3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
Nameny56 #1613 Természetesen!Bevesszük Leningrádot!:D -
#1612 WoW!
Ez jó hír!
Majd részletes beszámolót küldj a frontról! :-) -
Nameny56 #1611 Pffffff... Az sem lesz meg sosem... Már mint az Ice Crusade!Ja,és a kiegekkel kapcsolatban ne szomorkodj Axon!A Leningrádi csatásat tuti megveszem! Az egyik legjobb barátom Stuttgartban lakik... Most költöztek vissza németbe tavasszal!Előtte kint éltek,de úgy 5 éve hazaköltöztek! Most megint viszamentek!Már beszéltem is vele!A legjobb az egészben,hogy vasárnap jön haza...!! -
#1610 Sajnos ezeket a kiegeket szinte lehetetlen beszerezni. Na persze csak "szinte", így remény mindig van.
Az Ice Crusader roppant ígéretes volt. Elég gyorsan lejött belőle vagy 150 mega, majd szinte teljesen leállt. Azóta sem jött belőle szinte semmi, pedig a mérete 1,3 giga. -
Nameny56 #1609 ÓÓÓóóóóóóó..Mi a fasz...??Leningrádi csata? Blitzbe csomagolva??Beszarássssssssss!!!Axon be kell szereznünk ezeket! Apropó!Mizu van az Ice crusade-del? -
#1608 Ezt vizuáljátok:
Blitzkrieg addon-ok
Milyen remek kiegészítőket lehet kapni ehhez a játékhoz, nálunk meg semmi nem jelenik meg belőlük. Ilyeneket warez oldalakon sem találni. -
Nameny56 #1607 Cső!De én nem szoktam LAN-ozni... :-S Sorry... -
jenkovix #1606 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Csináltunk egy kétgépes LAN-t, és Blitzkrieg-et szeretnénk játszani, de nem működik. Ha valamelyik gépen létrehozunk egy játék, akkor a másik vagy nem tud csatlakozni (Couldn't connect to selected server hibaüzenet), vagy ha sikerül is, az egyik járékos azonnal kilaggel, és befejeződik a kör. 1.2-es patch kipróbálva, nem segített.
Köszönöm szépen előre is. -
Nameny56 #1605 Értem!Köszi a választ! -
#1604 Nem játszottam még vele. Mikor beszereztem, akkor éppen csak elindítottam és 5 perc után ki is léptem, éppen csak megnéztem, hogy elindul-e. Azóta pedig még nem került rá sor. -
Nameny56 #1603 Értem,és akkor ez a a mod/kieg a nevéhez méltóan a német ejtőernyősökről szól?Kb hány pályát tartalmaz??? -
#1602 Fogas kérdés. A francia LaPata stúdió csinálta. Kell hozzá az alapjáték (Blitzkrieg vagy Burning Horizont vagy Roling Thunder, bármelyik lehet a 3 közül). Telepítés után kirak egy ikont és azzal indúl, de ha belemész a Load Mod menüpontba, akkor ott szerepelni fog a Green Devils, tehát egy önálló modnak tekinthető, mely egy rakás single pályát tartalmaz. -
Nameny56 #1601 Ez nagyon jó hír Axon!!!Király vagy!:) Remélem én is,hogy végre meg lesz vkinek!Amúgy lenne egy kérdésem!A Green devils csak egy mod a BLitz-hez?Vagy kieg?Írj légyszíves!Csáó-csáó! -
#1600 Lehet, hogy hamarosan sikerül beszereznem a Cuban Missile Crisis - Ice Crusadert.
Bízom benne, hogy jövőhétig meglesz. -
Nameny56 #1599 Köszi a segítséget Axon!:) -
#1598 Bővebben: itt -
#1597 Átlagosan 25 db single pálya van mindegyikben:
TC1: 25 db
TC2: 24 db
TC3: 25 db
TC4: 24 db
TC5: 24 db -
Nameny56 #1596 Cső Axon!Egy kérdésem lenne:a Total Challenge-sorozatban egy-egy kieg hány pályát tartalmaz???Előre is köszi!Írj majd!Csá-csá! -
#1595 Lelkes Blitzkrieg fanok, elkészítettek 3 új egységet a blitzhez. Köztük a Turán II-es magyar harckocsit is:
-
Heavy knight #1594 Nem gond, majd akkor elnézek arra is, és ott érdeklődöm.
Mellesleg nekem sem a multis mapokkal van gondom, hanem sp-rel... :S
Köszi az infot! -
#1593 Nulla ismereteim vannak pálya szerkesztés terén. Még az editort sem indítottam el soha.
A PC Dome fórumán beszéltem olyannal aki aktívan készített pályákat a Blitzhez. Ő már több multi pályát is gyártott, amit még a bkportal oldalára is feltettek. Mondtam neki, hogy egyszer csinálhatna egy single pályát is. Aztán nem tudom, hogy lett-e belőle valami, mert nem jelzett vissza.
Mindenesetre ott próbálkozhatsz segítség kéréssel. -
Heavy knight #1592 No nem baj! EZ van. Majd ügyködöm rajt... =)
Ez egyébként már nem maga a pálya, hanem a kisitérképet szeretném látni ott a nagy sárgaság helyén és bejelölni ,h. melyik célnak hol a helye.(kis rózsaszín nyilacskák) A többivel nem lenne gond, sztem, bár nem jutottam el a végéig még...
Axon: Így sincs ötleted? -
Nameny56 #1591 Cső Axon!Szóval beigazolódott a gyanú!A két játék ugyanaz!!!Gondoltam én!:) Hát igen!Az Ice Crusade jó lenne...:( NEm tudom honnan kellene beszerezni!Pedig tök jók a képek belőle!Biztos a játék is fasza!Remélem vhonnan megtudjuk majd szerezni!Na csákó! -
#1590 Sikerült letöltenem a Cuban Missile Crisis játékot. Feltelepítettem, majd felraktam a Day the After-t is, hogy össze tudjam őket hasonlítani. Mindkettőnél a kínai kampányt indítottam és a taktikai térkép teljesen ugyan az volt. Az rts résznél viszont már nem ugyanazt a térképet adta, de ez a játék tulajdonságából fakadóan (véletlenszerűen rak be pályákat) természetes.
Már "csak" az Ice Crusadert kellene beszereznem, de ezt nem találom sehol. -
#1589 Pályát még sosem szerkesztettem a Blitz-hez, ezért nem is válaszoltam a kérdésre. -
Nameny56 #1588 Cső orrlyuk!:D:D:D:D:D Vedd meg eredetiben!Akkor menni fog!;) -
Nameny56 #1587 Szia Nehézlovag!:D Ebben az ügyben nem tudok segíteni,ezzel kapcsolatban Axonnak kellene egy privát üzit írnod!Ő,ha tud segít!Biztos lehetsz benne!NA csáó! -
orrlyuk #1586 Sziasztok!
Kérdéesm a következő lenne:
Ma újratelepítettem a gépem, és nagggyon szívesen játszanék a blitzkrieg 1-el. Régebben, meg másik gépen ment, ahol ugyanúgy, mint itt XP volt fenn. Most felraktam a játékot, és azt írja ki minden indításnál, hogy "Can't intialize game...". A játék nem igazi, krekkelni kell. Ezt mindent megtettem, gépet másodjára raktam újra, de így se megy.
Mit tegyek?
Köszi a válaszokat!:) -
Heavy knight #1585 Tiszteletem mindenkinek!
Azthiszem Blitzkrieg 1, azaz Rolling Thunder van meg és szerettem volna készíteni egy saját pályát.
EHhez szeretnék segítséget kérni.Ti bizonyára tapasztaltabbak vagytok ebben, és remélem sikrül valami megoldást találni.
Addig nem volt gond,míg nem akartam küldetést is a pálya mellé.
Reseeditorban azt olvastam más fórumokon ezt meg lehet valósítani.De akadt vele némi problémám.
1; Kellene valami *.lua file,ami nekem nincs, ezt hogyan lehet elővarázsolni? //Generáltam egy random pályát, ott ilyen fájlt is készített mellé...
A másik pedig ez:
Nem tölti be a kistérképet,ha egyáltalán oda az kell.
Lehet,hogy ez így elég ködös, de ,ha csak simán segítetek készíteni példaként egy missiont, azt is nagyon megköszönném! -
#1584 Ajánlom ezt az oldalt.
Ez egy torrent kereső oldal és a beírt nevet, mindegyiken végigkeresheted.
Egyébként nekem lejött a 40 százaléka, majd leállt. -
Nameny56 #1583 Szia!Honnan töltöd lefelé az ICe Crusade-ot?Mert azt én is lehúznám,de nem találtam sehol!Amúgy a The Day Afterről annyit,hogy csak az oroszoknál jelent meg azon a néven,más országoknál Cuban Missile Crisis néven jelent meg!Én legalábbis így tudom!NA várom a válaszod!Csáó! -
#1582 Jobban megnézve lehet, hogy igazad van. Engem a kiadási dátum zavart meg, mivel az majdnem megegyezik a két programnál. Fúrcsa, hogy olyan gyorsan megjelent egy kiegészítő, amikor a főprogramnak is mérsékelt volt a fogadtatása.
Mindenesetre szét is néztem a torrent oldalakon és elkezdtem letölteni egy hasonló nevűt. Hátha az lesz az.
Ami meglepő számomra, hogy a The Day After-ről sehol nem találok egy utalást sem ezeken az oldalakon, mintha nem is ez lett volna az eredeti kiadás neve.
Mindenesetre be kellene szereznem mindkét programot, majd pedig feltelepíteném a gépemre a The Day After-t, a Cuban Missile-t és a Cuban Missile Crisis: Ice Crusade-t, majd pedig gondosan összehasonlítanám mind a hármat. Csak ezután látnék tisztán ebben a kérdésben.
Mindenesetre fúrcsa, hogy ezek 2005 ben jelentek meg és még sosem hallottam róluk... -
Nameny56 #1581 Ok-ok!Én azt akkor megértettem Axon!De ez más!Ez egy kiegészítő szerintem!Ha megnézed a képeket,akkor rájössz!MEg angolul le van írva a története a hivatalos oldalra(http://int.games.1c.ru/cmcic/) és ott is rá lehet jönni,hogy ez más!Majd nézd meg!Csumi! -
#1580 Az #1557-es beírásodban már egyszer felhoztad ezt a játékot és én az #1558-as beírásomban válaszoltam is rá, mármint azt, hogy a Cuban Missile a 2005-ben kiadott The Day After nevű játék újrakiadása. Gyakorlatilag csak a nevét változtatták meg. -
Nameny56 #1579 Szia Axon!!!Tyűűűű,olyan infóra leltem!Habár lehet te már hallottál a kicsikéről...A neve:Cuban Missile Crisis-Ice Crusade.
Íme néhány link: http://int.games.1c.ru/cmcic/
http://www.3dgamers.com/companies/g5/
Elég fasza a képek alapján!Majd nézd meg Axon!És persze az is,akit érdekel!De sztem csak kettőnket!:D
Na csá-csá!!!
-
Nameny56 #1578 Akkor megnézteda cikket?ÉS azt mondod ez nem egy új kieg??Óóó..Hát elég szomorú!Nem baj!A Fall of the reich még kitart egy ideig!:D -
Nameny56 #1577 Hát igen.A második rész elég furi lett...De a japánokat jó volt benne püfölni az amcsikkal!A német kampány meg ugyanarról szólt,mint mindig...Igaz,azt még nem vittem végig!Az egy nekem is jobban tetszett! -
#1576 Láthatod, hogy mennyien írnak ebbe a fórumba. Többnyire csupán mi ketten beszélgetünk róla. Én néha szoktam múltizni a Blitzkrieg 1-el, de a 2-vel nem. Szerintem annyira borzalmas lett a 2. rész (meg a kiegészítői is), hogy nem sokan játszanak vele. A bkportal-t vizsgágatva még mindig jóval több kiegészítő és új pálya készül az első részhez, mint a másodikhoz. Az jobban tetszik az embereknek. -
#1575 Ezt a cikket még nem olvastam. Az infók és a képek alapján ez szerintem megegyezik a Blitzkrieg 2 valamelyik kiegjével. Vagy a Frontilens vagy az előző kieg a Fall of the Reich lesz az. -
Nameny56 #1574 Ja!És majd elfelejtettem!Ha tudsz vkit innen a fórumról,aki játszik/játszott a Frontline-nal,akkor kérlek szólj!Beszélnék vele!Előre is köszi ezt is!Szia!