3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • dani92
    sziasztok hogyan kell használni a kódokat a blitzkrieg-hez már mindent megpróbáltam de nem válik be.
  • Cefre
    nem enged be a cimre .nemtudnál küldeni egy pár jó pályát?
  • Cefre
    nem enged be a cimre .nemtudnál küldeni egy pár jó pályát?
  • dani92
    köszi
  • Cefre
    run ,data,skenarios,custon .ide próbád meg
  • dani92
    sziasztok tudjátok hova kell bemásólni a letőltött singli mission (custom games)pályákat?
  • Axon
    Az a fansite kit csak egy képgyűjtemény. Nézegetheted őket bármilyen képnézővel, szükség esetén az internet böngésződdel.
    Megnézi őket az ember, aztán letörli.
  • Axon
    Ezt nézd meg:
    http://web7.london047.server4you.de/
    Itt találsz Blitzkrieg pályákat fosásig. Én már több mint száz single pályát szedtem le és nagy részét már ki is próbáltam. Vannak köztük igazán jók, de felejthetők is.
  • Axon
    Köszi!
    Leszedtem. Ezt eddig nem ismertem.
  • Cefre
    a GREY TIGERS 3 pályájban mit kell csinálni?
  • Cefre
    Lehúztam a rolling thunder fansite kit-et hova kell bemásolni ?
    nincs rajta exe nemlehet instalálni
  • Cefre
    próbálltam a blitzkrieg modokat de azok nem indulnak el a rolling thunderba.
    nem tudsz még + pályákot?
  • Cefre
    http://www.strategyinformer.com/downloads/blitzkrieg.shtml itt próbáld lehúzni
  • Axon
    A grey tigers nekem is megvan, de az csak plusz pálya a RT-hez nem pedig mod. Viszont az elsőt azt nem ismerem. Arról tudnál bővebben mondani valamit mert nem találom a google-ben sem.
  • Cefre
    kartháro 1943 mega grey tigers. pontosan nemtudom csak beirtam a google be hogy BLITZKRIEG ROLLING THUNDER MOD ott megtalálod
  • Thanatos
    hát nemtom énis nagyon csiptem blitzkrieget de ez akkor is csak rókabőr... + mapokat meg egységeket jobbhajen ingyen adják késöbb patch formájában vagy hasonlo..., az ébrentartás meg emgint enm igaz legalábbis én esetemben mert mig eleinte ha nforce-on kintvolt valami blitzkrieg el kezdődő nevü game rögtön felkaptam fejem hogy mi lehet az de msotmár le se szarom egy jó ideje ha kijön bármi is, majd csak fel fog tünni ha a 2 jött ki... :/
    de hát izlések és pofonok , mongyuk igy hogy ember amugyis csak leszedi nekem tökmind1 de ha fizetnem kéne mindért 8és inkább igy nézd te is) aléggé idegesitene a rókabőr...
  • Axon
    Ebben nem értek veled egyet. Én nagyon szeretem a Blitzkrieget és mindig nagyon örülök, ha egy újabb kiegészítő küldetés lemezt vagy egy újabb mod-ot adnak ki hozzá. Lehetőleg mindegyiket beszerzem és végigtolom. Én nem egy újabb rókabőrnek tekintem, hanem a játék újabb folytatásának mindig egy kis plusz (új egység, új helyszín, stb.) hozzáadásával.
    Egyébként ezek a kiegészítők arra is jók, hogy ébrentartsák a figyelmet a 2. rész érkezéséig.
  • Thanatos
    alsó? csak egy van..., amugy nem várok sokat nekem sima 2d engine is jó de az picit idegestiő hogy egy gameről huznak le hárommillio rókabőrt...
  • Axon
    Azért olyan nagyon-nagy dolgot ne várj a 2. résztől sem. Nézd meg az alsó képet az #1233-as beírásomban és képzeld el, hogy ezt majd forgathatod és zoommolhatod. Na ennyi lesz a 2. rész.
  • Thanatos
    azért jó lenne ha már jönne a kettő valami új engine-el mert ez oylan mintha még midnig összes arcade gamet galaga meg supermrio engine hajtana... :P
  • Axon
    Na ezt nézzétek!

Érdemes megfigyelni a két sig 33-as önjáró tüzérségi járművet, a két Sd KFZ 7/1-es önjáró légvédelmi ágyút. Na de az igazi kurriózum az a lánctalpas motorbicikli (Sd KFZ 2), ami egy 37 mm-es páncéltörő ágyút vontat. Na ilyet még nem láttam egyik játékban sem.
  • Axon
    Nem tudom, hogy van-e külön mod a Rolling Thunderhez. Én úgy tudom, hogy egységesen készülnek modok az eredeti blitzkrieg alapjátékhoz. Bár az is lehet, hogy a modok a kiegészítőkkel, tehát a Rolling Thunderrel is működnek.
    Én igazából egyetlen ingyenes modról tudok, a neve Realism Mod és az 1.3-as verziónál tart. Ez egy pici mod és csak az egységek tulajdonságait állítgatja.
    Fizetős mod a Total Challenge, amiből 4 rész van.

Melyik az a kettő amit találtál és hol lehet őket fellelni?
  • Axon
    Kipróbáltam a lovasságot. A németeknek is van, de sz@rt sem érnek.
    Azt hittem legalább távcsövük van és felderítésre jók, de sajnos nem. Bőszen vágtatnak és a hasaló katonák pillanatok alatt lelövik őket. Tankok ellen már nem is mertem rohamozni. Mondjuk ha van náluk kézi gránát esetleg meg lehet vele próbálkozni, de eddig még nem jutottam, mert pillanatok alatt meghaltak.
  • Axon
    Legalább jól megkardlapozták a tankok oldalát :-)
  • Cefre
    rolling thunder modokat hol lehet letölten?
    a neten már szétnéztem de nemtaláltam csak 2
  • Thanatos
    jah és sokra mentek a lovaikkal amikor lerohantak egy tankhadosztályt...
  • Axon
    Két érdekes kép a Total Challenge 4 kiegészítőből:

Fokozottan koncentráljatok a lovasságra. A lengyel hadjáratok elengedhetetlen tartozékai a hősiesen rohamozó lengyel lovasság.
  • Axon
    Elvileg a modoknak van telepítője. Legalább is azoknak volt amiket én már próbáltam. Simán feltelepülnek, majd a program indítása után az options menüben van egy load mod opció. Erre rábökve ki lehet választani a kívánt modot.
  • Cefre
    a modokat hová kell bemásolni?
  • Cefre
    Köszi már megy
  • bzsoltika
    Szasztok!!!!
    Lenne egy kérdésem.Honnan lehet a Blitzkrieg-hez magyarítást letölteni????
    Előre is kösz......
  • Cefre
    Blitzkrieg:rolling thunder v1.3 eng
    Erre gondoltál?
  • Axon
    Itt a cím:

http://megagames.com/cracks/html/c914430_0.htm

Ezt töltsd le. Ezzel simán menni fog.
  • Axon
    Az nem crack, hanem a mini image iso.
    Töltsd le hozzá az igazi crack-et. Azt csak simán be kell másolni és rögtön elindul a program.
  • Cefre
    van creck-em de nagyon le van védve.azt irja hogy ki kell húzni a cd meghajtót ,el kell inditani a gépet és az RT.Mini.IMAGE-CXZiSO segitségével lehet elinditani
  • Axon
    van hozzá crack
    www.megagames.com
  • Cefre
    hogy kell elinditani a rolling thunder-t?
  • Cefre
    a blitzkrieg - rolling thunder hez hol találok blitzkrieg.RT.Mini.Image-CXZiSO -t?
  • Thanatos
    jaja tök ugyan az nekem is az jött le csak vannak benne már rendes átvezető muvik meg a "körités" picit hangualtosabb lett szvsz
    bár én rögtön első küldöben belerohantam abba hogy egy szerencsétlen tankroncs miatt nem tudtam átmenni a hidon és ez picit msot letörte a kedvem (még akkor is ha gyalogosokkal is emgnyertem azt a mapot :P)
  • Axon
    Igazad van. A Stalingrad egy Blitzkrieg motorjára épülő önálló játék. Bár a demoja alapján majdnem teljesen megegyezik vele. A kezelőfelület ikonjait rajzolták át egy kicsit, hogy nagyobb legyen a különbség. Ettől függetlenül a demo remek volt így minden Blitzkrieg rajongónak csak ajánlani tudom.