Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊ha erre azt írom ,hogy ez már konzol feeling úgysem hiszed el...szerintem megérte beruháznod...sokmindenre jó lesz az még
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kösz hogy lelövitek a poént. Legalább nem fogok kétségek között forolódni esténként, hogy ki is a Raiden.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
----SPOILER-----
Davidus de en pont ott vagyok amikorSnake atadja Raidenek Olga kardjat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Ettol fugetlenul nagyon kodos kezd lenni a story igy a vege fele 😊
V9ykn8_TZL0

Kérdés: a játék két részbõl áll(Tank hajó-Olaj torony)?
Én sorba nyomom, csak az volt gyanus, hogy amikor Raidennel folytattam a sztorit a Big Shell-en a Colonel mindenrõl újra kioktatott.
Ja és remélem még tart egy darabig 😊(most találtam meg az utolsó C4-est).
Olga rulez, remélem megmarad(ja, ha jól értettem Olga a Tankeren már terhes, akkor ezek szerint a Big Sell-en már meg is szülte az utódot nem? Az 2 évvel késõbb játszódik. Ennek lesz jelentõsége?)!
A Vamp gyerekkel már várom a bunyót (az elsõ találkozás Vampal kibaszott jó átvezetõ volt).

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
KOszi
V9ykn8_TZL0
Lécci!
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szoval: a game 2 dvd-s ha minden igaz,de a kettes dvd is szerves resze a jateknak?
Mert en azt halottam hogy van 1 dvd-s verzio is.A kulonbseg pedig annyi hogy egy csomo termekismerteto meg demok amiket ilyenkor neha szoktak a jatekokhoz adni nincs rajta,de a jatek maga nem kevesebb,sem zeneben sem videoban.
Errol tudtok valamit?
Mert ha ez igy igaz akkor nekem elege lenne a 1 dvd-s is,de tenyleg csak akkor ha a jatek semmilyen formaban nem kevesebb mint a 2 dvds verzio
V9ykn8_TZL0
és hogy mé 8 giga a gamma? magáért beszél..mert annyi video anyag van benne mint egy filmben és hunosítás nem nagyon lesz mert annyi a szöveg benne mint egy lexikonban