Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
egyébként meg nekem deviances változatom van,
nincs vmi patch, vagy mod ami úgy jó lenne ha lenne?

๏̯͡๏﴿

tudom ezért háritom rád a feladatot 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lynx_TWL
😞
lehetetlent kívánsz 😄

๏̯͡๏﴿

ha öszeszedsz még két embert akkor ok 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lynx_TWL
ejj kicsit elmerültem szingliben, azt nem néztem idõt 😞
szóval, akkor most mi van? 😊

๏̯͡๏﴿

törölve 😄

ja és ne félj a bk serverek nem hányatnak... 😄

na megy a server...
az elobb megadott paraméterekkel...

HUNgame lesz a neve, a pass: hun
ha beférsz akor jöhetsz bármikor ha épp megy 😄

Lynx_TWL
én jönnék, úgyhogy ha kell ember, akkor szólni ide, és további infót, mit merre hányat meg minden!

๏̯͡๏﴿

Figyelem!
8körültõl elvileg game!
figyelem!
gyülekezõ!
figyelem!
aki tud jöni szoljon icukán vagy itt vagy valahogy 😄

zoli! icq bekapcs!

zoli80
irjatok ha multi van!!!!Axon honnan szedted le azt a sok mapot?amit jedi mondott leszedtem,beraktam és csatlakozni tudok olyan serverhez de inditani azt a mapot nem.otlet?

ez a mythféle patch honét szedhetõ le és hány meg?? (remélem nem azt hivod te patchnek hogy leszedem az uj verziot 😄D)

Axon
Na majd meglátom melyiket fogom használni. Éppen most tölti a 2 cd-t, az elsõ már lejött.
Most szedtem le a netrõl 13 db új multiplayer pályát, meg 13 db single pályát. Bár csak akkor érnek valamit a multik, ha mindenkinek megvannak.

Axon
Gyõztem!
Egy kétszeméjes csatát vívtam valami amerikaji sráccal. Büszkén feszített az usa hadseregével. Simán porig aláztam. Az 5 kontrolpontból csak kettõt szerzett meg és csak egyet védett. Könnyû gyõzelem volt. Az egyetlen startégiája az volt, hogy a zászló körül beásta a tankjait, a gyalogságával pedig megpróbált leskelõdni és az egyetlen tüzérségével hátulról lövöldözött.

Nem, sajnos nem kompatibilis 😞 Akiknek a Strike valtozata van, esetleg megfontolhatnak a Myth-fele patch felrakasat, mert pl. van benne jopar uj multi palya.

Axon
Természetesen Axon néven vagyok bent és AxonWar_HUN a szerver neve. Pontos idõpontot nem tudok mondani, de úgy 11.45 és 12.00 között elindítom a szervert, ha a fõnökeim nem találnak ki addig valamit.......

Axon
Éppen most töltöm lefele az új Blitzkrieg-et, amit már a deviance tört fel. Remélem kompatibilis lesz az eddigiekkel.
Bár multiban eddig is kiírta néhány szerverre, hogy wrong version. Nem tudtam másra gondolni mint, hogy valami demo verzióval multiznak.

Axon
Este a single-ben megindultam Harkov ellen.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy a 4. szintû egységek már nem fejlõdnek tovább. Bónusz küldetésekkel lehet szerezni Hummel-t, Nashorn-t, Wespe-t, és rakétavetõt. Wespe-m még nincs a többi már van. Nem tudok kitörõ örömmel nyilatkozni róluk. A Hummelt páncélosnak adja, pedig az önjáró nehéztüzérség volt, annak megfelelõ baromivékony páncélzattal. Viszont itt is mûködik nehéztüzérségként, minimális (18 db) lõszerrel. A Nashorn már egész jó kis tûzerõvel rendelkezik a 88 mm-es ágyújának köszönhetõen, viszont szintén papírvékony páncélzata van. Úgyhogy talán érdemesebb megtartani mindkettõ helyett egy Stug-ot vagy egy Panzert. A rakétavetõ viszont nem rossz, és nagyon látványos, bár bosszantó, hogy ha kijelölök egy célpontot, akkor kilövi a 6 lõszerét és megáll. Mindig újra ki kell neki jelölni a területet, vagy a célt.
A Harkov elleni invázióban nem olyan jelentõsek a prototípus egységek mint az eddigi küldetésekben voltak. Míg ott létfontosságú volt egy egy nagy tûzerejû stug vagy panzer az orosz tankok ellen, addig itt inkább csak érdekesség kipróbálni az új egységeket.

Axon
Az ebédszünetemben indítok egy szervert, kb 12 óra körül, aki ráér - vagy szintén ebédel 😊 - az jöjjön.

én már nem sorry de a többiek hátha...

[Rush]
Most értem haza, van még valaki? 😞

hTTp://ror.hu/

én jobban szeretem a csapatjátékot valahogy mindenben... 😄
amugy egyszer meg kéne probálni assaultot is 😄

zoli80
hu de lezuztam egy fritzet steepen.dejo volt!!!!!!1vs1 ugy is izgi!

én perpill nem...

zoli80
nyomjatok valahol?fagyott a gépem egy nagyot.

na megy alap mapon, gyertek

ako sima map lesz mert ezigy nemfog müködni...

zoli80
pass beiras utan nem torténik semmi!

remélem akik még bentvoltak elöb azokis olvasnak forumot mert ha nem ujra kel inditani a servert alap mapal 😞

zoli80
na megvagyok

ja az a 2on2 nemtom kié de elég érdekes server
most nekem pl azt irja rá hoyg 5/4 ...
meg volt amikor egyedül jácot meg ilyenek 😄

ki inditott?

ide kell rakni a mapkat mindig (ha nincs multyplayerkonyvtár akor létre kell hozni):

blitzkrieg\data\maps\multiplayer

minyá modnom hova kell rakni

zoli80
valaki inditott

na siesetek, nem nagymap pár kb...

zoli80
hova kell rakni?

szegyétek le mert ezlesz a kövi map... 😄

bocs a "ronda" linkért csak lusta vagyok rendesen megcsinálni 😄

20perc vagy 30 , má nemtom

ezt a mapot szegye le mindenki:

http://216.239.37.120/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.bk-maps.de/include.php%3Fpath%3Dcontent/download.php%26contentid%3D70%26download%3Dgo%26PHPKITSID%3D258a974f2e98295c4dedd2a8947abe87&prev=/language_tools

zoli80
juhe😊 mennyi idore volt allitva?

gyertek kesz a szerver
battlepathson megyunk ...

zoli80
bevillogott

zoli80
icq ki kellett kapcsolnom mert nem láttam tole semmit a jatekbol

zoli80
battlepath?

zoli80
ez jo volt😊

pass nálam mindig hun másnál is azlegyen... 😄