Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ harkovi offenzívánál már úgy volt, hogy meg sem tudom csinálni mert mindig kifagyott a legelején.
Na de nem olyan fából faragott generális vagyok én aki meghátrál egy szaros windowsxp elõl. A 20. újraindításra már nem fagyott ki és sikerült tovább mennem.
Egyébként amikor kijött a full verzió, nagyon örültem, hogy a mentett állások kompatibilisek voltak a strike félével. Így simán tudtam folytatni a német kampányt.
Minél több random küldetést csinálsz meg, annál magasabb lesz a rangod és egyre több tankot bíznak rád.
A gyalogság nagyon is jól használható.
A rip, hadjáratot játszva a 2. küldetés után kidob a windows-ba.
A Myth állítólag kiadott egy crackfix-et, ami orvosolja ezt. Tud valaki errõl valamit?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Kár hogy a hidépités hamarab készen van mint egy tank ujra fegyverzése(supply) 😊
Gyalogságot szoktátok használni? Mert én nem, csak a snipert, azzal egész szakaszokat szedek le 😊
Az miért van hogy tankbol csak 3 félét vihetek, artillerybõl meg 6-ot 😊
Ja most járok normandiában... de szerintem gyorsan haladtam mert a chpatereket rögtön lezártam nem játszottam véletlen küldiket...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sebaj! Legalább utolérjük a Battlefield topicot ...
😊))
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
1919-re már forgatható tornyú páncélosuk volt:
Aztán vereséget szenvedtek, de mi lett a tankgyártásukkal? Ez:
Két Maus 1945-ben!
Mausok:
E 100 (a Tigris II. és a Maus leváltására készítették volna):
E-10:
Tankokról szóló könyvek
Illetve: hogyan épült és néz ki a Maus
Végül:
P 1000 "Ratte":
Erre gondolsz te!
Itt van a
P 1500 "Monster" is:
A medve nem játék.
A medve nem játék.
P1000/P1500
Valahogy így nézett volna ki!
...és a sokkoló adatok!
Weight: 900000-1000000kg
Crew: - men
Engine: 2 x MAN V12Z32/44 Diesel / 24-cylinder / 2 x 8500hp
8 x Daimler-Benz MB501 Diesel / 20-cylinder / 8 x 2000hp
Speed: Road: 40km/h
Cross-Country: --km/h
Range: Road: ---km
Cross-Country: ---km
Fuel Capacity: --- litres
Lenght: 35.00m
Width: 14.00m
Height: 11.00m
Armament: 2 x 280mm SK.C/34 L/54.4
1 x 128mm Kanone
8 x 20mm Flak 38
2 x 15mm Mauser MG 151/15
Ammo: -- rounds
Armor (mm/angle): Turret Front: 360mm / ?
Turret Side: 220mm / ?
Turret Rear: ? / ?
Turret Top: 150mm / ?
Megabrutál tank! Ez a tank új kategóriát nyított volna: Self-Propelled >>>Coastal Gun<<<, tehát két olyan agyú van rajta, ami a csatahajókon is volt akkoriban! Nagyonis mobilnak mondható a 40km/h sebbességének köszönhetõen! Érdemes a fegyverzetetét is megnézni! Mérete meg akkora, mint egy kisebb csatahajó! csak a lánctalpa 4m széles. 😄
_O_ pl. így
jött a buldózer:
_>>O és ide tolta.
Akkor marad így valami. Dolgoztam régészeti ásatáson kisgéppel és az is megemelte a cuccost, tolta, majd amikor lerakta, úgymaradt. Próbáld ki. Ha elvontatni nem lehet vmit, mert nehéz, akkor csak arrébb kell - lehet - tolni. A tigris lánctalpa ráadásul elég méretes, tehát nem borult fel, mikor arrébb került ... Szerintem.
A medve nem játék.
Durva, ha egy tankot csak úgy lehet megsemmítsíteni, hogy kiéheztetik a legénységet ... 😊
Ez a félrefordított tigris nem máshogy került ilyen pozícióba, mint hogy egy dózerrel alányultak és elborították az árokba. Aztán úgy maradt. Mivel semmi sérülés sincs rajta, nyilván elromlott, vagy mozgásképtelenné vált (bal oldali - itt jobb - lánctalp mintha hiányozna) nem volt vontató és ott hagyták.
Az Ardennekben is volt olyan, hogy egy elromlott Tigris II. napokig állt az egyetlen járható úton. Az amerikaiak mikor odaértek nem tudták sem elvontatni, sem felrobbantani - 1 teljes hadosztály - így kivágták a körülötte lévõ fákat és kikerülték ... 😊
A medve nem játék.
A japánok is venni akartak tigriseket. Van is egy képem, ahol két sárga boldogan feszít egy vadi új tigrisben. Mivel nem tudták az elõre eltervezett mennyiséget legyártani, ezért a japánok már nem kaptak. Bár abban sem vagyok bisztos, hogy el tudták volna nekik szállítani.
A maus adatok viszont számomra is újak.
Amikor én olvastam róla, ott azt írták, hogy mindkét maus-t megsemmisítették a gyárudvaron.
Nehézkesek voltak alíg mozogtak, az oroszok meg már nagyon közel voltak és ezért berobbantották õket. Mondjuk attól még az oroszok elszállíthatták az egyiket Kubinkába a tankmúzeumukba 😊
A csapatom:
2db Stug Ausf D 3. szintûek
4db Pz III Ausf J 2. szintû mind (kettõ mindjárt szintet lép)
3db LeFH 105mm Heavy Gun (egy 4. szintû és kettõ 3., akik mindjárt szintet lépnek, kb fél milliméter csík van még nekik (1280*1024-ben 😊))
De már semmi bonus nincs, ami hasznos lenne. 😞 Érdemes így belevágni a historical pályába, vagy még várjak, és ha várjak, akkor mire? (xp, szintlépés stb)
amugy ez akkoris hülyeség..., csak azt kell megvárni hogy elfogyon lõszer, azt onétol ha még tényleg anyira törhetetlen és szétlõhetetlen is , max leöntik benzinel, azt meggyujtják, és igy a bent lévõ katonák élve megfõnek a saját levükben 😄
Light AA gun
Ausf D Stug
és egy agyú, ami szintén szar, mert 2/min a tûzgyorsassága. 😞 Tovább meg nem akarok lépni, amíg nem lépek szintet. 😞
Mausból 2 prototipus keszult el. A V1-esnek nem volt tornya (csak fabol keszult utanzat) a V2-es nagyjabol teljes volt. Egyes forrasok szerint V2-es harcolt mikor a szovjetek elertek a gyarat, mas forrasok szerint felrobbantotta a legenysege. A Kubinkaban lathato peldany a V1-es teste + V2-es tornyabol all. Allitolaga szovjetek meg talaltak legalabb egy felkesz testet es a V1-es majdnem elkeszult tornyat.
A medve nem játék.
amugy 30usd-t télleg megér bõven 😄
szvsz még dupla anyit is 😄
Szerintem max. az orosz tankok esetében van mûkídés:
T-34, IS3. Ezek az ítvenes években modernek voltak.
A Karlt meg kár, hogy úgy elbaszták a játékban. Itt normálisnak tûnik mind a mérete, mind a súlya. Akkora, mint a Maus! 😊
A medve nem játék.
PZ IV D helyett, akkor inkább a Stug, mert annak ugyaolyan agyúja van, de legalább a pancélja sokkal jobb!
Ide max. akkor jutok majd el, ha az oroszok is EU tagok lesznek és minket sem zárnak ki. 😊
Itt a "Maus"-od Kubinkában: 😊
Itt a "Karl" nevû - a játékban használhatatlan löveg:
Nekem ez az amerikai tank jött be a legjobban: 😊
De ez se rossz: 😊
Van itt elsõ VH-s tank is jópár, meg szinte az összes nemzettõl. Régen alakult a múzeum:
IS3: 😊
Elég állatul néz ki!
Végül egy ruszki "Maus" szintû tank, az eredeti nevû "Object 279": 😊
A múzeum 30 USD-be kerül, de mivel manapság szarul áll a dollár, lehet, hogy emelnek ... 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Jobb ágyú is van, mint a 105-ös, pontosabban lehet kapni. 105mm-es légvédelmet és egy szar 20-ast is lehet szerválni, legalábbis én tudtam, de az nem light, tehát teherautó kell a mozgatásához.
Nekem az Ardennekben volt Mausom, az tuti!
Úgy értettem.
Ha tankmúzeum, 2. VH-s cuccos, akkor nem kell Moszkváig menni.
Bastogne. Ruszki tankok is vannak!!! Bár csak a külön részben. Illetve a müncheni Deutsches Museum. Ott V1, V2, tengeralattjárók - ide be is lehet menni -, Mustangok és szinte az összes német tank + amerikaiak stb. vannak. Ezek kinti részébe be is lehet ülni, menni. (Ott ültem elõször 109-esben 1987-ben (!) ) Régi szép idõk.
A medve nem játék.
5db Panzer IV Ausf J
1db Sturmgeschutz Ausf A
3db LeFH 105 v. 125mm Heavy Howitzer
Ugye ezek megfelelnek, mert Afrika kampányból nem nagyon tudtam jobbakat szerezni, illetve volt még a Panzer IV Ausf D, de annak a pancélzata nulla, egyedül az agyúja jó csak.