3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#1133 Hmmm.... nem tudtam, hogy ez ma már szimpla, ez az első program aminél ilyesmivel találkozom.
Akkor belevetem magam és heggesztgetek, hátha el is fog indulni.
Azért egy egyszerű crack-nek jobban örülnék, de gondolom a starforce 3 miatt erre hiába is várnék. -
#1132 Az 5. pontól kezdve már nem igazán értem mit is akar. Azt látom, hogy még a registry-be is bele kell katymatyolnom. -
antijedi #1131 ez ma már szmpla..., csináld meg a registrymodositásokat és ako menni fog..., amugy emg black listen van a daemon azé nmeg... -
#1130 Én is azt hittem, hogy szimpla mini image, de mégsem működött. Aztán belenéztem a leírásába (#1128-as beírás) és már láttam is, hogy ez nem "csak" egy szimpla image, hanem valamit még barmolnom kell, hogy elinduljon. -
antijedi #1129 semmi különleges nincs benne, szimplán tedd azt amit ir, pontosan azt... -
#1128 Itt az eredeti info file:
CXZiSO Da CloneXpertZ CXZiSO
──────────────────────────────────────────────────────
*** Presents ***
──────────────────
Medieval Lords MiniImage Clone
──────────────────────────────────────────────-─────
[ http://www.montecristogame.com/Etats-unis/ImageInterface/MLintro.htm ]
┌─────────────────────────────────────┬┬─────────────────────────────────────┐
│ Release Date: 13-11-04 ││ No Of Rars.: 49/689mb │
│ Supplier....: CXZ ││ Game Type..: RTS │
│ File Format.: MDF ││ CD(s)......: 1 CD │
│ Protection..: Starforce 3 ││ Version....: Retail │
└─────────────────────────────────────┴┴─────────────────────────────────────┘
*** Release Notes ***
────────────────────────
Steps to unblackist virtual drives.
───────────────────────────────────
1. Go to your Control Panel
2. Doubleclick on System
3. Now click on the tab labeled Hardware
4. Then click on Device Manager
5. Under System devices you will find many names listed, but the only 2 you need to write down are "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension". "PnP BIOS Extension" belongs to Daemontools virtual drive and "Plug and Play BIOS Extension" belongs to Alcohol 120% virtual drive. Now you can close the Device Manager.
6. Go to your Windows directory and open regedit.exe (Registry Editor)
7. Now find this entry in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM
\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM
8. Under SYSTEM you will find numbers like "0000" "0001" "0002" "0003" etc etc. Now click on any of this numbers and look for "DeviceDesc". "DeviceDesc" contains a description for the device. If you just have Alcohol 120% virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS
Extension" next to it. And if you just have Daemontools virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "PnP BIOS Extension" next to it. If you have both programs installed it speaks for it itself that you have to find both numbers.
9. Now to the important part. If for example the number "0002" contains the "DeviceDesc" with the the text "PnP BIOS Extension" next to it, you rightclick on the number 0002. Next you click on "Permission...". A window should appear. Under the header "Security" you first have to click on "SYSTEM". Then a menu with the name "Permissions for SYSTEM" appears below. In this menu you will see the the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny" then on OK and then on Yes. Do the same for the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS Extension" next to it. If you have done everything correctly "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension" should not not appear any more in the Device Manager under System devices.
10. After you have done this you can play allnew starforce games by mounting the mini image. By the way dont forget to disconnect your CD or DVD-drives or to disable them in the Bios. And if you have any other virtual drives other than Alcohol or Daemontools installed, just uninstall them!
11. Enjoy another bunch of Starforce protected games!
Thanks to the guys that developed this fix.
NB: This is for XP operating systems.
-
antijedi #1127 semmi ördöngősség nincs bene , csak egy szimpla mini image... -
#1126 Számomra a kiegek se nem jobbak, se nem rosszabbak mint az eredeti játék. Szimplán plusz küldetéseknek tekintettem őket. Ha már végig vittél minden pályát, akkor jól jönnek. Nem lelkesedek, inkább csak az eredeti játék meghosszabbításának tekintem őket. -
#1125 Egyébként sikerült már elindítani valakinek a Rolling Thunder-t?
Nekem nem. Valami hihetetlenül bonyolult furmányosságokat kell elkövetni, hogy menjen.
Az minimum, hogy legyen két tuti kabalád és legalább egy csontocskád a vatikán álltal hivatalosan elismert szenttől. Aztán némi szentelt víz, egy ördögűző, és a NASA komplett technikai személyzete szükséges, ahhoz, hogy egyáltalán belekezdj. -
antijedi #1124 énse és 3dtől én is félek de attól még valami normális újitás is kéne mint egy gagyesz kieg ://
kiegek nekem nagyon nem jöttek be, vagyis az az egy amit eddig probáltam -
#1123 Nézegetve a 2. rész képeit és "trélereit", nem hiszem, hogy olyan gyökeres változás lenne (azért remélet tévedni fogok, méghozzá nagyot).
Enyhén feltupírozott grafika és teljes 3d-s motor, tehát mostmár majd forgathatók lesznek az egységek. Ez nekem eddig sem hiányzott.
Természetesen kíváncsi vagyok a 2. részre, de nem fűzök hozzá túl nagy reményeket. -
antijedi #1122 jah a 2. részre, kcsiit érthetetlenre sikerült... :P
amugy nem votl rosz viszont a kiegjei borzasztóak szvsz prá uj map azt csókolom szintű kb..., nekem legalábbis nem jött be, inkább a 2re forditanák az energiájukat a sok keig helyet mert ez már csak pénzhajhászás alkotás helyett... :( -
#1121 Még legalább egy kiegészítő biztosan lesz a Ostfront: Barbarossa.
Gondolom te a 2. részre gondolsz. Ezek viszont az 1. rész kiegészítői. Én személy szerint örülök nekik. Nem volt olyan rossz az első rész, hogy máris felejteni kellene.
Én mindenesetre leszedtem, de kipróbálni csak később fogom. Talán pénteken. Ha addig valaki kipróbálta az írjon róla valamit. -
antijedi #1120 bazzz még egy kieg??? hány rókabört csinálnak még :(( jöhetne már inkább a full a sok kis kieg helyett... :((( -
#1119 Kint van a Rolling Thunder. Már láttam warez oldalon.
Esetleg próbálta már valaki? -
#1118 6 új kép ! -
#1117 Az Ostfront demoját végig tolta már valaki?
Megcsináltam az első pályát és átmentem a másodikra (valószínűleg ez az utolsó a demoban). Rettenetesen zavaró a hatalmasra megnövekedett látótávolság. Még csak messzire vagyok a harcálásoktól, de már legépuskáznak menet közben. A tüzérsége a gépnek mégszemetebb lett. Pontosan lő és egyből. Ami furcsa, hogy a gép a páncéltörő ágyúkat is használja tüzérségnek. A 76 mm-es tankelhárító ágyújukkal vidáman belőtték az egész pályát tüzérségi üzemmódban. A 2. pályán egy hídon kell először is átkelni, de még csak meg sem lehet közelíteni, már halomra lőnek. Viszont nekem csak felderítő járműveket ad és néhány gyalogost. Eddig bárhonnan lőtt a gép tüzérsége, azt mindig jelezte a kis térképen narancssárga körökkel és oda lehetett pörkölni a tüzérségemmel. Itt az ostfront kiegészítőben már nem mutatja a tüzérségét csak ha valamilyen felderítőm a közelben van. -
#1116 Új képek ! -
#1115 valszeg ezt nem így gondolták alapból, csak elbaszták a listát, de tényleg balfaszok :) -
antijedi #1114 balfaszok...
akkor németország, szlovákia meg románia miért nem exUSSR ???? -
#1113 Hello!
U may select ex-ussr and in street-adress write that u from Hungary.
С уважением,
Ивлев Артем
Технический ассистент отдела маркетинга
Nival Interactive
-
#1112 ti tudtok az egyéb mezőbe írni ? -
#1111 "játszottál-e a C&C, Warcraft & Starcraft, Age of Mythology sorozatokkal és az eredeti Blitzkrieg-el ?"
:)
kérdőív végén.
-
#1110 plusz nyelvtudás, ilyesmik -
#1109 valszeg a gép, internet függő a dolog -
#1108 :D -
#1107 küldtem nekik mailt, hogy miért nem lehet innen regisztrálni -
#1106 Egy afgán máktermesztő biztosan tapasztaltabb 2vh-s témakörben mint mi, akiknek még nagyapái esetlegesen harcoltak is a fronton. -
#1105 Vajon mihez kötik a jelentkezők feltételeit.
- 5 év Idegenlégiós tapasztalat
- 15 év munkaidő a kublinkai tankmúzeumban
- II. vhs veterán, szolgálati idő legalább 39 szeptemberétől 45 áprilisig
- 3 tanu igazolása, hogy végigjátszottam legalább 40 2vh-s rts-t?
- a garázsban még ma is rejtegetünk egy helyrepofozott Panzer IV-es harckocsit
- A nagyapám örmesteri egyenruhájában járok minden nap az iskolába -
antijedi #1104 meg a körülötünk lévő országok is vannak... :)
de akkor mi exUSSR vagyunk vagy mi? :D -
#1103 de faszság, nincs Magyarország a listában. vietnám, afganisztán van.... -
#1102 "Blitzkrieg II zárt béta !
A Nival Interactive és a CDV karöltve jelentette be a hírt, miszerint a mai nappal hivatalosan is megkezdődött a feliratkozás a Blitzkrieg második epizódjának zártkörű bétatesztjére. Jelentkezni október 10-ig lehet, az eredményről pedig (ugyanebben a hónapban) 18-án értesülnek az érintettek. Az ezt követő tesztfázis előreláthatólag december 14-ig fog tartani."
by
576.hu -
#1101 Kipróbáltam az Ostfront: Barbarossa demo-t.
Az első küldetést nyomtam.
Újítás szerintem, hogy van lángszórós gyalogos egység. Hamar leamortizált egy orosz tankot, bár igazából én nem láttam lángcsóvát.
Másik "újítás" hogy sokkal lassabban pakolják le a Flak 88-at és nehezebben forgatják.
A tankok és az ágyúk színe mostmár szürke. Eddig barnás színű volt.
A távcsöves egységek sokkal messzebb látnak, szinte belátja a fél pályát. Ezt természetesen a gép is jól kihasználja.
Na persze mire észrevettem a PzIIIE tankjaim észnélkül rátámadtak egy KV1-re. Amikor irányítani akartam őket már csak füstölgő roncsok voltak a tankjaim, a KV-n persze egy karcolás sem volt. Itt hagytam abba, de hamarosan folytatom. -
#1100 Sikerült egy hatalmasat multiznom.
Hatan indultunk, ebbő ketten magyarok voltunk. Hihetetlenül tetű lassú volt. Nagy a gyanum, hogy többen modemmel nyomultak azért.
Aztán hirtelen kiléptek négyen és átadták az egységeiket kettőnknek. Ekkor már teljesen normál sebességen csépeltük tovább egymást. Nem tudom miért léptek ki a többiek, és annyira egyszerre mintha megbeszélték volna?
A csata viszont nagyan jó volt. Gyakorlatilag megsemmisítettem az összes egységét, de ő folyamatosan kapott utánpótlást én meg nem és ez egy idő után számomra unalmas lett úgyhogy kiegyeztem vele egy döntetlenben.
Azért érdekes, hogy milyen nehéz bekerülni egy induló multi játékba. Ahogy valaki megindítja szinte másodperceken belül tele van emberekkel. Viszont én hiába indítanék játékot nem jön a kutya sem, valószínűleg azért mivel nem is jelenik meg a listában az általam indított játék. Van ezen a téren valami tapasztalatotok? -
#1099 Ezekről a kiegészítőkről még nem is hallottam.
Bár ahogy kivettem a leírásból, ezek a cd-k csak pályákat tartalamaznak.
Nagyon specckó kiadás lehet. Ezekből Kelet-Európába biztos nem sok jutott. -
#1098 nem tudom, nekem az nincs meg, de itt megnézheted:
Intex-Publishing -
#1097 Na ezt majdnem sikerült kipróbálnom...
Csak amikor letöltöttem és telepíteni akartam, láttam, hogy kell hozzá az eredeti Blitzkrieg is. Sajna melóhelyen vagyok így ez most elmarad. -
#1096 A Total Challenge-t én is elég komoly és jól kidolgozott kiegészítőnek tartom.
Milyen kiegészítőt csináltak a Sudden Strike-hez a Total Challenge készítői? -
#1095 Ostfront: Barbarossa demo -
#1094 a Total Challenge tképp fun modnak indult szerintem, de komolyabb mint a Burning Horizon, kár hogy csak az első jött ki warezban, mert nagyon komoly.
azóta van már 2dik, 3dik, egy multira kihegyezett MP része, és már készül a 4es
emelett a készítők a Sudden Strike 1-2höz is csináltak ilyen kiegészítéseket.