Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multira kéne tervezni egy mapet, ahol a germánok technikai hátrányát egy erõs védelemmel kiküszöböljük és az már korrekt lenne.
A medve nem játék.
Ha a random küldetéseket megcsinálom, akkor amiket kapok upgradeket, azokat továbbvihetem a Historical pályákra? Azt tudom , hogy a random páylákra igen, de hogy a historicalra igen-e, azt nem.
egy mecsen 2v1ben 2nemet vs. 1 orosz csak azért nem nyert az orosz épp hogy mert zászlofoglalás volt (a fragek, vagyis a megolt egységek ért kapot pontszám orosznbak kb 8000 nekünk meg 2000...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mellesleg most értem el a ruszki hadjárathoz, mert elõtte szinte minden randomot megcsináltam Lengyelo., Franciao. és Afrikában, csak azért hogy erõsödjön a banda, de az istennek sem jött jobb tank a PZ-IV D-nél és egy idõ után a tapasztalatuk sem nõtt túl sokat. A Mathildák ellen valami katasztófa volt harcolni. Semmi sem vitte át a páncélzatot. Néha majdnem sírva fakadtam emiatt, de végül csak káromkodtam egy nagyot, holott tök reális. Az alap szemét küldetések - hard - azok szoktak lenni, ahol van egy "strongpoint" néhéz rohamlövegekkel + tankokkal, és azt kell "szétdurrantani". Na ezek nagyon brutal küldetések, mert, ha megrohamozod a kiszögellést mielõtt beásnák magukat és igazi Blitzkrieget játszol - amiért a tapasztalati pontok is jönnek -, szinte biztosan rátámad a maradék bandára fent vagy lent, amit néha - páncélosok nélkül - nagyon brutál visszaverni. Egyszerûen csak azt láttam, hogy kb. 1000 lövés kellett nekik, hogy kipurcanjanak. Az orosz tankok ellen eddig még csak a demoban harcoltam. Furcsa, de ha singliben az oroszokkal vagy, nincs akkora különbség, mintha a németekkel az oroszok ellen nyomod. Az azért túlzás, hogy a BTk verik a német páncélosokat, de kb. igaz amit írsz. Elég brutál lett a game. Ja, és csal a gép. A légitámadásoknál vettem észre a kettõs mércét elõször. Elviekben addig van légitámogatásod, amíg le nem lövi az ellen a gépeket. Ez amelyik féllel játszol igaz is, de a gép néha valami láthatatlan bûvészkalapból képes egy tucat nehézbombázót elõszedni, holott már rég - néha többször is - leszedtem a bombázóit ...
Ez legalább a Steel Panthersben nem így volt. Ott csak akkor volt légierõd, ha a összeállításkor beletetted. Itt meg szinte mindig. Ha Stukákat ad, azokat sohasem használom, mert szinte használhatatlanok. A gyalogság "segítségétõl" is el szoktam tekinteni. Semmire nem használhatóak!!! Max. a fegyvereket szoktam elfoglalni velük. Ilyen szarul csak abban a 3Ds 2. VH-s RTS-ben voltak megcsinálva (passz a címe ...). Ott ráadásul még nem is látszódtak. Zsebpiszok méretüek voltak. Itt a lövészárkokban úgy-ahogy normálisan védekeznek, de csak addig, amíg nem jön egy tank géppuskával ... Utána már csak véres cafatok a térképen. A Steel Panthersben volt egy rakat fajta gyalogság. Enginer, Sniper, Officer, MG stb. - ezek itt is megvannak -, de ha kiszúr az ellen, ugyanúgy meghalnak elsõre, mintha sima katonák lennének. Ott azért egy enginer ha nem futamodott meg, csodákra volt képes. Ha legalább tovább lehetne vinni õket mindne pályára, vagy õk is fejlõdnének, akkor azt mondom oké, de így???
A másik baromság, hogy a páncélosok közé német oldalon beletették a motorost is ... 😊
A Steel Panthersben is Afrikában durvultak el a dolgok, ott is pont a Mathildák miatt. Csak 88-asokkal tudtam leszedni õket. Itt is vsz a "carry and shoot" taktikát fogom követni az orosz fronton. Mert ha egy T34 vagy fõleg egy KV-1 vagy más rémálmok megjelennek, a Pantherekig kiváncsi vagyok, hogy fogom túlélni ...
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
melesleg a német legspécib tankokat üs üti az orosz light... 😄
Ez így tényleg irreális!
Az assaultban ki lehet választani, hogy mivel akarsz menni, vagy ad egy rakat "szart" és ennyi?
A medve nem játék.
A brit nehéztûzérség is megmaradt ? 😊
Mert, mint említettem nálam azok is túlélték és utána szépen felhasználtam õket ... 😊)
Zsákmányolás rulez! 😊
A Steel Panthersbõl és a RGbõl ez mintha kimaradt volna, pedig ebben van a vitamin ... 😞
😊
Mellesleg multiban, hogy kezdõdik a játék? Kiválasztotok egységeket - van pontlimit, mint a CMben -, vagy amit ad, azt ad?
A medve nem játék.
amugy campaignban ezen a pályán nekem semi gondom nemvolt, ugy szalatam végig a nehéztüzérségén hogy észre se vettem hogy van..., és egy egységet se vesztetem csak ugy 2-3 szakasz gyalogost
(A németekkel az eddigi legkeményebb küldetésem az egyik afrikai mission volt, ahol két irányból szopatott a brit nehéztûzérség. Ez volt az, amikor egy kis várost kellett elfoglalni alul, aztán felül volt egy másik, amit szintén be kellett venni, majd balra alul-felül 1-1 városa volt, amit nem kellett bevenni. A falunál óvatlanságból majdnem megszívtam egy nehézbombázó támadást, de sikerült az utolsó pillanatban a házakban várakozó gyalogosaimat kimenekítenem onnan, ugyanis más esetben szétszedett volna apró darabokra, így viszont kb. 10 embert vesztettem. Ezután marha nagy mákom volt, ugyanis éppen akkor kaptam el a teherautóit az ágyúival, amikor az ágyúit mozgatta, így 4 nehéztágyú került a kezei közé, anélkül, hogy egy db danokt is elvesztettem volna. Ezután elõször megpróbálta visszavenni, majd minután ez nem sikerült elpusztítani a fenti nehéztûzérségével, de ráküldtem a légierõt és hímondója se maradt ... 😊 Ekkor mondtam azt, hogy tök reális a game és én is így csináltam volna. Ezután a légierejét semlegesítettem, de a nehéztûzérséggel kb. ua eredményt lehet elérni - érem el távolról -, mint egy Stuggal közelrõl.)
A medve nem játék.
ha valamikor akarsz egyet bk-zni doj egy icq üzit, ha épp ráérek ako jovok 😄 (ez töbiekre is vonatkozik 😄)
A medve nem játék.
mellesleg 1001 cheat site van a neten, egyszerü beirni googleba hogy blitzkrieg +cheat mint it kérdezni mivel mi ugyse cslunk tehát nemtudunk... 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

de holnap este küddjük!!😊

!Forza Ferrari!
amugy nem kell beirni ha feljövök netre elsõ hogy megnézem e-mault szal 1 nap egyszer tuti megnézem...
😄D
dobj icukaszámot pls
blitzkrieg\run\data\maps\multiplayer
http://216.239.39.120/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.gamershall.de/NUKEPORTAL/_blitzkrieg-maps/Blitzkrieg/include.php%3Fpath%3Dcontent/download.php%26contentid%3D100%26download%3Dgo%26PHPKITSID%3D3f5a33de6c452678fa5349fa93f3ec29&prev=/language_tools
igen igen ezt igy egybe, sorry de nemtom hogy kell linket beileszteni 😄
server indult ujra amugy minden ugyanaz
ettõl fügetlenül tedd fel icukát 😄