3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2415 egyáltalán hogyan mivel kell... amugy meg vannak direkt ilyen emberek akik lefordítják csak meg kéne valakit kérni..pl gmikit -
#2414 Ha kenném az angolt már forítanám:) -
#2413 arra hogy nem akarja-e lefordítani vki... MERT NAGYON KÉNE!!!! -
#2412 mire?:) -
#2411 jó lenne ha valaki nekiugrana...akinek van ilyen ismerőse az kérdezzen rááááááááá -
Mr. Perfect #2409 Esetleg noDVD crack?
pl. innen: http://spacetarget.com/games/pc_metal_gear_solid_2.shtml#Metal Gear Solid 2 v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE -
#2406 Aki tud angolul és van humorérzéke, annak tudom ajánlani ezt a két linket:
http://www.toastyfrog.com/jump/thumbnail/mgs_01.shtml
http://www.toastyfrog.com/jump/thumbnail/mgs2_1.shtml
MGS1-2 kicsit más megközelítésből. :)
Pár részlet:
MGS1:
Campbell: It's worse than that, actually. We're sending you into the thick of a heavily-armed mercenary army all by yourself. And since you're the only person capable of saving the world from nuclear death, we've decided not to give you any weapons at all. Good luck!
Snake: Oh well, at least I was able to smuggle my cigarettes in my stomach thanks to the fact that Naomi's shot supressed my digestive acids.
MGS2:
Snake Olgának: Hands up! Oh geez, put 'em back down.
:-))))
-
krisz073 #2405 Igen van ,és elöre is köszi ha át tudnád küldeni.
THX. -
#2404 Abból. -
Mr. Perfect #2403 Ha van 1.5-2 MB helyed a freemail-es mailboxodban akkor elküldöm az UltraISO-t a töréssel együtt... -
krisz073 #2402 instalálni tudom a daemonnal,de én azt a file-t akarom kiszedni ami 2x-er van benne,és ahoz az ultraiso kellene. -
#2401 miért nem használod a daemon tools-t vagy a winiso-t? -
#2400 De nem irom le :)_))) -
TneX #2399 Pff ez a ps2-es verzióból van?:)) -
#2398 -
Hoz_Hun #2397 De máshol, borotválja magát, ezt Snaketől tudom, ugyanis ő kihasználta Olga kiszolgáltatott ájult helyzetét, csa a program készítői ezt kicenzúrázták...... -
TneX #2396 Na nemondd hogy te nem figyelted meg :))) -
krisz073 #2395 isobuszter=Isobuster -
krisz073 #2394 isobuszter nem jó mert nem igazán kezeli a 8 GB-os file-t.
lentebb volt az UltraIso-hoz serial,de az nem igazán jó és én máshol se találtam -
Hoz_Hun #2393 Valaki lejjeb irta az Isobuster nevü kis programocskát. Én azt hasznákom, de csak ISO-ból szoktam kivenni a zoxigént. Viccet félretéve általában a videócédék isojából a dat filet, azaz magát a filmet. Lent írták, hogy törölni is lehet vele, azt még nem próbáltam, de talán neked hasznodra válik a dolog. -
krisz073 #2392 probálta már valaki az UltraIso-al kiszedni az Iso-bol a cdrom.imge könyvtárat?
én tegnap probákoztam de sehogy se tudtam megregisztrálni az UltraIso-t és igy azt irta,hogy a proba verzió csak 300 MB-os file-t tud csak kezelni.
van nalakinek ötlete? -
#2391 Én még nem vettem meg, mert nem is kapható még. Vagy tévedek ? Mindegy, most úgy sincs rá pénzem.
Azaz annyi talán lenne, de akkor már inkább egy új VGA ! -
#2390 miket figyelnek meg egyesek :))) -
#2388 Ocelot büntet. -
KennyG #2387 faszé' nem lehet linkelni!
na mind1 ez csekkoljátok MGS fanok http://www.toymania.com/news/images/1101_metal_gear_kubricks.jpg -
#2386 Muhahahaha! :D -
KennyG #2385 -
KennyG #2384 na újra.
LoL! -
KennyG #2383
LoL! -
#2382 de ezt full nem értettem -
#2380 mivan?:))))) -
#2378 Már végignyomtam. :) -
#2377 Na, mizujs srácok ? Nyomjátok már ? -
#2376 ROFL.. rundll32-t törlöd el se indul -
krisz073 #2371 THX -
Mr. Perfect #2370 Passz. én még nem próbáltam, mert nincs elég helyem :-( ,de estére elküldöm az egész UltraISO release-t. Kb. 1,5-2 Mega. Addig csinálj helyet a freemail-es fiókodban! -
krisz073 #2368 honan tudok egy UltraISo-t letölteni??? -
Hoz_Hun #2363 Hát nemtudom az én configom: Windows XP SP1. AMD1600,512 ram,GeForce 4 Ti 4200 (128 Mb).DirectX 9a van fent. Minden szépen fut. Szerintem is próbáld ki az új detonator drivert. Elméletileg mennie kéne.
-
#2360 Uj driver lehet hogy segít 43.45 -
#2358 Izé, úgy látom volt már az iso-téma..:)
Nekem IsoBuster-rel sikerült megcsinálni.