3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Cefre
    A blitzkrieghez nincs töte szerver?
  • Axon
    Megjelent a Blitzkrieghez az 1.21-es patch. Több javítás is belekerűlt, így például javítottak az útvonal keresésen.
    Akiknek eredeti Blitz-ük van azok máris letölthetik. A tört verzióra még várni kell.
  • Axon
    Összeállítottam egy kis listát, hogy jobban eligazodj a kiegészítőkben:

Önálló programok nem pedig kiegészítők (alapjátékok):

- Blitzkrieg
    - Burning Horizont
    - Rolling Thunder

Hivatalos CDV által kiadott kiegészítők, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
    - Mission Barbarossa
    - Green Devils
    - Kurks (megjelenik októberben)

Más kiadó, de agyanaz a motor:
    - Great Battles Of WWII: Stalingrad
    - Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
    - World war I (I. vh-s környezetben játszódik, megjelenik 2005-ben)

Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki őket:
    - Frontal attack (franciák készítették, francia nyelvű)
    - Total Challenge 1
    - Total Challenge 2
    - Total Challenge 3
    - Total Challenge 4
    - Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)

A Total Challenge sorozat minden része megjelent német és angol nyelven is.

Ezen kívül a www.bkportal.com oldalról letölthető vagy 50 mod és 40 textúra patch, meg vagy 600 pálya. A modok persze nem mind akkora kaliberűek mint a fentebbiek, némelyik csak apró javításokat tartalmaz.
  • Axon
    A Roling Thunder nem kiegészítője a Blitzkriegnek mint a Green Devils. A Green Devils féle modokat tényleg simán rá kell tölteni a Blitzkriegre.
    A Roling Thunder viszont egy önálló program, nem kell neki a Blitzkrieg és más alkönyvtárba kell felinstalálnod, nem pedig a Blitz alkönyvtárába. Így nem csoda ha az eredeti blitzkrieg sem működik.
    A legjobb ha uninstall mindkét programra (Blitz, Roling Thunder). Majd megkeresed az alkönyvtárt ahova telepítve volt és azt is kitörlöd, mivel az uninstal sajnos nem tüntet el mindent. Majd ezután telepítsd fel a Roling Thundert. A Crack könyvtárba elvileg le van írva, hogy mit hova másolj. Már nem emlékszem pontosan hogyan kellett csinálni, mivel nem csak egyetle exe file van benne, hanem más állományok is, mivel rögtön fel is patcheli neked az 1.3-as verzióra. Ezután már simán működni fog.
    Ha gondolod, akkor ezután feltelepítheted a sima Blitzkrieget is. Viszont a Green Devils-hez és más modokhoz nem kell a Blitzkrieg, hanem felmennek a Roling Thunderre is, csak telepítéskor a Roling Thunder alkönyvtár útvonalát add meg nekik.
  • bgabor
    Naccerű.
    Mostmár az eredeti Blitzkriegemmel sem tudok játszani. Pedig az bolti! Leszedtem mindent, újratelepítettem a Blitzkrieget, de ugyanúgy kilép. Betölt a pálya, kinyomom a pause-t és kidob a desktopra. A rohadt anyját a starforce kiagyalóinak. Meg azoknak is, akik 7 kiegészítőt adnak ki egyhuzamban az alapjátékukhoz.
  • bgabor
    Helló!
    Megvan nekem az eredeti Blitzkrieg, és rá szeretném tenni a warez Rolling thundert. A crack könyvtárban van egy csomó mappa és file, persze NFO semmi. Hiába másolom be a fileokat a Blitzkrieg könyvtárba (merthogy a rolling thunder és a Blitzkrieg ugyanazt a könyvtárt használják), a parancsikon indításakor a rohadt starforce fogad, és nem enged tovább. Ha viszont közvetlenül a game.exe-t indítom el, akkor bejön, de az allied campaign indításakor mikor az első fejezetet indítanám, kivág a desktopra. Mi ilyenkor a teendő.
    Ja, a green devils is fönt van, az a sima blitzkriegre raktam föl.

Amúgy az alap Blitzkrieg tökjó volt, de ez a dolog hogy van 7 géle kiegészítő nagyon gázos és áttekinthetetlen.
  • Cefre
    A játék leszokott-e fagyni nektek?
  • Cefre
    A save lést a 3 ik pályának nemtudod elküldeni .Oszt megpróbálok segiteni, mert én nem azt játszom hanem a v2 t
  • Cefre
    Ott talá nincs senki és utánna a hátukba kerulhetsz. Tuzérséged nincs ? Legalább a páncéltoroket kiloni vele
  • Axon
    Ezt mindjárt kipróbálom.
  • Cefre
    A hídon átjuttál már? mert ha nem próbáld meg a másik hidad lent, csak megkell csinálni a hidat
  • Cefre
    Én most a 8 ik nál akadtam el nagyon sokan jonnek KV 85 el meg rengeteg olyan tankal ami egy lovésbol kilovi a tigrist. Meg rengeteg gyalogság
  • Axon
    Na ezen én is meglepődtem. A legtáposabb tabk egy PZII-es volt, na meg mellette két 231-es páncélos felderítő. Az oroszoknál meg annyi tüzérség amivel a fél pályát fel lehet szántani.

A Hagelsturm-al megakadtam a 3. pályánál. Egyszerűen nem jutok el addig, hogy folytatni tudjam.
  • Cefre
    0n is felraktam de ahoz képest hogy kurks eléggé gyenge tankok vannak benne pz II meg ijesmi.Hol tartasz az operation hegelsurmmal ?
  • Axon
    Megjelent a készülő Kursk kiegészítő demója. Én feltelepítettem, de egyetlen pályát találtam. Ez azért is meglepő mert a demo 212 mega, telepítés után pedig 723 megás alkönyvtár kerül fel a vinyóra, ami számomra elég méretes az egyetlen egy pájácskához.
  • Cefre
    A krosun pocket 44 1. 2. pálya egy német tiszt kijon a házbol mit kell vele csinálni?
  • Cefre
    Ie irok már mert megszoltak hogy a 2 es be irunk az 1 es rol.
  • Axon
    Még egy kép:

Remek leopárd tankokkal lehet nyomulni.
  • Axon
    Ez a Total Challenge 5 mod. Mindjárt kipróbálom.
  • Axon
    Ezt most szereztem:

• Axon
    Októberben jelenik meg a Mission Kurks kiegészítő lemez.
  • Axon
    A .zip kiterjesztést egyszerűen írd át .pak -ra. Ha belenézel a .pak fileokba, akkor láthatod, hogy egyszerű zip fileok.
  • Cefre
    Csá mindenkinek van egy kérdésem azt a fehér fekete kockákat el lehete tüntetni valahogy a játékból??
  • Heavy knight
    Üdv mindenkinek!
    Segítség kellene!Valaki, aki vágja az editort!
    Lehet, hogy furán hangzik, de elkészítem a pályát -eységek+ minden-,és nem tudok küldetést létrehozni, + légitámogatás sincs!
    Futni fut, de ez így inkább multiplayeres, mint sp!
    Hogy lehetne ezeket megoldani?
    Bármi segítséget előre is kösz!
  • bycz
    Ja és kihagytam 3 kérdőjelet! Itt van ni: ???
  • bycz
    Ez megoldódott, XML-be kellett menteni és ott átírni a HP-t -100-ra.
    Megint van 1 kérdésem: hogyan tudom a küldetéseket elindítani R2V modban. És saját missziót hogyan lehet hozzá készíteni.
    Ja meg mégvalami: hogy tudok létrehozni .pak kiterjesztésű archívumot (a saját küldetést csak .rar vagy .zip archívumba tudtam csomagolni).
    Aki válaszol annak fizetek egy üveg pezsgőt!
  • bycz
    Hello arcok!
    Egy kis segítséget kérnék azoktól akik sandítanak valamicskét az editorhoz. Szóval megnéztem editorban az egyik "Korsun pocket" küldetést és több olyan semleges egységet is láttam,amik szét voltak roncsolva (Tigris,SdKfz3,etc...),megnéztem a unit properties-t és az élethez -100 volt írva. Gondoltam kipróbálom a saját térképemen is,de amikor beírtam az egyik tanknak a -100-at,visszaírta 1-re. Miért? Ha valaki tudja a választ,lécci help!
    Előre is köszi!
  • Axon
    Küldtem egy Privi-t :-)
  • shippey
    Szia Axon!

Nagyon szeretem a Blitzkrieget, így nagyon jó lenne a Green Devils is. Nem akarok a terhedre lenni, eddig is nagyon sokat segítettél. Amennyiben mégsem teher számodra, igazán örülnék neki.

Shippey
  • Axon
    Szólj ha kell a Green Devils. Nekem megvan és el tudom küldeni.
  • shippey
    Szia Axon!

Ismét köszönetemet fejezem ki, pár .rar működésű küldetést be tudtam másolni, és működik is. A Green Devils-t sajnos nem sikerült letölteni - de hát nem mehet minden egyszerűen.

Üdv:
    Shippey
  • Axon
    A .rar állományok is tömörített állományok mint a .zip-ek. A winrar programmal tudod kicsomagolni. Ha rákeresel a neten, rögtön megtalálod. Van magyar nyelvű verziója is.
    Ha Total Commandert használsz, azzal elég egy Enter-t ütnöd a rar állományon és már bele is tudsz nézni és simán ki lehet másolni belőlle az állományokat.

A Green Devils kiegészítőt tudtommal nem lehet Magyarországon kapni, de egy emeltdíjas sms áráért letöltheted innen: http://dox.uw.hu/
  • shippey
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a web7.london047.server4you.de/ oldalról letölthető Blitzkrieg küldetéseknél a .rar típusú fájlokat hová kell másolni. A többi típusúakat - korábbi segítségetek alapján - sikeresen be tudtam másolni, döntő többségük kifogástalanul működik. Ugyanakkor van egy csomó - nevéből ítélve klassz - küldetés, ami ilyen .rar típusú, ezzel nem tudok semmit kezdeni.

Más:
    Ezt a Green Devils kiegészítőt hol lehet megszerezni?

Shippey
  • Axon
    Kipróbáltam a Green Devils kiegészítőt. Remek!
    Van benne 1 db Custom Campany, van 1 db Custom Chapter és van benne 4 db Custom mission. Ez utóbbi négy mindegyike a Tank School nevet viseli, ami engem arra enged következtetni, hogy a Blitzkrieg Antology-hoz adott IRON DIVISION-ból valók. Így már csak a Budapest 1944: BK1 bonus-campaign hiányzik, amit jó lenne valahonnan beszerezni.

BK - IRON DIVISION
    * Bonus-Add-On with 20 maps (16 missions + 4 MP maps)
    * Grey Tigers: 5 missions
    * Carthago 43: 2 missions
    * Tank School: 4 missions
    * Budapest 1944: BK1 bonus-campaign
    * 4 multiplayer-maps for Rolling Thunder
  • Serpa
    aha.
    most olvastam gamestaron.

amerikában terjesztik majd

most akartam kérdezni, hogy mit tudsz a "Blitzkrieg Iron Division" -ről.
    ^-^
  • Axon
    Ezt láttad már, én most olvastam:
    http://www.cdv.de/index.php?g=5_shop_produkt&sid=en020000&artnr=pf5020/uk2

Ez a Blitzkrieg Antologia, amiről már hallottam, de eddig nem néztem meg tüzetesebben. Itt a leírás vége:

Features

BLITZKRIEG I
    * Thrilling real time strategy game
    * more than 200 3D fighting units
    * Soviet, German and western Allied campaigns with more than 80 missions
    * Mutiplayer via LAN or Internet

BK - BURNING HORIZON
    * Campaign with 18 missions: Rommel's most famous battles
    * New nation: Japan
    * 56 new units + 8 single player missions

BK - ROLLING THUNDER
    * Epic 18 mission campaign with the American legend Patton
    * 8 single player-missions
    * new battle locations
    * new infantry units

BK - IRON DIVISION
    * Bonus-Add-On with 20 maps (16 missions + 4 MP maps)
    * Grey Tigers: 5 missions
    * Carthago 43: 2 missions
    * Tank School: 4 missions
    * Budapest 1944: BK1 bonus-campaign
    * 4 multiplayer-maps for Rolling Thunder

Ez az utolsó rész ragadta meg a figyelmem. Eddig erről nem is tudtam. Iron Division. 16 missions. Ez nem hangzik rosszul. Bár a Grey Tigers és a Carthago letölthető, de - tudtommal - a többi nem. Ráadásul (Budapest 1944), ehh, már a nyálelválasztásom is beindult :-)
  • Axon
    A franciák is készítettek egy nemhivatalos, fizetős kiegészítőt. Frontal Attack a neve. A képeket elnézve belőle, csak franciául van benne a felirat. Sajnos ezt sem lehet nálunk beszerezni.
    Nemrég hallottam, hogy készül egy újabb kiegészítő hozzá Kursk néven. Képeket még nem láttam belőle, de a név alapján elég ígéretesnek tűnik.
  • Axon
    Én már régebben hallottam róla és kerestem is.
    A TC szériához semmi köze, de ahogy a CDV oldalát elnézem, ennek a sorsa is hasonlít a Mission Barbarossa-hoz. Nemhivatalos kiegészítőnek indult, de aztán mégis a CDV adta ki. Biztos túl jó üzlet a Blitzkrieg kiegészítők kiadása ahhoz, hogy a CDV elmulasszon egy ilyen lehetőséget.
  • Serpa
    most néztem meg az oldalát.

nem hivatalos addon?
  • Serpa
    érdekes, én ma hallottam/láttam először.

ez nem olyan mint a TC széria igaz?
    mission barbarossa utáni hivatalos kiegészítő?