Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Jelentés a Német Fõhadiszállásnak
Szigorúan Titkos

Harkovot elfoglaltuk. Veszteségeink elhanyagolhatók az eredmények tükrében. Hatalmas csapást mértünk az ázsiai barbár, kommunista hordákra. Kétségbeesett felszabadítási kísérletüket csírájában folytottuk el. A III. Borodalom határai kelet felé ismét szélesedtek.

General Axon

+ küldikel lehet szerintem szerezni mert nekem is volt már ott tigrincsem 😄 (jó történelmi alapja lehet hogy nincs de akkoris... 😄)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
x,nekem is fura de volt valahogy😊

Axon
Ne is kérdezzétek mi az a bazinagy üres hely a beírásom után, mert fogalmam sincs 😊

Axon
Tigrincs!? Harkovban? Hogy csináltad? Nekem nincs egy darab sem, meg elvileg 1942-t írunk, akkor még nem volt tigris. Pontosabban 42 novemberében érkezett meg az orosz frontra az elsõ 5 db, de mérsékelt sikerrel.
A legerõsebb páncélosom a PzIVG. Ebbõl van 4 db. Meg van egy Hummel-em, meg egy Nashorn-om. Eddig a Nashorn bizonyult a legjobbnak a pánzélosok ellen, egyetlen lövéssel ki tud lõni egy T34-et, vagy egy KV1-t. Stug-ot most nem is használok, azokat is lecseréltem PzIVG-re. Összesen 6 páncélosom és 3 lövegem van, plusz amit még ad

, de azok nem valami tápos egységek.

zoli80
elsore sikerult😊 a tigrisem egyedul sérult lánctalppal,mozgásképtelenul leirtott vagy 15ot.

Axon
Harkovban.........
3-4 nap alatt néhány órai kemény öldökléssel eljutottam simán Harkovig...aztán szopás.
Már lassan 2 hete szarakodok ezzel a tetû Harkovi pályával.
500 szor újrakezdtem, ezermillió féle startégiával. természetesen MÁSODPERCENKÉNT!!!!! pausolok. Ez most nem vicc! Tényleg másodpercenként. Aztán mivel legalább 10 fronton kell egyszerre irányítani az egységeket, minden egységet újra átnézek, hova kapott találatot, ki hova megy, ki hova lõ..szerel..mozog..kúszik...repül..tölt...baszik...anyázik, aztán mikor mindent beállítottam elmentem, és újra engedélyezek 1 egész másodpercnyi játékot, majd ismét pause és ismét 5-10 percnyi szarakodás. Persze 12 lépcsõs mentést használok. Sajna így sem boldogulok.
Annyi orosz tank jön folyamatosan, hogy elvileg annyinak már el sem szabadna férni a térkép azon részein ami még felderítetlen. Bezzeg nekem csak az elején kapott egységeim vannak, semmi utánpótlás. Nehéztüzérsége mint orosz sztyeppén a fûszál és folyamatosan lõnek mindenhova. Jött két olyan taktikai bombázója, amely röhögve kilõtte a ráküldött vadászgépeket és természetesen oda mennek, ahová még véletlenül sem lehet légvédelmet idõben eljuttatni. Nem volt még egyetlen másodpercnyi olyan tiszta játékidõm, amelyben ne jött volna egy elõre nem várt orosz egység, olyan helyeken fedeztem fel beásott orosz egységeket, ahol addig nem vártam...
Na mindegy. Nagyon kezd elmenne a kezdeti hatalmas lelkesedésem. Ezt a pályát legfeljebb az összes elit egységem elvesztése árán tudnám megcsinálni, vagy még úgy sem. Ha pedig elvész az összes elit egység, cseszhetem a következõ pályákát.

zoli80
grrrrrrrrrr!!hulyék😊 a ww2 frontline command most fog megjelenni!én meg letoroltem mert azt mondtatok kb 1.5éves😊

Marauder: Ha iso-d van, akkor a Strike fele a regebbi es a Deviance fele a vegleges. (A nyelvi verziot az azert gondolom meg tudod allapitani 😊)
Esetleg meg nezd meg, hogy a Run\Data\ alatt van e patch-1.pak file-od

Strahd_
Mi alapján adja az érmeket mertt amicsiként alig volt meg valami 1 hiáényzott is némett meg folyamtosan felülirja a régi érmeimet...

Strahd_
nekel pl multiban ciril betükkel ir 😊 a chatben

nem tudom én nem vagyok valami nagy német FUN

a single -ben mikor jön a durva pálya a németeknek?

amcsik téleg sux de németek azé nem roszak ... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Axon
Hát végül is ha már öldöklés, legalább legyen hangulata....

Strahd_
De minden esetre a leghangulatosabbak HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁ 😊 rohat hangulatosak nem ugy mint az uncsi amcsik meg a németek 😊

multyban télleg az oroszok a legtáposabbak 😄

Strahd_
Nem jók a németek 😊

CCCP rulz 😄 nagyon bejön ahogy éneklelgetnek a munkások 😄

Axon
A Führer szétfogja rugni a hátsómat.
Lassan egy hete szarakodom Harkovban és az istennek sem tudom bevenni a várost.
Éppen ötszázszor kezdtem már újra a pályát.
Jaj, jaj... félek elõbb utóbb Berlinbe rendelnek és ott már nem lesz elég ha jópofán vigyorgok

A Mappack az a nemet verziohoz van, neked az van?

singlebe jok multyba szarok, maragyunk enyiben, vagyis a légierõ ugy általában tul tápos inkább... 😄

a.carkey
Most már döntsd el, hogy jók-e a németek vagy sem ... 😄DD
(...)
😊

A medve nem játék.

viszont itt megint tul könyü let
bejötek a német sugárhajtású földitámadó (nem nehézbombázó) gépek, elenfél gépeit lemosák, légvédelem meg nem tudja õket eltalálni... 😄

jaja pont msot kerültem át anyugati frontra (itt már alapfelszereltség az edig übernek számito panther 😄D)

a.carkey
Aknamezõ lerakásával el lehet kerülni az ellentámadásokat ... Én legalábbis ezt szoktam tenni. Az elején még van idõd. A páncélosaim kis csoportjával önállóan mozgok, a tûzérségem beásom és 88-asokkal bevédem, elé lövészárok, bele a gyalogság. Ha oldalba kap, akkor légierõ esetleg még segíthet.
Tart már vki a németekkel ott, hogy vége a ruszki hadjáratnak és jönnek az amerikaiak? Vagy azok nem lesznek?

A medve nem játék.

Axon
Singleplayer-ben eljutottam Harkovba.
Rula!
Az eddigi legjobb pálya. Egy rakás csapatom van, ennyit még összesen nem adott idáig. Azt hittem sétagalop lesz. Egyszerre 5 helyen indult támadás ellenem. Na most aztán igazán nagy hasznát veszem a pause funkciónak. Már kétszer is újra kellett kezdenem, mert idióta egységeim maguktól megindultak az ellenfél sürûjébe. Amikor meg már úgy látszott minden fronton visszaverem a támadásokat több-kevesebb veszteséggel, akkor az orosz nehéztüzérség lemosta majdnem az összes továbbvihetõ elit egységemet.
Nálam idáig a Harkov térkép a sztár.

szeirntem hülyék 😄

justin
Mindenesetre ha legközelebb lesz Blitzkrieg multi akkor szóljatok, szívesen mennék (mindkét változatom van).

zoli80
akkor ezek hulek,vagy ez egy uj torés😊?

nem olyan régi csak olyan másfél éves 😄

ww2 frontline commandot nem ajánlom senkinek nagyon gyenge darab, én szeretem a stratokat a ww2eseket meg méginkább de ez nagyon ratyi...
az earth2ezerakárhány motorjára épül, de (vagy épp ezért?) borzasztó...

zoli80
pedig az ftpkre most kerult fel!vajon miert?

zoli80
ww2 frontline commandot probalta mar valaki?képek alapjan jonak tunik!

a.carkey
Tudom, hisz játszottunk együtt. 😊
Más. Látom megkaptad az emilt. 😊

A medve nem játék.

a történelmi hûség a zászlók terén egyetlen gameban se stimm szinte (lásd pl horogkereszt nincs sehol) azt ugyan nem tom mért ha a történelem könyvekben már szabad de mind1...

multyban azért nem jön ki mert ott elvileg kiegyenlitett feltételeknek kéne lenniük (ami lásuk be még igy sem az...)

Amennyire en eszrevettem a Random kuldeteseknel valahogy igy mukodik a dolog:

Easy: hk-k, tuzerseg, scout, +1 jobb hk.
Normal: hk-k, tuzerseg, scout +1 gyengebb hk
Hard: hk-k, tuzerseg _nincs_, officer, +1 valami konnyu hk vagy pancelauto

Persze van olyan kuldetes, amikor nem bazisrol kezdesz, ott se szokott tuzerseg lenni altalaban.

a.carkey
Kiváncsi lennék, hogy milyen a suicide fokozat? Próbálta már vki?
Más. A német campaign kezdõ introja - szerintem - történelmileg nem helyes. Nem fehér kereszt volt a német tankokon a lengyel hadjárat kezdetén?

A medve nem játék.

a.carkey
Mikor hétfõn elmentem egyetemre, akkor majdnem szétvertem a monitort. Ha nem indul a vonatom, szét is verem.
Ilyen még nem volt velem a ruszki hadjárat során. Nem engedett tûzérséget vinni egy mapen. Csak PZ IV és Stug tankokat és rohamlövegeket, két PZ III J-t vihettem magammal + az apró ...
Eleinte sima volt a mapen minden, de egyszercsak megjelent három KV-1. Azt hittem akkor befosok rajtuk. Semmivel nem tudtam kárt tenni bennük, pedig szinte minden tankom profi személyzettel rendelkezett. PZ III-at csak a könnyûharckocsik-páncélautók és gyalogosok ellen vetem be. KV-1 ellen viszont ezek szart se értek. Szóval ilyet elõtte még nem pipáltam. PZ IV-bõl, csak "D"-m van - ez van -> van több fajta nehéztûzérségem stb., tankból eddig a max a PZ IV D -, az meg tudjátok, hogy mire jó ... 😞
Afrikában - nem Mathildák ellen - szuperek voltak, de amit a KV-1-ek csináltak velük ... Mikor megjelentek hármat beástam a Panzerekbõl, négy tankkal körbe körbe kerülgettem a "kávékat", PZ III páncélosokkal, meg magukra vontam a tüzet, hiszen a PAUSE funkció RULEZ 😊 . Két Stuggal - sajnos azok is csak "A" - oldalból kaptam el õket. Semmi hatása nem volt. A négy tank közül kettõvel - a két kedvenc Weiss és Steiner 😊 - külön-külön hátulról támadtam meg õket. MEG SE SEBEZTÉK a "kávékat". Én nem tudom, hogy a hard miatt nem adja a jobb tankokat sûrûbben - min. egy PZ IV G (pl.) pls. ! 😞 - vagy mit tudom én, de a négy legjobb tankomat simán elintézték, vesztettem el és végül csak a Stukákkal tudtam semlegesíteni kettõt - bár elvesztettem a teljes légierõm -, mert pont még volt ideje a vadászait hívni - egy meg mozgásképtelen lett, de lõszere már nem sok volt, végül az is kifogyott. Na ezt a "kávét" ott hagytam a harctéren - de körbevettem gyalogsággal négy irányból egy-egy hosszú lövészárokrendszerrel 😊. Ha jött szervízteherautóval, azt kilõttem a gyalogsággal. Ezt addig csinálta, amíg el nem fogyott neki 😊 az autója 5 db-ot lõttem ki ... Ezután nem messze ettõl elfoglaltam a light "nehéztûzérségét", odacipeltem a sérült "kávé" mellé, majd lazán egy lövéssel hátulról kilõttem 😊.
De ma úgy döntöttem - a négy jó veszteség miatt -újra kezdem a mapet, de más taktikkal, mert sok jó egységem bánta. 😊
De pont ezért mondom, hogy qurva reális játék!
A SS-ban ezek azért nem teljesen így voltak, de itt nagyon "háborúhû" képet ad. Multiban ez a fajta különbség - H.I. - nem jön ki. De singliben át lehet élni, hogy mit szólhattak a ruszki blitz szeptemberi hónapjaiban - 1941-ben - a Panzerek legénysdégei a T-34-esek és a KV-1-ek megjelenésekor ...
Ebben a küldetésben is fõleg a 88-asok hiánya jelentett problémát ... Azokkal semmi sem ellenfél. SP korábbi végigjátszása elõny a 88-ast cipelni és letenni taktikához ...
Nagyon jó ez a game. A Raven után most érzaem azt újból, hogy vsz megveszem eredetiben is! Szerintem érdemes.

A medve nem játék.

oneal1
klánt

!Forza Ferrari!

oneal1
alapitsuk meg a kukluxkán-t!!!!!!!😊))

!Forza Ferrari!

magyarul neked nem a final van hanem az elõzõ 😄
nekemis, lusta vagyok ujabbat leszedni 😄

en latom a szervert de nem tudok bemenni mer mas verzio.. az enyimet nem tudom pontosan melyik, de a legutolso deviance relase van nyersen fenn... aztmondtak hogy ez az 1.1 es ujabb
finalos verzio vagy az elõzõ? ezt mostantol mindenki irja oda 😄D
amugy nemleult csak bekavart a final és adig nem lehet normálisan multyzni 😄

én ott leszek!😊
mikor lessz game? mer en is akaok nyomulni
nekem még az egycsilagos lighttankom se csinál ilyet 😄D

zoli80
az en 4csillags tigrisem ilyet nem csinal😊

oneal1
mér a stirke verzó nem fér össze a finállaL??😞(

!Forza Ferrari!

sokaknak az van pl rush-nak is, én meg majd beszerzem de egyelore lusta vagyok 😄

Lynx_TWL
final ja
de akkor ez így nem jó 😊
szerezzétek be finalt! 😄

๏̯͡๏﴿

a final? ako puf mert nekem még a régi, ako törölve az egész 😄

Lynx_TWL
😄D

๏̯͡๏﴿