Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
na ki indit?passwordot rá!

zoli80
szegény srac😊

rush gyere van magyar server, zoli inditott!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
ok!

steepslopes nekem jobban bejön

zoli80
178490518 asszem.

mickrofon nekem passz kölcsö van adva viszont ako dobj pls egy icq számot

zoli80
battlepath vagy steep slopes?

nekem 8 hogy milyenmap de min 4 fõs és ha lehet flagcontrol (találtam egy jo kis 6fõset, majd game után megkeresem hoz linket hogy mindenkinek meglegyen)

zoli80
nem ismerem nagyon.

zoli80
mar van fent!microfonnal?

pill, én minyá jövök, temeg tegyél fel icukát 😄

zoli80
mehet,itt vagyok!melyik map legyen?

ki az a balfasz aki elinditott egy 2on2HUn nevû hgamét és egyedül jácik (game in progress) ?? 😄DDD

icukád kapcs be 😄
most énis benelennék egymenetben, zoli is valami olyat emlegetett hogy jön kaja után

[Rush]
Mármint veletek, kiváncsi lennék milyen multiban

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Hello, ha nem baj én is kiprobálnám multiban....Carkey, anti már ismerös más játékból

hTTp://ror.hu/

amikor 3 pantherem is volt ako nekemis, de az csak egyszer volt, volt hogy 20 perces game alat kb 2szer kaptam erõsitést aztis 2osztag gyalogos +1 light tank formájában 😄

Axon
Nekem szinte egy percen belül adta az egységeket, amint kilõttek néhányat.

lol 😄

Axon
Na én mára visszavonulok nyalogatni a sebeimet.
Kibontom a stratégia térképeimet, és tervezgetem a megtorló akciót.

nemhiszem, mert amikor én nem kaptam utánpotlást enemynek öszesen volt 2 zászloja, nekünk 3 és aból 2-t is én tartotam, szal nekem volt elvileg a legtöbb zászlóm 😄

Axon
Talán a brumbar volt a leghatékonyabb, csak iszonyúan lomha volt

Axon
Volt amikor 3 párducom volt. Azok az idióták meg észnélkül nekirontottak 5 beásott orosz tanknak

Axon
Lehet, hogy összefüggésben van az elfoglalt zászlókkal.

Axon
Nem bírtunk a piszok muszkákkal. Amit nagy nehezen elfoglaltam, azt a tetves nagy böhöm ruszki tankjaival visszarohamozta.
Talán az elején sikerülhetett volna gyõznünk.
Már majdnem megvolt a legtávolabbi zászlója. Csak nem tudtam, hogy a mocsár miatt nem tudnak bemenni a tankjaim, akkor jobban vigyázok a gyalogságra.
Akkor már csak a jobboldali ellenfelet, amivel te hadakoztál, kellett volna hátbatámadnom.
Meg persze negy egyetlen PzIII-as tankkal kellett volna feltartóztatnom az utánpótlás vonalát.

full véletlenszerûen, nekem is volt már iylen.. 😄û
volt hogy kb pantherem volt, meg volt olyan is hogy a kezdõ egységel harcoltam szinte végig az egészet... 😄

zoli80
nekem nem jott az utánpotlás baeg,axonnak meg annyi tankja volt hogy csak na!mennyi orosz tank jott basszus?mi alapján nyomja az utánpotlást?

Axon
Szép volt...😊

zoli80
kajálok egyett aztán nyomhatnánk még!

zoli80
nem volt rossz.

zoli80
hu ez nagy káosz volt😊

egyszerre 2db hun server megy és mindegyik 4fõs? ezt hogy sikerült enyi embert összehozni? vagy csak nincs pass?? 😄

Valakinek meg van a Myth féle RIP verzió?mert én most raktam fel,de kiváncsi vagyok a tapasztalatokra,hogy miért is nukeolt szegényke😊

zoli80
megy a serverem.neve hun.

Axon
Most is fent vagyok. Aki esetleg tud az jöjjön. Axon néven nyomom. Indítok egy AxonWar_hun pályát.
Jelszó: hun

Axon
Na kipróbáltam a multi részt is.
Egyetlen magyar szerverrel sem találkoztam. Amit meg én indítottam, oda nem tolongtak az emberkék, így beszálltam már indított ütközetekbe.
Egy gyõzelmet tudtam elkönyvelni, német oldalról vertük vissza az usa haderejét.
Egyszer pedig csúfos vereséget mértek ránk Rommel páncélosai a sivatagban. Pedog ott hárman próbáltuk feltartózatni 2 német támadót.

Axon
Gondolom te is normál fokozatban nyomod. Én sem ütköztem kõkemény ellenállásba, de azért még sem sétagalop az út Moszkváig.

Axon
Már feltettem, nagy buzgalmamban.....

Axon
12 tank?! Az már elég kellemes.
Én sajna csak oroszországnál fedeztem fel a random küldetéseket. Addig simán lépkedtem elõre a historicalban.
Nekem csak 3 ágyúm van. Ebbõl 1 légelhárító, 1 páncéltörõ, 1 nehéztüzérség.
Egyébként tényleg megy a roham a KV-k ellen. Már 3 db PzIVG-m van, meg két stugIIIF. Ez is prototípus. Ezek simán szétlövik a legerõsebb orosz tankokat is. És mint mondtam a PzIVG-k szörnyen mozgékonyak, ezért mûködik a roham. A KV-k lomhán utána lõnek valamelyik tanknak, akkor én is tüzelni kezdek és szinte biztos a megsemmisítés, mire újra lõne.
Egyébként egy profi személyzetes PzIVG rejére itt egy jellemzõ kis momemtum.
Az egyik elit PzIVG-met elöl egyedül hagytam mivel három részre osztott csapatommal több irányba támadtam. Szerencsétlen páncélosom egy félreesõ helyen pihegett, amikor megjött egy orosz felmentõsereg 2 db KV1 és egy bt6 személyében. Ezt én persze nem vettem észre, csak amikor újra ki akartam jelölni dicsõ páncélosomat, megláttam elõtte kilõve a 3 orosz tankot, míg neki kb a negyedénél volt a páncélzata. Egymaga legyõzte magától a három iván tankot.

zoli80
nem ment el,regisztralj valami komolyabbat!

jaja 😄

elég sok szerintem
historycal bol tuti van oldalanként olyan 15 körüli bár én még csak ugy 9 nél tartok a németbõl
ja és inden historycal melé van 3 mellékküldetés amit végigcsinálhatsz bárhányszor a + tápos cuccokoért, szal ezt is nézve elég sok van

a.carkey
Oda nem hagyta, de a gyökérbe felment. Ha most vagy leszedheted, ott van ...

A medve nem játék.

asszem 2 mega a limit vagy valami ilyesmi, mellesleg ha tul nagy rögtön jön visza a mailerdaemon...

zoli80
lehet hogy szar freemailre nem megy el,asszem van valami méretre vonatkozo limit amit fogadni tud de majd meglatjuk.

a.carkey
Választhatsz ...

A medve nem játék.

a.carkey
Oda nem hagyta, de a gyökérbe felment. Ha most vagy leszedheted, ott van ...

A medve nem játék.

zoli80
elkuldtem!