Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
V9ykn8_TZL0
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ne személyeskedjünk már😊 Freak egy elismert gémtesztelõ...az 576 Konzolban pusztíja az oldalakat...az embernek még a játék kipróbálásától is elveszi a kedvét
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én pont azt írtam, hogyha a 90% épp nem nascarozik attól még nem igénytelen! de azt sem írtam ,hogy igényes...
számomra igényes pl az az ember, aki nem szaratja a kutyáját a házad elé vagy nem okádja össze a dizsiben a klotyót😊
de játék alpján ezt nem tudom eldönteni...mert az ember a maga szórakoztatására játszik, de ha azzal másokat zavar, lehet az Tony Hawk 4 vagy Unreal, és olyan hangerõre csavarja az erõsítõjét hogy a szomszéd panellakásban éjjel nyugovóra térõ átlagember nem tud aludni, akkor az máris igénytelenné vált😊
ezt aztán nem tudom mibõl raktad össze?😊
én mondjuk a konzolról való PC-átiratokról írtam...és megemlítettem, hogy a GTA3 , ami szintén konzol átirat, tele hibákkal..és emiatt Freak valószínûleg ezt is a kukába hajigálná...texturailag meg pláne😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kár érte...!!!
Ott vagyok hogy at kene mennt az 1 esbol a 2 es Core ban de ott az a hidas resz. Ki kell lonom az oszes control panelt de nem sikerul. Sajnos sniper puskam nincs (tenyleg azt hol lehet beszerezni?😊 es hat lottem en lattam hogy a galabok mellet is van meg a zaszlo hatanal de megsem talatam meg oszeset... esetleg valami help ?😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy háromsoros bézik programnak sincs hibája. Amúgy hidd el, hozzád hasonló attitûddel rendelkezõ okostojások biztos találnának benne hibákat.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Majd shreehen ball es jobb es egy szmebeni kepet. Aztan jobb oldalt pont a sarkoban lent lesz egy gep
Oda upload oket 😊
és vége
nem tud valaki valamilyen nyelvü végigjátszást?
The World is Yours
`Take a look to the sky just before you die`
Akkor most eloszedem a Minkey Island-ot es a Syberiat is jo?
Blasta emborke nmem lattad hogy rohogtem 😊)) Semmi baj nem sertodtem meg 😊
Frik meny a fracba ma innen e 😊))))))))))))
Riszpekk
The World is Yours
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
vazz ez most esett le nekem....
szóval a konzol átirat is "tele-hibás", ha PC-re jön ki😊
a "telehibás" GTA3...soha többet nem nyomom
ja hogy a játékélmény körpályán zero az emberek 90%-nak az már nem számít😊 igénytelen 90 %😊
V9ykn8_TZL0
STAGE:TANKER/PLANT
DIFFICULTY LEVEL:EXTREME
TIME:01:43:45
ALERT:3
KILL:0
RATION:0
SAVE:7
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
mitsu 11-20 male Asia 01:43:45 OFF 0 367 3 0 0 31 0 0 7 |
a japcsik nagyon profik tudnak lenni ilyen dolgokban.
`Take a look to the sky just before you die`