3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Mr. Perfect
    A grafikus felületen csak beállíthatod megcsinálhatod amit szeretnél, és csak ujraindításkor végzi el a kiszabott munkát...
  • Mr. Perfect
    De működik, viszont csak akkor fog valamit is csinálni ha a gépet újraindítod. Olyankor amikor indul a wonfos akkor csinálja meg a dolgait...
  • Davidus
    Vagy lehet hogy xp alatt nem is műxik?
  • Davidus
    Na sikeresen leszedtem a particion magic 8-at. Már csak uj prarticiot nem tudok vele csinálni:) Mondom neki hogy create new particion meg is csinálja. Nyomom hogy apply és nem történik semmi. Valami ötlet?
  • Piftuka
    Ejj, nem ismered a magyar MoHAA scene legjobb mesterlövészét ??? ÉN VAGYOK (bárki állítson bármely ezzel ellentéteset !) !
  • Davidus
    A particion magic 8-at le lehet valahonnan rántani? Szerdán uj gépem lesz és gyorsan át kell menteni az MGS2-t egy saját kis 8 gigás zugba:)
  • Piftuka
    Vannak, akinek ilyen apró örömök jutnak !
    Emiatt inkább sajnálni kell őket.

Igazad van abban, hogy helytelen viselkedés, de ha felhúzod magadat, akkor csak neked lesz rossz. Nem éri meg !

• Piftuka
    Ő egy ilyen srác ? Nem kell törődni vele ! Ezen aztán ne húzzátok fel magatokat !

Nevetségesen komolytalan ez az ősidők óta létező konzol vs. PC ellentét ! (Be sem mertem még nézni a PC-s játékoknak leáldozott topicba ! Gondolom megy a flém ezerrel !)

Mivel, akinek van esze és SOK-SOK PÉNZE, az rendelkezik mindegyikkel !

Ha nekem egyszer sok pénzem lesz, akkor lesz egy csúcs PC-m, egy PowerMAC G4 (vagy G5-6 ???) legújabb, egy PowerBOOK G4 (vagy G5-6 ???) és a csúcskonzolok közül mind.

Beszerzem megint a régi konzolokat (SNES, Megadrive stb.) és a szabadidőmban a horgászat és egyéb tevékenységek mellett szakítok időt a játékra is !

Amúgy is régi vágyam egy SNES pl. ! Anno sajnos nekem nem lehetett, pedig világjó játékok készültek rá.

Most van egy PC-m. Szeretem; amikor nagyritkán gond nélkül működik. A régi, jó C64-emet bálványként tisztelem és őrzöm az idők végezetéig, de ha most valaki megajándékozna egy konzollal, biza' annak is röülnék nagyon !!!
  • Sephi
    Lehet ki kell abaranditsalak boy de Pc-en kenyelems volt jaccani amiutan megszoktad az iranyitast szal nekem bejott.:)

Nah ATI tulajdonosok hajra jaccatok :)
  • versio
    :LOL

pc-n játszani rémálom lehet , még szerencse hogy leszoktam rola
  • musha
    Jajajajaja...:))
  • Mr. Perfect
    Ja, és nagyon tuti a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mr. Perfect
    Mondjuk ez annyira nem meglepő, mivel ezért csinálták: de azért jó érzés volt végre elindítani a gamét...
  • Mr. Perfect
    Na kérem: Az ATI patch jött látott és győzött. Miután feltettem úgy túnik minden tök jól és szépen fut Radeon8500-on :-))))))
  • Davidus
    Innen lehet szedni:
    http://www.3dgamers.com/news/more/1051278409/
  • Pieces
    Kinn az ATI patch!
  • Piftuka
    Hahó VORTEX07 !!!
  • musha
    Szerintetek ennyire kibbbbaszottul nehéz egy kurva ATI patchet megírni ??????????????
    Ez azért már erősen a pofátlanság határait súrolja...
  • Hoz_Hun
    Bazzz 1:38. Nem semmi. Ehez már megszállotság kell. Én eddig csak a Resident Evil 2-vel voltam megszállot. Elkapott valami, és éjjel nappal azt nyomtam. Legalább 20-30 végigvittem. Na ott volt ennyi játékidőm, úgy hogy a full sztorit vittem végig mindkét karakterrel 3 mentéssel csak pisztolyal gyógyi nélkül, very hardon (és azt még lehetett volna fokozni, hogy csak késsel, de az nekem is durva volt már). Így is olyan bonusokat kaptam, amiröl az újság se írt (eheheh azok nem mentek 2 óra alá se).

Tudjátok mennyit kell nyomni, hogy ilyen eredményed legyen??? Ezek sem házas emberek. A Nemesis-t (Resident Evil 3), csak kb 5x vittem végig és B-ig futotam (egyébként nem értem miért, mert betartottam a szabályokat). Azonban a Nemesis ellen nem volt energiám begyakorolni, hogy késsel nyomjam le(nem t'om valahogy nem ment).

Most már örülök ha egyszer végigviszek egy játékot, bár a MGS2 mégegyszer tuti végigviszem. Splinter Cell-t is kétszer nyomtam végig.
  • Sephi
    Ize szerintem kezd el visz olvasni mert hoszasan fojt errol a tema :)
  • scrap
    és ps2-re a metal gear solid 2 már 1 éve +van annyi idö alatt meg már volt ideje begyakorolni...
  • UNREG
    azért hozzá kell tenni, hogy a rekordok ps2-n születtek, amin lényegesen könnyebb játszani az mgs-t! a másik, hogy a japánok hihetetlen dolgokat művelnek, ha játékról van szó.
  • UNREG
    ha már itt tartunk, very easyn 1.07 a rekord! :))
  • UNREG
    azt hiszel, amit akarsz, de itt megtalálod az rekordokat.
  • scrap
    na aszt viszont nem hiszem...
    esetleg ha látom...bár lehet hogy ugyse...:)
  • UNREG
    el kell keserítselek, de egy japcsi fickó VERY HARDon 2 óra ALATT tartja a rekordot, fent van a konami honlapján. :)) radar nélkül..
  • scrap
    háááát
    very easy
    de szerintem ez még very easyn is rekord...
  • UNREG
    szép! milyen fokozaton?
  • scrap
    result
    play time : 2:38:21
    save : 14
    continue : 0
    alert mode : 5
    persons : 3
    rations : 7
    szerintem ez egéssz korrekt...:)
    fölleg az idő...
  • CSOCSO
    mondd mááár:)
  • barret
    ja,pl mgs 1.
  • scrap
    de 1 foto "SZINTE" hamisitathatlan...
    azért nem mind1...
    ha csak simán beirom az eredményem azt senki nem hiszi el...
    de ha fotot rakok akkor inkább...
    most komolyan...gondolj bele...
  • CSOCSO
    mé lenne hamisítatlan?simán csinálok neked akármilyet

és grusi...az egyben is volt ilyen érzésem...
  • scrap
    áááá ugy nem fogja elhinni semki...
    de 1 foto szinte hamisitathatlan...
  • CSOCSO
    ehh...azt sajna nemtom ...
  • Davidus
    Akkor írd be ide az eredményeket.
  • scrap
    kössz de ettöl nem lettem okosab...:(
    sik vagyok...
    amugy a foto a vinyomon van...:)
  • CSOCSO
    <Ímg src="http://www.szolgáltató.hu/tárhelynév/képneve.jpg">

nagy Í az kis i!!!!! és fontos hogy a kép kiterjesztését jol ad meg..szal jpg vagy gif esetleg JPG vag GIF
  • musha
    Nálam semmilyen módban nem adja normálisan a színeket, nekem 9000 Pro-m van...:(
  • scrap
    bocsesz de amatör vagyok...:(
    vki mondja már + légyszi hogy lehet képeket berakni ide?
    mert a második végigjátszási eredményeimet szeretném +mutatni...
    kiváncsi lennék mit szoltok hozzá...:)