3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
Nameny56 #1573 Szia Axon!Megtudtál vmit a Das letzte Gefechtről?Mert amit én tudokróla,azt itt olvastam az Sg-n!Itt a link!http://www.sg.hu/cikkek/48052/blitzkrieg_2_das_letzte_gefecht_infok
Majd nézd meg és írj légyszíves!Na csá-csá! -
#1572 Nem játszok a Frontline-al. A Blitzkrieg 2-be is éppen csak belekezdtem és 4-5 pálya után abbahagytam. Nem igazán tetszik. A Frontline csak akkor következne, ha a Blitz 2 legalább 1 kampányát végig tolnám. -
#1571 Nem hallottam még a Das letzte Gefecht-ről. Majd körülnézek ezügyben. -
Nameny56 #1570 Jah!És majd elfelejtettem!Axon te játszol a Frontline-nal??,Mert én elakadtam a második német pályán! Te jársz már ott?Ha igen,akkor,hogy tudtad likvidálni az ellenségeges nehéztüzérséget?Ha a hidakat megcsináltatom,akkor szétlövik,vagy az átkelő egységeimet lövik szét... Tudnál segíteni?Előre is köszi!Csumi! -
Nameny56 #1569 Helló!Valaki tud valamit a Blitzkrieg 2 kiegészítőjéről a Das letzte Gefecht-ről???Vagy az a Fall of the Reich neve volt eredetileg?ÉS később átnevezték??Hmm??Valaki írjon!Axon?Te mit tudsz erről??Majd írj!Csőőőő!!! -
Nameny56 #1568 Köszi szépen!Megcsinálom!sziaa!!! -
Nameny56 #1567 Köszi szépen!Megcsinálom!sziaa!!! -
#1566 Csak rá kellett volna keresned a google-n :-)
www.emule.org
A download linkre kattintva töltheted le a klienst. Ezt csak el kell indítani nem kell konfigurálni semmit.
Rákattintasz a keresés fülre és beírod neki ami kellene (pl. Frontal Attack). A kidobott találatokat érdemes méret szerint rendezni, mert így a cd képek előre kerülnek általában. Kiválasztod azt ami kell és az egérrel jobbklik és kiválasztod a letöltést. Ennyi. Aztán néhány nap alatt lejön ha szerencséd van. -
Nameny56 #1565 Köszi szépen a választ,de mi az az emule???Lehet hülyén hangzik,de én nem tudom..:S -
#1564 Én az emule hálózatáról töltöttem le a Frontal Attack 2-t. Az első rész is fent van/volt, amit elkezdtem lehúzni és a 702 megából lejött 680 mega aztán megállt és áll már vagy 3 hónapja. Elvileg a link még mindig él, de nem tudom senkitől letölteni a hiányzó darabot. -
Nameny56 #1563 Szia Axon!Megnéztem a képeket,de nem győztek meg!:D Én maradok az I. és a II.világháborúnál stratégiák tekintetében!:D Szóval te is kipróbáltad a Frontline-t?És nem tetszett?PEdig nem rossz!:) Annyira...Apropó!Jó hogy eszembe jut!A Frontal Attack-ot nem tudod honnan lehetne megszerezni???Előre is köszi!Szia! -
#1562 A Desert Law egy érdekes próbálkozás. a Blitzkrieg 1 motorját használja ezért keltette fel az érdeklődésemet. Én elmentem benne talán a 4. pályáig. Készítettem néhány képet is. A topikjába nézzél be ha érdekel.
Mindenesetre beteszem a gyűjteményembe és alkalomadtán megcsinálok benne néhány pályát.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a későbbi pályákon milyen futurisztikus gépezetekkel kell majd harcolni. -
#1561 A Frontline-Fields of Thunder az elvileg egy Blitzkrieg 2 motorú önálló játék (nem igényli az alapjátékot). Nos én megnéztem, de 1-2 új egység berakása a játékba még nem jelenti azt, hogy ez egy önálló új játék lenne.
A 3 részre meg kíváncsi leszek, mert ha ennek a résznek nem lesz túl jó a fogadtatása, akkor nem fog elkészülni a többi rész. -
Nameny56 #1560 Megnéztem a Desert Law-t Axon!Be kell vallanom nekem nem jön be...Sőt!Nem szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus cuccokat...Neked tetszik?Szerintem inkább az állítólagos idegenlégiós játékukat kellene végre kiadniuk!!! -
Nameny56 #1559 Köszönöm a gyors választ!:) Szóval megéri beszerezni.Értem!Képzeld tegnap szereztem meg a Frontline-Fields of thunder-t!Neked meg van már?Teljes mértékben Blitzkrieg 2...Még a zene is!Sőt!Az enciklopédiában is az van kiírva,hogy Blitzkrieg 2... Amúgy nekem bejön!:D De valószínűleg neked lesz igazad és ez csak egy kiegészítő lesz,már csak a mérete miatt is ezt gondolom(1,16 Gb).Pedig én úgy hallottam,hogy ez egy új,3 db-ból álló játék sorozat első része lesz...
NA mind1!Majd kiderül!Az első pályát már megcsináltam,a szokásos dolgokat kellett csinálni(foglald el a falut,utána a kisvárost és legvégül a vasútállomást). -
#1558 Remek kis játék. A pályák elején lehet erőforrás menedzselést végezni. A kampány elején még a 2. vh. végi egységekkel kezdünk, de ahogy haladunk előre úgy jönnek az új egységek.
Egyébként a Blitzkrieg portálon már remek textúra modok vannak hozzá, amikkel mégszebbé varázsolhatóak az egységek.
Ez a The Day After néven jelent meg még úgy 2005 körül, de nálunk pont az idén adták ki (2 éves csúszással) Cuban Missile néven. A két játék természetesen ugyan az. Feltétlenül szerezd be valamilyen módon. Az a 990 Ft nem sok érte.
Egyébként a SevenM kiadó idén kezdte el kiszórni az 1C orosz kiadó Blitzkrieg motorú játékait (Stalingrad, Cuban Missile, World war I, Desert Law). Általában 990 Ft-os áron. Ennyit mindenképpen megérnek. -
Nameny56 #1557 Szia Axon!A The Day After-ről szeretnék kérdezni tőled!Te honnan szerezted meg??És ezen a néven???Mert mindenütt vmi Cuban Missile Crisis nevű game van,ami nagyon hasonlít ehhez!A két cím ugyanazt a játékot takarja???ÉS amúgy milyen a játék?Tudnál róla majd írni?Pl.:milyen hosszú egy-egy kampány,jó-e vagy rossz-e,stb!Előre is köszi!Csumi! -
Nameny56 #1556 Köszi Axon!!!rendes tőled! -
#1555 Itt van a Blitzkrieg fanatikusok Mekkája:
http://www.bkportal.com/
Ezernyi pálya és mod.
Felső sorban ki tudod választani, hogy melyik játék érdekel (Burning Horizont, Stalingrad, World War I, satöbbi).
A Stalingradnal például leírja, hogyan lehet a titkos pályákat betenni a single pályák közzé, és így bármikor játszhatóak. -
Nameny56 #1554 19???Hűha!Az jó hosszú!!:D Király!
ÉS honnan tudod ezeket,ha nem vitted végig?VAn vmi ilyesmi oldal?? -
#1553 A német kampány 19 pályából áll, míg az orosz kampány 24 pályából. Ebben benne van a 3 titkos német és a 4 titkos orosz pálya is. -
Nameny56 #1552 Szóval nincsenek lerakatok...Az szívás! Elég nehéz a játék,de nem baj!
Megoldom!!!
Amúgy te is a német kampányt nyomod???És kb hány pályából áll?Majd írj!Cső! -
#1551 Csak nagyon kevés pályán van utánpótlás lerakat. Én egyre emlékszem csak, bár még nem vittem végig a kampányt. Úgyhogy nagyon kell vigyázni az egységekre. -
Nameny56 #1550 A Stalingrad játékban nem lehet utánpótlást szerezni??És ha lehet hogyan?Mert hamar kifogynak a teherautók...
Előre is köszi!!!cső! -
#1549 Itt vagyok!
Mondhatod. -
Nameny56 #1548 Axon!!!Élsz még?Hol vagy???Segítség kellene!!! -
kitt2000 #1547 Szia.Magyarósitás van hozzá ha van honnan lehet letöltenni? -
Nameny56 #1546 Csáó!Axon ismét a segítséged kellene!A Stalingrad játékban nem lehet utánpótlást szerezni??És ha lehet hogyan?Mert hamar kifogynak a teherautók...
Előre is köszi!!!cső! -
Nameny56 #1545 Jaaa,ok Axon!Értem!Köszi előre is,hogy szólsz!Na cső! -
#1544 Nem tudok több készülő játékról. Nem nehesztelek rád, csak úgy gondoltam, hogy akkor válaszolok, ha tudomást szerzek valami újdonságról.
A kép egyébként az alap blitz-ből van. -
Nameny56 #1543 Jaa,értem!Szóval csak beugrottál!Akkor ismered a játékot,értem.PEdig már azt hittem hogy meglephetlek!Ha tudsz még ilyen készülő játékot,megosztanád velem???(Az állítólagos légióst kivéve)...Előre is köszi!!Csá!
Erre gondoltam... -
Nameny56 #1542 Hát ez bizony szép csendélet!Melyik részből van???A sima Blitz-ből??Amúgy nemtudom miért nem válaszoltál Axon...Neheztelsz rám??? -
#1541 Csendélet:
-
Nameny56 #1540 Jaa,értem!Szóval csak beugrottál!Akkor ismered a játékot,értem.PEdig már azt hittem hogy meglephetlek!Ha tudsz még ilyen készülő játékot,megosztanád velem???(Az állítólagos légióst kivéve)...Előre is köszi!!Csá! -
#1539 Nem dolgoztam, csak beugrottam egy pillanatra az irodámba :-) -
#1538 Hallottam róla. Figyelemmel is követtem. Ez valóban a a Blitz2 motorját használja, bár nagy a gyanum, hogy egy sima kiegészítővel van dolgunk, nem pedig egy új játékról. Nagyon hangoztatják, hogy minden küldetés történelmileg teljesen hiteles lesz. Nos ez szerintem a Blitz2 esetében teljesen lehetetlen. Erre ugyanis nem alkalmas a játék. Ettől még természetesen lehetnek jók a küldik. Mindenesetre ki fogom majd próbálni. -
Nameny56 #1537 Ha érdekel vkit(pl.:téged Axon),akkor itt van több kép is:http://www.pcguru.hu/pcguru/galeria.php?cikkid=501 -
Nameny56 #1536 Te vasárnap is dolgozol??
Húúú,neked lehet már rossz...Amúgy hallottál az egyik legújabb Blitz-klónról?A Frontline:Fields of thunder-ről??II.világháborús lesz természetesen és a keleti front csatáit eleveníti fel! A képekből,amiket láttam arra következtettem,hogy a Blitz2 motorját fogja használni.Amúgy március végén jelenik meg.Amikor először megláttam ezt az új játékot,csak legyintettem!Már megint egy blitz-klón a ruszkiktól,ami a keleti frontra vezet el minket...De NEM!!!VAnnak közte nagyon is érdekes küldetések! -
#1535 Rengeteg munka lehetett ebben a játékban. Legalább egy nagyságrenddel szebb lett a grafika, mint a Blitzben. Gyönyörűen kidolgozott terep és gyünyörű, egyedi megjelenésű tankok. A gyalogságból is kihozták a maximumot. Itt végre már meg lehet különböztetni a különféle gyalogsági egységeket, nem úgy mint a Blitzben, ahol nézni kell a kiírást is. -
Nameny56 #1534 Ez az!Tök király!Megszereztem a Great Battles of WWII- Stalingrad-ot!
Nagyon sirály!Igaza volt Axonnak!Ez a legszebb blitz-játék!És az elős pályán még libák is vannak meg libapásztor!hihi