3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • ubi
    9 ÉS 18-ACAK TÁMOGATÓ ÍRÓK NEM LÉTEZNEK!!! HA MÉGIS, AKKOR KÉREM MEGNEVEZNI!!!
  • ubi
    DVD-5: EGY OLDAL,EGY RÉTEG 4.7GB
    DVD-10: KÉT OLDAL,OLDALANKÉNT EGY RÉTEG, 9.4 GB - ILYEN NYERSANYAG LÉTEZIK
    DVD-9: EGY OLDAL,KÉT RÉTEG 8.5GB
    DVD-18: KÉT OLDAL, OLDALANKÉNT KÉT RÉTEG, 17GB

AKI NEM HISZI, OLVASSON UTÁNA!!!
  • ubi
    kiváncsi vagyok, hogy aki ki szeretné írni írható dvd-re a játékot, az miként csinálja???Ugyanis a játék préselt dvd-9 formátumban jelent meg, ami azt jelenti, 8.5Gb adat van egy oldalon, dupla rétegben. EGYOLDALAS, DE KÉT TÁROLÓRÉTEG VAN EGY OLDALON, EZEK A LAYEREK!!!! most jön a bökkenő: kereskedelmi forgalomban nem létezik DVD-9 formátumu író, sem nyersanyag!!!
  • Neme.
    Nagyon elsüllyedt a topik. :)

• EndreMan
    Nehogy mar eltunjon a topic
  • Lammer
    egy köszönetet, mert már télleg kiváncsi vagyok...
  • Davidus
    De az is elég ha nyomsz egy TAB-ot mert az a start:)
  • Sephi
    Eloszor is tolds le a No-DVD crakcet a netrol es hopp maris 7.3 gigaval kevesebb a dolog mert leturulheted a .iso filet.
    Masodszor meg vegyel Nvidiat es legyen egy rendes WinXP-ed SP1-el es Direct X 9-cel lehetoleg 512 ddram-al es egy gf3 ti 200 as feletti kartyaval es akkor mar elvezheto lesz.
  • ceas
    Na gyerekek, mindjárt zúzom a picsába ezt a szart. 20gigát foglal és el se indul:
    "Could not ad Decoder renderer filter to graph! h=0x800004003"
    Ezzel indít, ezt leokézom, az intro lemegy, main menu,itt bármit nyomok, azt írja:press start button, és mi történik? Semmi, main menu újra. Igaz Radeonom van, de ha ablakban indítom, akármilyen beállítással akkor is ezt írja ki. Szóval megoldást várnék, ha van, mert nagyon szúrja a szemem ez a holt 20 Gb amit elvesz a játék.
  • Lammer
    Ok! csak most azon rágodok ezerrel, hogy valaki írta korábban, hogy a 9es ISOjában őszerinte Dummy könyvtár van! én még nem tudtam kipróbálni... (nincs hely)
    Elvileg cab dir kcsumizott változata ami felesleges ....
    hmmm na mind1.
  • Davidus
    Még nincs. http://www.konami.com/usa/support.shtml innen lehet majd leszedni.
  • Lammer
    jah igen, van már ati peccs, skacok?
    mert addig hiába izgulok... egycerüen ronda és élvezhetetlen...
  • Lammer
    Mind2 megvan, csakmost dvdírás elött állok, és hezitálok rendesen...
    Kéne már hely 160g-500m free jajjj :)
    Na csakezé'
    Mostmár szeretnék jáccani is valamikór, egy gramm game sincs fönn...
    :)
    MGS 9+5 DVD ugye nem keveset foglal mégha rarban is van...
    Na akkor?
    delete 9es?
    vagy delete 5ös???
    valaki plz
  • Davidus
    Ja hogy chaff granade? Én azt nem használtam:)
  • Sephi
    Mei Ling es Merly -t kene valahogy megtalani de vajon hogy lehet. Elkezdte valaki a Snake Tale reszeket? en most annak fogok neki hatha ott lesznek!
  • Sephi
    Atool meg hogy nehez volt Vamp nem jelenti azt hogy meghaltam nala. Igaz 4 szer haltam meg de ahoz kepest kurva nehez volt. En nem tudom mit szenvedtel a Metal Geareknel Davidus. Siman Chaff Granade akkor elszedul es nymomd a let. Ha latod hogy lo raketakat rad akkor mindig mozogj. Sima :)))
  • Hoz_Hun
    Sephi ahoz képest, hogy csak 10x haltál meg, nem tudom miért nehezteltél Vampra. Ha mind 10x nála haltál meg, az még nem is olyan idegesítő.

Sajnos az én mentéseim siralmasabb képet fognak mutatni, mert az érdekesebb videók előtt mindik elmentek egyet :).
  • Davidus
    Annak viszont nem örülök hogy még erre a konzol generációra jön ki.
  • Davidus
    Az mgs3 asszem már már be is van jelentve:) MGS3:Patriots vagy ilyesmi.
  • Davidus
    Én 3 órát szenvedtem a metal geareknél:)
    SPOILER:)

Nekem az a kedvenc részem mikor liquid átveszi az irányítást ocelott felett:) A japcsi verzioban tök más hangja van liquidnek de itt 12x jobb:) Egyedül Snake hangja idegesít. Ugy beeszél mintha mindig el akarná sírni magát. Solidus tényleg nem volt nagy piskóta de jo látványos volt:) Mei Ling + Meryl nálam se tünt fel. Ujna nekiálltam és láttam egy uj? videót. Most nemtom hogy ezt elsöre kihagytam vagy tényleg uj.
  • Davidus
    Ne szedd azt le nem érdemes.
  • Lammer
    Skacok csak röviden a kérdésem, most nem tudok visszaolvasni: DVD-Rbőől mit vágtak ki???
    Hezitálok, melyiket tarccsam meg, mert kell a hely ezerrel...
    Köszi
    Amit olvastam még régebben, hogy a dvd9es verziónak lehet, hogy dummy az egyik könyvtára, akkor marad az 5ös...
    köszi még1xer előre is...

• CSOCSO
    igen vannak MGSek nintendora.. de csak a régi gépekre.. gb,nes....most jön állítólag egy MGS.. ami az 1 remake lesz...
  • barret
    első résszel voltam igy!egymás után vagy ötször...
  • barret
    lol

• Sephi
    Ize... alitolag letezik egy MGS Nintendore is vazz? ez komoly?
  • Sephi
    ANYAD!!!!! ANYAAAAAAAADD!!! A KURVA ELETBEEEEE EZ NEM IGAAAAZZZ!!! ESKUSZOM AKI MEG EGY ROSZ SZOT IR ERROL A JATEKROL LEVADASZOM VAZZZ!!!! EZ NEM LEHET IGAZ!! ENNEK A JATEKNAK AZ UTOLSO 1 ORAJABAN TOBB AKCIO VOLT MINT EDDIG!!! ES NEM AKARMILYN AKCIO!!! LE VAGYON NYUGOZVE BAAAAZZ VILAG LEGJOBB JATEKAAA!!!

Most lenyugodtam de meg mindig nem jutok szohoz!

---------SPOILER-----------

Davidus : aszondod nehez volt bake? En Hardon nyomtam vegig. Amikor a Metal Geareket meg kelle olni nekem elsore sikerult mi volt abban olyan nehez? Aztan Soliduszal a kardharc? Ugyancsak lesore sikerult. Eskuszom nekem ebben a jatekban csakis Vamp-al volt nehezsegem.

itt vannak a vegleges eredmenyeim :

Jatekido : 9 ora
    Alerts : 21
    Rations used : 13
    killed : 34 :))
    Saves : 6
    Meghalas : 10

Valami ilyesmi aszem. Kaptam csomo cuccot :)

figyeje mar az a kerdesem hogy miert volt a vegen Mei Ling es Meryl is a szereplogardanal????
    en nem taliztam veluk jatek kozben!! Valamit kihagytam????

Jah meg valami ... teged is kirazott a vegen a hideg az uolso Snake-Otacon beszelgetesnel? Mert en gem kurcara!!!

GYEREKEK LESZ MGS 3 TUTIIIIIIIIIIIIIII!!!!
  • CSOCSO
    azt én írtam... csak a N-Ice gépéről ( az ő gépén fut a gamma:)))))))9
  • Davidus
    Pedig annál már csak nehezebb bossok jönnek:)
  • Sephi
    Attol fugetlenul hogy az iranyitas hagy maga utan nemi kivanni valot nekem eddig csak Vamp-nel volt olyan hogy az idegbaj majdnem ramgyutt:))
  • mohus
    "20onezres kis érzékelős joyommal annyira királyul játszható hogy jujj!!!! kircsi lassan döntöm a joy-t lassan megy..meg minden...mindenre megvan a button..azhem 10 button van rajta.,..szal kircsi..csak fura mert megszoktam hogy a két felső az inventory meg a fegyvertár..itt meg két másik gomb de kibaszott királyságos...szal joy al PERFECTEN lehet nyomni..oké "

:)ha erre azt írom ,hogy ez már konzol feeling úgysem hiszed el...szerintem megérte beruháznod...sokmindenre jó lesz az még
  • mohus
    ha a közelében vagy akkor kijelzi...és akciógombot kell megnyomni
  • Hoz_Hun
    Mondjuk legalább felkészülök lelkileg: Vamp 2x, 5 Metal Gear...nem gáz lenyomom....(Arghhhhhhhhhh)
  • Hoz_Hun
    "Tényleg a nagymama robbantotta fel a kocsit?" ismeritek a viccet nem?
    Kösz hogy lelövitek a poént. Legalább nem fogok kétségek között forolódni esténként, hogy ki is a Raiden.
  • Sephi
    Maskor talan ird azt hogy Spoiler amikor olyat irsz ami mast nem erdekel mert meg nem jutott oda vazz. Mint pl :

----SPOILER-----

Davidus de en pont ott vagyok amikorSnake atadja Raidenek Olga kardjat.
  • CSOCSO
    ezért kéne hunosítás...:) mert akkor lenne a gamma 10 pontos ha értenénk..de igy csak 9.9:))))))))))
  • Knox
    okey! vége! ellenben ugy összekavarodtam a történet végére, hogy most nem annyira vágom mi van! akinek van teoriája, hogy most MIVA, az legyen oly szives és néhány mondatban foglalja nekem össze 1 emilbe! köszönöm! Amugy kuva jo a game!
  • Davidus
    Vagy már másodszor is lenyomtad?
  • Davidus
    OOPS asszem elszoltam magam... :)
  • Davidus
    Ott nagyot szívtam:) úgy jött ki a lépés hogy az elsö lövés után elfogyott a lőszer ughogy fel kellett érte állni:) Mire felvettem meg ujra lehasaltam fél élete lement a csajnak:)