3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
Nameny56 #1533
Ez vicces amúgy,de megértelek!A bolsevikozásból pedig rájöttem,hogy nagyjából egy a gondolkodásunk!
Ennek pedig örülök!Ne haragudj,ha túlzásba vittem volna a kérdezést...BOCSI!Amúgy csak azért kérdeztem hol laksz,mert ha esetleg nem tudom beszerezni a Total Challenge sorozatot,akkor kölcsönkértem volna...Már ha közel laksz hozzám.De mind1!Akkor majd megoldom! -
#1532 Csak akkor vagyok netközelben, amikor dolgozom, mivel otthon nincs internetem. -
#1531 Hajaj... ezek már nagyon személyes kérdések. A mai bolsevik, ügynökös, rendörségi csordák az utcán nőket és gyerekeket félholtra rugdosó világban nem szívesen adok ki bizalmas adatokat. Ez itt egy fórum és nem is a fizikai személye számít az embereknek. Itt a mondani való a fontos, ami a lélektani vetülete az embernek és az lehet bármilyen is, legfeljebb vitába száll vele az ember ha nem tetszik neki, de a fizikai hatásoktól mentesül. -
Nameny56 #1530 Szabolcs?Pest?Dunántúl???NEm vagy netközelben,vagy mi?? -
Nameny56 #1529 Amúgy te hol élsz Axon? -
Nameny56 #1528 Az én dédnagyapám is velük harcolt és sokan mások is akiket a fateromék ismertek,de én már nem.A volt szomszédunk,egy öreg bácsika,aki azóta már meghalt ő is ott volt a Don-Kanyarban.De ők csak rosszat mondtak róluk...A németek nagyképűek és lenézőek voltak a magyar bakákkal,persze biztosan nem mindannyian! Amúgy a Cod-ot én is szeretem,a többi kedvencedet nem igazán...:-S
van amelyiket nem is ismerem,az az igazság!Az Officers DEMO-ja meg volt még decemberben,de letörltem,mert nem jött be... -
#1527 Valahogy én is főleg a német kampányokkal, küldetésekkel szeretek játszani. Nagyapám is ott harcolt a németekkel válvetve, márcsak ellene is árulás ha más oldallal játszok. Azért félre tudom tenni ezeket az érzelmeket és pusztán csak a játék kedvéért más oldallal is szoktam tolni.
Másik nagy kedvencem a Sudden Strike sorozat. Szeretem a jó stratégiákat (és a rosszaknak mondottakat) is.
Néhány kedvenc a teljesség igénye nélkül:
Empire Earth
The Entente
Call of Duty sorozat
Prey (mostanában)
Cossack sorozat
Fallout sorozat
Heroes 3, Heroes 5
Néha egy csipetnyi RPG (Diablo, Baldurs Gate)
A legjobban várt játék az Officers. -
Nameny56 #1526 30-on felül vagy?Király!Akkor tényleg nem csak a tizen- és huszonéves korosztály játszik!Mondtam is muteroméknak,de nem hitték el!!!
Amúgy a blitzkrieg és klónjain kívül mivel szeretsz még játszani Axon?majd írj!cső!!! -
Nameny56 #1525 Én az amerikai kampányt lenyomtam,de csak addig,amíg a japánok ellen kellett harcolni.Amint áthelyezték a seregemet az 1944.évi Németország nyugati határa mellé,én már be is fejeztem azt!
Nem vagyok hajlandó a németek ellen harcolni II.világháborús stratégiában!!!
A német kampányt az orosz küldetésekig csináltam meg,a főküldetésnél vagyok,Sztálingrád bevételénél...Karácsony óta nem volt kedvem leülni hozzá! -
#1524 Maximálisan igazad van. Én már elég sokszor nekiugrottam a Blitz2-nek, de sosem tudott lekötni. -
#1523 Szerintem abban az időben még több tevét használtak ott mint lovat, pláne a beduinok. Attól, hogy én még nem hallottam róla és nem láttam semmilyen híranyagot a Blitzkrieg-el és klónjaival foglalkozó oldalakon, attól még készíthetnek ilyen játékot. Ha legközelebb beszélsz a haveroddal, akkor jó lenne ha megjelölné a forrást ahol olvasta. -
#1522 Harmincon felül vagyok. Van feleségem és nyáron születik meg a második gyerekem. Hidd el a játék nem korfüggő. -
Nameny56 #1521 Ja,amúgy a Blitzkrieg 2 elég gyengus...És a hangulat sincs már ott,mint az egyben!Szerintetek?? -
Nameny56 #1520 Amúgy te Axon hány éves vagy?És te Serpa?Mert a muteromék folyton cseszegetnek,hogy mikor nőm be a fejme lágya,mikor hagyok már fel a PC-játékokkal??Mondtam nekik én soha!!
NA majd írjatok!! -
Nameny56 #1519 Tevék???Én lovakról beszélek!
De az is igaz,hogy tevéik is voltak(vannak) a beduinoknak...Amúgy nem tudom mennyi az igazság tartalma ennek a hírnek,mert a gyerek inkább csak osztálytársam,mint haverom!De megbízhatónak gondolom.És töriből nem egy ász,szóval ilyet nem tudna kitalálni magától.
Mindenesetre biztató szerintem! -
#1518 Még nem hallottam erről a készülő játékról, de tényleg jól hangzik. Mindenesetre utána nézek.
A lovakat meg tudja jeleníteni a Blitzkrieg motor. Több modban is szerepelnek lovak (pl. Total Challenge modok) és az önálló blitzkrieg motorú World War I játékban hemzsegnek a lovak.
Az általad említett játék - ha tényleg készül - akkor józan ész szerint már a Blitzkrieg 2 motorját kellene, hogy használja, arról pedig nem tudom, hogy képes-e a lovakat (tevéket) normálisan megjeleníteni. -
Nameny56 #1517 Ja,amúgy szerintetek a Blitzkrieg-motor megtudja jeleníteni megfelelően pl.a lovakat??Én nem vagyok benen biztos...Majd írjatokkkkk!!!Csáá!! -
Nameny56 #1516 Sziasztok!A haverom egy olyasmi infóval dobott meg,hogy készül egy stratégiai játék a Blitzkrieg-motorjával,ami a francia idegen légió és a beduinok harcát eleveníti fel 1921-22-ből!Szerintem ez egy naygon jó húzás lenne,sok kiaknázatlan dolog van még a történelemben és ez azok egyike!Nagy légió rajongó vok,tehát örültem a hírnek,de sajna a haver nem tudja a címét...:(
Ti hallottatok vmi ilyesmi játékról?axon?Serpa?Írjatok!Csumi! -
#1515 a Close Combat topicban híreztem. -
#1514 Sajnos nincs. Ez csak az egység képe, de mivel nincs még olyan pálya, ahol használnák is, így nincs nagyobb kép. Én is szívesen megnézném csata közben, hogyan ossza az áldást a jó öreg Nimród.
Az új Close Combat-ról csak félfüllel hallottam, gyakorlatilag tényleg csak annyit, hogy készül. Jó lenne néhány infó, hogy milyen lesz (remélem nem csinálnak belőle valami idióta fps-t), ha pedig képek is lennének az igazán katartikus lenne. -
#1513 nagyobb képek nincsenek?
btw, hallottál az új Close Clombatról? -
#1512 Kis érdekesség:
Elkészítettek a Blitzkrieghez egy magyar egységet, a Nimród páncélvadászt. Ezt a páncélost légvédelmi célokra is használták, ezért kíváncsi vagyok, hogy alkalmas-e erre a Blitzkriegben.
Használni természetesen csak a felhasználók által készített pályákon lehet. -
#1511 Nem igazán értelek, hiszen roppant egyszerű neten játszani. Mégcsak eredetei játék sem kell hozzá.
Bemész a multiplayer menübe és ott a gamespy menüt választod. Máris megjelenik egy rakás multis játék, amikhez csatlakozni lehet. Na persze csak azokhoz, amelyek még nem kezdődtek el. Kis kard van az aktív csaták mellett. Lakat a jelszavasoknál és kis nyíl, amikhez csatlakozni lehet. -
Cefre #1510 Hello .Nem tudod véletlenül neten hogy lehet játszani a blitzkrieg el ? Vagy hamachi val -
#1509 SDKFZ 2-es féllánctalpas motorbicikli, amint cibálja maga után a Pak38-as 50 mm-es ágyút:
-
#1508 GF25-ös terepszínű fin ágyú:
-
#1507 Zsákmányolt T34-es:
-
#1506 Most kapaszkodjatok meg, ilyet még biztos nem láttatok.
Fin hadsereg Sturmi-ja:
-
#1505 Még sivatag:
-
#1504 Egy kis sivatag:
-
#1503 Hogy ne csak németeket mutassak.
Egyesített britt és amerikai hadoszlop:
-
#1502 Volt már Marder I és Marder II is, hát jöjjön egy Marder III
-
#1501 Egy Stug III F és mögötte egy Marder II-es:
-
#1500 Megint egy érdekesség. 3 db Panzer IV G, de mindhárom különböző. A középsőnek oldalsó köppenyei vannak és a festésük mindháromnál más és más.
-
#1499 Igazi ritkaság. Egy Bergepanther javító jármű lapul a fák között. Mellette két Hummel.
-
#1498 Na itt van minden mi szem-szájnak ingere. Légvédelmi ágyú, elefánt, párduc, JagdPanther és Sturmtiger.
Érdemes megfigyelni a két párducot. Mindkettő Panther G, de a festésük különböző.
Ugyan ez érvényes az első két JagdPantherre is, ugyan az a típus, de más az álcafestésük.
-
#1497 A király meseszép:
-
#1496 Itt pedig a támadó ék arzenálja, köztük Panzer 38t tankokkal.
-
#1495 Érdemes megnézni, hogy milyen szépen vannak megcsinálva a teherautók ponyvái. -
#1494 Gyönyörű Marder I-esek. Bár az is igaz, hogy ezek még nem léteztek a támadás legelején, hanem a harcok közben alakították ki őket zsákmányolt páncéltörő ágyúkból és kilőtt Panzer II-es tankok alvázából. Na, de ez az apróság egy cseppet sem zavar bennünket :-)