3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#1053 Megy magában! -
st4n #1052 A Blitzkrieg: Burning Horizon innen tölthető! -
Rusy #1051 szerintem ez a reloaded a farlight, újjászülettek, meg érdekes a grop info a végén no new is good news, tehát akkor nem kell az eredeti hozzá? mer az nincs meg nekem, vagy ez már a 2? -
#1050 Két fajta verzió van ismét. A clone CD-s és ez. Ua, csak a reloadedos verzióhoz van crack, a másikhoz nincs. Ennyi.
Egyikkel sincs semmi baj! -
#1049 már 8.5 -
#1048 8.4, szal biztos nem nuke. viszont új csapat, a true crime volt az első releasük 1 hete -
#1047 meg ám !
2004-06-07 PC Game ISOs Blitzkrieg: Burning Horizon (c) CDV 87x15 MB RELOADED 8.4
ez a RELOADED csapat megbízható ? -
fanatifo #1046 Megjött a Burning Horizont
-
#1045 ha jól tudom nem kell -
Rusy #1044 a burning horizonthoz kell az eredeti? -
ottar #1043 Ébredj topik... -
#1042 Nem tudja vki, -van esetleg magyar vagy magyarosított változata? -
#1041 Köszi szépen sikerült! -
#1040 install, options, load mod. intexet kiválaszt, betölt. a menüben jobb alsó sarokban lesz egy intex felirat, akkor okés. ez után new game, custom game, custom mission: itt vannak az új pályák. -
#1039 az egy fiktív küldetés, abba meg minden belefér. próbáld ki az ukrán pályát. -
#1038 Amúgy szerintem túlzásba vitték pár dologban ezt a kiegészítőt! Pl. az 1946-os pálya. Ott a 4 (5?) Maus. Az még okés, de aztán jön egy rakat überudva ami tank és bár ki lehet őket lőni, de mintha 1000 lenne belőlük ... -
#1037 Lehetőleg ua könyvtárba legyen installálva, mint az eredeti ... -
#1036 Olyat hogy custom games sehol nem találok!! -
#1035 ott csak egy ablakba az jön be hogy:detach all mod ésalatta valami intex tovább semmi! -
#1034 valaki tud-e segíteni hogy lehet elindítani a kiegészítőt!?Már úgy probáltam ahogy levan írva hogy Optsion load mod ,de onnan mem indul el semmi! -
#1033 de nagyon jó kis kiegészítő :) -
#1032 Meg az a vasútmodelles! Nem épelméjűek, az tény. -
#1031 Jaja! Nem tudom, hogy képzelték! :)
Fair game! Még jó, hogy a ruszkikkal van az ember. :)
-
#1030 hát aki azt az ukrán pályán kitalálta, valóban nem egészen épelméjű, mostmár tudom mire gondoltál :D
-
#1029 :P -
#1028 Tök jó! Benne van a honvédség mindkét párduca ... -
#1027 Ebben is van egy "magyaros" küldi. Bár nem őket irányítod, hanem a ruszkikat ... -
#1026 külön öröm, hogy lesz második, sőt harmadik rész is. Sufni fejlesztés, de a legjobbak közül!
most nézem a harmadik részről az előzetest... abban már benne leszünk!!!
"Panthers of the 1st Hungarian tank division are destroying a soviet ATG-defenseline in the Pusta. A German destroyer ME 410 is supporting the attack" Kép -
#1025 Amúgy nem semmi kis kiegészítőt dobtak össze a srácok! :)
Irtó jó. Bár a hadjáratokat hiányolom, de azért nem semmi. Szebb lett a grafik, a robbanások, a festések, nagyon jók a küldik. Mindegyiket megnéztem, bár csak átfutottam. Az Ukrajna küldi, alulról a 2., na az nem semmi vérengzés. :) KV és T34 tankok gyülekezete, de még így is nagyon durva. :)
A japános misszió szerintem a leggyengébb. A Narvikos és Berilnes nagyon-nagyon tetszett. Első látásra ... -
#1024 Közben rögtön rájöttem :) -
#1023 blitzkrieget elindít, optionsban load mod, aztán a custom gamesben lesznek a pályák -
#1022 Amúgy mi kell hozzá, hogy elinduljon? Se egy exe fájl, se semmi ... -
#1021 először én is erre gondoltam, csak zavaró, hogy már tokkal-vonóval árulják a második részt, és már készül a harmadik, közben a második leírásánál még csak developer diary van :)
mindenesetre az első már jön lefelé :) -
#1020 De az csak a rendelésre vonatkozik! :)
Még nem jelent meg!
-
#1019 a készítők honlapján már a második résznél is ott van, hogy "Now available in our webshop." -
#1018 hogy jelenhetet meg, amikor még nics kész ?!
télre ígérik a 2. rész megjelenését. -
#1017 egyébként a második rész is megjelent már, de warezban még nem létezik. 20€ért már árulják a készítők. -
#1016 ez még nem! de ez a kis cég egész szimpatikus, már SS2höz is vannak ilyen kiegészítéseik, és ennek is lesz egy következő "része".
Egészen felvillanyoztak az új küldetésről olvasottak. Címszavakban: Poland in 1944, D-Day ejtőernyősökkel, Western Campaign (Belgium and the Netherlands 1940), Olaszország, Japán, Moszkva, Ardennek 44-ben, Berlin 45-ben, Tank ütközet, stb...
a leendő második részben is lesznek jóságok, pl Normandia, Finnország, Sasfészek elfoglalása, Antverpen, Tobruk, Sztálingrád, 1939-es Lengyelország, Kárpátok....
ezek mind nagyon jól hangzó helyszínek! -
#1015 ez nem hivatalos kiegészítés, igaz ? -
#1014 ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Total Challenge Blitzkrieg Expansion (c) INtex ÞÛ
ÆÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÞÛ
³ Release Date : April 2004 ÞÛ
³ Release Type : Game ÞÛ
³ Copy Protection : - ÞÛ
ÀÄÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛÝ
ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Release Info ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Look below for joining!
Game Notes:
~~~~~~~~~~~
Total Challenge, the first Blitzkrieg-Add on from INtex Publishing,
offers you a completely new and challenging experience of Nival´s
WWII strategy game. Total Challenge delivers 24 thrilling missions.
All of them come with their own carefully designed map and are
historically researched. Map and mission design are done by our
experienced Total War and Total Victory team. INtex did not only
change existing units, they also added new units. Very important
were adding the missing flamethrowers for all parties and ARV
(armored recovery vehicles) for towing heavy artillery pieces.
Furthermore we added the Japanese as a new nation. The new units
appear in Total Challenge missions and are usable in the mapeditor
in Intex-mode.