3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2623 Nem nehéz eltalálni bill.-el se. Néha megállapodik, úgyhogy akkor durr bele. Nem emlékszek hogy van e még(attól is függ milyen nehézségi szinten nyomod) -
#2622 most sem maradhattak el termeszetesen a muvi vegi poenok :D -
#2621 kijott egy durva 27 perces video a twin snake-bol, csak atvezeto animok vannak benne, amik minden eddiginel durvabbak.
Fu de sajnalom,hogy olnly gamecube...
(ps. akinek kell privizzen, vagy emailezzen ram) -
#2620 Ez komoly az úszógumis kamerán? hát de azt nem semmi lesz leszedni így billentyűzetről irányíva, na de ha az megvan akkor már nincs több? -
#2619 Na ja..Imádom a Harrier elleni csatát...meg a Ray-t:) -
#2618 De megéri szenvedni mert atom ingame muvi jön utána. -
#2617 Föleg billel:D -
#2616 Ás kibaszott nehéz eltalálni:) -
#2615 Van még egy a repülő Cypheren...Nézz fel -
#2614 Ahol a hídon ki kell lőni a bombák vezérlőjét ott nem találom meg mindet és mindíg meghalok, 1 van szembe a tartályon, 2 bal oldalt a lépcső alján, 1 bal oldalt a távoli sarokba 1 meg szembe a falon, de hol van még ezeken kívűl? -
#2613 Ames ügynököt, hogy lehet beazonosítani, mert a mikivel rááltam egy ürgére mert máshogy dobogott a szíve, a figura azt mondta, hogy MRHPSH akármi, erre Raiden pofázott még valamit, de utánna semmi nem történik másra ráfogom a cuccot semmi, szóval akkor most mi van? -
#2612 Komoly? Én ezt nem tudtam. -
#2611 Tudom hogy fenn volt egy pár oldalon de xp-m 2 hónapja van
előtte nem sok értelme lett volna 98-on nem indul el! -
#2610 kösz -
#2609 Akkor sok szerencsét hozzá. Kár, hogy nem tudok segíteni a problémádban. -
#2608 igen -
#2607 Megvárnál 8GBnyi anyagot, míg lejön? -
#2606 Na lassan én is kedvet kapok ehhez a játékhoz,tud-e valaki még olyan oldalt ahonnan le lehet még tőlteni? -
#2605 nvidia -
#2604 Nvidia vagy Ati? -
#2603 Corey-nek regebbi driver felrakasa segitett hasonlo probleman -
#2602 Az miért lehet, hogy az elején a beállításoknál, az effekteket és a részletességet maxra állítom, a Codec részben a két beszélő feje helyett, csak hangyák háborúját látom, de ha leveszem, akkor beön a két arckép. Pedig a kártyám bírja a max felbontást is, és nam szaggat a játék.
Ha valakit érdekelne, a beállítások magyarosítása itt: evin.uw.hu
A többi, majd idővel, de ha belepusztulok is, de a Codec magyarosítása egyszer kész lesz. -
#2601 Korlátozott -
#2599 Na lassan rájövök itt a dolgokra, de azt még mindíg nem tudom, hogy hogy lehet pl a figurát átlökni a korláton folytogatni, nyakát eltörni már tudom, de az átlökést nem. -
#2597 A PS2-es meg az X-boxos joyókon analóg gombok vannak, ha lassan engeded el a lövés gombját akkor nem lő, hanem leereszti a fegyvert. PC-n meg sajonos csak úgy lehet ha elteszed a fegyvert, vagy fegyvert váltassz. -
#2596 ha fegyvert valtasz akkor nem lo vele -
#2595 Elég közel kell állni hozzá, és ha ráfogod a fegyver, autómatikusan felszólítja.
Tudja valaki, hogy kell elővenni úgy a fegyvert, hogy a gomb elengedésekor ne tüzeljen? -
#2594 Menteni, hogy lehet? Azt hogy lehet megcsinálni, hogy kilépek a sarok mögűl rácéloz a fegyverrel az ellenre és felszólítja, hogy adja meg magát, egyszer sikerült, bár az a VR missionban volt, de a rendes történetben a hajón már nem csinálta -
#2593 Milyet veszel?
Ezt hogy lehet megvalósítani, mert valahogy nekem nem sikerül
Throw
-----
When you are rushing through an area or running through a group of guards and
you have run out of ammo you can flip a guard by pressing the weapon button
while moving and without a weapon equipped. This will cause your character to
grab the guard around the waist and toss him over his shoulder. On the easier
difficulties this will knock out a guard. -
#2592 2 ezerert vesztek egy gamepadot vagy joy-t es meg a jatek elvezhetosege is akkorat ugrik hogy el sem hiszitek...tapasztalat... -
#2590 Hát az is elég hülye megoldás volt nem? CSak átveszik konzolról az egészet, még ahhoz se veszik a fáradságot, hogy egy quit opciót csináljanak! -
#2589 hát de pl a resident evilben F9 et kellett bőszen nyomogatni, de lehet F7 volt -
#2588 Konzol átiratról van szó,úgyhogy ez nem meglepő. Ugyebár konzolon csak a power gomb után kell nyúlni -
#2587 Hát engem is kidob az asztalra de ez elég gyatra megoldás azt hittem van vmi elegánsabb -
#2586 Ha én nyomok egy ESC-et a menüben ,kidob az asztalra aztán megkérdi, hogy ki akarsz e lépni.Már rég játszottam vele, úgyhogy nem tudom milyen gombbal kell felmászni, próbáld végig a SPACE fölötti betüket--ott van valahol -
#2585 Srácok nincs valahol vmi magyar leírás, hogy milyen mozgást hogy kell végrehajtani, mert szégyen nem szégyen én még a ládákon sem tudok átmászni. Valamint hogy a fenében lehet CTRL+ALT+DEL kombináción kívül kilépni a programból? -
#2584 tolem folyamatosan szedik a 8 gigas valtozatot, aki most soron van az jovohet csutortok korul vegez, ha addig nem talalod meg sehol es meg mindig kell tudok adni ftpt -
Corey #2580 nah emberek.. megy a game ;))) Format és WinXP reinstall csodákra képes.. azért thx tippeiteket! -
#2579 A tied -
#2576 Szerintem sehogy, mert a FAT-osok nem bírkóznak meg ekkora fájlal.(Meg a kitömörítettel se) XP install...