Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Támadás Rommel ellen ... (Pénteken)
Ez a film atombaromság és atom szar volt. Csináljunk egy filmet Richard Burtonnal és a Halál ötven órája megmaradt díszleteivel 😊
Chaffey rulez 😊
Micsoda blöd story ...
Annyira szar, hogy az már "jó". Borzasztó 2. VH-s film volt.
A medve nem játék.
Antijedi norm. srác. Smile-ival írta a "mar mióta kijöt? le vagy maradva ember 😄" címû mondatát. Erre jött a "Az nukolt te szerencsetlen..." szile-i nélkül.
A szerencsétlen beírása óta vitáztok egymással, min is? Semmin. Nyugi le!
Tényleg Nukeként volt feltûntetve az nforceon az, amivel most játszunk, de na és (hogy egy klasszikust idézzek ...)? 😊
Az nforce meg különben sem mindig mérvadó. Volt már olyan, hogy friss ftp-n rajta volt egy új progi, nforcera meg csak másnap került fel. pl. Ott is volt már a listben iiii nevû progi, no nfo-val cuccos, 5x ua beírva stb. Nem mérvadó.
Én bizti nem töltöm le újból! ha vki megdob majd vele ok, egyébként nekem marad a "Nuke". Ezt ugyanis mindjárt végigviszem. 😊
Mellesleg csak a multi részt csiszolgatták meg, nem dob le 1-1 mentet után. Lehet restartolni a pályát.
Az oroszoknál meg már vagy 2 hónapja kint volt a ruszki verzió ...
A medve nem játék.
En ezzel lezarom a temat akit erdekel az jarjon utananna.
2003-05-03 Blitzkrieg (c) CDV *FINAL* 97x15 MB
2003-04-08 Blitzkrieg (c) CDV 90x15 MB
Ja igen a progi nem volt beta, meg kell nezni a verzio szamat...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Amugy meg odairtam,hogy AKIT ERDEKEL!!!
Akkor minek szivod itt magad.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
pass hun legyen, legalábbis mi eddig azt használtuk 😄
De én hardon nyomom ...
A legjobb tankokba a legjobb legénység kell, ez igaz, viszont a lerohanom és veszteség nélkül megúszom pl. a Mathildákat vagy a KV1eket németként, azt azért megnézném ...
Nekem sosem sikerült percek alatt PZ IV tankokkal - bármilyen típus - áttörnöm egy KV1 falat, vagy egy Mathildát, pedig elég über fasza a legénységem ... (30 küldetés eddig ...) 😊
Ha jól emlékszem 10 az Afrika pályán és 18 a francián ... Most az orosz frontot nyomom 😊
PZ IV G tankom még nincs 😞
A nehéztûzérséget nyilván azért nem szereted, mert páncéltörõket viszel, ezért nem kell neked tûzérség ... 😊
Mell. 1 löveggel nem is mennél semmire.
Nekem 5 150es lövegem van kb. olyan jók, mint a páncéloslegénységem ... 😊
Antijedivel nyomtunk tegnap jópár multi gamét.
A medve nem játék.
A Gamespy proginak fent kell lennie? Vagy ez egy beípített funkciója a programnak? Pl a serious sam magától megtalálja a komplett internet összes elindított játékát és bármelyikbe beszállhatok.
Nem tudom mitõl függ, hogy hány páncélost vihetsz tovább a következõ küldetésre, de míg az elején csak hármat lehetett, addig az egyik orosz küldetés után már 6 állandó páncélosom van. Igaz, hogy a 3 új az teljesen tapasztalatlan, ami nem teljesen reális, az orosz frontra azért már elég tapasztaltak voltak a katonák.
Mindegy szépen feljavítottam õket. Közben egy újabb random pályán sikerült még egy PzIVG-t szereznem, így már 4 db ütõs prototípusom van, amivel már bátran rohamozhatok.
Egyébként nem igazán értem az alant olvasott sok nyafogást. Mostanra a remek páncélosok és a magas tapasztalati pontok lehetõvé tették, hogy szinte percek alatt teljesítsek egy küldetést. Egy remek páncélos roham elsöpör szinte minden akadályt, a nehéztüzérségem szinte sosem használom. A páncéltörõ agyúimat állandóan tolom elõre, mivel baromira gyorsan toszogatják a kis faszik, és nálam a gyalogságnak is nagy szerepe van, hiszen sérülésmentesen csak õk tudják az ágyúkat elfoglalni, és szinte mindig kúszva közelítik meg az ellent, így a veszteségük minimális. A tankok õket lövik, ha pedig beásott katonákat találok, akkor a tankokat tolom elõre, a katonákkal pedig visszavonulok.
Légierõt csak akkor használok ha a páncélosaim rohamoznak és nem tudom idõben utánuk vinni a légvédelmet, ekkor a vadászokat föléjük küldöm.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
ha igen, nagy vonalakban miben jobb?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A russia42-õn van tûzérség? Vagy csak páncélelhárítás van?
A medve nem játék.
Volt egy afrikai kisváros, ahol a fõutca tiszta piros volt. Kemény utcai harcokat folytattam egy PZ II társaságában ... 😊
A medve nem játék.
meg ara is jó hogy szép pacsnik maradnak utánuk a földön amitõl a terep egy idõután ugy néz ki mint egy rakás fos pirosrafestve 😄D
ezen kivül néha arra jo hogy a tankok elött terelve õket hátha nem a tankokat lövik... 😄D
A medve nem játék.
A medve nem játék.