3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2524 :( -
#2520 Nyomsz egy TAB-ot és továbbrak a főmenübe. A TAB a start:) -
#2519 Lehet választani az elején hogy 3.9-et rakjon fel vagy 7.6 úgy látszik nem csak hogy nem olvastátok el, hanem még másról is ugyanezt feltételezitek :D De ez már régen volt. Tessék segíteni reynának :)) -
#2515 hja énis néztem...
4 giga telepítve?? Te mirő beszélsz??
Ez volt vagy 7-8 telepítve..:) -
#2514 Igen a fenet!
A stuff feltelepitve nalam 7.5 giga volt :) -
#2513 Van az iso-ban egy 4GB-s img konyvtar vagy mi, azt nyugodtan törölhetitek, kétszer van benne a gamma. a full iso game 4,5 GB, szal pont egy DVD... -
#2511 Ja, es mennyi felinstallalva a stuff? -
#2510 Mennyi jatekido volt?
Hosszu a jatek?
En is erre gondoltam, hogy vegigjatszom imidzsbol, aztan vagy delete, vagy (ld. CSOCSO), ket 4 gigas rar, oszt meglesz.
Erdemes vegigtolni? Jo game? -
#2509 Egyszerűbb ha veszel egy 20 gigás vinyót a játéknak ha meg akarod tartani:DD
De a legegyszerűbb és leggyorsabb ha meg is akarod tartani a játékot ha megveszed...
9 gurigáért láttam vmelyik nap medmarktban..
Ha meg nagy a vinyód akkor egyszer told végig és ha nemkell a game többé akko töröld..én ezt csináltam,úgy el van baxva a pcverzió hogy eccer végigtoltam és annyi.. -
#2508 persze.. két 4 gigás rar ba teszed és mehet fel két dvd re.. mig kicsomagolja elrágsz egy zsák kukoricát.. -
#2507 Hi All,
Biztosan elavult kerdes mar, meg kerdeztek mar ezren, de azert megkerdezem en is most:
Van-e mar valami letezo megoldas arra, hogy a 8 gigas ISO-t valahogy DVD-(k)re kiirni? -
#2506 szvsz rohadtul nem kell sajnálni minket...akinek van énze az tele van gammákkal hisz csak a mani a gáz..hogy egy gamma 16... de kint van ugyan annyi gamez mint xen..és azért joval több jobb van mint x en...de az is gáz hogy egy uj konzol a nintendo konzollal vetekszik...szal nem az x megy rosszul hanem a gc...az x még uj..majd az x kettő..talábn az.. ha akkora lesz mint a gc stb..de ezt minek ide írom???... -
#2504 Megnéztem. Nincs. -
#2503 576-nál asszem van. -
#2502 Én arra vagyok kíváncsi, hogy tudja-e valaki, hol lehet kapni ?!?!?
Mert pl. a CD GALAXIS-nál nem volt. -
Mr. Perfect #2501 Sikerült-e már valakinek kiírni DVD-re a progit?
Terjedt egy módszer miszerint a cdrom.img könyvtárat nyugodtan ki lehet törölni az ISO file-ból és úgy már ráfér egy írható DVD-re és még használható is marad. Nos én megpróbáltam, de egyszerűen nem találok olyan programot amivel jól ki lehet törölni file-t az ISO image-ből. Még az ultraiso a legigéretesebb, de valamiért nem működik az sem. Valakinek van ötlete? -
#2499 Igen. Ez a JOE.GI című kiegészítő lemez ! -
#2498 CSOCSO ! Én azt olvastam, hogy a két rész története lesz összevonva, felturbózott grafikával.
Namost, ha két rész sztorijáról van szó, akkor az hogyan férne el egyedül az első részben ? -
#2497 *.GI???? -
#2495 Ezt nem ide akartam de ti is megnézhetitek:) -
#2494 http://www.albinoblacksheep.com/flash/kikia.php ezt nézzétek meg:))))) hangerő legyen kimaxolva:) -
#2493 Hi!
Nem volt valakinek olyan problémája a cdrom.img könyvtár kitörlése után, hogy semmit nem változott a méret???
Mert nekem maradt ugyanolyan 8 gigás iso, és annyit meg tudtam nézni, hogy az LBA size-ra 3.9 Gb-ot ír ki, byte size-ra meg 8 gigát (ISO Busterrel néztem, de Ultra ISO-val töröltem ki a könyvtárat).
Mit kéne csinálni, hogy végleg ki tudjam tör ölni? -
#2492 mgs1 game mgs2 gameplayyal.. de nembaj.. a karaktereket áttették... bump mapping bizti lesz benne... iterjuban kérdezték mi az amit akarnak grafikailag amit mgs2 ben nem lehetett aszonta kojima hogy semmit..de bump mappingot gc vel könnyebb mint ps2 vel... -
#2491 MGS1 MGS2 motorral. Bár az engine lehet hogy turbózott mivel ugye GC. -
#2490 ja ja ja de azhem cak az első részt kapjuk meg -
#2489 Hőjjj ! Mázlista GAME CUBE tulajdonosok !
Most megkapják az első két részt egyben NAGYON feljavított grafikával, összefűzött történettel, MGS: Twin Snakes címen ! -
#2488 ez pc-n is igy van... legalábbis én is csak azt kaptam, no meg egy jókora, maradandó játékélményt... -
#2486 Az a baj hogy Kojima nem akart MGS3-at csinálni a jelenlegi konzolokra. De gondolom hozzá vágtak egy fekete aktatáskát tele zöldhasúval és úgy döntött mégis csinál valamit:) De úgy gonolom az igazi MGS3 csak PS3-on fog beköszönni. -
#2485 Ehhez mit szóltok srácok ?
Metal Gear Solid 3. - Snake Eater
Videjó (hüdejó) letöltése: http://www.hardwired.hu/dl/3/10/SnakeEater.wmv
NAGYON ÜTŐŐŐS !!!! -
#2482 Ha vegigjatszottatok a gamet es nem nyomtatok el a szovegeket, akkor tudnotok kene,hogy szinte biztos,hogy nem lesz. -
#2481 az jó lenne -
scrap #2480 magyarositásrol tud vki vmit??? -
#2479 latomasok? hmm.
nodvd: itt -
#2477 Volt egyszer egy olyan hogy rámlőtt egy kommandós és lemet vagy 2 centi az életemből. -
#2475 Melyik server? -
#2474 ha kell irc-en /q tomper -
#2473 Valaki help holnap le kell gyalulnom a winyót:) -
#2472 Esetleg van valami tipped hogy honnan tudok full particion magic-et szerezni?:) kód már van hozzá.
-
Mr. Perfect #2471 Talált süllyedt. Ez a "kis" probléma pont abból adódik, hogy a progi csak demó üzemmódban működik... -
#2470 Ha megnyomom az apply-t minden parancs törlődik amit kiadtam. Mintha nem is csinált volna semmit. Lehet hogy az a baja hogy ez nem a full verzio hanem csak demo?