Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Köszi!
Leszedtem. Ezt eddig nem ismertem.

a GREY TIGERS 3 pályájban mit kell csinálni?
Lehúztam a rolling thunder fansite kit-et hova kell bemásolni ?
nincs rajta exe nemlehet instalálni
próbálltam a blitzkrieg modokat de azok nem indulnak el a rolling thunderba.
nem tudsz még + pályákot?
http://www.strategyinformer.com/downloads/blitzkrieg.shtml itt próbáld lehúzni
Axon
A grey tigers nekem is megvan, de az csak plusz pálya a RT-hez nem pedig mod. Viszont az elsõt azt nem ismerem. Arról tudnál bõvebben mondani valamit mert nem találom a google-ben sem.

kartháro 1943 mega grey tigers. pontosan nemtudom csak beirtam a google be hogy BLITZKRIEG ROLLING THUNDER MOD ott megtalálod
hát nemtom énis nagyon csiptem blitzkrieget de ez akkor is csak rókabõr... + mapokat meg egységeket jobbhajen ingyen adják késöbb patch formájában vagy hasonlo..., az ébrentartás meg emgint enm igaz legalábbis én esetemben mert mig eleinte ha nforce-on kintvolt valami blitzkrieg el kezdõdõ nevü game rögtön felkaptam fejem hogy mi lehet az de msotmár le se szarom egy jó ideje ha kijön bármi is, majd csak fel fog tünni ha a 2 jött ki... :/
de hát izlések és pofonok , mongyuk igy hogy ember amugyis csak leszedi nekem tökmind1 de ha fizetnem kéne mindért 8és inkább igy nézd te is) aléggé idegesitene a rókabõr...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Axon
Ebben nem értek veled egyet. Én nagyon szeretem a Blitzkrieget és mindig nagyon örülök, ha egy újabb kiegészítõ küldetés lemezt vagy egy újabb mod-ot adnak ki hozzá. Lehetõleg mindegyiket beszerzem és végigtolom. Én nem egy újabb rókabõrnek tekintem, hanem a játék újabb folytatásának mindig egy kis plusz (új egység, új helyszín, stb.) hozzáadásával.
Egyébként ezek a kiegészítõk arra is jók, hogy ébrentartsák a figyelmet a 2. rész érkezéséig.

alsó? csak egy van..., amugy nem várok sokat nekem sima 2d engine is jó de az picit idegestiõ hogy egy gamerõl huznak le hárommillio rókabõrt...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Axon
Azért olyan nagyon-nagy dolgot ne várj a 2. résztõl sem. Nézd meg az alsó képet az #1233-as beírásomban és képzeld el, hogy ezt majd forgathatod és zoommolhatod. Na ennyi lesz a 2. rész.

azért jó lenne ha már jönne a kettõ valami új engine-el mert ez oylan mintha még midnig összes arcade gamet galaga meg supermrio engine hajtana... 😛

Axon
Na ezt nézzétek!

Érdemes megfigyelni a két sig 33-as önjáró tüzérségi jármûvet, a két Sd KFZ 7/1-es önjáró légvédelmi ágyút. Na de az igazi kurriózum az a lánctalpas motorbicikli (Sd KFZ 2), ami egy 37 mm-es páncéltörõ ágyút vontat. Na ilyet még nem láttam egyik játékban sem.

Axon
Nem tudom, hogy van-e külön mod a Rolling Thunderhez. Én úgy tudom, hogy egységesen készülnek modok az eredeti blitzkrieg alapjátékhoz. Bár az is lehet, hogy a modok a kiegészítõkkel, tehát a Rolling Thunderrel is mûködnek.
Én igazából egyetlen ingyenes modról tudok, a neve Realism Mod és az 1.3-as verziónál tart. Ez egy pici mod és csak az egységek tulajdonságait állítgatja.
Fizetõs mod a Total Challenge, amibõl 4 rész van.

Melyik az a kettõ amit találtál és hol lehet õket fellelni?

Axon
Kipróbáltam a lovasságot. A németeknek is van, de sz@rt sem érnek.
Azt hittem legalább távcsövük van és felderítésre jók, de sajnos nem. Bõszen vágtatnak és a hasaló katonák pillanatok alatt lelövik õket. Tankok ellen már nem is mertem rohamozni. Mondjuk ha van náluk kézi gránát esetleg meg lehet vele próbálkozni, de eddig még nem jutottam, mert pillanatok alatt meghaltak.

Axon
Legalább jól megkardlapozták a tankok oldalát :-)

rolling thunder modokat hol lehet letölten?
a neten már szétnéztem de nemtaláltam csak 2
jah és sokra mentek a lovaikkal amikor lerohantak egy tankhadosztályt...

Axon
Két érdekes kép a Total Challenge 4 kiegészítõbõl:

Fokozottan koncentráljatok a lovasságra. A lengyel hadjáratok elengedhetetlen tartozékai a hõsiesen rohamozó lengyel lovasság.

Axon
Elvileg a modoknak van telepítõje. Legalább is azoknak volt amiket én már próbáltam. Simán feltelepülnek, majd a program indítása után az options menüben van egy load mod opció. Erre rábökve ki lehet választani a kívánt modot.

a modokat hová kell bemásolni?
Köszi már megy
Szasztok!!!!
Lenne egy kérdésem.Honnan lehet a Blitzkrieg-hez magyarítást letölteni????
Elõre is kösz......
Blitzkrieg:rolling thunder v1.3 eng
Erre gondoltál?
Axon
Itt a cím:

http://megagames.com/cracks/html/c914430_0.htm

Ezt töltsd le. Ezzel simán menni fog.

Axon
Az nem crack, hanem a mini image iso.
Töltsd le hozzá az igazi crack-et. Azt csak simán be kell másolni és rögtön elindul a program.

van creck-em de nagyon le van védve.azt irja hogy ki kell húzni a cd meghajtót ,el kell inditani a gépet és az RT.Mini.IMAGE-CXZiSO segitségével lehet elinditani
Axon
van hozzá crack
www.megagames.com

hogy kell elinditani a rolling thunder-t?
a blitzkrieg - rolling thunder hez hol találok blitzkrieg.RT.Mini.Image-CXZiSO -t?
jaja tök ugyan az nekem is az jött le csak vannak benne már rendes átvezetõ muvik meg a "körités" picit hangualtosabb lett szvsz
bár én rögtön elsõ küldöben belerohantam abba hogy egy szerencsétlen tankroncs miatt nem tudtam átmenni a hidon és ez picit msot letörte a kedvem (még akkor is ha gyalogosokkal is emgnyertem azt a mapot 😛)

Axon
Igazad van. A Stalingrad egy Blitzkrieg motorjára épülõ önálló játék. Bár a demoja alapján majdnem teljesen megegyezik vele. A kezelõfelület ikonjait rajzolták át egy kicsit, hogy nagyobb legyen a különbség. Ettõl függetlenül a demo remek volt így minden Blitzkrieg rajongónak csak ajánlani tudom.

Axon
www.megagames.com

Great Battles of WWII: Stalingrad
ez is blitzkrieg motorját használja nem?

sp5
Csátok nekem nagyon kéne hozzá a crack de nem találom sehol tudtok mondani egy olyan oldalt ahol megtalálom?<#kerdes>

Axon
Közben én is utána néztem. Az Ostfront: Barbarossa-t, ami egy nemhivatalos kiegészítõ lett volna, megvette a CDV és így már félig-meddig hivatalosként adta ki.
Azért csak félig-meddig mivel az eddigi kiegészítõk tartalmazták az alapjátékot is, így annak hiányaban - önállóan - is futathatók voltak. A Mission Barbarossa viszont igényli az alapjátékot, önállóan nem mûködik, mivel "csak" egy mod. Mivel kirak egy indítóikont, így nem kell az alapjátékot elindítva, a menürendszerben a load mod-al foglalkozni.

Axon
Például innen:
http://dox.uw.hu/

Axon
Huhh.
Csak most sikerült ide benéznem, de örömmel látom, hogy megbírkóztál a feladattal.
Tényleg furcsa a törése ennek a játéknak, hiszen nem csak egy .exe-t tartalmaz, hanem néhány .pak filet, de ezeket is csak simán be kell másolgatni a helyükre, mint ahogy te is megoldottad.

Skacok, lehet, hogy gyökér vagyok, de a Rolling Thundert vhogy le szeretném tölteni, teljesen illegálisan. Honnan lehet?
Serpa
sztem ez hivatalos kiegészítõ.
CDV

kösz mindent axon sikerült elinditani

néztem az elsõ cdt de nincs ott update nevü könyvtár

leszedtem a megegemesról amit mondtál abba van:
data könytár és abbba ez:
MP_map_pack_1.3.pak
Multiplayer_menue.pak
RT_szenarios.pak
a könyvtáron kivül van még:
game.exe
protect.dll
átmásoltam csak a game.exe t és kiirja hogy kéri a cdt utánna rákattintok az exitre elindul a játék de szürke a generel patton szal nem tudom elinditani
ilyenkor mi van?

1. Go to your Control Panel

2. Doubleclick on System

3. Now click on the tab labeled Hardware

4. Then click on Device Manager

5. Under System devices you will find many names listed, but the only 2 you need to write down are "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension". "PnP BIOS Extension" belongs to Daemontools virtual drive and "Plug and Play BIOS Extension" belongs to Alcohol 120% virtual drive. Now you can close the Device Manager.

6. Go to your Windows directory and open regedit.exe (Registry Editor)

7. Now find this entry in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM
\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM

8. Under SYSTEM you will find numbers like "0000" "0001" "0002" "0003" etc etc. Now click on any of this numbers and look for "DeviceDesc". "DeviceDesc" contains a description for the device. If you just have Alcohol 120% virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS
Extension" next to it. And if you just have Daemontools virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "PnP BIOS Extension" next to it. If you have both programs installed it speaks for it itself that you have to find both numbers.

9. Now to the important part. If for example the number "0002" contains the "DeviceDesc" with the the text "PnP BIOS Extension" next to it, you rightclick on the number 0002. Next you click on "Permission...". A window should appear. Under the header "Security" you first have to click on "SYSTEM". Then a menu with the name "Permissions for SYSTEM" appears below. In this menu you will see the the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny" then on OK and then on Yes. Do the same for the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS Extension" next to it. If you have done everything correctly "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension" should not not appear any more in the Device Manager under System devices.

10. After you have done this you can play allnew starforce games by mounting the mini image. By the way dont forget to disconnect your CD or DVD-drives or to disable them in the Bios. And if you have any other virtual drives other than Alcohol or Daemontools installed, just uninstall them!

11. Enjoy another bunch of Starforce protected games!

Thanks to the guys that developed this fix.

NB: This is for XP operating systems.

Axon
Szerintem mindenképpen töltsd le a http://www.megagames.com/cracks/gb3.htm oldalról a törést hozzá és akkor biztosan mûködni fog.

Axon
A reloaded által feltört verzióban a következõket kell tenned.
A felinstallált verziót update-lni kell. Van az elsõ cd-n egy update könyvtár. Ezután pedig crackelni a CRACK könyvtárban levõ anyaggal. Figyelni kell arra, hogy nem a játék fõkönyvtárában van a game.exe hanem a RUN alkönyvtárban és oda kell másolni a tört game.exe-t, felülírva vele az eredeti game.exe-t.

Axon
Pedig ennek így már mûködnie kellene.
Másold már be ide az .nfo file-t, megnézem.

nekem a 2. cdn van egy HDC mappa és abba ezek vannak:
config.cfg
game.exe
protect.dll
resource1.dat
ezeket tettem bele a játét mappájába de semmi!

Axon
Nos a Rolling Thunder-bõl két féle warez verzió van. Nem tudom neked melyik van meg, de úgy sejtem, hogy az elsõ verzió amihez nincs crack és a registry-t kell manipulálni. Nos akkor azt javaslom, hogy töltsd le a crack-et valamelyik oldalról (pl. innen http://www.megagames.com/cracks/gb3.htm) és simán írd felül vele az eredeti .exe file-t.
Ha pedig a 2. verziód van meg, akkor van a cd-n egy crack könyvtár amiben ott van az .exe program, amivel felül kell írnod az eredetit.

hali
nemtudtok nekem segiteni hogy inditsam el a rolling thundert mert nem tudok angolul és nem értem az nfo-t