Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon a német oldalon megkeresed a baloldali sávban azt a szót, hogy: Downloadkategorien
Itt ráklikkelsz a Singleplayer szóra.
Ekkor belépsz a single pályák közzé. Jelenleg 161 darab van. Minden pálya mellett találsz egy Download linket, amire ha ráklikkelsz, akkor letöltõdik a pálya.
Egy oldalon 25 pálya van, alul tudsz lépni a következõ 25 pályára egészen a 161. pályáig.
Remélem sikerül letöltened õket, szólj ha elakadsz.
Itt ráklikkelsz a Singleplayer szóra.
Ekkor belépsz a single pályák közzé. Jelenleg 161 darab van. Minden pálya mellett találsz egy Download linket, amire ha ráklikkelsz, akkor letöltõdik a pálya.
Egy oldalon 25 pálya van, alul tudsz lépni a következõ 25 pályára egészen a 161. pályáig.
Remélem sikerül letöltened õket, szólj ha elakadsz.
Köszönöm Axon, a Grey Tigers-t és a Karthago-t megpróbálom mûködtetni...
A német oldalon fogalmam sincs, hogy honnan kellene kiindulni
Üdv,
shippey
A német oldalon fogalmam sincs, hogy honnan kellene kiindulni
Üdv,
shippey
Tudom hogy lamer kérdés de mikor szerkeztek egy pályát és próbálom elinditani kiír vmilyen whitespace-es szöveget nem tudjátok mi lehet a gond (a map jó mappába van elmentve) KÖCCE <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Letöltöttem egy pár pályát de nem megy mindeggyik azt irja hogy ccm2v mod kell hozzá de nem találok olyat nemtudtok-e valahol?
Két hivatalos küldetés tölthetõ le.
Az egyik a Grey Tigers nevû és csak a Roling Thunder-el lehet használni. A másik a Karthago nevû és csak a Bourning Horizont-al lehet használni. A letöltési helyekrõl már volt szó, így ha visszaolvasol megtalálod õket.
Ha letöltötted õket és tömörítve vannak akkor kicsomagolod. Kapsz egy darab .pak kiterjesztésû file-t. Ezt bemásolod a játék \Run\data alkönyvtárába (általában c:\Program Files\Nival Interactive\Blitzkrieg Rolling Thunder\Run\data\) itt már van több .pak kiterjesztésû file is.
Ha ezután elindítod a programot, akkor válaszd a New game menüt, abban a Custom Game-t, abban pedig a Chustom Chapters-t. Itt megtalálod az új köldetést.
Ezen kívül le lehet még tölteni a felhasználók által készített pályákat is.
Errõl a címrõl:
http://web7.london047.server4you.de/
Ezek elindítása viszont nem mindig egyszerû, lentebb már beszéltünk errõl. általában a letöltött pálya mellett van egy kis ismertetõ is, hova kell másolni a fileokat.
Az egyik a Grey Tigers nevû és csak a Roling Thunder-el lehet használni. A másik a Karthago nevû és csak a Bourning Horizont-al lehet használni. A letöltési helyekrõl már volt szó, így ha visszaolvasol megtalálod õket.
Ha letöltötted õket és tömörítve vannak akkor kicsomagolod. Kapsz egy darab .pak kiterjesztésû file-t. Ezt bemásolod a játék \Run\data alkönyvtárába (általában c:\Program Files\Nival Interactive\Blitzkrieg Rolling Thunder\Run\data\) itt már van több .pak kiterjesztésû file is.
Ha ezután elindítod a programot, akkor válaszd a New game menüt, abban a Custom Game-t, abban pedig a Chustom Chapters-t. Itt megtalálod az új köldetést.
Ezen kívül le lehet még tölteni a felhasználók által készített pályákat is.
Errõl a címrõl:
http://web7.london047.server4you.de/
Ezek elindítása viszont nem mindig egyszerû, lentebb már beszéltünk errõl. általában a letöltött pálya mellett van egy kis ismertetõ is, hova kell másolni a fileokat.
Sziasztok!
Elöljáróban annyit, hogy nagyon sokat játszom a Blitzkrieggel, igen megkedveltem. Ezt a fórumot csak most fedeztem fel, - és ha jól értelmezem - írjátok, hogy lehet letölteni további küldetéseket. Ugyanakkor a számítógéphez egyáltalán nem értek, "csak játszom". Megnéztem a korábban írtakban megjellölt német nyelvû oldalt, de németül nem tudok, így egyáltalán nem jutottam elõre.
Amennyiben Valamelyõtöknek van kedve és türelme, hogy "konyhanyelven" adna útmutatást, hogy pár további küldetést be tudnék szerezni, igazán örülnék.
shippey
Elöljáróban annyit, hogy nagyon sokat játszom a Blitzkrieggel, igen megkedveltem. Ezt a fórumot csak most fedeztem fel, - és ha jól értelmezem - írjátok, hogy lehet letölteni további küldetéseket. Ugyanakkor a számítógéphez egyáltalán nem értek, "csak játszom". Megnéztem a korábban írtakban megjellölt német nyelvû oldalt, de németül nem tudok, így egyáltalán nem jutottam elõre.
Amennyiben Valamelyõtöknek van kedve és türelme, hogy "konyhanyelven" adna útmutatást, hogy pár további küldetést be tudnék szerezni, igazán örülnék.
shippey
CCM2m modot honnan lehet letölteni?
krosun pocket 44 1 2 pálya
Akkor nemtudod mit kell csinlni a német pályában?
A Blitzkrieghez, kiadtak egy új kiegészítõt. A neve Frontal attack és a franciák készítették. Beszerezni szinte lehetetlen.
Néhány kép:

Néhány kép:

A német pályán amikor a tiszt kijön a házból mit kell vele csinálni ? németül van és nem értem több pályán is volt már
A Total Challenge modokról itt találsz infót:
http://www.intex-publishing.de/gamesenglish/tc/tcover.html
Ez egy fizetõs mod.
http://www.intex-publishing.de/gamesenglish/tc/tcover.html
Ez egy fizetõs mod.
Amikor megjelent az alap Blitzkrieg, akkor néhány hét múlva kiadtak hozzá egy 300 megás modtoolkit-et. Ezt feltelepítve, kaptál egy több mint két gigás anyagot. Na ezzel aztán minden létezõ dolgot át lehet állítani, meg lehet változtatni, ki lehet egészíteni. A meglévõ egységek összes létezõ paraméterét meg lehet változtatni. Akár egy pisztolyos katona is ki tud lõni egy lövéssel egy tigris tankot. Ugyanitt a textúrákat is meg lehet változtatni. Mindezeket .pak formátumban menti el a program, tehát rögtön lehet használni. Meglévõ .pak-okat is lehet vele tökéletesen szerkeszteni.
A haverom kezdett el vele magyar festésû repülõgépeket készíteni. Kettõt is csinált egy vadászgépet és egy stukat. Aztán megunta és letörölte.
Én már letöröltem nekem nincs meg, de a neten valahol biztos rábukkansz.
A haverom kezdett el vele magyar festésû repülõgépeket készíteni. Kettõt is csinált egy vadászgépet és egy stukat. Aztán megunta és letörölte.
Én már letöröltem nekem nincs meg, de a neten valahol biztos rábukkansz.
Hello srácok! Ha van köztetek modder,pls help!
Azt gondolom észrevettétek hogy a Rolling Thunderben (a többiben nem tudom,mer csak ez van meg) a KV-1-es színe sokkal halványabb,mint a többi muzsik tanké.
Sztem ez textúrahiba,mindha a textúrák és ikonok brightnessét lehúzták volna. Így sztem elég csúnyán néz ki. Na szóval van valami ötlet, h hogyan lehet ezt megváltoztatni lehetõleg úgy,h a mod nélküli pályákkal is mûködjön? A reseditorral hogyan lehet a már meglévõ egységek textúráit módosítani?
Ja és ismer valaki olyan progit, amivel lehet .pak kiterjesztésû archívumhoz hozzáadni fájlokat? Ha igen,honnan tudom letölteni?
Azt gondolom észrevettétek hogy a Rolling Thunderben (a többiben nem tudom,mer csak ez van meg) a KV-1-es színe sokkal halványabb,mint a többi muzsik tanké.
Sztem ez textúrahiba,mindha a textúrák és ikonok brightnessét lehúzták volna. Így sztem elég csúnyán néz ki. Na szóval van valami ötlet, h hogyan lehet ezt megváltoztatni lehetõleg úgy,h a mod nélküli pályákkal is mûködjön? A reseditorral hogyan lehet a már meglévõ egységek textúráit módosítani?
Ja és ismer valaki olyan progit, amivel lehet .pak kiterjesztésû archívumhoz hozzáadni fájlokat? Ha igen,honnan tudom letölteni?
igen a www.web7.london047.server4you.de (német)
akadozva mennek-e nektek modok?
A german campingot a rolling thunder hoz le lehet-e tölteni valahonnan?
A german campingot a rolling thunder hoz le lehet-e tölteni valahonnan?
Ha kérhetném pontosabban a cimet meg köszönném.
Total Challenge 4 mod
Barbarossa pálya:
Fanatikus lovasaim áttörve az orosz határt, bõszen rohamoznak az erdõben.
170 mm-es nehéztüzérségem elég biztató
...de a t38-as skoda tankjaim nem biztos, hogy megíjesztik majd az orosz páncélosokat.
Barbarossa pálya:
Fanatikus lovasaim áttörve az orosz határt, bõszen rohamoznak az erdõben.
170 mm-es nehéztüzérségem elég biztató
...de a t38-as skoda tankjaim nem biztos, hogy megíjesztik majd az orosz páncélosokat.
a mission BARBAROSSÁT le lehet-e tölteni valahonnan?
ti tudjátok hogyan kell használni a kódokat? végigjátszottam az összeset kivéve a barbarossa-át, de ki szeretném próbálni milyenem
jó rendben kösz
Összeállítottam én is az összest, idõrendi sorrenben:
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
- Mission Barbarossa
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
Hivatalosan kiadott modok:
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)
Házi készítésû modok:
- R2V 1.3 realism mod
- Overlord
- Manhunter
- MSM
- Real Warface 1.2 (ez utolsó nincs meg nekem, csak a létezésésrõl tudok
Ezeken kívül persze még lehetnek házi készítésû modok.
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
- Mission Barbarossa
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
Hivatalosan kiadott modok:
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)
Házi készítésû modok:
- R2V 1.3 realism mod
- Overlord
- Manhunter
- MSM
- Real Warface 1.2 (ez utolsó nincs meg nekem, csak a létezésésrõl tudok
Ezeken kívül persze még lehetnek házi készítésû modok.
mind megvan blitzkrieg rolling thunder burning horizont
melyik játék van neked blitzkrieg, vagy a rolling thunder?
de nekem elindul
nem oda kell onnan nem indul
run, data
A blitzkrieg eredeti single pályákot hogy kell bemásolmi ,ott nincs irva semmi?
Igen, sajnos nem mindig ugyan ide kell másolni. Van olyan pálya, amely egyetlen .pak kiterjesztésû file. Van olyan amely 3 fileból all (.bzm, .dds, .tga). Na persze sok olyan van ahol több is van ebbõl a 3 fileból. Van olyan ahol több alkönyvtárt is tartalmaz. Külön van MAPS, meg SCENARIOS alkönyvtár.
Van olyan amikor van (.bzm, .lua) kiterjesztésû file és van mellé egy a pálya nevét viselõ alkönyvtár és benne egy (.xml) file. Ez olyan mint a Blitzkrieg eredeti single pályáinak formátuma.
Nos láthatod, hogy nem egyszerû, de biztos, hogy még ki is hagytam néhányat.
Van olyan amikor van (.bzm, .lua) kiterjesztésû file és van mellé egy a pálya nevét viselõ alkönyvtár és benne egy (.xml) file. Ez olyan mint a Blitzkrieg eredeti single pályáinak formátuma.
Nos láthatod, hogy nem egyszerû, de biztos, hogy még ki is hagytam néhányat.
Én a run ,data,skenarios,custon ide szoktam de nem megy mindegyik ,akkor gondolom azért nem megy ,hogy máshova kell másolni
Na ez egy igazán érdekes kérdés, hogy hova is másoljuk a pályákat. Ez egyáltalán nincs jól megoldva. Van vagy 4-5 féle variáció, mikor hova kell másolgatni és fõleg mit. Van olyan pálya ami 7-8 file-ból is áll és nem mindegyiket egy helyre kell rakni. Az a legegyszerûbb ha a letöltött pálya melett van egy kis readme ami utasításokat ad. Azt tudom tanácsolni, hogy ilyenekkel kezdj ami leírja egyértelmûen mit hova másolj. Ha már felraktár vagy 10 ilyen pályát, akkor már lesz annyi tapasztalatod, hogy mit hova kell másolni azoknál a pályáknál, amihez semmiféle leírást nem mellékelt a készítõje.
Így most én sem tudok egyértelmû receptet adni a pályákhoz és az sem egyértelmû, hogy egy felinstallált új pályát, melyik menüben fogsz majd megtalálni.
Így most én sem tudok egyértelmû receptet adni a pályákhoz és az sem egyértelmû, hogy egy felinstallált új pályát, melyik menüben fogsz majd megtalálni.
jó rendben de már végigjátszottam 100-x és kiváncsi vagyok a kódokra.Ha tudod akkór légyci monnd el én meg cserébe most el mondom neked hová kell másólni:run,data ebbe bemásolod menni fognak.
ne használjá kódokat nem kell hozzá,csak az amatõköknek
operával próbáltam azzal nem engedett fel .de internet expoleral már lelengedett.
nem minden pályát lehet elinditani, te hova máaolod õket?
nem minden pályát lehet elinditani, te hova máaolod õket?
Engem beenged, nincs a címmel semmi baj. Próbálkozz. Rengeteg pálya van ott leírással. Ha én most küldenék nekek 2-3 pályát azzal nem sokra mennél.
sziasztok hogyan kell használni a kódokat a blitzkrieg-hez már mindent megpróbáltam de nem válik be.
nem enged be a cimre .nemtudnál küldeni egy pár jó pályát?
nem enged be a cimre .nemtudnál küldeni egy pár jó pályát?
köszi
run ,data,skenarios,custon .ide próbád meg
sziasztok tudjátok hova kell bemásólni a letõltött singli mission (custom games)pályákat?
Az a fansite kit csak egy képgyûjtemény. Nézegetheted õket bármilyen képnézõvel, szükség esetén az internet böngészõddel.
Megnézi õket az ember, aztán letörli.
Megnézi õket az ember, aztán letörli.