3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Én még csak a 45. pálya körül járok, de máris sokkal könnyebb mint pl. a Bourning Horizont volt. Ott a németekkel voltam és elég sokszor vért izzadtam, míg az óriási túlerőben levő ellenséget levertem. Olyan sok egységet ad, hogy az óriási túlerőnek köszönhetően elég sokszor bejön az a "taktika", hogy kijelölöm az összes egységet és rábökök a pálya másik végére. Szépen letarolnak mindent. A kínkeservesen kiharcolt győzelmeket sem szeretem, mert elég frusztráló tud lenni és hamar megunom a játékot, de a túl könnyű győzelmeknek sem tudok örülni.
  • bycz
    Rolling Thunder
    Én most tartok az Ardennekben, van M4A3(W) Shermanem,M36 Sluggerem (90 mm),és M26e Pershingem (90 mm). Ezek már egyenlő félként szállnak szembe a Tigerrel (bár a Tiger II rájuk is uolyan veszélyes).
    Úgyh itt már nem lövik olyan könnyen szarrá a tankjaimat.
  • Mr.Macho
    a rolling thunder kiegészítő vagy önálló game?
  • Serpa
    nem tévedsz.
  • Axon
    Úgy látom tényleg megjelent a tört verzió. Ahogy az info filet tanulmányozgatom, ez valami 1.3-as patch-et is emleget, amihez már a törés készült.
    De javítsatok ki ha tévedek. A lényeg, hogy már nem kell szarakodni a cd kábel lehúzással, meg a registry pöcsölgetéssel.
  • Serpa
    Blitzkrieg: Rolling Thunder (c) CDV RELOADED 98x15 MB 7.9
  • antijedi
    messelg meg ovlass nfo-t az is segit...
  • antijedi
    bazz összes ucso hozzászólás erről szolt, enyit nem birsz visszaolvasni???
  • raziel.
    hali nemtudja valaki hogy indul el a Bliztkrieg Roling Thunder?

ez a verziom van meg:

BlitzKrieg.RT.Mini.Image-CXZiSO
  • antijedi
    :DDD
  • Serpa
    ugye.
    :P
  • antijedi
    mit nem mondasz :)
  • Serpa
    Blitzkrieg: Rolling Thunder ARANY!
  • Axon
    Csak angol.
  • Serpa
    multi language a thunder?
  • Axon
    Igen, teljesen.
  • Axon
    Na a megadásnál többet nem is néztem ki a franciákból :-)
    Mindenesetre érdekes adat volt számomra a vichy hadsereg "harca" a németek oldalán.
  • Serpa
    motor ugyanaz mint eddig.
  • Axon
    Egyébként tényleg nincs kint az nforce-on. Én is megnéztem amikor megjelent. A 7wrz-on bukkantam rá.
    És természetesen angol nyelvű. Mondjuk ez már azért sem teljesen egyértelmű, mivel az előző kiegészítő (Bourning Horizont) nekem francia nyelven volt meg, mondjuk bő 1 héttel az angol verzió megjelenése előtt. Aztán persze rögtön letöltöttem az angol verziót.
  • antijedi
    asszem mgé észak afrikában si harcoltak..., igaz ott kb annyit hogy lőtek rájuk és megaták magkat :D
    amugy a német megszálási területen élő németbarát franciák akik esetle gbeléptek a német hadseregbe nem keverendők össze a vichy france-l, igaz hogy bábállam volt de teljesne különálló hadsereg és etc...
  • Axon
    Sajna a melóhelyemen vagyok és itt nem tettem fel a gépre. Talán holnapra már tudok mutatni képeket.
    Bár azért nagy durranásra ne számíts.
  • Axon
    Néha úgy érzem, hogy már én magam is... elég régi vagyok :-)
  • Serpa
    képeket mutathatnál !
    "... itt pedig már a barna és a zöld kombinációjában díszelegnek. ..."
    :)
  • Axon
    Erről nem is tudtam, hogy harcoltak a franciák a szövik ellen. A német barát franciák álltalában német alakulatokban harcoltak. A Waffenss-nek is volt olyan hadosztálya, ahol nagyon sok francia harcolt.
    Mindenesetre érdekes színfoltja a játéknak.
  • antijedi
    pedig azóta van már jó pár iylen is... :/
    d-day meg soldiers meg még panzer is már elég régi... :)
  • Axon
    Mini images játékkal már találkoztam (Soldiers Heroes WWII, D-Day), de ott nem kellett registryt módosítani, csak simán Daemonnal mountolni, na meg előtte lerántani a kábelt a cdrom-ról.
    Mindegy, mostmár ezt is begyakoroltam.
  • antijedi
    :PPP
  • Serpa
    de ez ugrott be róluk.
    :)
  • antijedi
    meg még kb 2000 msáik gamet
  • Serpa
    D-day -t is ők dobták ki.
  • Serpa
    nem nuke -os ?
  • antijedi
    jah hivatalos
    CXZiSO
  • Serpa
    ez hivatalos kiegészítő, nemdebár ?
    melyik group törte meg ?
  • antijedi
    hm, télleg nincs nforceon, hát nem tom én ftp-n láttam és elvielg angol volt..., meg axon se mondta hogy más lenne szal szeirntem az
  • antijedi
    angol szerintem
  • Serpa
    nforce -on nem láttom.

milyen nyelven jött ki ?
  • antijedi
    jah és amugy történelmileg stimm mert ugye a vichy franciaország volt akkoriban a francia és ugye azok eleinte a németek mellet harcoltak, több kevesebb odaadásal (igaz nem sok iylen volt de tuttomal volt) ...
    max anyi lehetet hogy a gameban nem tüntették fel külön hogy vichy france-ról van szó nem a "simá"-ról :P
  • antijedi
    érdekes amikor kijött az első iylen mini imgaes game ahol reget kell módositani nekem elsőre sikerült megértenem és megcsinálnom, biztos én vok a különc :P
  • Axon
    Mondjuk az kicsit furcsa volt számomra, hogy az első pályán jól el kell picsázni a franciákat. Eléggé rühellem a franciákat ahhoz, hogy ezt örömmel tegyem, de azért történelmileg ez mindenképpen "érdekes" volt számomra. Azt viszont elismerem, hogy az egész Blitzkrieg játékban a francia tanknak van a legszebb színe :-)
    Egy ideig harcolgattam, aztán a franciák - jó szokásuknak megfelelően - megadták magukat és vége is lett a pályának. Na ekkor meguntam és kikapcsoltam.
    Nem hiszem, hogy végig fogom tolni ezt a kieget, de azért még átverekszem magam néhány pályán. Mondjuk a jó öreg tigrissel nem szívesen akadnék össze ezekkel a fostalicska sörmenekkel, hiszen már a franciák vízipisztoly ágyúi is pillanatok alatt ócskavassá lőtték.
  • Axon
    Sikerült elindítanom a Rolling Thunder-t. Azért nem volt olyan egyszerű kihámozgatni abból az angól szövegből mit is kell tenni. Mondjuk így utólag már mondható, hogy még sem olyan bonyolult.
    Csak egyetlen kampány van a játékban Paton tábornokkal(remélem jól írtam a vén fingzsák nevét).
    Az egységek ugyan azok, csak új pályák vannak. Mondjuk az előző kiegészítő után - ahol a németekkel verekedtem át magam vagy ezer pályán - üde színfolt volt, hogy a katonák színesebbek. A németeknél minden katona tiszta szürke, itt pedig már a barna és a zöld kombinációjában díszelegnek.