3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2575 Ha nem NTFS filerendszert használok, akkor, hogyan tudom az iso filet kitömöríteni? -
#2574 Mi lenne kész? -
#2573 Tudnék rendesen angolul már kászen lenne:D -
#2572 anyád -
#2571 Nem kell berakni a CODEC.? állományt kell szerkeszteni. Tisztában vagyok vele, hogy 83MB körüli, de ha betömöríted, 3-4MB lesz belőle. -
#2570 hatalmas kerdes.. eddig mennyi van leforditva? -
#2569 ja, leszedtem az ace-t, most mar latom, bocs :) -
#2568 es hogy rakod bele az mgs2-be? -
#2567 orulok hogy le lesz forditva.. es ha kesz lesz akkor nagyon kurtold szet mert akkor megveszem a gamezt es vegignyomom megenn -
#2566 szerintem tuti codec problema lesz :) windows reinstal megoldja -
Corey #2565 hát lehet az lesz.. illetve formatálom gépet majd közeljövőben, aztán ujrainstall win, alaplap, vidkártya, aztán azonnal game.. akkor talán jó lesz.. lehet hogy a win-em beteg. -
#2564 Még ritkán,de nekem volt már ilyen hogy ütközött valamelyik régebbi játékkal!Hiába uninstaláltad már le ,akkor is szar!Haúj Windowsod lessz akkor először próbáld feltenni ezt a játékot!Utánna kezd el pakolni hozzá a drivereket és codeceket és mindeggyik után probáld hogy indul-e?!Igy megtudod hogy melyik jó hozzá! -
Corey #2562 izé, pontosbítok, codekeket -
Corey #2561 hm.. az svcd meg ilyen egyéb regizett drivereket hogy kell unregezni v uninstallálni? -
Corey #2560 hm.. próbáltam mindent.. korábbi drivereket, alaplap drivereket, codec törléseket.. de semmi..:( hát komolyan kész ez az egész.. -
#2559 Most, hogy újra felelevenült ez a témakör, ismét feltenném a kérdést. Nem akar valaki besegíteni a MGS2 frdításába, mint fordító. Ha van ilyen, letöltheti a fordítandó szöveget, és belekezdhet bárhol, és szóljon, ha elkezdte: evin.uw.hu/mgs2-lc.ace -
Corey #2558 jó mondjuk joggal lehetnék én is ideges..csak ugye alapban úgy vettem meg a game-t hogy futni fog mint a szél meg minden.. most próbálgatom a játék megjelenésével egyidejű drivereket, eddig sikertelenül..:( a codec-eket már próbálgattam, az sem ment.. -
Corey #2557 megpróbálom a tippet, thx.. tudna valaki mondani egy helyet ahonnan noDVD krekket lehetne szedni? v akinek van az át tudná dobni mondjuk ircen? előre is thx -
#2554 Bocs nem leszólni akartalak de mint te is látod azért mert megveszed nem biztos hogy elindul!Egyébként szerintem is lehet codec hiba!G4Ti 4200-es kártyám van és a 5xxx cucc nállam is bekavart ha az van akkor töröld le mert más játéknál is gond lessz! -
Corey #2552 MerlinW-nek is ez a problemje... hehh nemtom komolyan.. ti akik tanácsot adtok warezes verzióval nyomtok mind? vagy alaplap frissités nélkül? milyen vidkártya driverrel nyomtátok? -
Corey #2550 hm ezzel asszem már megvoltam, kivágtam divx-et, francia codeckpakkot, xvid-et..de semmi.. -
Corey #2548 hehh kösz.. legalább ennyivel megtisztelem a Hideo-t meg a csapatát, ha már ez az egyetlen game amit az évben megveszek, késéssel.. nekem megéri.. segítséget várok, nem leszólást -
#2547 Hát ha ennyi pénzért megvetted megis érdemled -
#2546 TALÁN LESZ. DE MINIMUM FÉL ÉVET BIZTOS HOGY KELL RÁ VÁRNI A PS2 EXKLUZIV miatt -
Corey #2545 kérem vki segítsen ha tud... nem igaz hogy 10000Ft-t vágtam ki rá és ki sem tudom próbálni :(((.. -
#2544 Metal Gear Solid 3: Snake Eater !!!!
Van trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PC-re is lesz ?????
Mert nehogymá csak köcsög PS 2!!!!!!!! -
#2542 Tud valaki valamit lesz 3. rész?? -
Corey #2541 setupba próbáltam már mindent, de ígysem megy... mi a hiba?:( -
Corey #2540 Nekem is u.ez a gondom:( MEgszereztem DVD-n nagynehezen, full install, game elindit, és azonnal visszavág desktopra... GF4TI4600, XP, 1GBram.. valaki plz help! -
#2539 ok, ezt is tudom..:) De peccs nélkül is ue a szitu..:) -
#2538 A peccset nem kéne felrakni mert az csak ATI tulajoknak jött ki:) -
#2537 Valaki!!!:) A jó öreg warez-t letöröltem (jó rég), oszt most megszereztem DVD-n. Nomármost, lehet hogy felejtettem, de indításkor a gamma olyat csinál, hogy képernyő elsötétedik, árnyalatváltás, oszt ki a desktopra...
1.0 Crack van, 2.0 patch + crack ugyanez, XP, 512mem, GefFX5600...
volt valami trick? Vagy fárad az XP-m?:))) -
#2536 Van erre egy topic, Imyke2000 biztos vevő rá...:))) Hú mit kapok én ezért..:))))))) -
#2534 Tudtommal ott vagy akkor a tuszoknal lent nem? Nos vanegy csomo ember ott. Az akit te keresel annak PaceMaker -je van a szivenel es az furcsan zorog. Meny ra a mikrofonnal minden emberre es meghalod a szivdobogasukat. Akinel furan (gepszeruen pityeg) csinal az a e embered! -
#2531 igen eltaláltad..külön scriptem van a csocso ra
a suprára és a gamecube ra:))))) -
#2530 Egyébként lövésem nincs sajna. -
#2529 Rájöttem! Ezért van neked ennyi hozzászólásod, mert van egy scripted ami ha kérdőjelet lát az SG fórumban beírja hogy "sajnos nem tudok segíteni". :) -
#2528 nah ebben sem tudok segíteni... -
One man... #2527 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni??
Előre is kössz!
-
#2526 sajna nemtom mi lehet vele:(