Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezek valami nagyon alacsony felbontáson készültek, szóval nem feltétlenül kell túl sok következtetést levonni!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Miabaj?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De ha Tobrukig eljutottál már, akkor nem figyeled túlzottan a képernyõt játék közben... :-)
Crusader,Lifting the siege at Tobruk!!
Jah es a mapon 3 kor van es valaszthatok ,hogy hol akarok tamadni?
Amit lentebb linkeltem akkor az mi a Cancel vagy OK?
Hol vagy most? Norvégia?
Franciaország? Vagy mi?
Esetleg mentsd el, és nézd meg hogy a köv. színtéren ad e randomot...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Erre gondolsz ugye itt kell Cancel-t nyomni es akkor jon a random map,ahol sokat lehet fejlodni?!
Néhány screenshot, meg az a szöveg, amit bemásoltál ide... :-))
Hú, akkor sietnem kell vele... :-))
DE meg ezzel sem birok!! 😊
A CDV elõállt az elsõ hivatalos Blitzkrieg: Burning Horizon kiegészítõvel. A Lángoló Horizont egy 18 küldetésbõl álló, Rommel oldalán legyeskedõ második világháborús kampánnyal és nyolc japán, szingli küldetéssel szolgál. Lesz módunk evakuálásra, settenkedésre, defenzív megmozdulásokra, orgyilkoskodásra, légi csapásmérésre és egyéb háborús taktikák bevetésére.
Ötven új egység, többek között Zero vadászgépek, brit Blenheim bombázók, az M5 Stuart könnyûtank, egyéb speciális német lánctalpas egységek, amerikai tengerészgyalogosok és az Afrika Korps erõivel taktikázhatunk a csatatéren. A hajhullást a feljavított, gyenge pontjainkra elõszeretettel összpontosító, az aknamezõket semlegesítõ és a légi egységekkel ügyesen manõverezõ AI szavatolja
Így hirtelen nem tudok mit mondani. Mondjuk ha visszolvasol, van pár általánosan megszívlelendõ dolog lejjebb: Felderítés gyalogosokkal, mögöttük tankok, repülõket használj, legyen légvédelmed, addig ne használd a tüzérséged, amíg az ellenségét ki nem iktatod valahogyan, stb... Ja igen, házakban lévõ gyalogságot ne emberekkel támadd, hanem ágyúval, vagy tankkal, házak közé ne menj be tankkal mielõtt nem tudod mi van ott...
stb.
Mit kell tenni?
Bár vmelyik nap megvettem a Panzer Elite címû gyönyörményt, szerintem az visszaveti a lendületem kicsit... :-)
Ha jól rémlik az norvégia? És ott van tüzérségük is, szóval óvatosan....