3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#1173 Én még csak a 45. pálya körül járok, de máris sokkal könnyebb mint pl. a Bourning Horizont volt. Ott a németekkel voltam és elég sokszor vért izzadtam, míg az óriási túlerőben levő ellenséget levertem. Olyan sok egységet ad, hogy az óriási túlerőnek köszönhetően elég sokszor bejön az a "taktika", hogy kijelölöm az összes egységet és rábökök a pálya másik végére. Szépen letarolnak mindent. A kínkeservesen kiharcolt győzelmeket sem szeretem, mert elég frusztráló tud lenni és hamar megunom a játékot, de a túl könnyű győzelmeknek sem tudok örülni. -
bycz #1172 Rolling Thunder
Én most tartok az Ardennekben, van M4A3(W) Shermanem,M36 Sluggerem (90 mm),és M26e Pershingem (90 mm). Ezek már egyenlő félként szállnak szembe a Tigerrel (bár a Tiger II rájuk is uolyan veszélyes).
Úgyh itt már nem lövik olyan könnyen szarrá a tankjaimat. -
#1171 a rolling thunder kiegészítő vagy önálló game? -
#1170 nem tévedsz. -
#1169 Úgy látom tényleg megjelent a tört verzió. Ahogy az info filet tanulmányozgatom, ez valami 1.3-as patch-et is emleget, amihez már a törés készült.
De javítsatok ki ha tévedek. A lényeg, hogy már nem kell szarakodni a cd kábel lehúzással, meg a registry pöcsölgetéssel. -
#1168 Blitzkrieg: Rolling Thunder (c) CDV RELOADED 98x15 MB 7.9 -
antijedi #1167 messelg meg ovlass nfo-t az is segit... -
antijedi #1166 bazz összes ucso hozzászólás erről szolt, enyit nem birsz visszaolvasni??? -
#1165 hali nemtudja valaki hogy indul el a Bliztkrieg Roling Thunder?
ez a verziom van meg:
BlitzKrieg.RT.Mini.Image-CXZiSO -
antijedi #1164 :DDD -
#1163 ugye.
:P -
antijedi #1162 mit nem mondasz :) -
#1161 Blitzkrieg: Rolling Thunder ARANY! -
#1160 Csak angol. -
#1159 multi language a thunder? -
#1158 Igen, teljesen. -
#1157 Na a megadásnál többet nem is néztem ki a franciákból :-)
Mindenesetre érdekes adat volt számomra a vichy hadsereg "harca" a németek oldalán. -
#1156 motor ugyanaz mint eddig. -
#1155 Egyébként tényleg nincs kint az nforce-on. Én is megnéztem amikor megjelent. A 7wrz-on bukkantam rá.
És természetesen angol nyelvű. Mondjuk ez már azért sem teljesen egyértelmű, mivel az előző kiegészítő (Bourning Horizont) nekem francia nyelven volt meg, mondjuk bő 1 héttel az angol verzió megjelenése előtt. Aztán persze rögtön letöltöttem az angol verziót. -
antijedi #1154 asszem mgé észak afrikában si harcoltak..., igaz ott kb annyit hogy lőtek rájuk és megaták magkat :D
amugy a német megszálási területen élő németbarát franciák akik esetle gbeléptek a német hadseregbe nem keverendők össze a vichy france-l, igaz hogy bábállam volt de teljesne különálló hadsereg és etc... -
#1153 Sajna a melóhelyemen vagyok és itt nem tettem fel a gépre. Talán holnapra már tudok mutatni képeket.
Bár azért nagy durranásra ne számíts. -
#1152 Néha úgy érzem, hogy már én magam is... elég régi vagyok :-) -
#1151 képeket mutathatnál !
"... itt pedig már a barna és a zöld kombinációjában díszelegnek. ..."
:)
-
#1150 Erről nem is tudtam, hogy harcoltak a franciák a szövik ellen. A német barát franciák álltalában német alakulatokban harcoltak. A Waffenss-nek is volt olyan hadosztálya, ahol nagyon sok francia harcolt.
Mindenesetre érdekes színfoltja a játéknak. -
antijedi #1149 pedig azóta van már jó pár iylen is... :/
d-day meg soldiers meg még panzer is már elég régi... :) -
#1148 Mini images játékkal már találkoztam (Soldiers Heroes WWII, D-Day), de ott nem kellett registryt módosítani, csak simán Daemonnal mountolni, na meg előtte lerántani a kábelt a cdrom-ról.
Mindegy, mostmár ezt is begyakoroltam. -
antijedi #1147 :PPP -
#1146 de ez ugrott be róluk.
:) -
antijedi #1145 meg még kb 2000 msáik gamet -
#1144 D-day -t is ők dobták ki. -
#1143 nem nuke -os ? -
antijedi #1142 jah hivatalos
CXZiSO -
#1141 ez hivatalos kiegészítő, nemdebár ?
melyik group törte meg ? -
antijedi #1140 hm, télleg nincs nforceon, hát nem tom én ftp-n láttam és elvielg angol volt..., meg axon se mondta hogy más lenne szal szeirntem az -
antijedi #1139 angol szerintem -
#1138 nforce -on nem láttom.
milyen nyelven jött ki ? -
antijedi #1137 jah és amugy történelmileg stimm mert ugye a vichy franciaország volt akkoriban a francia és ugye azok eleinte a németek mellet harcoltak, több kevesebb odaadásal (igaz nem sok iylen volt de tuttomal volt) ...
max anyi lehetet hogy a gameban nem tüntették fel külön hogy vichy france-ról van szó nem a "simá"-ról :P -
antijedi #1136 érdekes amikor kijött az első iylen mini imgaes game ahol reget kell módositani nekem elsőre sikerült megértenem és megcsinálnom, biztos én vok a különc :P -
#1135 Mondjuk az kicsit furcsa volt számomra, hogy az első pályán jól el kell picsázni a franciákat. Eléggé rühellem a franciákat ahhoz, hogy ezt örömmel tegyem, de azért történelmileg ez mindenképpen "érdekes" volt számomra. Azt viszont elismerem, hogy az egész Blitzkrieg játékban a francia tanknak van a legszebb színe :-)
Egy ideig harcolgattam, aztán a franciák - jó szokásuknak megfelelően - megadták magukat és vége is lett a pályának. Na ekkor meguntam és kikapcsoltam.
Nem hiszem, hogy végig fogom tolni ezt a kieget, de azért még átverekszem magam néhány pályán. Mondjuk a jó öreg tigrissel nem szívesen akadnék össze ezekkel a fostalicska sörmenekkel, hiszen már a franciák vízipisztoly ágyúi is pillanatok alatt ócskavassá lőtték. -
#1134 Sikerült elindítanom a Rolling Thunder-t. Azért nem volt olyan egyszerű kihámozgatni abból az angól szövegből mit is kell tenni. Mondjuk így utólag már mondható, hogy még sem olyan bonyolult.
Csak egyetlen kampány van a játékban Paton tábornokkal(remélem jól írtam a vén fingzsák nevét).
Az egységek ugyan azok, csak új pályák vannak. Mondjuk az előző kiegészítő után - ahol a németekkel verekedtem át magam vagy ezer pályán - üde színfolt volt, hogy a katonák színesebbek. A németeknél minden katona tiszta szürke, itt pedig már a barna és a zöld kombinációjában díszelegnek.