Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR GÉM EZ A SZOLID FÉM ZSÍR!!!!
20onezres kis érzékelõs joyommal annyira királyul játszható hogy jujj!!!! kircsi lassan döntöm a joy-t lassan megy..meg minden...mindenre megvan a button..azhem 10 button van rajta.,..szal kircsi..csak fura mert megszoktam hogy a két felsõ az inventory meg a fegyvertár..itt meg két másik gomb de kibaszott királyságos...szal joy al PERFECTEN lehet nyomni..oké .. MS termék.. kb akkora mint egy xbox joy sõõõt...a gombok még széjjelebb helyezkednek el..szal van hogy ugy nyomkodtam a gombokat hogy OK-jelet mutattam a kezemmel a joy on😊)) 3 gombot nyomkodtam egyerre😊)))))))
király a game.. azhem én itt be is fejezem... megvárom mig lesz uj gépem...talán addigra hunosítás is lesz...tényleg nemtudni semmit errõl hogy nem-e csinál valaki hunosítást?????
zoral a game..és levettem a mosodást..ezerszer jobb!!!
MINDENKINEK KÖTELEZÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
ui:
valaki írja már le hogy mi micsoda a key configban..pl mi az az L3????
meg mik azok az N1..N2...stb gombok???mert ezeket nemtom levenni a keybõl
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Nálam el sem indul a game sajnos, ATI R8500-on. Illetve elindul, de kép nincs csak hang, és továbblõni sem tudom semelyik billentyûvel. Csak az ESC mûködik amivel kilép. Mindenesetre nem szép ez a Konamitól. Azért egy XP újrainstallt még lehet, hogy megpróbálok. Valaki itt írta korábban, hogy azért elindul Radeonon is csak pl. csak ablakban...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
V9ykn8_TZL0
PICIT SPOILER!
Tudja vki, hogyan kell bemászni az elnökhzöz a szellozon át, hogy hatástalanitani tudjam az áramos padlot? a fegyvert ami kell hozzá megszereztem a vizbõl, de egyik szellozobe sem akar bemászni a kicsike! se kuszva se sehogy😞(
AKINEK LEFAGY A BESZÉDNÉL A GEAR-ROL ÉS A SHELL2 CORE LIFNÉL, AZ ÁLLÍTSA A FELBONTÁST 800X600 32BITRE, NE WINDOW MODBA FUTTASSA, ÉS VEGYE KI A 32BIT ZBUFFER-T! Nekem igy átmegy
amugy minden más királyul néz ki....állat a game..
Ja valami öltözõben az egyik szekrény ajtajának belsején lefényképeztem egy Japán csajt. Azt is elküldetem a gépen. A kis szemüveges nem akarta lementeni, de Snake megfenyegette, erre azt is lementette 😊. Ez csak poén volt? Vagy kel fényképeznem máshonnan is csajokat (Olgát is lefényképeztem míg aludt, de azt nem mentette el a haver, viszont megvan a dögcédulája, azzal mit kezdjek).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
V9ykn8_TZL0
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The World is Yours
Le merem fogadni hogy már Sephi is leszarja hogy hány giga a gamma csak az a fõ hogy megjelent pc re..Így van Sephi?
én is leszarom hogy hány giga..nem kevés adatot töröltem hogy felférjen a gépre...csakhát kéne egy gép...egy új gép😊
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Baz!! Vamp-ot hogy olom meg???
http://www.metalgearsolid2.de/site/auswahl.html#
`Take a look to the sky just before you die`
ha hatástalanítotam mindent hova menjek?
The World is Yours
N : ez a fo (use) hasznalati gomb bar nekem le is hajol meg fel is ugrik ladakra vele.
B : ezt ha nyomva tartom akkor tudok setalni.
X : ezzel lehet verekedni
C : ha van fegyvered ezzel losz
A : itt vana a cuccod... tards nyomva
F : itt a fegyvered van.
U : ha nincs fegyver a kezdben ezt lenyomva tartva tudod elcipelni a leutott/meghalt ellenfelet.
Space : first person view
Tab : terkep
Enter : Codec
Lehet hasznalok mast is csak hirtelen nem gyutt eszembe.