Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kitüntetéseknek mi a feltétele? Eddig csak egy George Medalt kaptam.(for gallantry on battlefield, vagy valami ilyen szöveggel) És egyszer elõléptettek. most Lt. Col. vagyok. :-)
Pár napja vettem meg ezt a játékot, és lenyûgözõdtem tõle. :-)
Lenne azért pár kérdésem:
A Road to Victory modot érdemes föltenni? Meg lehet tenni campaign közben is?
A szövetségesekkel kezdtem hadjáratot, jelenleg a Torch hadmûvelettel vagyok elfoglalva. Itt már megjelennek a Pz IV-esek, amik ellen a Mathildáim nem igazán jók. Nagyon kicsi a tûzerejük. Milyen tankra érdemes gyúrni ezen az oldalon?
hetkoznap jo lene csak azt igy meg levelezni nehezkes 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A mailomra küldhetsz levelet.
Ha megdumáljuk nekem a szombat délután (a délután 12 órától értendõ) általában megfelel.
Hétköznapokon munkaidõben ha az irodámban vagyok. Nos ez elég változó mert egy másik helyiségben is elég sûrûn kell lennem és ott nem lehet játszani.
Egy hete behoztam a bf1942-t a melóhelyemre felírás céljából, aztán feltettem a gépre. Most ez lett a nagy kedvenc. Interneten keresztül nyomom, meg néha az öcsém is beköltözik ide félnapokra és õ is nyomja. Bár a Blitzkrieg-re õt is rá tudom venni. Ha nem én akkor õ tudja védeni a magyar becsületet. Nos ha az én tudásomat 100 %-nak vesszük akkor az övé úgy 30-40 % áll a Blitzkriegben, de néhány multi game jelentõsen feljavítaná ezt. Sok más játékban pedig õ van toronymagasan fölöttem. Szóval gyorsan tanul.
nah tényleg kéne majd valamikor nyomni valamicsket, ne süjedjen mán el ez a topic
axon: icq-d van?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(volt valami hungary nevü mapal is vagy milyet latam elobb 😛)
Na ez köszönhetõ lett "volna" a kettõ egy ellen felállásnak is. Egy srác vállalta, hogy orosz oldaloró is megbírkózik kettõnkkel. Mi tagadás nem is csinálta rosszul, na de hát az idõ mindenképpen nekünk dolgozott.
Aztán mégsem mivel sajnos abba kellett hagynom a játékot....gondolhatjátok mennyire ideg lettem.
Na mindegy így legalább kiegyenlítõdött az állás, bár ekkora már a komának csak egyetlen zászlója volt, de a fõ csaták ettõl jóval messzebb egy bunker körül zajlottak, amit eszméletlenül jól bevédett.
Még bent vagyok.
Hiába indítok játékot arra senki nem jelentkezik, szerintem nem jelenik meg a listában, de én bármelyik játékba be tudok szállni.
Mindenesetre érdekes, na meg bosszantó.
3 orosz sráccal
Egyfolytában csevegtek végig ciril betûkkel. 2 voltunk a németekkel, ketten az oroszokkal (úgy látom a zamerikajiak nem túl népszerûek
).
Hihetetlenül lassú volt a game. Szinte másodpercenként váltott a kép élvezhetetlen volt. Ráadásul többször volt lag is. De úgy vettem észre, hogy az orosz srácoknak ez teljesen természetes és mind a három vidáman nyomta tovább.
Sajna hamar elvesztettem az egyetlen tankom ami egy királytigris volt, azután már csak kis fostalicskákat kaptam amit simán szétlõtt a joszif hármasával...
Csapattársam viszont minden tiszteletet megérdemel, hõsiesen állta mindkettõ rohamát és még apró ellentámadásokra is futotta az erejébõl.... naja neki megmaradt a királytigrise...
Hárman voltunk németek 1 orosz ellen, úgyhogy mivel senki nem vállalta én átáltam az oroszhoz.
Nos az "én" oroszom kapcsolata az elsõ félpercben megszakadt, úgyhogy egyedül maradtam a 2 német ellen.
A röhely az, hogy még így is csak én támadtam, õk csak beásták magukat és védekeztek.
Egy remek magaslatát elfoglaltam, de aztán minden támadási kísérletemet visszaverte a jól beásott egységei. Aztán nekem már nem is maradt igazán ütõképes támadóerõm, simán lerohanhattak volna, de a kis birkucik csak lapítottak és vártak, én meg nem vártam tovább hanem kiléptem.
Ez most döntetlen? Vagy esetleg én gyõztem?
Tényleg hova kell?
kéne már megint valami 2.vhs rts ujra 😄
Felteszem és amikor ráérek harangozok, csak jön valaki, ha pedig nem akkor kénytelen leszek elpicsázni megint valami külföldi sekkkfejeket

A medve nem játék.

Elsõ klikk a Blitzkrieg ikonra .............katarzis
Oroszokkal próbálom feltartóztatni a német elõrenyomulást. A legjobban az tetszett, amikor a kis fostalicska t26-osommal beleszaladtam 4 db stugA -ba. Ez volt a klasszikus hirtelen halál. Van 1 db t34-esem de annyira rosszul céloz, hogy 20 lövésbõl sem tudott eltalálni egy álló Panzer 38T -t, így az szépen leamortizálta.
Hogy én miért nem tudtam ilyesmit csinálni, akkor amikor még én vezetgettem a panzereket. Ott általában a gép egyetlen lövéssel intézte el az ilyen incidenseket.
Az orosz légvédelem viszont nagyon erõs. Egyetlen légvédelmi ágyúval leszedtem a kötelékben támadó 4 db stukát úgy, hogy azok egyszer sem tudtak lõni.

A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ha van lánctalpas teherautód, csapatszállítód, Opel Blitz (vagy ennek megfelelõje) az arzenálodban, akkor annak van egy kis ikonja, vagy kijelölöd a teherautód és jobbal rákattintasz a feltöltendõre.
Picit olvas lejjebb és találsz infokat a katonák feltöltésérõl is ...
A medve nem játék.
http://www.bkleague.com/pl/
Elore is koszi
A medve nem játék.
Várj egy percet és töltsd újra az oldalt (CTRL+R vagy ALT+R).
A kiesésért elnézésedet kérjük
Es a 7wrz-n vmit elbaszatok mert mindeggyik gamet tmlkent menteni es par kbyt-os miert van ez?