Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyönyörû Marder I-esek. Bár az is igaz, hogy ezek még nem léteztek a támadás legelején, hanem a harcok közben alakították ki õket zsákmányolt páncéltörõ ágyúkból és kilõtt Panzer II-es tankok alvázából. Na, de ez az apróság egy cseppet sem zavar bennünket :-)

Rögtön egy SiG 33-as, ami új egység, mivel nincs benne az alap Blitzkriegben. Itt minden egység szürke, ami megfelel az 1940-es körülményeknek.
Végre sikerült beszereznem a Frontal Attack 2 nemhivatalos kiegészítõt:
Ez a kieg a Total Challenge sorozathoz nagyon hasonlóan épül fel. Itt sincsenek kampányok vagy chapterek, csak custom pályák, de abból 25 db. Az egységek viszont teljesen átszabva és jócskán kiegészítve. Gyönyörûek és jó sokféle van.
Mivel ez egy franciák által készített kieg, így francia nyelvû a telepítõ és a program is maga. Feladatok és az egységek nevei adatai franciául vannak, de ez nem túl zavaró.
Azt hittem, hogy majd folyton a franciákkal kell harcolni franciaországban, de szerencsére nem. Rögtön az elsõ pályát kiválasztva a németek oldalán találjuk magunkat 1940-ben franciaország lerohanásának legelején.
Csináltam néhány képet.
Ez a kieg a Total Challenge sorozathoz nagyon hasonlóan épül fel. Itt sincsenek kampányok vagy chapterek, csak custom pályák, de abból 25 db. Az egységek viszont teljesen átszabva és jócskán kiegészítve. Gyönyörûek és jó sokféle van.
Mivel ez egy franciák által készített kieg, így francia nyelvû a telepítõ és a program is maga. Feladatok és az egységek nevei adatai franciául vannak, de ez nem túl zavaró.
Azt hittem, hogy majd folyton a franciákkal kell harcolni franciaországban, de szerencsére nem. Rögtön az elsõ pályát kiválasztva a németek oldalán találjuk magunkat 1940-ben franciaország lerohanásának legelején.
Csináltam néhány képet.
Ide is beszúrom:
Végre megjelent a Blitzkrieg motorjára épülõ World War I.
Néhány saját készítésû kép:
A témával részletesebben a World War I topik foglalkozik.
Végre megjelent a Blitzkrieg motorjára épülõ World War I.
Néhány saját készítésû kép:
A témával részletesebben a World War I topik foglalkozik.
Üdv mindenkinek, akinek volna kedve segédkezni egy magyar Blitzkrieg oldal létrehozásában az kérem dobjon egy mailt a [email protected]. A honlap a Blitzkrieg 1-2-vel és a kiegészítõkkel foglalkozna. Minden apró segítség számít. A honlap szerkesztésében nem, csak a honlap tartalmával kapcsolatban volna szükségem segítségre. Válaszotokat elõre is köszönöm!!!
Sziasztok ! A bekkatanás határán vagyok.A Mission Kursk egyik pályáján nem tudok tovább meni. Sok híd meg folyó.Orosz hadifogjokat a ,, Warehaus" -ba be onnan ki .A saját katonáim orosz egyenruhában vannak és kész.A feladat nev ,, Coup de Main " .Szét aknásítottam a hidat ,szétlöttem - ujraépítetem , katonákat lõvészárokba be -ki ...stb.Kifogytam az ötletekbõl.Sjnos az angol tudásom hiányos és a szotárazással sem jutottam elõrébb .Help !!!
Ha már a nemhivatalos kiegészítõknél tartunk, akkor érdemes megemlíteni a többit is.
Total Challenge I:

Total Challenge I:

Éppen csak belenéztem a Budapest ostroma kampányba.
Nagyon elvette a kedvem, hogy az oroszokkal kell megszállni fõvárosunkat.
Én szívesebben védtem volna, akár az utolsó szál emberig az ázsiai hordákkal szemben.
Nagyon elvette a kedvem, hogy az oroszokkal kell megszállni fõvárosunkat.
Én szívesebben védtem volna, akár az utolsó szál emberig az ázsiai hordákkal szemben.
Még még még,ennyi nem elég.<#pardon1>#pardon1>
Természetesen azóta játszok a Blitzkrieggel, amióta megjelent. Elõtte a Sudden Strike-al nyomultam, ami a Blitz elõdjének tekinthetõ, na meg manapság is elõveszem a Sudden Strike-ot egy-egy menet erejéig.
Jövõhéten behozom a melóhelyemre az Iron Divisiont és feltöltöm. Majd privátban küld el a tárhely hozzáférését (user, pass).
Jövõhéten behozom a melóhelyemre az Iron Divisiont és feltöltöm. Majd privátban küld el a tárhely hozzáférését (user, pass).
Köszi a segítséget , Axon. A Mission Kursk-ot idöközben megszereztem.Az Iron Divisiont az andris2000.uw.hu tárhelyre elkûldheted .Elõre is köszönöm.A Tottal Challenge és a Stalingrad nekem is újdonság .Az itt leírtak kivételével mind megvan és már 100x kivégeztem , de nem tudom megunni.Te miota játszol a Blitzkrieg-gel ?
Tudtommal a következõ hivatalos kiegészítõk jelentek meg:
Önálló programok nem pedig kiegészítõk (alapjátékok):
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
Hivatalos CDV által kiadott kiegészítõk, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
- Mission Barbarossa
- Green Devils
- Mission Kurks
Ezen kívül megjelent a Blitzkrieg Anthology:
- alapjáték (Blitzkrieg)
- két hivatalos kiegészítõ (Burning Horizont, Rolling Thunder)
- Iron Division
- Budapest ostroma
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
- Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
- World war I
Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki õket(igazi csemegék):
- Frontal attack (franciák készítették, francia nyelvû)
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)
A Total Challenge sorozat minden része megjelent német és angol nyelven is.
A Mission Kurks-ot letöltheted valamelyik warez oldalról pl. wanado.
Az Iron Division-t pedig feltöltöm neked, ha van valami tárhelyed valahol, pl. ultraweb. Nem nagy a mérete úgyhogy nem kell sok hely (ha jól rémlik akkor 50 mega körül van vagy az alatt).
Önálló programok nem pedig kiegészítõk (alapjátékok):
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
Hivatalos CDV által kiadott kiegészítõk, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
- Mission Barbarossa
- Green Devils
- Mission Kurks
Ezen kívül megjelent a Blitzkrieg Anthology:
- alapjáték (Blitzkrieg)
- két hivatalos kiegészítõ (Burning Horizont, Rolling Thunder)
- Iron Division
- Budapest ostroma
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
- Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
- World war I
Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki õket(igazi csemegék):
- Frontal attack (franciák készítették, francia nyelvû)
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5 (ez az utolsó már nem 2. vh-s egységeket vonultat fel, hanem a modern kor harci egységeivel háborúzhatunk)
A Total Challenge sorozat minden része megjelent német és angol nyelven is.
A Mission Kurks-ot letöltheted valamelyik warez oldalról pl. wanado.
Az Iron Division-t pedig feltöltöm neked, ha van valami tárhelyed valahol, pl. ultraweb. Nem nagy a mérete úgyhogy nem kell sok hely (ha jól rémlik akkor 50 mega körül van vagy az alatt).
Sziasztok !!! Segítségeteket kérném. Két kiegészítõje nincs meg a Blitzkrieg-nek a "Mission Kursk és az Iron Division ". Már vagy fél éve hajtom õkett, sikertelenül. Aki tudja ,hogy honnan lehet megszerezni segítsen. Nekem bármit megér.Az összes többi megvan. Ja és nincs olyan pálya amit ne lehetne megcsinálni. Nekem eddig a Mission Barbarossa volt a legnehezebb. Már vagy 6 éve játszok vele de még mindíg nem tudtam megunni. E-mailom [email protected].
Ui:Ajánlom a figyelmetekbe a CDV új játékát a WarFront - ot 2007.02. -körül jelenik meg Mo-n.
Ui:Ajánlom a figyelmetekbe a CDV új játékát a WarFront - ot 2007.02. -körül jelenik meg Mo-n.
Sracok egy uj modot keszitunk Blitzhez ami egy Europa terkepen jatszodo tarsasjatek alapjaul fog szolgalni. Ez leginkabb a Panzer Generalshoz fog hasonlitani annyi kulonbseggel, hogy csatak Blitzben lennenek. Ehez a Blitz mod testeleshez kellenenek emberek, hogy minel realisabbra be tudjuk loni. Az ircen barki elerhet minket az IRCNET-en a wargamer szobaban, vagy www.wargamer.hu-n
Varunk mindenkit!!!!
Varunk mindenkit!!!!
A Carthago az ingyenes, a többi pedig fizetõs kiegészítõ.
Különféle illegális helyekrõl beszerezhetõk: torrent, DC és egyéb filecserélõk.
Különféle illegális helyekrõl beszerezhetõk: torrent, DC és egyéb filecserélõk.
Axon, a kiegeket honnan szerezted meg? Ezekre gondolok: Carthago, Green Devils, Mission Barbarossa, Mission Kursk stb. Mert amit belinkeltél http://www.bkportal.com ott csak modokat lehet letölteni.
Pozitívumként még csak annyit, hogy egyetlen DVD-n van rajta minden (alapjáték+2 kieg+Iron Division) és nincs rajta védelem, tehát telepítés után kivehetõ a dvd és indításnál egyik sem kéri.
Gondolom olyanoknak szánták, akik még nem látták a dunát. Itt inkább egy kis kanálisnak tünik, Budapest pedig egy kunsági tanyának...
Itt egy kép a Budapest ostroma Chapterbõl:
Sajnos az oroszokkal vagyunk, pedig szivesen védtem volna a fõvárost a muszkáktól.
Sajnos az oroszokkal vagyunk, pedig szivesen védtem volna a fõvárost a muszkáktól.
Végre meghozta a futár a Blitzkrieg Anthology-t!
Benne van az alapjáték, a két kiegészítõ, és az Iron Division bónus lemez is, ami a Budapest ostroma kampányt is tartalmazza (elvileg, mivel még nem tudtam kipróbálni, de már települ felfele szorgalmasan).
Benne van az alapjáték, a két kiegészítõ, és az Iron Division bónus lemez is, ami a Budapest ostroma kampányt is tartalmazza (elvileg, mivel még nem tudtam kipróbálni, de már települ felfele szorgalmasan).
Sziasztok.
Segítség kellene. A problémám az hogy nem tudom meg csinálni Mission Kursk elsõ pályáját. Tudja e valaki mi a teendõ mert én hiába szedtem fel az aknákat az utászokkal az utakról és számoltam fel az ellen állast, a feladatot jelzõ nyílak meg maradtak. Nem tudom mit hagytam ki vagy mit nem csinálok jól, de itt megakadtam. Ha valaki tud segítsen.
Elõre is köszönöm.
Segítség kellene. A problémám az hogy nem tudom meg csinálni Mission Kursk elsõ pályáját. Tudja e valaki mi a teendõ mert én hiába szedtem fel az aknákat az utászokkal az utakról és számoltam fel az ellen állast, a feladatot jelzõ nyílak meg maradtak. Nem tudom mit hagytam ki vagy mit nem csinálok jól, de itt megakadtam. Ha valaki tud segítsen.
Elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne beszerezni a Total challenge sorozatot. Letölteni esetleg le lehet valahonnan? M.o.-on nem találtam semmit ahol árulják.
Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne beszerezni a Total challenge sorozatot. Letölteni esetleg le lehet valahonnan? M.o.-on nem találtam semmit ahol árulják.
Sziasztok!
Olyasvalakivel szeretnék beszélni, aki játszott a Blitzkrieg Green Devils-el. Van 1 pálya, ahol fel kell újítani a régi 2. frontvonalat. Már mindent csináltam, de nem akar továbblépni.Ha valaki tud nekem segíteni azt köszönöm szépen.
Olyasvalakivel szeretnék beszélni, aki játszott a Blitzkrieg Green Devils-el. Van 1 pálya, ahol fel kell újítani a régi 2. frontvonalat. Már mindent csináltam, de nem akar továbblépni.Ha valaki tud nekem segíteni azt köszönöm szépen.
A www.bkportal.com -ról tudod letölteni.
Ez a kép több mod eredménye. Külön válassz ki textúra modot a tankoknak, abból több is van.
A robbanás mod pedig az Ambient Death Mod lesz, amit szintén csak be kell másolni a /run/data alkönyvtárba.
Ez a kép több mod eredménye. Külön válassz ki textúra modot a tankoknak, abból több is van.
A robbanás mod pedig az Ambient Death Mod lesz, amit szintén csak be kell másolni a /run/data alkönyvtárba.
Mi a neve ennek a mod nak és honnan lehet letölteni?
Hihetetlenül jó a kép. Ez egy robbanás és tûzefekteket javító mod segítségével készült, de a tankokon is remek textúra van. Meseszép a vadászpárduc festése.
Sziasztok!
Az alapjáték telepítésénél a game megáll kb 25-30% körül mikoris a textures.pak-ot csomagolja ki.
Mi lehet a megoldás a hibára?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Az alapjáték telepítésénél a game megáll kb 25-30% körül mikoris a textures.pak-ot csomagolja ki.
Mi lehet a megoldás a hibára?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Csak halkan, mert ez illegális...