Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan körül is néztem a beszerzési lehetõségeket. A cd galaxisban nem láttam, de a warezokon már fent van. Marad az utóbbi, bár csak hétfõn. Remélem azért más is kipróbálja és lehet egy kis összevetést készíteni a tapasztalatokról.
OSTFRONT: Barbarossa
Release date: 28 January 2005
Tehát már megjelent. Én még sehol sem láttam.
Úgy látom ez nem azonos a cdv által fejlesztett Mission Barbarossa-val. Az Ostfrontot az 1C orosz csapat pátyolgatta és adta ki.
Én személy szerint örülök minden kiegészítõnek.
A neve:
Mission Barbarossa
Itt a borító:

http://www.intex-publishing.de/games/gamese/indexe.html
Érdemes megnézni. Ez a cég sudden strike és Blitzkrieg kiegészítõket készít.
A total Challenge 1 és 2 megvan. A 3,4 -re vadászok. Na meg persze arra a 3 sudden strike kiegészítõre is, de azok szinte beszerezhetetlenek.
akkor nem csoda.
😊
elsõ képen elsõre nem is vettem észre, csak mikor a 2. képen láttam kb hol van, hogy is nézz ki, akkor ...
álcázásnak elsõ rendû.
😊
Én inkább valami textúra hibára gyanakodnék, mintha a program nem tudta volna betölteni a tigrishez tartozó textúrákat. Mindenesetre érdekes kép az biztos :-)
Mondanom sem kell, igazi profi munka. Kb 20 single pályát tartalmaz, na meg multit is bár azokat még nem néztem.
Különlegességként egy érdekes festésû tigris:

Az upgrade-k között persze nem lesz ott, ha jól emlékszem.....
Ez kérdés akart lenni!
<#vigyor5>#vigyor5>
Homlokpáncél 300mm löveg átütõereje 128. <#ijedt>#ijedt>
Egyáltalán létezett ilyen tank. Ha jól tudom a T-vel kezdõdõ sorszámok azt jelezték hogy az eszköz még csak kísérleti fázisban van. És nem hallottam róla hogy ilyen tankot bevetettek volna az Ardennekben. Remélem nem rakja be az upgrade-k közé meg nem ad a köv pályákon is ilyet, mer az rosszabb lenne mintha chat-et használnék!<#szomoru1>#szomoru1>
Én most tartok az Ardennekben, van M4A3(W) Shermanem,M36 Sluggerem (90 mm),és M26e Pershingem (90 mm). Ezek már egyenlõ félként szállnak szembe a Tigerrel (bár a Tiger II rájuk is uolyan veszélyes).
Úgyh itt már nem lövik olyan könnyen szarrá a tankjaimat.
De javítsatok ki ha tévedek. A lényeg, hogy már nem kell szarakodni a cd kábel lehúzással, meg a registry pöcsölgetéssel.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ez a verziom van meg:
BlitzKrieg.RT.Mini.Image-CXZiSO
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mindenesetre érdekes adat volt számomra a vichy hadsereg "harca" a németek oldalán.
És természetesen angol nyelvû. Mondjuk ez már azért sem teljesen egyértelmû, mivel az elõzõ kiegészítõ (Bourning Horizont) nekem francia nyelven volt meg, mondjuk bõ 1 héttel az angol verzió megjelenése elõtt. Aztán persze rögtön letöltöttem az angol verziót.
amugy a német megszálási területen élõ németbarát franciák akik esetle gbeléptek a német hadseregbe nem keverendõk össze a vichy france-l, igaz hogy bábállam volt de teljesne különálló hadsereg és etc...
Bár azért nagy durranásra ne számíts.
Mindenesetre érdekes színfoltja a játéknak.
d-day meg soldiers meg még panzer is már elég régi... 😊
Mindegy, mostmár ezt is begyakoroltam.