Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szívünk szerint Londonig menetelnénk, ha engednének. De nem engednek, mert a fogolytábor parancsnoka szereti az olasz konyhát ... 😊
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kösz.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Ha van rá igény megvan a 16 multiplayer map is, azt is feltehetem. Illetve ha valakinek van hozzá kedve megcsinálhatja az egész lapot igényes kis magyar blitzkrieg oldallá.
tudsz mondani egy linket?
"This patch for the english, french and german version increases stability of multiplayer-games and fixes some bugs.
s mik bernne az ujitások?
I need BK final ISO!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
patch-elés után rendesen elindul, csak minden szöveg német lesz.
Ezt írják. Viszont ha elindítom, kiírja, hogy 1.2 patch, német verzió.
Neked sikerült feltenni?
http://www.cdv-blitzkrieg.de/english/index1.htm
Nem tud valaki egy 1.2 -es angol patch lelõhelyet?
Amiket eddig találtam, az mind német volt.
Csak lejebb kell venni a hangszóró hangerejét mert kicsit zavaró az a sok "Alahhhh Ákbáááááááááááár" üvöltés.
Ugye nem komoly? 😞
Mert akkor ezek a funkciók überelik az általam fellelt opciót, miszerint, ha a PZ II-nél 1941 után rákattintasz a beásás gombra, hogy ne féljen annyira, letesz mellé kétoldalról 1-1 Maus tankot, ha mégegyszer megnyomod. Ha ezt az ardenneki hadjárat alatt csinálod, akkor büntetés képpen 5 P-1000 "Ratte"-t is kapsz ...
😊
A medve nem játék.
Az eddig nemlátott apró pici ikonra rákattintva elkezd királytigriseket építeni.
Ha 5 perc múlva ránézel, derék officerünk már mozdulni sem tud a saját maga köré épített tigrisektõl...
Most már értem, de eddig sohasem próbáltam. Hiába no, kevés embert vesztettem. 😊
Ezzel bebizonyosodott, hogy lehet benne építeni és gyártani is. Gyártásra eddig még nem jöttem rá - el kellett volna kezdenem a tutorialt 😊 ...
TISZTA C&C Generals ezután (- 3D!). 😊))
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"És mire használod a gyalogságot? Védelmi vonalat nem nagyon törsz át velük, beásva jok, de terepen elvesznek 😊"
Ezt én irtam 😊
Szoval én védelmi vonal áttörésére nem akartam használni, sõt tovább megyek semmire sem használtam eddig, most tankok elõtt tolom õket hogy szétlõjjék a tüzérséget 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Te védelmi vonal áttörésére akartad használni, amire a gyalogság önmagában nem alkalmas, de rengeteg más feladatra igen.
Azzal, hogy védelmi vonalakat nem tud áttörni a gyalogság te le is írtad õket, mint semmire sem való egységeket.
"
Hát ezt mondtam én is 😊)))
A teherautóhoz? Beteszek egy embert és kijön ezer? Vagy mi van? Nem értem ...
Max a mentõ csinálta ezt, gyógyított ...
Nem értem mire gondoltok itt! 😞
A teherautók közül csak a simák képesek az ágyúkat feltölteni. A lánctalpasok nem. Vagy igen?
#742-vel egyetértek ... 😊
A medve nem játék.
Lassan ki lehetne adni egy 150 oldalas tippek és trükkök a Blitzkrieghez könyvet.
Már lassan 2 hónapja nyomom a gámát, de még mindig tudtok újat mondani.
Azt már persze csak zárójelesen jegyzem meg, hogy ezekkel a lehetõségekkel még könyebb lett volna végig vinni egy-egy küldetést.
Én sem igazán értem, hogyan kell csinálni, de este majd próbálkozom vele.
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy védelmi vonalakat nem szokás pusztán gyalogsággal áttörni.
Elvileg a Blitzkrieg - és itt most nem a játék nevére, hanem magára a 30 években kifejlesztett taktikára értem - lényege, hogy a páncélos ékek törik át a védelmi vonalakat, a gyalogság pedig a bekerített egységek felörlésére szolgál.
Itt mire gondolsz? Mert ezt nem lrtem. Én egyetlen módon tudtam új gyalogságot összeszedni, hogy ledobtam ernyõvel újakat. Hogy is megy ez a "frissités"?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Már ugy értem hogy a jelenleg lévõ tankjaim skilljét, rangját, vagy annak nincs jelentõsége?

Házbabefészkelés nem rossz, de néhány tankkal hamar kifüstölöm õket.
Végülis öngyilkos küldikre jok 😊
gytibi:
az én verzióm - amikor még megvolt - akkor csak a németekkel fagyott le ugyanúgy a második küldi után. A másik kettõ fél játszható volt. Nem tudom mi lehet nálad a baj ... 😞
Próbáld meg DC-rõl leszedni. Ez tuti, hogy T3-as kapcsolatoknál is fentvan.
A medve nem játék.
Kb. 30-50 % között.
???
Axon:
A Nightmare warez-rõl szedtem le.