3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
shippey #1293 Köszönöm Axon, a Grey Tigers-t és a Karthago-t megpróbálom működtetni...
A német oldalon fogalmam sincs, hogy honnan kellene kiindulni
Üdv,
shippey -
#1292 Tudom hogy lamer kérdés de mikor szerkeztek egy pályát és próbálom elinditani kiír vmilyen whitespace-es szöveget nem tudjátok mi lehet a gond (a map jó mappába van elmentve) KÖCCE -
Cefre #1291 Letöltöttem egy pár pályát de nem megy mindeggyik azt irja hogy ccm2v mod kell hozzá de nem találok olyat nemtudtok-e valahol? -
#1290 Két hivatalos küldetés tölthető le.
Az egyik a Grey Tigers nevű és csak a Roling Thunder-el lehet használni. A másik a Karthago nevű és csak a Bourning Horizont-al lehet használni. A letöltési helyekről már volt szó, így ha visszaolvasol megtalálod őket.
Ha letöltötted őket és tömörítve vannak akkor kicsomagolod. Kapsz egy darab .pak kiterjesztésű file-t. Ezt bemásolod a játék \Run\data alkönyvtárába (általában c:\Program Files\Nival Interactive\Blitzkrieg Rolling Thunder\Run\data\) itt már van több .pak kiterjesztésű file is.
Ha ezután elindítod a programot, akkor válaszd a New game menüt, abban a Custom Game-t, abban pedig a Chustom Chapters-t. Itt megtalálod az új köldetést.
Ezen kívül le lehet még tölteni a felhasználók által készített pályákat is.
Erről a címről:
http://web7.london047.server4you.de/
Ezek elindítása viszont nem mindig egyszerű, lentebb már beszéltünk erről. általában a letöltött pálya mellett van egy kis ismertető is, hova kell másolni a fileokat. -
shippey #1289 Sziasztok!
Elöljáróban annyit, hogy nagyon sokat játszom a Blitzkrieggel, igen megkedveltem. Ezt a fórumot csak most fedeztem fel, - és ha jól értelmezem - írjátok, hogy lehet letölteni további küldetéseket. Ugyanakkor a számítógéphez egyáltalán nem értek, "csak játszom". Megnéztem a korábban írtakban megjellölt német nyelvű oldalt, de németül nem tudok, így egyáltalán nem jutottam előre.
Amennyiben Valamelyőtöknek van kedve és türelme, hogy "konyhanyelven" adna útmutatást, hogy pár további küldetést be tudnék szerezni, igazán örülnék.
shippey -
Cefre #1288 CCM2m modot honnan lehet letölteni? -
Cefre #1287 krosun pocket 44 1 2 pálya -
#1286 Azért nem válaszoltam, mert nem tudom mire gondolsz. Melyik rész, melyik pályájáról van szó? -
Cefre #1285 Akkor nemtudod mit kell csinlni a német pályában? -
#1284 -
#1283 -
#1282 -
#1281 A Blitzkrieghez, kiadtak egy új kiegészítőt. A neve Frontal attack és a franciák készítették. Beszerezni szinte lehetetlen.
Néhány kép:
-
Cefre #1280 A német pályán amikor a tiszt kijön a házból mit kell vele csinálni ? németül van és nem értem több pályán is volt már -
#1279 A Total Challenge modokról itt találsz infót:
http://www.intex-publishing.de/gamesenglish/tc/tcover.html
Ez egy fizetős mod. -
#1278 Amikor megjelent az alap Blitzkrieg, akkor néhány hét múlva kiadtak hozzá egy 300 megás modtoolkit-et. Ezt feltelepítve, kaptál egy több mint két gigás anyagot. Na ezzel aztán minden létező dolgot át lehet állítani, meg lehet változtatni, ki lehet egészíteni. A meglévő egységek összes létező paraméterét meg lehet változtatni. Akár egy pisztolyos katona is ki tud lőni egy lövéssel egy tigris tankot. Ugyanitt a textúrákat is meg lehet változtatni. Mindezeket .pak formátumban menti el a program, tehát rögtön lehet használni. Meglévő .pak-okat is lehet vele tökéletesen szerkeszteni.
A haverom kezdett el vele magyar festésű repülőgépeket készíteni. Kettőt is csinált egy vadászgépet és egy stukat. Aztán megunta és letörölte.
Én már letöröltem nekem nincs meg, de a neten valahol biztos rábukkansz. -
bycz #1277 Hello srácok! Ha van köztetek modder,pls help!
Azt gondolom észrevettétek hogy a Rolling Thunderben (a többiben nem tudom,mer csak ez van meg) a KV-1-es színe sokkal halványabb,mint a többi muzsik tanké.
Sztem ez textúrahiba,mindha a textúrák és ikonok brightnessét lehúzták volna. Így sztem elég csúnyán néz ki. Na szóval van valami ötlet, h hogyan lehet ezt megváltoztatni lehetőleg úgy,h a mod nélküli pályákkal is működjön? A reseditorral hogyan lehet a már meglévő egységek textúráit módosítani?
Ja és ismer valaki olyan progit, amivel lehet .pak kiterjesztésű archívumhoz hozzáadni fájlokat? Ha igen,honnan tudom letölteni? -
dani92 #1276 igen a www.web7.london047.server4you.de (német) -
Cefre #1275 akadozva mennek-e nektek modok?
A german campingot a rolling thunder hoz le lehet-e tölteni valahonnan? -
Cefre #1274 Ha kérhetném pontosabban a cimet meg köszönném. -
#1273 Total Challenge 4 mod
Barbarossa pálya:
Fanatikus lovasaim áttörve az orosz határt, bőszen rohamoznak az erdőben.
170 mm-es nehéztüzérségem elég biztató
...de a t38-as skoda tankjaim nem biztos, hogy megíjesztik majd az orosz páncélosokat. -
#1272 Warez oldalakon még fent van. -
Cefre #1271 a mission BARBAROSSÁT le lehet-e tölteni valahonnan? -
dani92 #1270 ti tudjátok hogyan kell használni a kódokat? végigjátszottam az összeset kivéve a barbarossa-át, de ki szeretném próbálni milyenem -
dani92 #1269 jó rendben kösz
-
#1268 Összeállítottam én is az összest, időrendi sorrenben:
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
- Mission Barbarossa
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
Hivatalosan kiadott modok:
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)
Házi készítésű modok:
- R2V 1.3 realism mod
- Overlord
- Manhunter
- MSM
- Real Warface 1.2 (ez utolsó nincs meg nekem, csak a létezésésről tudok
Ezeken kívül persze még lehetnek házi készítésű modok. -
#1267 nincs meg mind neked.
Mission Barbarossa. -
dani92 #1266 mind megvan blitzkrieg rolling thunder burning horizont -
Cefre #1265 melyik játék van neked blitzkrieg, vagy a rolling thunder? -
dani92 #1264 de nekem elindul
-
Cefre #1263 nem oda kell onnan nem indul -
dani92 #1262 run, data -
Cefre #1261 A blitzkrieg eredeti single pályákot hogy kell bemásolmi ,ott nincs irva semmi? -
#1260 Igen, sajnos nem mindig ugyan ide kell másolni. Van olyan pálya, amely egyetlen .pak kiterjesztésű file. Van olyan amely 3 fileból all (.bzm, .dds, .tga). Na persze sok olyan van ahol több is van ebből a 3 fileból. Van olyan ahol több alkönyvtárt is tartalmaz. Külön van MAPS, meg SCENARIOS alkönyvtár.
Van olyan amikor van (.bzm, .lua) kiterjesztésű file és van mellé egy a pálya nevét viselő alkönyvtár és benne egy (.xml) file. Ez olyan mint a Blitzkrieg eredeti single pályáinak formátuma.
Nos láthatod, hogy nem egyszerű, de biztos, hogy még ki is hagytam néhányat. -
Cefre #1259 Én a run ,data,skenarios,custon ide szoktam de nem megy mindegyik ,akkor gondolom azért nem megy ,hogy máshova kell másolni -
#1258 Na ez egy igazán érdekes kérdés, hogy hova is másoljuk a pályákat. Ez egyáltalán nincs jól megoldva. Van vagy 4-5 féle variáció, mikor hova kell másolgatni és főleg mit. Van olyan pálya ami 7-8 file-ból is áll és nem mindegyiket egy helyre kell rakni. Az a legegyszerűbb ha a letöltött pálya melett van egy kis readme ami utasításokat ad. Azt tudom tanácsolni, hogy ilyenekkel kezdj ami leírja egyértelműen mit hova másolj. Ha már felraktár vagy 10 ilyen pályát, akkor már lesz annyi tapasztalatod, hogy mit hova kell másolni azoknál a pályáknál, amihez semmiféle leírást nem mellékelt a készítője.
Így most én sem tudok egyértelmű receptet adni a pályákhoz és az sem egyértelmű, hogy egy felinstallált új pályát, melyik menüben fogsz majd megtalálni. -
dani92 #1257 jó rendben de már végigjátszottam 100-x és kiváncsi vagyok a kódokra.Ha tudod akkór légyci monnd el én meg cserébe most el mondom neked hová kell másólni:run,data ebbe bemásolod menni fognak. -
Cefre #1256 ne használjá kódokat nem kell hozzá,csak az amatőköknek -
Cefre #1255 operával próbáltam azzal nem engedett fel .de internet expoleral már lelengedett.
nem minden pályát lehet elinditani, te hova máaolod őket? -
#1254 Engem beenged, nincs a címmel semmi baj. Próbálkozz. Rengeteg pálya van ott leírással. Ha én most küldenék nekek 2-3 pályát azzal nem sokra mennél.