3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Serpa
    Ostfront: Barbarossa 1-2 kép
  • Serpa
    ennyit tudok.

"A kiegészítő lemeznek köszönhetően a Németek invázióját játszhatjuk végig Oroszország ellen 1941-ben, 11 misszió erejéig. A lemez a két ország jelentősebb egységeit tartalmazza, így 20 új egységgel játszhatunk a Blitzkriegben."

a Total Challenge egy "fun" kiegészítés ?
  • Axon
    Bocs!
    Egy kicsit összekevertem a neveket.

A Total Challenge -re gondoltam.
    Total Challenge-ből már három rész is megjelent. Ezek a kiegészítők nem kampányokat hanem sima single pályákat tartalmaznak. Azért elég jól kidolgozottakat. Ebből jelent meg idáig a warez oldalakon az 1. rész és sajonos a másik kettőt sehol sem találom.
    A Rolling Thunder-ről és a Ostfront: Barbarossa-ról pedig én nem hallottam. A hivatalos oldalon viszont már írnak a Rollong Thunderről.
    Ostfront: Barbarossa-ról tudsz valami infót, mert arról nem találtam.

Készülget egy Blitzkrieg motorral működő játék is a Stalingrad nevű. Ez pont úgy néz ki mintha egy hivatalos kiegészítő lenne a kiadótól. Nos majd erre is kíváncsi leszek.
  • Serpa
    " Bourning Horizont 2. és 3. részéről"
    ?

én erről a kettőről tudok --> #1088 és #1081
  • Axon
    Ez mindenesetre jó hír.
    Van estetleg valami infótok a Bourning Horizont 2. és 3. részéről. Ha jól tudom warez oldalakon még csak az 1. részt lehetett letölteni.
    Itt most tényleg létjogosultsága van a wareznak, mivel magyarországon nem is árulják ezeket a kiegészítőket.
  • Serpa
    új addon készülőben.
    Ostfront: Barbarossa
  • robotnyk
    18 küldi van benne
  • Axon
    Na akkor be kellene addig fejeznem a Rommelest.
    Ha tényleg 28 küldi van benne, akkor én kb. a felénél járok. Éppen egy történelmi küldetésben vagyok ahol be kell venni....hmmm talán tobrukot. Annyi a britt tank mint égen a csillag és előttem végig aknamező van. A tüzérsége meg észnélkül lő folyamatosan. Szóval itt egy kicsit leakadtam.
  • robotnyk
    ja, kb mint a Burning Horizon, csak most Patton lesz a főszerepben.
  • Axon
    Ez valami újabb kiegészítő?

A 3. kép az nagyon tetszik
    Hány százalékra taksáljátok az ejtőernyősök túlélési esélyeit?
    Egy rakás páncélos és két szakasznyi katona közzé beesni nem egy életbiztosítás.
  • I.C.ram
    Ez nem attól volt! Egyszerűen szar bugos a pálya. Régfelszedtem minden aknát, és különben is, attól, hogy le van aknázva a pálya, attól még nyugodtan rálehet küldeni a tankokat. Ez olyan bug volt, hogy pl vontatni akartam valami, de nem lehetett mozdulni sem, és még az ágyút sem akarta lerakni. Egyszerűen bugos szar.
  • I.C.ram
    De szar, hogy minden ilyen alacsonyan repül.
  • Serpa
    Blitzkrieg: Rolling Thunder 4 kép !
  • antijedi
    inkább a 2-t csinálnák már... :(
  • Serpa
    Új kiegészítő készül.
    'Blitzkrieg: Rolling Thunder'

IV. negyedévben, 18 küldetés (ebből 8 single), 7 országon keresztül Patton tábornok vezérletével.

INFO
  • Creator
    Na végre sikerült, tehát ugy kell támadást provokálni hogy a nyiltól balra van egy homokzsák, egy légvédelmi üteggel és két tankelháritóval, na ha ezt tüzérséggel megpuhitom röktön kiirja hogy a provokáció sikeres, de ha pl tankokat küldök oda és legyalulom akkor várhatom hogy támadjanak. Igazából itt nem is kell támadni csak egyszerüen védekezni.
  • Creator
    Valaki, esetleg a Tobrukos pályán hogy kell támadást provokálni? Már mindent próbáltam, rátámadtam gyalog, tankkal és visszavonultam de nem jön utánnam, max a távolsági ágyukkal szét lő, ha meg egyszerüen én ágyuzom meg se mozdul.
  • Axon
    Most akartam egy multit kezdeni.
    Sajnos még mindig ez a pöcs francia nyelvű verzióm van.
    Nem találom benne a multi részt.
    Van benne egyáltalán?
  • Axon
    Nem tudom hanyadik pályánál járok, de most van az a rész ahol lenyomom a pályán az összes francia egységet és erre északról megérkeznek az angol felmentő seregek.
    Na persze hatalmas lendülettel megindítom páncélosaimat, hogy elsöpörjem a kis pöcsköszörűket.
    Erre az első ellenfél egy Matilda II amit elkezdek észnélkül lőni. Na persze megkarcolni sem sikerült, majd a nagy lövöldözésben előbukkan még vagy 8 Matilda és tömegmészárlásba fullad a támadásom. Szerencsére pont előtte mentettem. Gondosan meg kell tervezni mindent, nekem nem is támadnom hanem védekeznem kell.
    Na most pont Rommel volt az aki először használta a flak88-asokat a matildák ellen. Nekem mondjuk csak 1 db van belőle, remélem az elég lesz. Na meg ott van 2 db 10,5-s tüzérségi ágyúm, azok is jók páncéltörőként.
    Nekem nem fagy, elég stabilan viselkedik. Bugokra sem lettem eddig figyelmes.
  • Creator
    Obi!
    A gyalogokkal át kell menni a hidon és elintézni a kőhid tuloldalán levő ágyukat, majd a javitó kocsit odaviszed a kőhidhoz és ujjáépited vele a hidat.
    I.C.ram!
    A Tobrukos pályán azért nem mozdulnak mert a terület le van aknázva, szintén javitó kocsi és aknafelszedés /jobra alsó ikon/, bár arra hogy hogy kell támadást provokálni még én se jöttem rá, pedig már legyalultam egy párszor és nem enged tovább.
  • Christian
    Asszem a 3. páylán vagyok ahol emgkell támadni a várost és van egy híd de mindig felrobantják, a másik hídon pedig cask katonák tudnak átmenni, átmegyek velük megölök mindenkit de nem nyerem meg, miért? vki help pls!
  • Lacc
    Hajjaj akkor mégse töltöm le.
  • antijedi
    ugyan ezen a gépen alap nekem is az volt, szvsz nem az én gépemben van a hiba... :)
  • robotnyk
    cseréllj gépet
    nálam beton stabil...
  • antijedi
    attol hogy az engine ua attól a mapok még lehetnek bugosak :)
    amugy szeritnem enginebe is belepiszkáltak mert az alap game egyszer sem fagyott ez meg félpercenként kivág desktopra amikor kedve van ráadásul sokszor épp mentés közben igy azt is elbasza..., én inkább abbahagytam a 4. pályánál ennek igy nagyon sok értelme nincs :)
  • robotnyk
    szerintem jó, én nem találkoztam semmiféle buggal. meglepő is lenne, mert az engine ugyanaz, csak a küldetések újak.
  • Ombika
    PEdig epp most akartam nekilatni letolteni! :(
  • I.C.ram
    Ez a burning horizont egy nagy kalap szar! Olyan bugos, hogy az már vicc. A Tobrukos pályán képtelen vagyok végigmenni, mert vannak területek, ahovan nem lehet bemenni se gyaloggal, se tankkal, se semmivel, pedig ott van az ellenségnek az egyik lövészárka. Tele van ilyen szar bugokkal az egész játék. Az is fura, hogy nem akarják néha lerakni az agyút, hanem elmászkál valahova, meg hogy utántölteni se mindig sikerül.

Arról bnem is beszélve, hogy én úgy csináltam a tobrukos pályát, hogy a tank kupacokat szétlöttem stukákkal, meg tüzérséggel, erre leírtok mindenkit a pályán, és nincs vége, mert az elején provokálni kellett volna egy támadást. Ezzel a pályával több mint 1 órát szarakodtam, erre ilyen köcsög szar bugos fostalicska miatt nem tudok továbbmenni, mert már nincs kit provokálni.

Ha nincs erre valami megoldás törlöm mint a szart.
  • robotnyk
    a burning horizon
  • Serpa
    hehehe ...

mi jelent meg német, francia változatban ?
    az alap, az exp. ?
  • Izmael
    Ehhhhh.......ez tényleg semmi extra...Rommel papával végig kell dúrni 18 pályát....semmi ujítás...semmi móka...:(((
  • Axon
    ...egy tamagocsi szimulátorrol...
  • Serpa
    miről van itt szó ?
  • robotnyk
    német, francia változat már régebben megjelent, sajnos ez egy nagyon hülye német kiadói szokás :/
  • Axon
    Én már tologatom legalább egy hete. Meglepődtem, hogy rátaláltam egy eddig általam ismeretlen warez oldalon. A hidegzuhany akkor ért amikor elindítottam.
    Francia nyelvű...
    Már az sem volt könnyű megtalálnom, hogy melyik szó jelentheti a "New game" majd később a "save/load" szavakat.
    Sajnos csak két küldetést tudtam eddig megcsinálni a kampányban és megnéztem vagy 2-3 single missiont.
    Német oldalról eddig nem találkoztam új egységgel.
    Bár igazából nem emlékszem, hogy volt-e az eredetiben 80 mm-es aknavető és mg34-es gépfegyver, mert mos ezekkel taroltam hatalmasakat. Viszont a franciák tankjai szerintem új egységek, azokat nem láttam az alapjátékban.

Ami még elgondolkoztatott, hogy a kampány első pályáján szerepe van a domborzatnak. Nem emlékszem, hogy az eredetiben volt-e ilyen.

Ami lényeges, hogy feltétlenül beszerzem az angol nyelvű verziót :-)
  • robotnyk
    van egy rommellel foglalkozó 18 pályás kampány, és 11 custom map.
  • 3P
    Bocs természetensen a Blitzkrieg: Burning Horizon-ra gondoltam...
  • 3P
    A játék milyen?
    Milyen újdonságok vannak benne az alaphoz képest?
    Új egységek, esetleg még néhány nyalánkság, vagy csak szinte új térképekből generált küldetéssor?
  • robotnyk
    szvsz nincsenek benne, de megy nélküle az biztos
  • antijedi
    tényleg megy? és alap campaign dolgai is bennevannak? csak mert akkor torlom az alapot