Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Az nforce adatai szerint 1 cd az egész. A rar-os mérete pedig 200 mega. Gyanusan kicsi. Az már biztosnak tûnik - legalább is a mérete alapján -, hogy az alapjáték nélkül nem futatható. Gondolom ez azért van mert nem hivatalos kiegészítõrõl van szó.

Axon
Ez remek hír!
Gyorsan körül is néztem a beszerzési lehetõségeket. A cd galaxisban nem láttam, de a warezokon már fent van. Marad az utóbbi, bár csak hétfõn. Remélem azért más is kipróbálja és lehet egy kis összevetést készíteni a tapasztalatokról.

Serpa
arról nem, de kijött a Mission Barbarossa.

Axon
Tudtok errõl valamit?

OSTFRONT: Barbarossa
Release date: 28 January 2005

Tehát már megjelent. Én még sehol sem láttam.

Úgy látom ez nem azonos a cdv által fejlesztett Mission Barbarossa-val. Az Ostfrontot az 1C orosz csapat pátyolgatta és adta ki.

Axon
Az ember azt gondolná, hogy ilyenkor már gõzerõvel a hamarosan megjelenõ 2. részre koncentrálnak. Viszont az is lehetséges, hogy az eddigi 2 kiegészítõ beváltotta a hozzáfûzött reményeket és úgy látták, hogy van még ebben megfelelõ mennyiségû pénz.
Én személy szerint örülök minden kiegészítõnek.

Axon
Készül egy új hivatalos kiegészítõ, amit természetesen a CDV ad ki.
A neve:
Mission Barbarossa

Itt a borító:

Serpa
ha jól emlékszem kórház-hajónak festették be.

Axon
Errõl nem hallottam semmit. Biztos csak egy próba volt.

Serpa
én úgy emlékszem, hogy a Graf Spee -t átfestették.
van róla egy film is.

Axon
Három képet mentettem róla.
Itt a 3.

Axon
Megmondom õszinteén elõször én is arra gondoltam, hogy tényleg álcázó festék. El is dobtam az agyam milyen remek is ez a kiegészítõ. Aztán egy-két perc és lehült a lelkesedésem. Ilyen festés biztos nem létezet. Ami megtévesztett, hogy hajókon használtak ilyen álcázó festéket. A Spectrum tv-n ment egy dokumentum film a 2 vh-s hadihajókról. Na ott aztán voltak elképesztõ álca festések, még kockásak is. Állítólag a víz hullámzásával együtt, így jóval nehezebb volt becélozni a hajókat. A történészek szerint ez vagy igaz, vagy nem, de elég szkeptikusak voltak. Az idióta amik viszont szentül hittek benne, így rengeteg hajójukat lekenték a hülye mintáikkal. A németekre ez persze nem volt jellemzõ.

Axon
Itt egy cím:

http://www.intex-publishing.de/games/gamese/indexe.html

Érdemes megnézni. Ez a cég sudden strike és Blitzkrieg kiegészítõket készít.
A total Challenge 1 és 2 megvan. A 3,4 -re vadászok. Na meg persze arra a 3 sudden strike kiegészítõre is, de azok szinte beszerezhetetlenek.

Serpa
ez a "total challenge" egy fun exp, igaz ?
akkor nem csoda.
😊

elsõ képen elsõre nem is vettem észre, csak mikor a 2. képen láttam kb hol van, hogy is nézz ki, akkor ...
álcázásnak elsõ rendû.
😊

Axon
Kizárt dolognak tartom, hogy lett volna kockás tigris.
Én inkább valami textúra hibára gyanakodnék, mintha a program nem tudta volna betölteni a tigrishez tartozó textúrákat. Mindenesetre érdekes kép az biztos :-)

Serpa
még nincs "riliz dét".

ilyen festésû tigris volt ?!

Axon
Az osfront kiegészítõrõl nem tudtok valami. A demoja nagyon jó volt, mindkét pályát megcsináltam. Remélem el fog készülni.

Axon
Sikerült beszereznem a Total Chalenge II kiegészítõt.
Mondanom sem kell, igazi profi munka. Kb 20 single pályát tartalmaz, na meg multit is bár azokat még nem néztem.
Különlegességként egy érdekes festésû tigris:

Axon
Ajánlom ez az oldalt, ha hihetetlen csodákat akarsz látni:
http://www.tankmuseum.ru

Axon
Létezett. Azt nem tudom, hogy hány és, hogy hányszor vetették be egyáltalán. Olyan mint a németeknél a Maus (az is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik) Igazából prototípusok készültek, de harctéri alkalmazásra nem voltak alkalamsak (lassúak, nem lehet õket szállítani, nincs híd amely elbírta volna õket, stb.). A játékban ez csak egy különlegesség, de annak tényleg jó.
Az upgrade-k között persze nem lesz ott, ha jól emlékszem.....

"Egyáltalán létezett ilyen tank."

Ez kérdés akart lenni!

<#vigyor5>
Basszus az Ardennek 3. pályán kaptam egy SPG-t (asszem T26)
Homlokpáncél 300mm löveg átütõereje 128. <#ijedt>
Egyáltalán létezett ilyen tank. Ha jól tudom a T-vel kezdõdõ sorszámok azt jelezték hogy az eszköz még csak kísérleti fázisban van. És nem hallottam róla hogy ilyen tankot bevetettek volna az Ardennekben. Remélem nem rakja be az upgrade-k közé meg nem ad a köv pályákon is ilyet, mer az rosszabb lenne mintha chat-et használnék!<#szomoru1>
Axon
Bocs. Az elsõ mondatban 4-5. pálya körül (és persze nem a 45. :-)

Axon
Én még csak a 45. pálya körül járok, de máris sokkal könnyebb mint pl. a Bourning Horizont volt. Ott a németekkel voltam és elég sokszor vért izzadtam, míg az óriási túlerõben levõ ellenséget levertem. Olyan sok egységet ad, hogy az óriási túlerõnek köszönhetõen elég sokszor bejön az a "taktika", hogy kijelölöm az összes egységet és rábökök a pálya másik végére. Szépen letarolnak mindent. A kínkeservesen kiharcolt gyõzelmeket sem szeretem, mert elég frusztráló tud lenni és hamar megunom a játékot, de a túl könnyû gyõzelmeknek sem tudok örülni.

Rolling Thunder
Én most tartok az Ardennekben, van M4A3(W) Shermanem,M36 Sluggerem (90 mm),és M26e Pershingem (90 mm). Ezek már egyenlõ félként szállnak szembe a Tigerrel (bár a Tiger II rájuk is uolyan veszélyes).
Úgyh itt már nem lövik olyan könnyen szarrá a tankjaimat.
Mr.Macho
a rolling thunder kiegészítõ vagy önálló game?
Serpa
nem tévedsz.

Axon
Úgy látom tényleg megjelent a tört verzió. Ahogy az info filet tanulmányozgatom, ez valami 1.3-as patch-et is emleget, amihez már a törés készült.
De javítsatok ki ha tévedek. A lényeg, hogy már nem kell szarakodni a cd kábel lehúzással, meg a registry pöcsölgetéssel.

Serpa
Blitzkrieg: Rolling Thunder (c) CDV RELOADED 98x15 MB 7.9

messelg meg ovlass nfo-t az is segit...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bazz összes ucso hozzászólás errõl szolt, enyit nem birsz visszaolvasni???<#idiota>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

raziel.
hali nemtudja valaki hogy indul el a Bliztkrieg Roling Thunder?

ez a verziom van meg:

BlitzKrieg.RT.Mini.Image-CXZiSO

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

😄DD

Serpa
ugye.
😛

mit nem mondasz 😊

Serpa
Blitzkrieg: Rolling Thunder ARANY!

Axon
Csak angol.

Serpa
multi language a thunder?

Axon
Igen, teljesen.

Axon
Na a megadásnál többet nem is néztem ki a franciákból :-)
Mindenesetre érdekes adat volt számomra a vichy hadsereg "harca" a németek oldalán.

Serpa
motor ugyanaz mint eddig.

Axon
Egyébként tényleg nincs kint az nforce-on. Én is megnéztem amikor megjelent. A 7wrz-on bukkantam rá.
És természetesen angol nyelvû. Mondjuk ez már azért sem teljesen egyértelmû, mivel az elõzõ kiegészítõ (Bourning Horizont) nekem francia nyelven volt meg, mondjuk bõ 1 héttel az angol verzió megjelenése elõtt. Aztán persze rögtön letöltöttem az angol verziót.

asszem mgé észak afrikában si harcoltak..., igaz ott kb annyit hogy lõtek rájuk és megaták magkat 😄
amugy a német megszálási területen élõ németbarát franciák akik esetle gbeléptek a német hadseregbe nem keverendõk össze a vichy france-l, igaz hogy bábállam volt de teljesne különálló hadsereg és etc...

Axon
Sajna a melóhelyemen vagyok és itt nem tettem fel a gépre. Talán holnapra már tudok mutatni képeket.
Bár azért nagy durranásra ne számíts.

Axon
Néha úgy érzem, hogy már én magam is... elég régi vagyok :-)

Serpa
képeket mutathatnál !
"... itt pedig már a barna és a zöld kombinációjában díszelegnek. ..."
😊

Axon
Errõl nem is tudtam, hogy harcoltak a franciák a szövik ellen. A német barát franciák álltalában német alakulatokban harcoltak. A Waffenss-nek is volt olyan hadosztálya, ahol nagyon sok francia harcolt.
Mindenesetre érdekes színfoltja a játéknak.

pedig azóta van már jó pár iylen is... :/
d-day meg soldiers meg még panzer is már elég régi... 😊

Axon
Mini images játékkal már találkoztam (Soldiers Heroes WWII, D-Day), de ott nem kellett registryt módosítani, csak simán Daemonnal mountolni, na meg elõtte lerántani a kábelt a cdrom-ról.
Mindegy, mostmár ezt is begyakoroltam.

😛PP

Serpa
de ez ugrott be róluk.
😊