3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    A híd túl messze van?

Na ezzel felkeltetted az érdeklődésem a pálya iránt. Lehet, hogy gyorsan végig tolom, bár amikkal nem szivesen szoktam tolni.
    Most éppen Hidden Stroke 2-t tolom a munkahelyemen :-)
    Karácsony előtti pangás van, se főnök se kollégák. Egyedül vagyok és játszok :-)
  • Serpa
    erről készült is egy film.
  • Axon
    Megkerestem az általad említett pályát (the bridge of remagen). Letöltöttem és nekem egy remagen.pak filet töltött le. Ez simán bemásoltam a Blitzkrieg\Run\data alkönyvtárba, ahova a többi .pak kiterjesztésű állományt is szoktam tenni. Ezután elindítottam a Blitzkrieget majd a New Game/Custom game/Custom Missions -ban ott van a remagen pálya. Simán tudok vele játszani.

Készítettem is egy képet a legelejéről:

• ljakab
    Hello Axon! Azt szeretném megkérdezni, hogy a web 7 london 047-ről letöltött pályák között van olyan, melynél a mission mappába való bemásolandó fájl csak a header txt és az 1 xml fájlok. Ezt egy pályanévvel ellátott mappában másolom át, de nem müködik./konkrétan:the bridge of remagen von soldat/. A data/maps-ba másolandókkal nincs szerintem probléma. Más hasonló pályáknál a missionba másolandó fájlokból jóval több van, s azok müködnek is. Mit csináltam rosszul? Köszi előre is!
  • Serpa
    ehhh
  • Axon
  • Axon
    Ezügyben már küldtem privit, viszont az alcohol virtuális meghajtóját nem tudom hogyan kell kikapcsolni én még sosem használtam.
  • rexplo
    Szeva!
    segítsetek,hogy kell kikapcsolni az alcohol 120% virtuális meghajtóját?Nekem SFcure dvd blitzkrieg 2 van.Daemon tools 4-el új virtuális meghajtó létrehozva.Most mountolva kell telepíteni vagy megírni dvd-re és onnan telepíteni?
  • greby
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni?!
    A Blitzkrieg 2-höz kéne nekem serial!
  • Axon
    Igen :-)

Talvisota - TM-3-12 railway gun
  • Serpa
    van neve? :)
  • Axon
    Na ze egy elég brutális ágyú :-)
  • Axon
  • Axon
    Azzal biztos nem lehet. Ha jól emlékszem csak az alapjátékkal lehet multizni. Esetleg még a modokkal.
  • Cefre
    A Burning Horizontal lehet multit játszani?
  • zico87
    valaki tudja melyik portot kell kiengedni ???
  • Axon
    Ne is mond. Szörnyen bosszús voltam. Pesten jártam az egyik szombaton és megcéloztam a CD Galaxist. Zárva volt! Majdnem berugtam mérgemben az ajtaját :-)
    Hétvégén sajnos nincs nyitva. Szóval még nincs meg...
  • Serpa
    az Iron Divison exp kellene nekem. :)
    ha csinálnál egy clonet, probléma nélkül játszhatnék vele?

igaz, hogy 5000t simán megér a 4in1.
  • Cefre
    Létezik -e olyan hogy törtszerver a blitzkrieg 1-re ?
  • Axon
    Kapcsold ki az Alcohol virtuális meghajtót és telepítsd a Daemon Tools 4-et. Az is csinál egy virtuális meghajtót, ami már ismeri a Blitzkrieg 2 starforce 3-as védelmét. Ezután húzd le az optikai meghajtódról (cd-rom, dvd-rom) a kábelt, vagy pedig az SFNightmare programmal (letölthető a netről) tiltsd le a következőket: Disable Node, Disable CD. Ezután simán elindul a program.
  • kajla111
    Sziasztok!
    Megvan a Blitzkrieg 2 bemountolom (alcohol120) de nem indítja el a játékot.
    Mi lehet a hiba?
  • Axon
    Bosszantó hiba, mivel eredeti cd-d van. Sajnos a Starforce 3-as védelemnél előfordulnak hasonló problémák.
    Csak azt tudom javasolni neked, hogy töltsd le a tört file-t a Blitzkrieghez.
    Telepítsd az alapjátékot, majd rakd fel az 1.2 patch-et, majd pedig töltsd le a tört game.exe filet a www.gamecopyworld.com -ról. Ezzel felülírod az eredeti game.exe file-t, és többé nem fogja keresni az eredeti cd-t. A lényeg, hogy az 1.2-es patch-et rakd fel, ne pedig a most megjelent 1.21-est, mert tudomásom szerint az 1.21-eshez még nem készült el a törés.
  • ljakab
    Helló Blitzkrig rajongók! Azt szeretném megtudni, miért írja a GD és a MB mód, hogy le kell tölteni hozzájuk a patch 1.2-t. Letöltöttem, telepitettem, de nem lehet játszani, mert lemezt kér. Bármilyen lemezt tettem, rossz lemezt jelzett.Még az alap BK-t sem engedte játszani, ahhoz nem is kell lemez a játszásához. Mit csináltam rosszul, mit kellett volna tennem?
  • Axon
    Belenéztem, de sehol nem találtam multis menüpontot. Úgy látszik, hogy ezt a kieget csak a single játékra hegyezték ki.
  • Cefre
    A mission kurkst lehet multiba játszani?
  • Axon
    Bizony! :-)
    Azt én is csak a kép belinkelése után vettem észre, amikor újra visszatértem a játékhoz.
    Egy csomó új tankot beletettek. Főleg a panzer III-as sorozat tagjaiból találtam (M, N, L). Szinte mindegyik valamilyen terepszínű festést kapott. Azon lepődtem meg, hogy ugyanabból a tankból van kétféle festésű is ugyanazon a pályán. Először azt hittem más típusú, de nem.
    Az a benyomásom, hogy próbáltak mindent tökéletesre csiszolni. Az egységek a lehető legrészletgazdagabbak, a textúrák tökéletesek, a gyalogság jobban használható és nagyobb szerepet kaptak a küldetésekben.
    Látszik rajta, hogy talán ezt szánták utolsó kiegészítőnek és úgy gondolták, hogy csak tökéletesre fejlesztett kiegészítővel tudnak sikeresek lenni.
    Sajnos a sikerhez a 2. rész csúfos szereplése is hozzá fog járulni...
  • Serpa
    az egy elefánt a jobb felső sarokban?
  • Axon
    Remek lett ez a Kurks kiegészítő. Komplett kampányt raktak bele. Látszik, hogy igényesen kidolgoztak mindent.
    Itt van kedvcsinálónak az első pálya nyitóképe:

Rögtön egy tigris és egy párduc kezdésnek, csak hogy a jó hangulat meg legyen alapozva :-)
  • Serpa
    küldtem privit.
  • Serpa
    nm.
    kb 5 órára fog leérni.
  • Axon
    Köszi!
  • Serpa
    *** Blitzkrieg Mission Kursk ***
    Release date: 11-2005
    Type/Genre..: Strategy
    Tested......: yes
    Size........: 1 CD
    Format......: ISO
    Developer...: CDV

Installing Mission Kursk

PLEASE NOTE: Blitzkrieg, Burning Horizon must be pre-installed.
    To play Mission Kursk with Blitzkrieg patch 1.2 must be installed.

Please perform the following steps to install the game:

1. Insert the "Blitzkrieg - Mission Kursk" - CD into your CD-ROM drive.
    2. If your CD-ROM drive's Autoplay function is enabled,
    the installation will begin automatically.
    If the automatic installation program does not start,
    launch the program by double-clicking the "autorun.exe"
    file in the root directory of the "Blitzkrieg - Mission Kursk" CD-ROM.
    3. Follow the on-screen instructions of the
    installation program.
    4. Start the game either by using the link in your start menu
    or double clicking the desktop icon of "Mission Kursk".
    5. Enjoy playing "Blitzkrieg - Mission Kursk" !
  • Axon
    Igen. Bemásolhatnád ide. Sajna rögtön lejár a munkaidőm és már csak hétfőn kerülök újra netközelbe.
  • Serpa
    ok, szólok ha lent van.
    nfo érdekel?
  • Axon
    Az nagyon jó lenne. Szólj ha sikerült leszedni, addig megoldom a tárhelyet.
  • Serpa
    fizetőst nem tok.

megprobálom leszedni, és felrakom vhova ha adsz majd helyet (430mb körül van).
    de nem garantálom.
  • Axon
    Torrent oldalra goldolsz?
    Mert sajnos munkahelyröl nem tudok torrentezni.
    Egy fizetős wareznek jobban örülnék, vagy annak ha valaki feltenné ideiglenesen valahová letölrtés céljából, esetleg egyébb ötletek...
  • Serpa
    én tok egy reges oldalt ahol fennt van a Mission Kursk, de csak 9 seeder van jelenleg (ami egyre kevesebb lesz, sztem)
  • Axon
    Végre megérkezett hozzánk is a Blitzkrieg Anthology. Felfedeztem a cdgalaxis árlistájában. Benne van mindhárom alapjáték, na meg egy bónus lemez (Iron Division). Elérkezett az idő, hogy eredetiben is megvegyem.

Másik jó hír, hogy kapható a Mission Kurks kiegészítő is. Ez már csak azért is "érdekes" mivel nem jelent meg warez oldalakon, így a fanatikusok előbb utóbb rákényszerülnek a megvételére :-)
  • Cefre
    Nem tud valaki törtszervert cimet küldeni a játékhoz?