3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#1213 www.megagames.com -
Thanatos #1212 Great Battles of WWII: Stalingrad
ez is blitzkrieg motorját használja nem? -
#1211 Csátok nekem nagyon kéne hozzá a crack de nem találom sehol tudtok mondani egy olyan oldalt ahol megtalálom? -
#1210 Közben én is utána néztem. Az Ostfront: Barbarossa-t, ami egy nemhivatalos kiegészítő lett volna, megvette a CDV és így már félig-meddig hivatalosként adta ki.
Azért csak félig-meddig mivel az eddigi kiegészítők tartalmazták az alapjátékot is, így annak hiányaban - önállóan - is futathatók voltak. A Mission Barbarossa viszont igényli az alapjátékot, önállóan nem működik, mivel "csak" egy mod. Mivel kirak egy indítóikont, így nem kell az alapjátékot elindítva, a menürendszerben a load mod-al foglalkozni. -
#1209 Például innen:
http://dox.uw.hu/ -
#1208 Huhh.
Csak most sikerült ide benéznem, de örömmel látom, hogy megbírkóztál a feladattal.
Tényleg furcsa a törése ennek a játéknak, hiszen nem csak egy .exe-t tartalmaz, hanem néhány .pak filet, de ezeket is csak simán be kell másolgatni a helyükre, mint ahogy te is megoldottad. -
columbitos #1207 Skacok, lehet, hogy gyökér vagyok, de a Rolling Thundert vhogy le szeretném tölteni, teljesen illegálisan. Honnan lehet? -
#1206 sztem ez hivatalos kiegészítő.
CDV -
Garrett10 #1205 kösz mindent axon sikerült elinditani -
Garrett10 #1204 néztem az első cdt de nincs ott update nevü könyvtár -
Garrett10 #1203 leszedtem a megegemesról amit mondtál abba van:
data könytár és abbba ez:
MP_map_pack_1.3.pak
Multiplayer_menue.pak
RT_szenarios.pak
a könyvtáron kivül van még:
game.exe
protect.dll
átmásoltam csak a game.exe t és kiirja hogy kéri a cdt utánna rákattintok az exitre elindul a játék de szürke a generel patton szal nem tudom elinditani
ilyenkor mi van?
-
Garrett10 #1202 1. Go to your Control Panel
2. Doubleclick on System
3. Now click on the tab labeled Hardware
4. Then click on Device Manager
5. Under System devices you will find many names listed, but the only 2 you need to write down are "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension". "PnP BIOS Extension" belongs to Daemontools virtual drive and "Plug and Play BIOS Extension" belongs to Alcohol 120% virtual drive. Now you can close the Device Manager.
6. Go to your Windows directory and open regedit.exe (Registry Editor)
7. Now find this entry in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM
\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM
8. Under SYSTEM you will find numbers like "0000" "0001" "0002" "0003" etc etc. Now click on any of this numbers and look for "DeviceDesc". "DeviceDesc" contains a description for the device. If you just have Alcohol 120% virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS
Extension" next to it. And if you just have Daemontools virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "PnP BIOS Extension" next to it. If you have both programs installed it speaks for it itself that you have to find both numbers.
9. Now to the important part. If for example the number "0002" contains the "DeviceDesc" with the the text "PnP BIOS Extension" next to it, you rightclick on the number 0002. Next you click on "Permission...". A window should appear. Under the header "Security" you first have to click on "SYSTEM". Then a menu with the name "Permissions for SYSTEM" appears below. In this menu you will see the the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny" then on OK and then on Yes. Do the same for the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS Extension" next to it. If you have done everything correctly "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension" should not not appear any more in the Device Manager under System devices.
10. After you have done this you can play allnew starforce games by mounting the mini image. By the way dont forget to disconnect your CD or DVD-drives or to disable them in the Bios. And if you have any other virtual drives other than Alcohol or Daemontools installed, just uninstall them!
11. Enjoy another bunch of Starforce protected games!
Thanks to the guys that developed this fix.
NB: This is for XP operating systems.
-
#1201 Szerintem mindenképpen töltsd le a http://www.megagames.com/cracks/gb3.htm oldalról a törést hozzá és akkor biztosan működni fog. -
#1200 A reloaded által feltört verzióban a következőket kell tenned.
A felinstallált verziót update-lni kell. Van az első cd-n egy update könyvtár. Ezután pedig crackelni a CRACK könyvtárban levő anyaggal. Figyelni kell arra, hogy nem a játék főkönyvtárában van a game.exe hanem a RUN alkönyvtárban és oda kell másolni a tört game.exe-t, felülírva vele az eredeti game.exe-t. -
#1199 Pedig ennek így már működnie kellene.
Másold már be ide az .nfo file-t, megnézem. -
Garrett10 #1198 nekem a 2. cdn van egy HDC mappa és abba ezek vannak:
config.cfg
game.exe
protect.dll
resource1.dat
ezeket tettem bele a játét mappájába de semmi! -
#1197 Nos a Rolling Thunder-ből két féle warez verzió van. Nem tudom neked melyik van meg, de úgy sejtem, hogy az első verzió amihez nincs crack és a registry-t kell manipulálni. Nos akkor azt javaslom, hogy töltsd le a crack-et valamelyik oldalról (pl. innen http://www.megagames.com/cracks/gb3.htm) és simán írd felül vele az eredeti .exe file-t.
Ha pedig a 2. verziód van meg, akkor van a cd-n egy crack könyvtár amiben ott van az .exe program, amivel felül kell írnod az eredetit. -
Garrett10 #1196 hali
nemtudtok nekem segiteni hogy inditsam el a rolling thundert mert nem tudok angolul és nem értem az nfo-t -
#1195 Az nforce adatai szerint 1 cd az egész. A rar-os mérete pedig 200 mega. Gyanusan kicsi. Az már biztosnak tűnik - legalább is a mérete alapján -, hogy az alapjáték nélkül nem futatható. Gondolom ez azért van mert nem hivatalos kiegészítőről van szó. -
#1194 Ez remek hír!
Gyorsan körül is néztem a beszerzési lehetőségeket. A cd galaxisban nem láttam, de a warezokon már fent van. Marad az utóbbi, bár csak hétfőn. Remélem azért más is kipróbálja és lehet egy kis összevetést készíteni a tapasztalatokról. -
#1193 arról nem, de kijött a Mission Barbarossa. -
#1192 Tudtok erről valamit?
OSTFRONT: Barbarossa
Release date: 28 January 2005
Tehát már megjelent. Én még sehol sem láttam.
Úgy látom ez nem azonos a cdv által fejlesztett Mission Barbarossa-val. Az Ostfrontot az 1C orosz csapat pátyolgatta és adta ki. -
#1191 Az ember azt gondolná, hogy ilyenkor már gőzerővel a hamarosan megjelenő 2. részre koncentrálnak. Viszont az is lehetséges, hogy az eddigi 2 kiegészítő beváltotta a hozzáfűzött reményeket és úgy látták, hogy van még ebben megfelelő mennyiségű pénz.
Én személy szerint örülök minden kiegészítőnek. -
#1190 Készül egy új hivatalos kiegészítő, amit természetesen a CDV ad ki.
A neve:
Mission Barbarossa
Itt a borító:
-
#1189 ha jól emlékszem kórház-hajónak festették be. -
#1188 Erről nem hallottam semmit. Biztos csak egy próba volt. -
#1187 én úgy emlékszem, hogy a Graf Spee -t átfestették.
van róla egy film is. -
#1186 Három képet mentettem róla.
Itt a 3.
-
#1185 Megmondom őszinteén először én is arra gondoltam, hogy tényleg álcázó festék. El is dobtam az agyam milyen remek is ez a kiegészítő. Aztán egy-két perc és lehült a lelkesedésem. Ilyen festés biztos nem létezet. Ami megtévesztett, hogy hajókon használtak ilyen álcázó festéket. A Spectrum tv-n ment egy dokumentum film a 2 vh-s hadihajókról. Na ott aztán voltak elképesztő álca festések, még kockásak is. Állítólag a víz hullámzásával együtt, így jóval nehezebb volt becélozni a hajókat. A történészek szerint ez vagy igaz, vagy nem, de elég szkeptikusak voltak. Az idióta amik viszont szentül hittek benne, így rengeteg hajójukat lekenték a hülye mintáikkal. A németekre ez persze nem volt jellemző. -
#1184 Itt egy cím:
http://www.intex-publishing.de/games/gamese/indexe.html
Érdemes megnézni. Ez a cég sudden strike és Blitzkrieg kiegészítőket készít.
A total Challenge 1 és 2 megvan. A 3,4 -re vadászok. Na meg persze arra a 3 sudden strike kiegészítőre is, de azok szinte beszerezhetetlenek. -
#1183 ez a "total challenge" egy fun exp, igaz ?
akkor nem csoda.
:)
első képen elsőre nem is vettem észre, csak mikor a 2. képen láttam kb hol van, hogy is nézz ki, akkor ...
álcázásnak első rendű.
:) -
#1182 Kizárt dolognak tartom, hogy lett volna kockás tigris.
Én inkább valami textúra hibára gyanakodnék, mintha a program nem tudta volna betölteni a tigrishez tartozó textúrákat. Mindenesetre érdekes kép az biztos :-) -
#1181 még nincs "riliz dét".
ilyen festésű tigris volt ?! -
#1180 Az osfront kiegészítőről nem tudtok valami. A demoja nagyon jó volt, mindkét pályát megcsináltam. Remélem el fog készülni. -
#1179 Sikerült beszereznem a Total Chalenge II kiegészítőt.
Mondanom sem kell, igazi profi munka. Kb 20 single pályát tartalmaz, na meg multit is bár azokat még nem néztem.
Különlegességként egy érdekes festésű tigris:
-
#1178 Ajánlom ez az oldalt, ha hihetetlen csodákat akarsz látni:
http://www.tankmuseum.ru -
#1177 Létezett. Azt nem tudom, hogy hány és, hogy hányszor vetették be egyáltalán. Olyan mint a németeknél a Maus (az is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik) Igazából prototípusok készültek, de harctéri alkalmazásra nem voltak alkalamsak (lassúak, nem lehet őket szállítani, nincs híd amely elbírta volna őket, stb.). A játékban ez csak egy különlegesség, de annak tényleg jó.
Az upgrade-k között persze nem lesz ott, ha jól emlékszem..... -
bycz #1176 "Egyáltalán létezett ilyen tank."
Ez kérdés akart lenni!
-
bycz #1175 Basszus az Ardennek 3. pályán kaptam egy SPG-t (asszem T26)
Homlokpáncél 300mm löveg átütőereje 128.
Egyáltalán létezett ilyen tank. Ha jól tudom a T-vel kezdődő sorszámok azt jelezték hogy az eszköz még csak kísérleti fázisban van. És nem hallottam róla hogy ilyen tankot bevetettek volna az Ardennekben. Remélem nem rakja be az upgrade-k közé meg nem ad a köv pályákon is ilyet, mer az rosszabb lenne mintha chat-et használnék! -
#1174 Bocs. Az első mondatban 4-5. pálya körül (és persze nem a 45. :-)