Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"20onezres kis érzékelõs joyommal annyira királyul játszható hogy jujj!!!! kircsi lassan döntöm a joy-t lassan megy..meg minden...mindenre megvan a button..azhem 10 button van rajta.,..szal kircsi..csak fura mert megszoktam hogy a két felsõ az inventory meg a fegyvertár..itt meg két másik gomb de kibaszott királyságos...szal joy al PERFECTEN lehet nyomni..oké "

😊ha erre azt írom ,hogy ez már konzol feeling úgysem hiszed el...szerintem megérte beruháznod...sokmindenre jó lesz az még

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ha a közelében vagy akkor kijelzi...és akciógombot kell megnyomni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Mondjuk legalább felkészülök lelkileg: Vamp 2x, 5 Metal Gear...nem gáz lenyomom....(Arghhhhhhhhhh)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"Tényleg a nagymama robbantotta fel a kocsit?" ismeritek a viccet nem?
Kösz hogy lelövitek a poént. Legalább nem fogok kétségek között forolódni esténként, hogy ki is a Raiden.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sephi
Maskor talan ird azt hogy Spoiler amikor olyat irsz ami mast nem erdekel mert meg nem jutott oda vazz. Mint pl :

----SPOILER-----

Davidus de en pont ott vagyok amikorSnake atadja Raidenek Olga kardjat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
ezért kéne hunosítás...😊 mert akkor lenne a gamma 10 pontos ha értenénk..de igy csak 9.9😊)))))))))
Knox
okey! vége! ellenben ugy összekavarodtam a történet végére, hogy most nem annyira vágom mi van! akinek van teoriája, hogy most MIVA, az legyen oly szives és néhány mondatban foglalja nekem össze 1 emilbe! köszönöm! Amugy kuva jo a game!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Davidus
Vagy már másodszor is lenyomtad?

V9ykn8_TZL0

Davidus
OOPS asszem elszoltam magam... 😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ott nagyot szívtam😊 úgy jött ki a lépés hogy az elsö lövés után elfogyott a lõszer ughogy fel kellett érte állni😊 Mire felvettem meg ujra lehasaltam fél élete lement a csajnak😊

V9ykn8_TZL0

Sephi
Jaj nekem . En aszitem elpusztulok amikorVamp-ot kellet megolni vazz. Mennyit tudtam kinlodni 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
A lényeg hogy mikor jön a 2 célkövetös rakéta az utolso elötti pillanatban ugorj el elõlük. Aztán a következö pillanatban szembefordulsz és már lövöd is a lábát. Gecikemény lesz de ami utána jön az 30 metal geart is megér😊

V9ykn8_TZL0

Knox
na akkor ez jo moka lesz😊

Davidus
5 darab metal geart kell lenyomni😊

V9ykn8_TZL0

Knox
nemtom hogyan kell megbuntetni a gear-eket! térden lövöm, szájba lövöm, de mindig elmegy és jol feltoltodik, majd jön helyette másik! és igy körbe körbe! PLZ HELP

Davidus
Ja és sok sikert a metal gearek ellen😊)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na akkor a színváltósdira is van válasz😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nálam a J K L gombokkal lehet vagdosni. A színváltást én se értem😊 A story megvilágosodik az utolso(kurva hosszu) video+codek duma kombóban😊

V9ykn8_TZL0

Sephi
Figyej mar... a vegen hogy lehet hasznalni a kardot? Nekem meselt valami Snake de en nem tudtam olyan mozgasokat vegrehajtani. Es miert lehet valtoztatni a kard szinet? Nalam van vagy piros vagy kek. Igazabol nem ertem.

Ettol fugetlenul nagyon kodos kezd lenni a story igy a vege fele 😊

Davidus
Ma kezdtem ujra én is. A cél a zero kill😊 Nem lehet senkit kinyirni. Csak a kábíto pityut meg a kábító psg-t lehet használni. Vamp-et nemtom hogy fogom ököllel jobb belátásra bírni😊

V9ykn8_TZL0

Ha van ilyen oldal engem is érdekelne, mert már az MGS1 is nagy fan-ja voltam. Solid Snake figura ott figyel a polcon Meryl Silverburgh, meg Sniper Wolf társaságána (Természetesen Lara Crof melett eheheh).

Davidus
Ja már megvan a gyerek. Hogy hol van azt majd megtudod😊

V9ykn8_TZL0

Über jó a game!!!
Kérdés: a játék két részbõl áll(Tank hajó-Olaj torony)?
Én sorba nyomom, csak az volt gyanus, hogy amikor Raidennel folytattam a sztorit a Big Shell-en a Colonel mindenrõl újra kioktatott.
Ja és remélem még tart egy darabig 😊(most találtam meg az utolsó C4-est).
Olga rulez, remélem megmarad(ja, ha jól értettem Olga a Tankeren már terhes, akkor ezek szerint a Big Sell-en már meg is szülte az utódot nem? Az 2 évvel késõbb játszódik. Ennek lesz jelentõsége?)!
A Vamp gyerekkel már várom a bunyót (az elsõ találkozás Vampal kibaszott jó átvezetõ volt).

Az Out-mg~1.gi filet mivel lehet kiírni DVD-re?

Davidus
Ja és Gurlukovics nem lép meg semmivel mert ólom mérgezést kapott😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Meg fogsz lepõdni. Az a game engine-el van😊

V9ykn8_TZL0

Nem ATI kártyád van véletlen? Mert nekem az van és ugyan ez a hiba azzal a különbséggel, hogy nálam már a legelsõ movie-t sem játssza le. hang az van és a nagy büdös fekete képernyõ, és sajna továbblõni sem lehet :-(((((((

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Érthetõ. Nekem ott nem volt baj, egy más tipusú bejátszást mutat. Az nem a játék enginejével készült, hanem normál videó. De hogy nálad miért nem játsza le azt nem tudom.

CSOCSO
www.tar.hu/nwocsocso/Metal Gear Solid 2 OST - 01 - Metal Gear Solid Main Theme.mp3
CSOCSO
szoval-2-3-12-16 ezek nem jönnek le
CSOCSO
nem értem..én sem értem el az elsõt--aztán valahogy mégis itt van a gépemen!!😊)))) viszont a második ,harmadik..12...és azhem még egy nem jön le ugyanugy...😞((((
Davidus
Az nekem se jön de leszedtem kazaa-rol😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
izé... a beállításokban kapcsold ki az elmosást...
Kerdes: Miert van az hogy olyan homalyos az egesz jatek ... olyasmi mint a gta3 azzal a nemtom milyen effektel. nekem 1024x768x32 be van minden maxal de hiaba...
KOszi

Davidus
http://www.darkdimensionbase.com/ddb_music/mp3/mgs2-mp3/html-zip/MGS2_OST-06-Revolver_Ocelot.zip Kedvenc Revolver Ocelot-unk zenéje😊 ezen az oldalon van még ezen kivül 16 mgs2 mp3

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
😊
Blasta
Vagyunk :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Davidus
Na ne örüljünk ennyire mert jönnek a fikázók😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
hans zimmer😊 én is imádom a zenét..tiszta mgs.. és a hang,képvágás is olyan mint az mgs... majd lesd meg azt amikor majd jönnek fel a zuhanyzoban..full mgs es!!😊))minden elhalkul csak a zene szol..aaarghh..
Davidus
Én nézem de csak a zeneszerzö miatt😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
?😊))
Blasta
Jajj Csocso....
Lécci!
:-DDDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
NÉZZÉTEK A SZIKLA FILMET... ha connery hlyébe képzelitek snaket akkor tök kircsi MGS film!!😊)
EndreMan
Lenne egy kerdesem,ha volt mar lejebb akkor bocsi.
Szoval: a game 2 dvd-s ha minden igaz,de a kettes dvd is szerves resze a jateknak?
Mert en azt halottam hogy van 1 dvd-s verzio is.A kulonbseg pedig annyi hogy egy csomo termekismerteto meg demok amiket ilyenkor neha szoktak a jatekokhoz adni nincs rajta,de a jatek maga nem kevesebb,sem zeneben sem videoban.

Errol tudtok valamit?
Mert ha ez igy igaz akkor nekem elege lenne a 1 dvd-s is,de tenyleg csak akkor ha a jatek semmilyen formaban nem kevesebb mint a 2 dvds verzio

Davidus
A zöld lámpát kell eltalálnod. Ha máshol sikerül vége a dalnak. Nem egyszerü de utána olyat látsz hogy leájulsz a székrõl😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
esõ..szal vízcseppek..
és hogy mé 8 giga a gamma? magáért beszél..mert annyi video anyag van benne mint egy filmben és hunosítás nem nagyon lesz mert annyi a szöveg benne mint egy lexikonban
CSOCSO
valami eszméletlen király a gamma.. fuu vazz amikor kiugrottam a vizbõl..az esõcseppek valami iszonyat jol voltak megcisnálva..sehol nem láttam még olyat..oké..viszont az uszás a vízfelszinen elég suta volt..de amikor lemerûltél az megint maga volt az orgazmus😊
Davidus
A sniper az F raktárban vagy miben van.

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
persze hogy ki lehet és sokkal jobban néz ki a gamma!