikorVamp-ot kellet megolni vazz. Mennyit tudtam kinlodni :( -
#2262 A lényeg hogy mikor jön a 2 célkövetös rakéta az utolso elötti pillanatban ugorj el előlük. Aztán a következö pillanatban szembefordulsz és már lövöd is a lábát. Gecikemény lesz de ami utána jön az 30 metal geart is megér:) -
#2261 na akkor ez jo moka lesz:) -
#2260 5 darab metal geart kell lenyomni:) -
#2259 nemtom hogyan kell megbuntetni a gear-eket! térden lövöm, szájba lövöm, de mindig elmegy és jol feltoltodik, majd jön helyette másik! és igy körbe körbe! PLZ HELP -
#2258 Ja és sok sikert a metal gearek ellen:)) -
#2257 Na akkor a színváltósdira is van válasz:) -
#2256 Nálam a J K L gombokkal lehet vagdosni. A színváltást én se értem:) A story megvilágosodik az utolso(kurva hosszu) video+codek duma kombóban:) -
#2254 Figyej mar... a vegen hogy lehet hasznalni a kardot? Nekem meselt valami Snake de en nem tudtam olyan mozgasokat vegrehajtani. Es miert lehet valtoztatni a kard szinet? Nalam van vagy piros vagy kek. Igazabol nem ertem.
Ettol fugetlenul nagyon kodos kezd lenni a story igy a vege fele :) -
#2252 Ma kezdtem ujra én is. A cél a zero kill:) Nem lehet senkit kinyirni. Csak a kábíto pityut meg a kábító psg-t lehet használni. Vamp-et nemtom hogy fogom ököllel jobb belátásra bírni:) -
Hoz_Hun #2251 Ha van ilyen oldal engem is érdekelne, mert már az MGS1 is nagy fan-ja voltam. Solid Snake figura ott figyel a polcon Meryl Silverburgh, meg Sniper Wolf társaságána (Természetesen Lara Crof melett eheheh).
-
Hoz_Hun #2249 -
#2248 Ja már megvan a gyerek. Hogy hol van azt majd megtudod:) -
Hoz_Hun #2247 Über jó a game!!!
Kérdés: a játék két részből áll(Tank hajó-Olaj torony)?
Én sorba nyomom, csak az volt gyanus, hogy amikor Raidennel folytattam a sztorit a Big Shell-en a Colonel mindenről újra kioktatott.
Ja és remélem még tart egy darabig :)(most találtam meg az utolsó C4-est).
Olga rulez, remélem megmarad(ja, ha jól értettem Olga a Tankeren már terhes, akkor ezek szerint a Big Sell-en már meg is szülte az utódot nem? Az 2 évvel később játszódik. Ennek lesz jelentősége?)!
A Vamp gyerekkel már várom a bunyót (az első találkozás Vampal kibaszott jó átvezető volt). -
radical@work #2246 Az Out-mg~1.gi filet mivel lehet kiírni DVD-re? -
#2245 Ja és Gurlukovics nem lép meg semmivel mert ólom mérgezést kapott:) -
#2244 Meg fogsz lepődni. Az a game engine-el van:) -
Mr. Perfect #2242 Nem ATI kártyád van véletlen? Mert nekem az van és ugyan ez a hiba azzal a különbséggel, hogy nálam már a legelső movie-t sem játssza le. hang az van és a nagy büdös fekete képernyő, és sajna továbblőni sem lehet :-((((((( -
Hoz_Hun #2241 Érthető. Nekem ott nem volt baj, egy más tipusú bejátszást mutat. Az nem a játék enginejével készült, hanem normál videó. De hogy nálad miért nem játsza le azt nem tudom. -
#2235 www.tar.hu/nwocsocso/Metal Gear Solid 2 OST - 01 - Metal Gear Solid Main Theme.mp3 -
#2233 szoval-2-3-12-16 ezek nem jönnek le -
#2232 nem értem..én sem értem el az elsőt--aztán valahogy mégis itt van a gépemen!!:))))) viszont a második ,harmadik..12...és azhem még egy nem jön le ugyanugy...:((((( -
#2230 Az nekem se jön de leszedtem kazaa-rol:) -
#2228 izé... a beállításokban kapcsold ki az elmosást... -
OMax #2227 Kerdes: Miert van az hogy olyan homalyos az egesz jatek ... olyasmi mint a gta3 azzal a nemtom milyen effektel. nekem 1024x768x32 be van minden maxal de hiaba...
KOszi -
#2226 http://www.darkdimensionbase.com/ddb_music/mp3/mgs2-mp3/html-zip/MGS2_OST-06-Revolver_Ocelot.zip Kedvenc Revolver Ocelot-unk zenéje:) ezen az oldalon van még ezen kivül 16 mgs2 mp3 -
#2225 :) -
#2224 Vagyunk :-DDDD -
#2223 Na ne örüljünk ennyire mert jönnek a fikázók:) -
#2222 hans zimmer:) én is imádom a zenét..tiszta mgs.. és a hang,képvágás is olyan mint az mgs... majd lesd meg azt amikor majd jönnek fel a zuhanyzoban..full mgs es!!:)))minden elhalkul csak a zene szol..aaarghh.. -
#2221 Én nézem de csak a zeneszerzö miatt:) -
#2220 ?:))) -
#2219 Jajj Csocso....
Lécci!
:-DDDDDDDDDDDDDDDD -
#2218 NÉZZÉTEK A SZIKLA FILMET... ha connery hlyébe képzelitek snaket akkor tök kircsi MGS film!!:)) -
#2216 Lenne egy kerdesem,ha volt mar lejebb akkor bocsi.
Szoval: a game 2 dvd-s ha minden igaz,de a kettes dvd is szerves resze a jateknak?
Mert en azt halottam hogy van 1 dvd-s verzio is.A kulonbseg pedig annyi hogy egy csomo termekismerteto meg demok amiket ilyenkor neha szoktak a jatekokhoz adni nincs rajta,de a jatek maga nem kevesebb,sem zeneben sem videoban.
Errol tudtok valamit?
Mert ha ez igy igaz akkor nekem elege lenne a 1 dvd-s is,de tenyleg csak akkor ha a jatek semmilyen formaban nem kevesebb mint a 2 dvds verzio
-
#2215 A zöld lámpát kell eltalálnod. Ha máshol sikerül vége a dalnak. Nem egyszerü de utána olyat látsz hogy leájulsz a székről:) -
#2213 eső..szal vízcseppek..
és hogy mé 8 giga a gamma? magáért beszél..mert annyi video anyag van benne mint egy filmben és hunosítás nem nagyon lesz mert annyi a szöveg benne mint egy lexikonban -
#2212 valami eszméletlen király a gamma.. fuu vazz amikor kiugrottam a vizből..az esőcseppek valami iszonyat jol voltak megcisnálva..sehol nem láttam még olyat..oké..viszont az uszás a vízfelszinen elég suta volt..de amikor lemerűltél az megint maga volt az orgazmus:) -
#2210 A sniper az F raktárban vagy miben van. -
#2207 persze hogy ki lehet és sokkal jobban néz ki a gamma!