Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
örülhetsz is, mert a haverod hülyeségeket hord össze. 😊)

ó jee!

UNREG
vazz freak, az a lépcsõ alul KISZÉLESEDIK!

Jacek
mhhmm ha minden jatek ugy lenne megcsinalva mint a NR2003 nem nagyon kene patcheket kiadni😊)))))

UNREG
ha konzolos játék lenne, freak rögtön találna benne 20 hibát! de mivel pc-s, ezért tökéletes.
az mgs2-vel is ez a baj, hogy eredetileg ps2-es, ha csak pc-n lenne, dicsérné agyba-fõbe. 😊)

mohus
szóval szerinted hibátlan...😊

én biztos találnék benne hibát....ha akarok

ez ugye licencelt autóka..

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

toMpEr
Mar masik ATI-s nak is volt ugyanilyen problemaja, szoval a patch biztos javitani fogja.

Davidus
Úgy néz ki meg kell várnod az ati patch-et.

V9ykn8_TZL0

FREAK
nem, ugyanis én megértem, ha valaki nem szereti a nascart, elég szélsõséges sport

csak épp a játékba, mint termékbe nem lehet belekötni....

Riszpekk

mohus
az is gayakorlatilag animáció nem?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát persze😊

és aminek nincs hibája abba már nyugodtan bele lehet buzulni😊

toMpEr
ATI, mi?

Eye-scream
Bazz csak egy 5 GBs particiom van, na mind1 majd megoldom...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Davidus
Írd le a géped hátha az alapján.... Azt is milyen drivert használsz.

V9ykn8_TZL0

Jaj wazzzz....
Muszáj ezt????
Ha nem tetszik ne játszál vele, mást meg ne akarjál meggyõzni, mert nincs két ember akinek azonos izlése van. Ez a játék sokaknak tetszik, és vannak páran akiknek nem. Na bum, és? Minek kell hergelni és szidni azt ami nekik tetszik?
Egyébként meg NINCS hibátlan játék. Semmi sem tökéletes. Aki dolgozik, hibázik. Így van ez a játékokkal is. van amiben több van, van amiben kevesebb, de hiba mindbe van.

Szvsz nem kéne húzni a népet. Inkább add át a terepet azoknak akik a játékal kapcsolatos infokat szeretnék begyûjteni a MGS guruktól, és ne kelljen 500 oldal fikázást tekergetni a válaszért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Davidus
Ó NEEEEEEE

V9ykn8_TZL0

FREAK
a kurva nagy különbség, hogy abba nem lehet belekötni, mert NINCS hibája....

Riszpekk

Davidus
Lehet hogy nem a te TNT-d az a kártya amire írták a progit😊

V9ykn8_TZL0

Én most tettem fel az XP ntfs rendszerrel. Szenvedek is mert ha tul nagy winyo másolást csinálok kifagy. Úgy tudom a SP1 javítja a dolgot. A gamét letöltöttem.
Ha végre stabil XP-m kicsomagolom aztán mehet is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

o picike,a kitömöritett iso alig 8 GB-t,ja és csak NTFS particiora tudod kitömöriteni.
És vagy 8 GB-t telepit fel,szoval összesen 16 GB üres hely kell.

Jacek
😄DDDDDDDDDDDD

Eye-scream
Most töltöm le a játékot, tulajdonképpen mekkora?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

mohus
"amúgy direkt idegelem a népet, csodálkozom, hogy lehet valaki ennyire belebuzulva egy játékba 😄"

hát ilyenek a nascarosok is😊

aabyssx
"Pedig Fatmant viszonylag könnyü "nem megölni", Vampire már kemény dió és Solidust nem is lehet, csak lerugni."

Ezek közül egyedül Solidus-t "könnyû" nem megölni, mert ugyanaz a módszer, csak a HF penge másik oldalával kell "vágni".

Eu. Extreme-en a boss-oknál szinte egy találatot bekapsz és meghaltál, amíg a Te találataid szinte pixelenként viszik le az õ enertiáját.
Ilyen nehézségen szinte nem lehet hibázni, mindennek a helyén kell lenni a megfelelõ idõben.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
www.konamijpn.com/mgs2
(Ne a substance-t, hanem a SOL record sorter-t keresd!)

www.youtube.com/aabyssx

Davidus
Már csak azért is😊

V9ykn8_TZL0

Sephi
Teny az hogy aki itt fiakaza a gamet az vagy :

1. feltunesi viszketegsegben szenved
2. hulye vagy unatkozik
3. atveszi a Freak Style-et es szorakozik mert roppant vicces az ugye amikor a kedvenc jatekodat fikazak

Szal en mar nem torom a fejem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
én is egyes szempontokbol...de sok szempontbol meg mgs2 szebb részletesebb...
de azt tudom hogy sc grafika ide vagy oda egy mgs2 tõl jobban leesik az állam...
Sephi
Ez nekik csunya grafika baaaz.

Freak nem volt szep toled akkor sem de mind1.
fucko mi volt szep a SC-ben meseld el pls mert ha a feny efektekre gondolsz javaslom nezd meg kicsit melyik jateknak van erdetibb arnyek efektje. Mig a Sc-ben amikor pisztojrol atvaltasz gepfegyverre az arnyokod meg se mozdul csak majd 2 masodperc utan megjelenik a masik fegyver arnyeka😊 Es itt van olyan is hogy 2 arnyek amikor mindket oldarol feny van amit a Sc-nem meg veletlenul semvettem eszre 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

En tovabbra is szebbnek tartom a sc-t.

Neme.
Legjobb game. Aki nem ért egyet, nem is próbálta.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

toMpEr
szar, mi?

toMpEr

Neme.
Meg se érdemlitek.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Jacek
valaki itt irta hogy koszonjukmeg a Konaminak hogy egyaltalan kiadta!!!
Lotte voltna inkabb ki a holdra a mesterlemezt picsaba jobban jarunk😄

Neme.
Utánanéztem ennek a lowpolys dolognak, a lényege, hogy a texturákon kívül van még egy 'normal map', ami olyasmi lehet, mint a bump map, vagyis normálvektorokat szimulál, ami arra jó, hogy önárnyékot vessen az objektum, így tûnik részletesebbnek. Nagyon király ötlet, de csak nagy kontrasztú helyeken van hatása. Szal mondjuk kint a szabadban ha csak sima szórt fény van, nem látszik (megvalósítás kérdése).

FREAK
biztos használták már kiadott játékban is, csak mostanában inkább régebbiekkel játszom, kicsit le vagyok maradva.......... de asszem U2-ben is használták

Riszpekk

CSOCSO
hjo..9 éves öcsém Paintben is szebbet fest mindjá....😊)))))))
FREAK
mondjuk MGS2 textúrának jó lenne 😄DD

Riszpekk

Neme.
"elég sok game, ami mostanában készül, és spórolni akarnak a poligonokkal (Deus Ex 2, Thief 3, Stalker, stb stb)"

Csupa hozzáférhetõ játékok. 😊
Ja, hogy már nincs flém? 😊
Akkor a végére annyit, hogy MGS & Konami rule!

CSOCSO
kapjátok be de csak azért mert nem vagyk álmos..de az leszek ha fel kell kellnem holnap 6:50 kor
Davidus
Ok betelt a pohár hív a dunyha😊

V9ykn8_TZL0

FREAK
mondjuk ezt támogatom, ritka csúnya 😄

Riszpekk

FREAK
na én is borulok, jó volt ez az üdítõ fospatak 😄

Riszpekk

Davidus
Akkor még ma lecserélem😊

V9ykn8_TZL0

FREAK
nyugi, megjegyeztük a logódat 😄

Riszpekk

Davidus
A francba azt hittem híres lettem😞

V9ykn8_TZL0

FREAK
nem, Sephirõl írta, keresd ki az idõ alapján a megfelelõ hozzászólást

Riszpekk

FREAK
nemtom, nincs ebben semmi durva, én is azt hittem, ideggörcsöt kapsz 😄

csodálkoztam is, nekem eddig egyszer kellett kimennem cigizni, de az polfórumos vita volt még a választások elõtt 😄

Riszpekk

Sephi
Nah jokat rohogtem kerem 😊
jo ejt evribadi!