3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Jól látszanak a Panzer IB-k is.
  • Axon
  • Axon
    Rögtön egy SiG 33-as, ami új egység, mivel nincs benne az alap Blitzkriegben. Itt minden egység szürke, ami megfelel az 1940-es körülményeknek.
  • Axon
    Végre sikerült beszereznem a Frontal Attack 2 nemhivatalos kiegészítőt:

Ez a kieg a Total Challenge sorozathoz nagyon hasonlóan épül fel. Itt sincsenek kampányok vagy chapterek, csak custom pályák, de abból 25 db. Az egységek viszont teljesen átszabva és jócskán kiegészítve. Gyönyörűek és jó sokféle van.
    Mivel ez egy franciák által készített kieg, így francia nyelvű a telepítő és a program is maga. Feladatok és az egységek nevei adatai franciául vannak, de ez nem túl zavaró.
    Azt hittem, hogy majd folyton a franciákkal kell harcolni franciaországban, de szerencsére nem. Rögtön az első pályát kiválasztva a németek oldalán találjuk magunkat 1940-ben franciaország lerohanásának legelején.
    Csináltam néhány képet.
  • Axon
    Ide is beszúrom:
    Végre megjelent a Blitzkrieg motorjára épülő World War I.
    Néhány saját készítésű kép:

A témával részletesebben a World War I topik foglalkozik.
  • szunyika
    Üdv mindenkinek, akinek volna kedve segédkezni egy magyar Blitzkrieg oldal létrehozásában az kérem dobjon egy mailt a [email protected]. A honlap a Blitzkrieg 1-2-vel és a kiegészítőkkel foglalkozna. Minden apró segítség számít. A honlap szerkesztésében nem, csak a honlap tartalmával kapcsolatban volna szükségem segítségre. Válaszotokat előre is köszönöm!!!
  • andris2000
    Sziasztok ! A bekkatanás határán vagyok.A Mission Kursk egyik pályáján nem tudok tovább meni. Sok híd meg folyó.Orosz hadifogjokat a ,, Warehaus" -ba be onnan ki .A saját katonáim orosz egyenruhában vannak és kész.A feladat nev ,, Coup de Main " .Szét aknásítottam a hidat ,szétlöttem - ujraépítetem , katonákat lővészárokba be -ki ...stb.Kifogytam az ötletekből.Sjnos az angol tudásom hiányos és a szotárazással sem jutottam előrébb .Help !!!
  • Axon
    Tudtommal ennyi nemhivatalos kiegészítőt adtak ki, bár szóljon aki tud még ilyen kiegekről.
  • Axon
    Total Challenge Multiplayer:

Ez csak multis pályákat tartalmaz.
  • Axon
    Total Challenge V:

• Axon
    Total Challenge IV:

• Axon
    Total Challenge III:

• Axon
    Total Challenge II:

• Axon
    Ha már a nemhivatalos kiegészítőknél tartunk, akkor érdemes megemlíteni a többit is.

Total Challenge I:

• Axon
    Sajnos nálunk ezeket a kiegeket nem árulják. Beszerzésük csak extra kalandos úton történhet.
  • Axon
    Az inyencekre gondolva kiadták a két részt egyben is:
    Frontal attack 1 & 2:

• Axon
    Most ennek a kiegészítőnek megjelent a második része is.
    Frontal Attack 2 néven:

• Axon
    Létezik egy remek nemhivatalis kiegészítő a Blitzkrieghez.
    Ennek neve Frontal Attack 1:

• Axon
    Éppen csak belenéztem a Budapest ostroma kampányba.
    Nagyon elvette a kedvem, hogy az oroszokkal kell megszállni fővárosunkat.
    Én szívesebben védtem volna, akár az utolsó szál emberig az ázsiai hordákkal szemben.
  • Plata
    Még még még,ennyi nem elég.
  • Axon
    Természetesen azóta játszok a Blitzkrieggel, amióta megjelent. Előtte a Sudden Strike-al nyomultam, ami a Blitz elődjének tekinthető, na meg manapság is előveszem a Sudden Strike-ot egy-egy menet erejéig.

Jövőhéten behozom a melóhelyemre az Iron Divisiont és feltöltöm. Majd privátban küld el a tárhely hozzáférését (user, pass).
  • andris2000
    Köszi a segítséget , Axon. A Mission Kursk-ot idöközben megszereztem.Az Iron Divisiont az andris2000.uw.hu tárhelyre elkűldheted .Előre is köszönöm.A Tottal Challenge és a Stalingrad nekem is újdonság .Az itt leírtak kivételével mind megvan és már 100x kivégeztem , de nem tudom megunni.Te miota játszol a Blitzkrieg-gel ?
  • Axon
    Tudtommal a következő hivatalos kiegészítők jelentek meg:

Önálló programok nem pedig kiegészítők (alapjátékok):

- Blitzkrieg
    - Burning Horizont
    - Rolling Thunder

Hivatalos CDV által kiadott kiegészítők, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
    - Mission Barbarossa
    - Green Devils
    - Mission Kurks

Ezen kívül megjelent a Blitzkrieg Anthology:
    - alapjáték (Blitzkrieg)
    - két hivatalos kiegészítő (Burning Horizont, Rolling Thunder)
    - Iron Division
    - Budapest ostroma

Más kiadó, de agyanaz a motor:
    - Great Battles Of WWII: Stalingrad
    - Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
    - World war I

Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki őket(igazi csemegék):
    - Frontal attack (franciák készítették, francia nyelvű)
    - Total Challenge 1
    - Total Challenge 2
    - Total Challenge 3
    - Total Challenge 4
    - Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)

A Total Challenge sorozat minden része megjelent német és angol nyelven is.

A Mission Kurks-ot letöltheted valamelyik warez oldalról pl. wanado.
    Az Iron Division-t pedig feltöltöm neked, ha van valami tárhelyed valahol, pl. ultraweb. Nem nagy a mérete úgyhogy nem kell sok hely (ha jól rémlik akkor 50 mega körül van vagy az alatt).
  • andris2000
    Sziasztok !!! Segítségeteket kérném. Két kiegészítője nincs meg a Blitzkrieg-nek a "Mission Kursk és az Iron Division ". Már vagy fél éve hajtom őkett, sikertelenül. Aki tudja ,hogy honnan lehet megszerezni segítsen. Nekem bármit megér.Az összes többi megvan. Ja és nincs olyan pálya amit ne lehetne megcsinálni. Nekem eddig a Mission Barbarossa volt a legnehezebb. Már vagy 6 éve játszok vele de még mindíg nem tudtam megunni. E-mailom [email protected].
    Ui:Ajánlom a figyelmetekbe a CDV új játékát a WarFront - ot 2007.02. -körül jelenik meg Mo-n.
  • MiB
    Sracok egy uj modot keszitunk Blitzhez ami egy Europa terkepen jatszodo tarsasjatek alapjaul fog szolgalni. Ez leginkabb a Panzer Generalshoz fog hasonlitani annyi kulonbseggel, hogy csatak Blitzben lennenek. Ehez a Blitz mod testeleshez kellenenek emberek, hogy minel realisabbra be tudjuk loni. Az ircen barki elerhet minket az IRCNET-en a wargamer szobaban, vagy www.wargamer.hu-n

Varunk mindenkit!!!!
  • Axon
    A Carthago az ingyenes, a többi pedig fizetős kiegészítő.
    Különféle illegális helyekről beszerezhetők: torrent, DC és egyéb filecserélők.
  • soldier 16
    Axon, a kiegeket honnan szerezted meg? Ezekre gondolok: Carthago, Green Devils, Mission Barbarossa, Mission Kursk stb. Mert amit belinkeltél http://www.bkportal.com ott csak modokat lehet letölteni.
  • Serpa
    lol
    tiszta középkor ...
  • Axon
    Dehogy! 2-3 faház, meg néhány legelésző liba :-)
  • Serpa
    vmi nevezetesség megtalálható?
  • Axon
    Pozitívumként még csak annyit, hogy egyetlen DVD-n van rajta minden (alapjáték+2 kieg+Iron Division) és nincs rajta védelem, tehát telepítés után kivehető a dvd és indításnál egyik sem kéri.
  • Axon
    Gondolom olyanoknak szánták, akik még nem látták a dunát. Itt inkább egy kis kanálisnak tünik, Budapest pedig egy kunsági tanyának...
  • Serpa
    nem folyik furcsán a Duna?
  • Axon
    Itt egy kép a Budapest ostroma Chapterből:

Sajnos az oroszokkal vagyunk, pedig szivesen védtem volna a fővárost a muszkáktól.
  • Axon
    Igen :-)
  • Serpa
    melóhelyre szállítják ki?
    :)
  • Axon
    Végre meghozta a futár a Blitzkrieg Anthology-t!
    Benne van az alapjáték, a két kiegészítő, és az Iron Division bónus lemez is, ami a Budapest ostroma kampányt is tartalmazza (elvileg, mivel még nem tudtam kipróbálni, de már települ felfele szorgalmasan).
  • Honda F1
    Nekem is ugyanez lenne a problémám, ha tudtok segítsetek lécci
  • Mezei Szállító
    Sziasztok.
    Segítség kellene. A problémám az hogy nem tudom meg csinálni Mission Kursk első pályáját. Tudja e valaki mi a teendő mert én hiába szedtem fel az aknákat az utászokkal az utakról és számoltam fel az ellen állast, a feladatot jelző nyílak meg maradtak. Nem tudom mit hagytam ki vagy mit nem csinálok jól, de itt megakadtam. Ha valaki tud segítsen.
    Előre is köszönöm.
  • Axon
    Hajaj... az egy kemény dió.
    Torent-ekent fel lehet lelni mind az 5 részét.