3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#1773 Elég nehéz játék a world war I. Itt nincs tank fölény mint a Blitz-ben. Ha előre küldöd a doboz tankjaidat, akkor pillanatok alatt kilövik őket. Itt főleg az ágyúk és a gyalogság a döntő tényező, azok meg hullanak mint az őszi legyek.
Fő taktika, hogy a lovassággal próbáld elfoglalni az ágyúkat, miközben a gyalogsággal kúszol-mászol a lövészárkok ellen.
Nekem nagyon tetszik benne a sokféle lovasság és a korabeli páncélozott járművek. -
#1772 Total Mission 4? Nem kevered össze a Total Challenge 4-el? -
Nameny56 #1771 A World War I nagyon tetszik!!!:D Nem hiába vágytam rá már régóta!Természetesen a németekkel kezdtem és azokkal is fogom(szeretném) végig vinni!Csak azokkal...!!!Habár előző hozzászólásaid egyikében mintha azt említetted volna,hogy nagyon nehéz a német kampány!:D Na nem baj!:D De tényleg elég nehéz...:S Már az első pálya is...! -
Nameny56 #1770 A Total Mission 1-et és a Leningrad Battle-t én sem találom sehol...!!!:S Sajnos...:( Nekem a Total Mission 2 meg van,nekem a Total Mission 4 állt meg vagy 3 napja 88%-on... A francba...! -
Nameny56 #1769 Úhh,köszi a képeket Axon!:D Nagyon tetszetősek!Tényleg az a jelszó...a többinek is az volt eddig...!Hogy erre miért nem gondoltam!Köszi Axon,most bambultam egy nagyot!:D:P -
#1768 Ez pedig a kampányból:
-
-
-
#1765 Ez az egyik single pályából van:
-
#1764 Mégiscsak sikerült kipróbálnom a Burning earth-ot.
Van benne egy 8 chapteres német kampány, természetesen core egységekkel és 5 darab single pálya.
Készítettem néhány képet. -
#1763 Jelszó: www.torrent.to -
#1762 Mindegyik kiegészítő jelszavasan volt becsomagolva, de a rar tömörítő fejlécében be volt kommentezve a jelszó.
Nekem már csak a Total Mission 2 kieg nem jött le. Már régóta 97 megán áll. A Total Mission 1-et és a Leningrad Battle-t pedig nem találom sehol. -
#1761 Az egy remek játék. Én nyitottam neki topicot. Oda szúrtam be jópár képet. Ha te is készítesz belőle képet, akkor beszúrhatnád a topickba, na meg majd meséld el hogy tetszik. -
Nameny56 #1760 Vééééégre!!!:D:D:D:D Most nézem,hogy lejött a World War I is!Végre játszhatok vele!!!Ez azzzz...! -
Nameny56 #1759 Nekem is lejött,de nem tudtam kitömöríteni,mert jelszóval védett...!:S A tiedhez van jelszavad Axon?Ha van,akkor megosztanád velem?:) -
#1758 Örömmel láttam, hogy hétvégén lejött a Burning Earth kieg is. Sajnos ma már nem tudom kipróbálni csak holnap. Majd szúrok be rólla képeket. -
Nameny56 #1757 Értem...Én a 3.dik pályán vagyok,amikor is a Nijmegenen átvezető utat kell a szövetségesek Sztálingrádjává tenni!:D Ott még nem tapasztaltam ilyet...:S -
#1756 KB. a 3.-4. pályán vég nélkül küldi be a gép az utánpotlást.
Annyira hogy akadozni kezd a játék. -
Nameny56 #1755 Bocsi,de ez kétszer ment el...:D -
Nameny56 #1754 Csá!Én nyomom a Liberation-t,de én még nem találkoztam olyan nagy tankcsatával benne...Konkrétan miről van szó???
Jah,és köszi a választ a méretekkel kapcsolatban Axon!:) -
Nameny56 #1753 Csá!Én nyomom a Liberation-t,de én még nem találkoztam olyan nagy tankcsatával benne...Konkrétan miről van szó???
Jah,és köszi a választ a méretekkel kapcsolatban!:) -
#1752 A Liberationt végig játszottátok?
Az én verziom hibás de nagyon, bead vagy száz ellenséges tankot,
lehetetlen gyözni ezért csaltam.
password Barbarossa (press enter) to activate cheats
@God(0,1) (press enter) for invincibilty -
#1751 A Blitzkrieg1 a Burning Horizont és a Rolling Thunder az 2 cd-s játék és méretük 1,4 giga.
A Mission Kursk a Barbarossa és a Green devils azok hivatalos kiegészítők, de igénylik valamelyik alapjátékot az előző háromból. Méretük 1 cd (olyan 600 mega körül van). Ezt a 3 kieget viszont előszeretettel tömörítik például rar-al, mert így a méretük (a rengetedg tömörítetlen grafika miatt) lecsökken 150-200 mega körüli méretre. -
Nameny56 #1750 Értem!:D Oks,köszi szépen a segítségeteket!Azt szeretném még kérdezni,hogy a Blitzkrieg 1 kiegjeinek a méetének mekkorának kell lennie?Itt konkrétan a Burning horizontra,a Rolling thunderre,a Mission Kurskra,a Barbarossára és a Green devilsre gondolok!Mert találtam egy torrentet az egyikről és 1,4 giga!:S Kicsit nagynak vélem...! -
#1749 Ingyenes az emule használata, de én is láttam, hogy a kliens letöltésénél pénzt akarnak kicsikarni. Mindegy, ha megvan a kliens (máshonnan) akkor a használata már ingyenes. -
#1748 http://usite.hu/prg/eMule_0.48a -
Nameny56 #1747 Értem,köszi!És annak mi a linkje? -
#1746 Az EMULE 0.48 nem fizetös. Nem kell regisztrálni! -
Nameny56 #1745 Értem,ok!:) Köszi a tippeket!Azt szeretném még megkérdezni,hogy az emule.rog-ra ha felmegyek,akkor az fizetős?:S Tehát amiko regelni akarok,akkor ott vmi árfolyamokról hadovál...:S:S:S -
#1744 Sőt! Ha a Burning Horizont vant fent, azzal is működik minden mod.
A két hivatalos kiegészítő (Burning Horizont és Rolling Thunder), teljes kiegek nem igénylik az alapjátékot. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy benne van a teljes Blitzkrieg játék (a pályák nélkül) mind a kettőben, így a modok is tökéletesen futnak rajtuk. -
#1743 Hát csinálj egyet :-)
-
Nameny56 #1742 Nekem a Run mappában nincs Mods alkönyvtár...:S:S:S:S Mit tegyek?:S -
#1741 Nállam a Rolling Thunder van fent, azzal is fut minden mod
és szinte az összes custom pálya. -
Nameny56 #1740 Jaaaaa,értem!:D Köszi szépen Axon! -
#1739 Kicsomagolás aután a Beyond Overlord mappát (ebben van benne a data és a saves alkönyvtár) bemásolod a Blitzkrieg/Run/Mods alkönyvtárba. Ezután elindítod a Blitzkrieg-et és az options menüben megnyomod a load mods gombot. Kiad egy menüt, amiben az eddig telepített modjaid vannak. Kiválasztod a Beyond overlordot és kész is. Mehetsz a Custom game menübe és ott megtalálod a custom campage menüben az amerikai kampányt és a custom chapter menüben a német küldetést. -
Nameny56 #1738 Értem,köszi Axon!De mit kell vele csinálni?:S Már,mint úgy értem,hogy ha kicsomagoltam mit tegyek velük?:S Mert a Beyond Overlord lejött,de nincs benne setup...Akkor most mit tegyek?:S -
#1737 Igen ekkorák a méretük mert tömörítve vannak. Ha kicsomagolod őket akkor közel 1 cd-s a méretük. -
Nameny56 #1736 Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy ezeknek a német add-onoknak a mérete mekkora?:S Mert én most szedem őket,de elég aprónak találom őket...!A Beyond Overlord: 143 MB a Deset Fox 121 MB,a Burning Earth 107 mega,míg a Total Challenge 3 201 megabájt...!Ennyinek kell lenniük???:S Írjatok légyszi!Sziasztok! -
Nameny56 #1735 Hmm...tényleg jó ez a könyv!Kár,hogy nincs olyan kiadó,ami bevállalja a kiadását! -
#1734 Itt egy könyv a Don-kanyarrol. Érdekes:
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/tarsad/tortenel/mo_1918/itthagy/html/konyv.htm