Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újabb kérdés? (bocs hogy itten tudatlankodok)
A kitüntetéseknek mi a feltétele? Eddig csak egy George Medalt kaptam.(for gallantry on battlefield, vagy valami ilyen szöveggel) És egyszer elõléptettek. most Lt. Col. vagyok. :-)
Sziasztok!
Pár napja vettem meg ezt a játékot, és lenyûgözõdtem tõle. :-)
Lenne azért pár kérdésem:
A Road to Victory modot érdemes föltenni? Meg lehet tenni campaign közben is?
A szövetségesekkel kezdtem hadjáratot, jelenleg a Torch hadmûvelettel vagyok elfoglalva. Itt már megjelennek a Pz IV-esek, amik ellen a Mathildáim nem igazán jók. Nagyon kicsi a tûzerejük. Milyen tankra érdemes gyúrni ezen az oldalon?
rakj (/rakjatok 😛) fel icq-t sok midnent megkönyit, elvelben nehezkes is, meg pla ami neked fix 8szombat) nekem nem jo
hetkoznap jo lene csak azt igy meg levelezni nehezkes 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Axon
Nincs ICQ-m.
A mailomra küldhetsz levelet.
Ha megdumáljuk nekem a szombat délután (a délután 12 órától értendõ) általában megfelel.
Hétköznapokon munkaidõben ha az irodámban vagyok. Nos ez elég változó mert egy másik helyiségben is elég sûrûn kell lennem és ott nem lehet játszani.
Egy hete behoztam a bf1942-t a melóhelyemre felírás céljából, aztán feltettem a gépre. Most ez lett a nagy kedvenc. Interneten keresztül nyomom, meg néha az öcsém is beköltözik ide félnapokra és õ is nyomja. Bár a Blitzkrieg-re õt is rá tudom venni. Ha nem én akkor õ tudja védeni a magyar becsületet. Nos ha az én tudásomat 100 %-nak vesszük akkor az övé úgy 30-40 % áll a Blitzkriegben, de néhány multi game jelentõsen feljavítaná ezt. Sok más játékban pedig õ van toronymagasan fölöttem. Szóval gyorsan tanul.

up!!!
nah tényleg kéne majd valamikor nyomni valamicsket, ne süjedjen mán el ez a topic
axon: icq-d van?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hol van fent az a rengeteg sok map? 😛
(volt valami hungary nevü mapal is vagy milyet latam elobb 😛)

hát nem jön be neked ez az álandó félbehgagyás látom 😛PP

Axon
Tegnap végre sikerült "volna" begyûjtenem elsõ sikerélményemet.
Na ez köszönhetõ lett "volna" a kettõ egy ellen felállásnak is. Egy srác vállalta, hogy orosz oldaloró is megbírkózik kettõnkkel. Mi tagadás nem is csinálta rosszul, na de hát az idõ mindenképpen nekünk dolgozott.
Aztán mégsem mivel sajnos abba kellett hagynom a játékot....gondolhatjátok mennyire ideg lettem.
Na mindegy így legalább kiegyenlítõdött az állás, bár ekkora már a komának csak egyetlen zászlója volt, de a fõ csaták ettõl jóval messzebb egy bunker körül zajlottak, amit eszméletlenül jól bevédett.

upsz kicsit késõn néztem ide asszem 😛

Axon
Nemjön valaki multizni?
Még bent vagyok.
Hiába indítok játékot arra senki nem jelentkezik, szerintem nem jelenik meg a listában, de én bármelyik játékba be tudok szállni.
Mindenesetre érdekes, na meg bosszantó.

Axon
Na csatáztam.
3 orosz sráccal
Egyfolytában csevegtek végig ciril betûkkel. 2 voltunk a németekkel, ketten az oroszokkal (úgy látom a zamerikajiak nem túl népszerûek ).
Hihetetlenül lassú volt a game. Szinte másodpercenként váltott a kép élvezhetetlen volt. Ráadásul többször volt lag is. De úgy vettem észre, hogy az orosz srácoknak ez teljesen természetes és mind a három vidáman nyomta tovább.
Sajna hamar elvesztettem az egyetlen tankom ami egy királytigris volt, azután már csak kis fostalicskákat kaptam amit simán szétlõtt a joszif hármasával...
Csapattársam viszont minden tiszteletet megérdemel, hõsiesen állta mindkettõ rohamát és még apró ellentámadásokra is futotta az erejébõl.... naja neki megmaradt a királytigrise...

ha kiléptél ako vesztetél, amig nincs vége a gamenak az gyõz aki még bent marad... 😛

Axon
Na csatáztam valami DL-Jugoslavien multi pályán, éppen most szedtem le és rögtön volt is egy ilyen játszma.
Hárman voltunk németek 1 orosz ellen, úgyhogy mivel senki nem vállalta én átáltam az oroszhoz.
Nos az "én" oroszom kapcsolata az elsõ félpercben megszakadt, úgyhogy egyedül maradtam a 2 német ellen.
A röhely az, hogy még így is csak én támadtam, õk csak beásták magukat és védekeztek.
Egy remek magaslatát elfoglaltam, de aztán minden támadási kísérletemet visszaverte a jól beásott egységei. Aztán nekem már nem is maradt igazán ütõképes támadóerõm, simán lerohanhattak volna, de a kis birkucik csak lapítottak és vártak, én meg nem vártam tovább hanem kiléptem.
Ez most döntetlen? Vagy esetleg én gyõztem?

Axon
Felraktam megpeccseltem 1.2-re, de a pályákat fogalmam sincs hova kell másolgatni.
Tényleg hova kell?

Axon
Amikor utoljára multiztam az még az 1.0-ás eredeti multi pályáival történt. Most viszont már rengeteg van fent a neten, bár ez csak akkor ér valamit ha mindenkinek megvan. Na mindegy felnyomom az összeset amit eddig leszedtem, na meg persze az 1.2-es pecccset.

Axon
Na kérem, éppen most telepítem a kicsikét, már félig fent is van.
10 perc és indulhat a multi.

lol, hát ha én nagyon ráérek megprobálok leni, bár elég sok a jókis uj game mostanában...
kéne már megint valami 2.vhs rts ujra 😄

Axon
Talán újra be kellene hoznom a munkahelyemre, egy-egy szabad órám csak akad mostanában egy jó kis multira.
Felteszem és amikor ráérek harangozok, csak jön valaki, ha pedig nem akkor kénytelen leszek elpicsázni megint valami külföldi sekkkfejeket

de meeert? meg kell szervezni ujra 😄 én nem szervezem baszik bárki is jáccani?? 😛P

I.C.ram
Már senki nem játszik vele szvsz.
hm, elne sülyegyen mán ez a topic? enyire befagyot ez a téa?? 😄

a.carkey
Amíg nem jön ki a küldi lemez, addig az is lesz itt. 😊 Mellesleg nyár van. Nyaralnak az arcok ... 😊

A medve nem játék.

Nagy itt a csend, még a Tomb Raider 4. fórumban is több a hozzászólás.

SZEG007
http://www.bkleague.com/pl/

SZEG007
Nincs nemzetközi bajnokság?

Axon
Na több heti kihagyás után leporoltam a gépemet és megkerestem rajta a bekapcsoló gombot.
Elsõ klikk a Blitzkrieg ikonra .............katarzis
Oroszokkal próbálom feltartóztatni a német elõrenyomulást. A legjobban az tetszett, amikor a kis fostalicska t26-osommal beleszaladtam 4 db stugA -ba. Ez volt a klasszikus hirtelen halál. Van 1 db t34-esem de annyira rosszul céloz, hogy 20 lövésbõl sem tudott eltalálni egy álló Panzer 38T -t, így az szépen leamortizálta.
Hogy én miért nem tudtam ilyesmit csinálni, akkor amikor még én vezetgettem a panzereket. Ott általában a gép egyetlen lövéssel intézte el az ilyen incidenseket.
Az orosz légvédelem viszont nagyon erõs. Egyetlen légvédelmi ágyúval leszedtem a kötelékben támadó 4 db stukát úgy, hogy azok egyszer sem tudtak lõni.

Nem szervezünk magyar 1v1 és 2v2 bajnokságot?

Ha nem is ennyire, de pl ha a közelben van még egy raktár is, és oda beállítod a teherautót fenékkel a raktár felé, és ember utánpótlásra állítod, akkor a közelben levõ gyalogos egységek úgy töltõdnek, mintha egész Kína odaszabadult volna

Ez kb olyan, mintha quake1 alá csinálnának egy battlefield modot

a.carkey
Csináltak egy 2. vh-s modot a C&C Generalshhoz "Blitzkrieg" néven ... 😊

HIHI! 😊 Link!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem Battle of the Bulge ez, hogy Hessler visszamegy benziért és gyalogosokkal tér vissza, meg tíz tankkal! 😊)) 😄

A medve nem játék.

Sokszor még hasznosabb, ha egy bizonyos távolságra az egyégtõl jelölöd ki a feltöltést. Pl. egy heves gyalogásgi harcnál, az gyalogosktól biztonságos távolságban álló teherautóból áramolhatnak az új emberek a harcba.

a.carkey
"Játék és muzsika tíz percben: a kérdezõ ..." 😊

Ha van lánctalpas teherautód, csapatszállítód, Opel Blitz (vagy ennek megfelelõje) az arzenálodban, akkor annak van egy kis ikonja, vagy kijelölöd a teherautód és jobbal rákattintasz a feltöltendõre.
Picit olvas lejjebb és találsz infokat a katonák feltöltésérõl is ...

A medve nem játék.

Akkó küldök egy linket, amirõl lehet jó replayeket letöltögetni, és belõlük okosodni😊 :

http://www.bkleague.com/pl/

jajmá be ne haljon ez a topic!!! 😄

mindkettõ 😄

Ombika
ti vegigjatszottatok vagy neten nyomjatok?

Aztat mondja, hogy szelektáld a PzIII-ast, majd jobb klikk a PzIV-en, igy azt automatikusan kovetni fogja. Egerkurzor elvaltozik majd, asszem 3 kis nyilacska lesz.

Ombika
nah akkor vegre leszedtem mondom tutorial had szokjam 2 tuto 2 tankkal megyek es kinyirok mindekit es nuku tovabb ezt irja ki You can command one or multiple units to follow another unit.Select your pz.III Ausf.J tank and right click(the mouse pointer will change) on Pz IV Ausf G.tank! Angol nem igazan vagom szoval help mert nem akarok ugy belevagni kuldetesekben hogy kuka vagyok!

Elore is koszi

a.carkey
ccc...
Ma este KFT-re megyek, de holnap szívesen beszállok egy menetbe!!!

A medve nem játék.

1.2 patch mindenképp kell, mert nélküle multi állítólag használhatatlan. És elég súlyos hibákat javítgattak benne.

Ombika
Nah vegre lejott ti felraktatok hozza a patchet vagy szarjam le! Hm marb nagyon kivancsi vagyok gamera!

Szívesen néznék multi replayeket, de még sehol nem láttam letölthetõ fileokat. Pl. egy jó verseny döntõinek eredményeit. Láttatok valahol ilyesmiket?

Lacc
Nem értem, én a 7warz-rõl simán le tudtam szedni Flashgettel... De ja, DC-n is fent van elég sok embernek, és szerintem nem olyan jellemz hogy mindig kilépnének.
a.carkey
DC próbálkozzatok! Fent van. Keressetek egy T1-es vagy T3-as kapcsolatot és ugyanúgy - balphaszságok nélkül - le fog jönni! Onnan is tudod folytatni.

A medve nem játék.

Ombika
Ja a tar cim ezt irja ki Szervereink túlterheltség miatt nem tudták teljesíteni a kérésedet.
Várj egy percet és töltsd újra az oldalt (CTRL+R vagy ALT+R).

A kiesésért elnézésedet kérjük

Es a 7wrz-n vmit elbaszatok mert mindeggyik gamet tmlkent menteni es par kbyt-os miert van ez?

Ombika
Egyre jobban idegesit hogy 3 hete szenvedek jatekkal http://7wrz.uw.hu/ innen html-kent menti a fajlokat ami 2 kb szoval fos a taros cim meg nem jon be help dc++ meg mindenki geci mert mindig kilepnek stb!! Ahhhh pedig mar ugy jatszanek vele! Help please THX

Ha valakinek van kedve multit osszehozni, ICQ# 73757596 megtalalhato vagyok.

Lacc
Hmm nekem simán leszedte, nem értem... Elküldeném icq-n, de már csak az image fileok vannak meg nekem is 😞 DC-rõl nem tudod leszedni?
justin
Érdekes nekem bejön.