3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • MerlinW
    UltraISO Retail

Version: 5.55
    Name: Administrator s/n: 7780-78A5-5377-28D9 or Name: Alexander s/n: 7704-95C7-1059-FD3
  • MerlinW
    Nemtom mennyire ismert a dolog, rég jártam erre...

A 8gigás iso-ból ki lehet törölni a 4gigás cdrom.img könyvtárat, az valóban a data2.cab egy kitömörített része. így a progi 3.97GB, és ki lehet írni normál DVD-re...

Ha már volt, akkor bocsesz, én most próbáltam ki, müxik.
  • Mr. Perfect
    OK. küldöm, de valszeg csak estére fogom tudni..
  • Mr. Perfect
    Nekem van mind a kettő (mert mind a kettő kell a helyes működéshez)Ha megadod, hogy hova küldjem akkor elküldöm...
  • Seth
    Meryl a 4. Snake Tales-ben van(ha jól emlékszem).Le kell győzni, ugyanaz a szitu, mint Olgaval(még a hangja is ugyanaz csak a skint cserélték le).
  • Hoz_Hun
    Bazz, most jut eszembe, hogy elfelejtettem, megnézni hol is a Snake Tales a menüben...lol.
    Na majd ma ha hazamentem (ismételten 5-kor).
  • Hoz_Hun
    :)
    Én egyébként nem emlékszem, hogy egy kanyi Meryl is szóba került volna játék közben. De szerintem sem csak hobbiból dolgozták ki Meryl figuráját a játékban, hisz ahogy más figurákat is őt is betehették volna az MGS1 snkinnel. Itt a cinematikra gondolok.
  • Sephi
    Ugyertem a MGS2 ben :)
  • Sephi
    Aszonta egy ismerosom hogya Snake Tales nel lesz egy jelenet amikor Meryl atrohan a hidon es Snake el nem tudgya kepzelni hogyo mit is keres itt vazz.

Kesobb alitolag olyan is lesz hogy verekedni vele!!!! Valami zuros dolog miatt de nem meselte el miert meg kozben a haver elment ICQ-rol.

Bazz a jatekban egyaltalan megemlitik Merylt???
  • Mr. Perfect
    Az UltraISO jó rá, kezeli a DVD image-eket is és törölni is lehet vele...
  • Davidus
    Nem játszok vele amig nem lesz meg az uj gépem:)
  • Sephi
    Gonosz vagy :)
    Megkoszontem hogy leirtad es nem kellet nekem ecsetelnem a temat es csak ugy felbehagyam a mondani valomat :)

Masreszt viszont gyerekek en lehet bena vagyok de nem tudok radar nelkul jaccani a Snake Tale-s ben sajnos ez igen igaz letelepitettem bazz...

Majd ha lesz Ps2 ujracsinalom vagy mitomen. Vagy Davidus meseld el hogy mi tortenik!

Egyebkent voltam kedves es megneztem a cinematikot es kirazott a hideg amikor meglattam Meryl baaz miert nem volt benne a jatekban tok jol nez ki brrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
  • And5
    asszem az joe
  • Hoz_Hun
    Hu, akkor nem tudok segíteni.
  • Hoz_Hun
    Köszi megnézem(amint hazaérek este 5kor).
  • Davidus
    A főmenüben legalul:)
  • Hoz_Hun
    Lehet hülye vagyok, de melyik opció alatt találom?
  • Davidus
    Én is PC-n nyomom és nálam van Snake Tales:)
  • Hoz_Hun
    Kuplung: én az Alcohol 120% virtuális CD-DVD Rom-ját használom az ISO lejátszására.
  • Hoz_Hun
    Sephi: most akkor magadnak gratulálsz a jó megfogalmazásért?
    Én PC nyomom, akkor én nem fogom megtudni a teljes igazságot mert nincs Snake Tales-em???
  • Sephi
    Javaslatos letolteni a cracket akkor mar nem kell az isot is fentertani bar 120 gb on meg se latszik :))))
  • And5
    na én most töltöm holnap reggelre lent van eddig helyhiány miatt nem tudtam kipróbálni ám most hogy beszerztem egy 120gbos vinyót lehet vandálkodni :)
  • Sephi
    "En nem is ecsetelem tovabb mert itt jelenleg most tobb oldalt irhatnek hogy hogy is van ez de nekem nincs kedvem ." <---- igen koszonom hogy leirtad :) Ezt akartam en is megertetni csak mas formaban de most mar nem irom le.
  • mohus
    "Ami szivatasnak tunik az az hogy akinek Ps2 -se volt annak eredetileg a MGS2 : Sons Of Libery volt meg es nem a Substance amibe nincs Snake Tales szal akkor azok nem is tudgyak meg soha mi az igazsag? Egy kulfoldi PC-es forumba meg az is benne van hogy alitolag Meryl is benne van valahol. Szal amig nem vittem vegig a Snake Tales addig nem nyilatkozom."

ehhez csak annyit hogy márciusban kijött már a Substance PS2-re
  • Hoz_Hun
    Nekem is valami ilyen jött le a történetől.

Akkor PC-n ez a Substance van, amibe nincs Snake Tales. Mert én nem találtam, vagy csak béna vagyok. Viszint a Speciális rész alatt vannak külön movik a játékból, és abban lehet cserélgetni a figurákat. Pl.: az utolsó kardozós részhez be lehet tenni Marylt. Totál ki van dolgozva grafikailag, nehezen tudnám elképzelni, hogy ennyit vesződjenek vele a programozók, pusztán azért, hogy a movít meg lehessen nézni vele is.
    Ugyanitt a csatában MG ellen Solidust cseréljétek ki közékorú hölgyre, MEGA LOL, szét röhögtem az agyam!!!!
  • aabyssx
    Plot kiegészítő:

Amit leírtál az csak a felület. A SOL igazi lényege a Solidus csata alatti (jó hosszú) codec beszélgetésben jön elő. És nem nem más, mint az emberi társadalom illuziónális (elromlott) jelen formája és egy (japán fikciókból és játékokból már ismert) magasabb szintű (talán bekövetkező és működőképes) társadalmi működés közötti dilemma.

Itt derül ki az is, hogy a terroristák (Solidus) az egyedüliek, akik a "szuper" amerika (és demokrácia) igazi (mára már elavult) jellemvonásaiért küzdenek.

Az egész játék Raiden (mint bármely mai általános egyén) döntésképtelenségét bizonyítja (mivel soha sem látja az egész képet), valamit azt a jelen hibát hozza fel, hogy egy ilyen csőlátó egyénnek a mai világban (ahol az információ nagyon gyorsan terjed) túl nagy "hatalma" van.
  • aabyssx
    Mei Ling megszólal, ha a Tanker-en sokat mentesz. Ekkor Octacon mindíg próbál Mei Ling-hez hasonló kínai okosságokat mondani, de egyre rosszabban megy neki. Ekkor jön Mei Ling.
  • Sephi
    ------SPOILER-----

Vegulis a jatek arrol szol hogy Raident-nek kulon megcsinaltak a Shadow Mozes bevetest hogy letesztejek mert mint kiderul o is meg Solidus is ugyanolyan klonok mint ahogy Snake es Liquid volt Big boss DNS-ebol. Ocelot elo akarta alatani a Tokeletes Katonat. Ha megfigyeled nagyabol hasonlit is sok sok jelenetben. Ott van peldaul Ames aki ugyanugy hal meg mint a Darpa fonok az egyesben aztan ott van az a virus ami ugyanaz mint a FOXDIE es vegulis Onlgat ugy oltoztetek be mint az egyesbe Gray Fox-ot. Nagyabol ugyanaz volt. De a vegen mint kiderul hogy a 12-ek kavarjak a szart. Ha vegig nezed az egeszet a vegen Otacon es Snake beszelgeteset hallod amitol engem joszerint kirazott minden hideg. Alitasuk szerint amind a 12 mar kb. 100 eve halottak. Ez azt bizonyitja hogy lesz 3. resz amiben szerintem minden kiderul. Mert ahogyan Otacon alitja Snake egyeltalan nem Big Boss Klonja...

En nem is ecsetelem tovabb mert itt jelenleg most tobb oldalt irhatnek hogy hogy is van ez de nekem nincs kedvem . A lenyeg hogy en mietlott meg a 2. reszt vegig vittem volna megint vegig vittem az elso reszt es igy kicsit tiszta lett hogy mi is tortenik. Az egyetlen dolog amit nem ertek hogy a vegen miert van Mei Ling hangja is a jatekban a szereplo listan. ekkor arra gondoltam hogy ha esetleg vegig vinnem a Snake Tales c. reszt kiderul. Szoval most nekifogok annak. Ami szivatasnak tunik az az hogy akinek Ps2 -se volt annak eredetileg a MGS2 : Sons Of Libery volt meg es nem a Substance amibe nincs Snake Tales szal akkor azok nem is tudgyak meg soha mi az igazsag? Egy kulfoldi PC-es forumba meg az is benne van hogy alitolag Meryl is benne van valahol. Szal amig nem vittem vegig a Snake Tales addig nem nyilatkozom.
  • Hoz_Hun
    Az első részben volt olyan, hogy valamit máshogy csináltál az kihatott a végeredményre (Merylre gondolok). Ha valaki rájön itt is hol válnak szét a szállak, illetve mi mitöl függ, ne rejtse véka alá. Biztosan van ilyen.

A végén a dögcédulás poén nagyon tetszett, megnéztétek a nevet rajta :)))
  • Hoz_Hun
    Hello

Ma a végére értem. Nagyon állat a game, csak kár hogy olyan nagy benne a halandóság, már ami a szimpiatikus egyedeket illeti.
    Hát a végén nem nagyon értettem ki kivel van és mi miért történik. Jó lene egy külön topic, ahol megbeszélhetnénk a dolgokat azokkal, akik már végigvitték, így azoknak se tennénk be akik még nem viték végig.
  • Mr. Perfect
    Én ezt olvastam valahol:
    "- Egyszeruen tavolitsd el a solidpc.iso-bol a "cdrom.img/" directory-t, teljes egeszeben és mentsd el ugy!

Ez a dir valoszinuleg a data2.cab tartalma es ki van tomoritve (veletlenul???) a cd-re es teljesen felesleges.
    Ha ezt a dirt eltavolitad igy az ISO pontosan rafer egy 4.x gigas DVD lemezre es
    termeszetesen instalalhato es futtathato!

ui: Mielott kiirjatok, azert teszteljetek le (akar ujrairhaton) hogy megmaradt e a Secure Rom az iso-n."

Viszont ehhez kell egy egy olyan progi amivel a DVD ISO file-ba is bele lehet nézni illetve törölni. Ilyen pl. az UltraISO amihez sajna én nem találtam megfelelő crack-et és így nem hajlandó megcsinálni a dolgot. Ha eseleg valaki tud hasonló progiról ne titkolja sokáig!!!!
  • TneX
    Jaja igy van most nekem is..
  • TneX
    Nekem most így van...simán Partiton Magic 8-al meg lehet csinálni.
  • petesilver
    Mondjuk ez csak akkor igaz, ha eleve több partíciód van, rendszerpartíciót nem bütykölheted meg, csak a többit. Ha csak egy partíciód van, akkor csak a partiton magic segíthet, de azt meg néha az Xp nem szereti.
  • ubi
    jól van na!nem én írtam, hogy 8.4 giga!
  • Davidus
    thx
  • Evilmann
    Ki lehet írni, mert valójában csak 3.9GB, valamiért kétszer van rajta a lemezen. Szedd le a DVD-5 ös warez verziót és írd ki, semmi nincs kirippelve belőle. Nem mutogatni kéne, meg caps-lockal ordítozni hanem utanézni a dolgoknak.
  • petesilver
    Lehet. Sajátgép->jobb klikk->kezelés->lemezkezelés-> ott mindent meg lehet csinálni. Persze install függő, valszinű partíciót törölni kell, utána létrehozhatsz amennyi, és amekkorát akarsz, persze a rendelkezésre álló kereten belül.
  • Davidus
    Én levágok 8 gigát a winyombol és ott fog lakni az MGS2:) Már csak el kénevalakinek mondani hogy kell megcsinálni:) Win xp-m van. Lehet így menet közben is szeletelni a winyot vagy elöbb gyalulni kell?
  • ubi
    9 és 18-as formátum

csak ennyit szerettem volna mondani.