Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Én kérem olasz vagyok. Egy olasz szakács. Nem a Waffen SS-é és nem is a Wermachté. A mi szervezettségünk a legjobb. Az olasz hadseregé. Most is itt vagyunk Angliában. Igen, Angliában! Megszálltuk azt! Sõt, brit gépeken jöttünk ide. Úgy 250-300 ezren. Skóciáig jutottunk el.
Szívünk szerint Londonig menetelnénk, ha engednének. De nem engednek, mert a fogolytábor parancsnoka szereti az olasz konyhát ... 😊

A medve nem játék.

eheh, mieza élezserség???? micsináltok ti kéremszépen?? már majdnem a 2. oldalra csusztunk...,, se a waffen SS-ben, se a wermachtban nem megengedett az ilyen szintû lezserség tábornokok!!! ez nem türhetõ ebben a formában! most lelépni, de legközelebb ne legyen ilyen!!! 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Wanted
justin: Én is kipróbálom.
Kösz.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

köcike

a.carkey
Azért ment fel, mert szép! 😊 (Különösen a búvárhajó!)

A medve nem játék.

justin
Kész van: www.tar.hu/blitzkrieg
Ha van rá igény megvan a 16 multiplayer map is, azt is feltehetem. Illetve ha valakinek van hozzá kedve megcsinálhatja az egész lapot igényes kis magyar blitzkrieg oldallá.

justin
Hmm privát ftp-rõl van, de megpróbálom még ma feltenni egy tárhelyre. Ha kész megírom ide.

nekem az is jo, az a lényeg hogy 1.2re patcheljen
tudsz mondani egy linket?

justin
Az az igazság, hogy én a deviance féle patch-et raktam fel (szerintem ugyanaz mint az official egy crack-el kiegészítve). Az infóban csak ennyi van:
"This patch for the english, french and german version increases stability of multiplayer-games and fixes some bugs.

szal ako hivatalos oldalon lévõ (német?) patchet dev-full-ra felnyomva angol marad?
s mik bernne az ujitások?

Ezek mar baromi regi kepek(kb 6 honaposak) Azote se lattam semmi ujat sajna.
a.carkey
OFF:

OFF OVER! 😊

A medve nem játék.

Wanted
😞((((
I need BK final ISO!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

justin
Nos nálam deviace final ISO-t felpetchelve angolok a feliratok.

Deviance Final verzio ?
justin
Akkor megnézem, hogy nálam mit csinál.

Wanted
Justin:
patch-elés után rendesen elindul, csak minden szöveg német lesz.

justin
Még nem, de az is lehet, hogy RIP-et nem lehet patchelni.

Wanted
Justin:
Ezt írják. Viszont ha elindítom, kiírja, hogy 1.2 patch, német verzió.

Neked sikerült feltenni?

justin
Szerintem az ott lévõ 1.2-es patch jó az angol a francia és a német verzióhoz is.

Wanted
waccoo: német 😞

hivatalos site ?
http://www.cdv-blitzkrieg.de/english/index1.htm
Wanted
Hi!
Nem tud valaki egy 1.2 -es angol patch lelõhelyet?
Amiket eddig találtam, az mind német volt.

Axon
Számomra az igazi jolijoker az, amikor ejtõernyõvel le lehet dobni néhány alkaida terroristát. Ezek simán ráugranak a legnagyobb tankokra és felrobbantják magukat.
Csak lejebb kell venni a hangszóró hangerejét mert kicsit zavaró az a sok "Alahhhh Ákbáááááááááááár" üvöltés.

a.carkey
?
Ugye nem komoly? 😞
Mert akkor ezek a funkciók überelik az általam fellelt opciót, miszerint, ha a PZ II-nél 1941 után rákattintasz a beásás gombra, hogy ne féljen annyira, letesz mellé kétoldalról 1-1 Maus tankot, ha mégegyszer megnyomod. Ha ezt az ardenneki hadjárat alatt csinálod, akkor büntetés képpen 5 P-1000 "Ratte"-t is kapsz ...
😊

A medve nem játék.

Axon
Ó, én ezt a funkciót már a demo-ban kiszúrtam

és ha snipernél rákattintasz egy rejtett gombra, elindul az egész mapot betöltö napalmos szõnyegbombázás, és közbe jönek a V2-k 😄DDD (persze a saját egységeidet kikerüli mind a napalmi mind a V2 özön) 😄DD

Axon
Ezután kiderül, hogy az officernek is van egy plusz kis funkciója.
Az eddig nemlátott apró pici ikonra rákattintva elkezd királytigriseket építeni.
Ha 5 perc múlva ránézel, derék officerünk már mozdulni sem tud a saját maga köré épített tigrisektõl...

a.carkey
Hogy legyen egy kis igazi RTS feelingje ... 😊
Most már értem, de eddig sohasem próbáltam. Hiába no, kevés embert vesztettem. 😊
Ezzel bebizonyosodott, hogy lehet benne építeni és gyártani is. Gyártásra eddig még nem jöttem rá - el kellett volna kezdenem a tutorialt 😊 ...
TISZTA C&C Generals ezután (- 3D!). 😊))

A medve nem játék.

Tikal
Vazze, ember gyártás, hát ez komoly, a nácik feltalálták a klonozást és már annyira profik hogy teherautoban csinálják 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Joember, csak tudom mire akartam használni, lol

"És mire használod a gyalogságot? Védelmi vonalat nem nagyon törsz át velük, beásva jok, de terepen elvesznek 😊"
Ezt én irtam 😊
Szoval én védelmi vonal áttörésére nem akartam használni, sõt tovább megyek semmire sem használtam eddig, most tankok elõtt tolom õket hogy szétlõjjék a tüzérséget 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Axon
Nem-nem!
Te védelmi vonal áttörésére akartad használni, amire a gyalogság önmagában nem alkalmas, de rengeteg más feladatra igen.
Azzal, hogy védelmi vonalakat nem tud áttörni a gyalogság te le is írtad õket, mint semmire sem való egységeket.

Tikal
"Én csak annyit fûznék hozzá, hogy védelmi vonalakat nem szokás pusztán gyalogsággal áttörni.
"
Hát ezt mondtam én is 😊)))

a.carkey
Mármint mihez viszem oda?
A teherautóhoz? Beteszek egy embert és kijön ezer? Vagy mi van? Nem értem ...
Max a mentõ csinálta ezt, gyógyított ...
Nem értem mire gondoltok itt! 😞
A teherautók közül csak a simák képesek az ágyúkat feltölteni. A lánctalpasok nem. Vagy igen?
#742-vel egyetértek ... 😊

A medve nem játék.

Axon
beszarok....
Lassan ki lehetne adni egy 150 oldalas tippek és trükkök a Blitzkrieghez könyvet.
Már lassan 2 hónapja nyomom a gámát, de még mindig tudtok újat mondani.
Azt már persze csak zárójelesen jegyzem meg, hogy ezekkel a lehetõségekkel még könyebb lett volna végig vinni egy-egy küldetést.

van ugye néhány teherautonak , oylan funkcio is ammo adás kivül hogy emberel feltölti az ágyukat és miegymáést, na most ha odavezényelsz egy hiányos szakaszt (esetünkben 1 embert) akkor azt is feltölti emberrel...

Axon
Ez a gyalogság feltöltése számomra is új.
Én sem igazán értem, hogyan kell csinálni, de este majd próbálkozom vele.

Axon
Nos a 729 és a 737-es beírás elég kimerítõ választ ad a gyalogsággal kapcsolatos kérdésedre.
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy védelmi vonalakat nem szokás pusztán gyalogsággal áttörni.
Elvileg a Blitzkrieg - és itt most nem a játék nevére, hanem magára a 30 években kifejlesztett taktikára értem - lényege, hogy a páncélos ékek törik át a védelmi vonalakat, a gyalogság pedig a bekerített egységek felörlésére szolgál.

a.carkey
"3. A gyalogság végtelen mennyiségben rendelkezésre áll, ha van utánpótlásod - arra kell ügyelni, hogy egy szakaszt ne tudjanak teljesen megsemmisiteni. Ha egyetlen ember túléli, akkor a szakaszt újból fel lehet tölteni maximumra. A túlélést én úgy biztositottam, hogy támadás elõtt "szétszedtem" a szakaszt, és egy embert eldugtam belõle valahol hátul. Aztán a többiek mehettek a darálóba (több szakasszal megcsinálva elég impressziv emberhordát lehet létrehozni). Amint lehaltak a rohamozók, elõvettem az elbújtatott embert, összevontam a szakaszt (ez fontos, enélkül nincs feltöltés), és utána felfrissitettem az emberanyagot."

Itt mire gondolsz? Mert ezt nem lrtem. Én egyetlen módon tudtam új gyalogságot összeszedni, hogy ledobtam ernyõvel újakat. Hogy is megy ez a "frissités"?

A medve nem játék.

Tikal
És mennyire tudom feltornázni az elsõ chapterben a skillt? 😊

a.carkey
De van. Ha játszottál a PG-vel vagy a Steel Pantherssel, akkor kb. tudod, hogy a szintfejlõdés milyen fontos. Így van ez itt is ...

A medve nem játék.

Tikal

Már ugy értem hogy a jelenleg lévõ tankjaim skilljét, rangját, vagy annak nincs jelentõsége?

a.carkey
Nem.
Nem lesz Tigrised 1939-ben ...

A medve nem játék.

Tikal
Piszkos tizenkettõ a TV-ben

Tikal
Most megint kérdezte advance next chapter.... ha csinálom a random küldiekt a végtelenségig akkor még az elsõ fejezetben fel fejleszthetem magam,nem? De igy meg mi értelme?

Tikal
Hány ilyen random küldi van? németekkel most értem az elsõ chapter végére, de most rányomtam a random küldire.

Házbabefészkelés nem rossz, de néhány tankkal hamar kifüstölöm õket.
Végülis öngyilkos küldikre jok 😊

a.carkey
Házba befészkelés, lövészárok, tankokkal együtt roham, ágyúk elfoglalása, nehéztankok harcképtelenné tétele, épületek elfoglalása, felderítés, csali, stb. (PL.)

gytibi:
az én verzióm - amikor még megvolt - akkor csak a németekkel fagyott le ugyanúgy a második küldi után. A másik kettõ fél játszható volt. Nem tudom mi lehet nálad a baj ... 😞
Próbáld meg DC-rõl leszedni. Ez tuti, hogy T3-as kapcsolatoknál is fentvan.

A medve nem játék.

Tikal
És mire használod a gyalogságot? Védelmi vonalat nem nagyon törsz át velük, beásva jok, de terepen elvesznek 😊

Wanted
a.carkey: nem csak a németeknél. Egyedül az oroszokkal nem próbáltam még. A többi hadjáratban a második pálya elõtt, a töltésnél dob ki.
Kb. 30-50 % között.
???

Axon:
A Nightmare warez-rõl szedtem le.