Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.0 Crack van, 2.0 patch + crack ugyanez, XP, 512mem, GefFX5600...
volt valami trick? Vagy fárad az XP-m?😊))
[merlinw.org]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni??
Elõre is kössz!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A stuff feltelepitve nalam 7.5 giga volt 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[merlinw.org]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hosszu a jatek?
En is erre gondoltam, hogy vegigjatszom imidzsbol, aztan vagy delete, vagy (ld. CSOCSO), ket 4 gigas rar, oszt meglesz.
Erdemes vegigtolni? Jo game?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De a legegyszerûbb és leggyorsabb ha meg is akarod tartani a játékot ha megveszed...
9 gurigáért láttam vmelyik nap medmarktban..
Ha meg nagy a vinyód akkor egyszer told végig és ha nemkell a game többé akko töröld..én ezt csináltam,úgy el van baxva a pcverzió hogy eccer végigtoltam és annyi..
Biztosan elavult kerdes mar, meg kerdeztek mar ezren, de azert megkerdezem en is most:
Van-e mar valami letezo megoldas arra, hogy a 8 gigas ISO-t valahogy DVD-(k)re kiirni?
Mert pl. a CD GALAXIS-nál nem volt.
Terjedt egy módszer miszerint a cdrom.img könyvtárat nyugodtan ki lehet törölni az ISO file-ból és úgy már ráfér egy írható DVD-re és még használható is marad. Nos én megpróbáltam, de egyszerûen nem találok olyan programot amivel jól ki lehet törölni file-t az ISO image-bõl. Még az ultraiso a legigéretesebb, de valamiért nem mûködik az sem. Valakinek van ötlete?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Namost, ha két rész sztorijáról van szó, akkor az hogyan férne el egyedül az elsõ részben ?

V9ykn8_TZL0
Nem volt valakinek olyan problémája a cdrom.img könyvtár kitörlése után, hogy semmit nem változott a méret???
Mert nekem maradt ugyanolyan 8 gigás iso, és annyit meg tudtam nézni, hogy az LBA size-ra 3.9 Gb-ot ír ki, byte size-ra meg 8 gigát (ISO Busterrel néztem, de Ultra ISO-val töröltem ki a könyvtárat).
Mit kéne csinálni, hogy végleg ki tudjam tör ölni?
Most megkapják az elsõ két részt egyben NAGYON feljavított grafikával, összefûzött történettel, MGS: Twin Snakes címen !
[merlinw.org]
V9ykn8_TZL0
Metal Gear Solid 3. - Snake Eater
Videjó (hüdejó) letöltése: http://www.hardwired.hu/dl/3/10/SnakeEater.wmv
NAGYON ÜTÕÕÕS !!!!

nodvd: itt
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

*.GI????