3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • magyargyerek
    Elkezdtem a 16.pályát. Van Tigerrem de csak újonc. Széles arcvonal van összetett harcra kell készülni. Én fent északon vagyok, nem tudom oda tudok e figyelni a déli hadmozdulatokra.?
  • magyargyerek
    Nem jól váltottam mert a gép ehez alkalmazkodik. Ha löveget választok ő jön repülővel és széjjelbombáz. Ha légvédelemre cserélem a löveget akkor ágyúzni kezd engemet messziről. Szóval nagyon kell taktikázni. Gyalogságot előreküldöm és felderítenek, tankok hátrébbról követik és mire odaérnek a gyalogság hősi halott lesz.
  • Randal
    Még egy beírás:)

Nem tudtok olyan oldalt ahol megvan, hogy melyik tanknak mekkora a játékban a lőtávja? Mert sehol se találom, és mint lentebb írtam, jópár tanknak igen nagy van.
    Pl. a rövidcsövű Stug III-asok 1280*1024-es felbontásban lazán átlőnek a képernyőn. Szó szerint ágyúként eleht őket használni:)
  • magyargyerek
    Nos ezekre váltottam a depoban.
  • Randal
    Én a hosszúcsövű STUG III-asok helyébe, ha azok, raknák pár fix tornyú, rövidcsövűt. T-34-esek ellen kiválóak, mivel nagy a hatótávjuk. a T-34-es nem tud lőni rá, mert nem látja.

• magyargyerek
    Most következhet a 15. pálya. Végre saját embereim birtokba vehetik a párducokat, le is váltottam Stugjaimat erre.
  • magyargyerek
    Megcsináltam a 14.-ik pályát. Sok hasznát ennek a Mortalnak nem vettem, de kipróbáltam hogy lő. Hát félelmetes rombolást tud csinálni. A vasút megtévesztő mert igazából nem sinhez kötött jármű. De aztán nem használtam mert szétvertem tank egységeimmel az oroszt. Így legalább saját csapataim fejlődnek, haladhatnak a 4 vonásosra váltáshoz.
  • gooooliath
    na igen nashorn...kitümö páncéltörö fegyver csak a páncélja gyenege,én ugy használtam,h valahol elgyugtam egy bokorba,és mikor arra jött a gép akkor buummmm...........sikerült feldobnom a kursk-ot,de nem játszom,mert még az achtung panzerral szenvedek...
  • magyargyerek
    Találtam egy másik helyet a képjeimnek, mostmár tudok betűzni ide.
  • gooooliath
    na majd kapsz hamarossan tigris 1-et,ja meg ferdinandot...de tudod h mi a leg pöpecebb,az utolsó küldetésben lessz *maus* tankod is...
  • magyargyerek
    Először bemész az options-ba. Ott választod a Load Modban a mission kurszk-ot. Ennyi és megy. Más: Nem tudok képet beszúrni mert a netbag nem akarja elfogadni a feltöltésemet. Játszom tovább, kaptam egy Panthert csak sajna újonc.
  • gooooliath
    nem tudjátok h kell inditani a mission kursk-ot...felinstaláltam a rolling thunderbe...kidobja az ikont,de nem megy a játék...baj h fenn van a burning horisont? -ja és a burning horisontban állitólag lehet egy német kampányt játszani..rommelal,én azt sem találtam sehol...egyedül kaptam egy 10 db pályát a játékban...help
  • magyargyerek
    Én még nem járok ott. Még mindíg Kharkov környéki falukban harcolok 1943 van. Kb.13-dik pálya a német kampányban. Lehetett kérni Nashorn egységet. Na első bevetése egy PIV-es kiséretében megvolt, ellenfél két T-34 orosz tank. Remek ez a Nashorn egy-egy lövés és elejtette a nagy muszka fenevadat. A küldetés végén az intró szerint elérhető lesz most először a Panther V. Végre adhatok nekik.
  • werderbremen
    segítség kéne. orosz kampányban van egy olyan pálya hogy elkell foglalni a végén egy gyárat és kivan nyírva az összes ellenség és mégis azt mutatja hogy az még nincs teljesítve. ott van mellette olyan ládás szar ami a hadianyag a javítókocsihoz, de az még ellenségé. ha azt elfoglalom akkor enyém a gyár?
  • magyargyerek
    Közben ma amíg töltögettem nyomultam egy nagy pályán a Blitz 1-ben. Kharkov iszonyatosan nehéz volt, rengeteg tűzérséggel voltam szemben. Vigyáztam mert már nemcsak az a három tankom a sajátom hanem kaptam hozzá még több alakulatot ami rangjelzéses.
  • magyargyerek
    Nos, akkor gond egy szál sem, mert szépen fut. Felnyomtam fullra a grafikát rögtön, a mai gépeken ez már természetes hogy így van. Van Usa-GB, Kínai, Ussr, sőt német-francia kampány is. Ez utóbbiba belekóstoltam és nyomták a francia szöveget a katonák. Single küldetések nincsenek. A grafika fejtődött szerintem mert gyönyörűek a járművek. A táj az akár a blitz 1-ben, tehát jó. Egyébbként minden ugyanúgy működik akár a BK-ben. Még a tankok erejét, páncélzatát is ugyanott találtam a képernyőn. Szép munkát végeztek a fejlesztők.
  • Nameny56
    Ezek a képek nem mind a Cuban Missile Crisis-ból való,hanem az egyik(a második) a kiegészítőjéből,a Cuban Missile Crisis-Ice Crusade-ből!
    De ettől függetlenül jó game!Sztem nyomassad!:D:D:D
  • magyargyerek
    Délután már véleményezem a játékot ha minden rendben lesz.
  • magyargyerek
    Találtam egy blitzkrieg motorú játékot, de erről már értekeztetek ahogy visszaolvastam a fórumot. Cuban Missile Crisis: The Aftermath a neve
    A lényeg az hogy innen lehúzható:
    http://www.board4all.cz/showthread.php?t=82995
    Egyéb info itt:
    http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROCUBAN
    Néhány kép a gameból:

• magyargyerek
    Ott vannak lent a rapidos linkek, az nem oroszul van. Összesen 8 filét kell lehúznod ami együtt nálam 785 MB. De a kedvedért betűzöm ide.:
  • gooooliath
    magyargyerek hogy kell letölteni a talvisotat?-rendben van látom a cimet,de el nem tudok menni a ciril menun...ird már meg ---...
  • magyargyerek
    A Suomi-k első pályája. Érdekes a szöveg ahogy finnül válaszolnak a parancsra.
  • magyargyerek
    A menü :-)
  • magyargyerek
    Indítás! Go Talvisota!
  • magyargyerek
    Van egy jó hírem emberek! Több napos kutatómunka eredményre vezetett. Talvisota FULL itt: http://www.maxdown.ru/2007/12/27/talvisota-ledjanojj-ad1c.html
  • magyargyerek
    Axon szerinted innen hogy lehet letölteni?
    http://tav.fzz.ru/2007/11/16/talvisota-ledjanojj-ad.html
  • magyargyerek
    Most találtam egy élő linket. Esetleg ha valakit érdekel: http://posteando.com/foro/viewtops.7516-0-0.html
    Blitzkrieg: Burning Horizon
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Tegnapi nap megcsináltam a kilences küldetést. Szokásos KV-1-et megkaptam 2db-ot. Egy új jelenség volt hogy most a gép jön repülő rajjal és bárhova bújok a tankommal rámzuhan és megsemmisíti tankomat. A légvédelmet hátulról előrébb vittem a teher autóval és így már partiba voltam, lelőttem az orosz repülőket. Ma nekiesem a tizesnek. Már Moszkva alatt vagyok. Igéretesnek igérkezik ez az akció ahogyan látom. A térkép sarkán Moszkva ott van.
  • gooooliath
    lessz egy pálya arra elöre felhivom a figyelmed,ahol kitámad a gép,azt ajánlom jól ásd be az ágyuidat körbe mert rádszaladnak kv1-és kv2esek...nem tudom pont melyik pálya,azt hiszem kreált pálya,de a lényeg egy hirtelen offenziva...
  • magyargyerek
    Igen, az ágyukra vigyázni kell, ahogyan Axon mondja csak géppuskával szabad lőni a kezelőszemélyzetet. A következő pályára updateztem 2 db Stug rohamlövegre. Ahogyan néztem annak vastagabb picivel a páncélzata. Löveg ugyanaz mint a p4-esé. Mondjuk elmarad a géppuska,de nem baj, próbálkozom.
  • Nameny56
    jujj,de nehezen jött össze annak idején az a pálya! De mikor rájöttem mizu,akkor már könnyű volt!;) Am nagyon fasza,ötletes pálya!
  • Axon
    Wow! Csemege!
    Vigyázz, hogy a tankok szét ne lőjék az ágyúkat. Érdemes folyamatosan mozgatni őket, ilyenkor nem lő az ágyú csak a géppuska lövi folyamatosan a tüzérség személyzetét.
  • Axon
    Nem tudom mi lehet a gond, mert a Heimatfront Mod angol nyelvű, így nem tudom miért jöttek elő neked az orosz karakterek.
  • Axon
    A Total War modot én egy torrent oldalról húztam le, máshol még nem láttam.
  • Axon
    Köszönöm a gratulációt!
    Ez volt eddig a legnehezebb blitzkrieg alapú játék amit végigtoltam.
  • magyargyerek
    Egyik kv-t úgy löttem ki hogy vagy harminc gyalogosom körbevette és megdobálta kézigránáttal. Aztán P4-esem pedig végzet a legyengített áldozattal. Tudom a hoszabb utat választottam de kell a fejlődtetéshez a sok pont. A hídon át közelebb de rögtön két tankom aknára futott. Aztán másodjára meg lövegeknek mentem neki,kilőttek. Napi egy pálya teljesítése a terv, az eddig meg is van mindennap.
  • gooooliath
    figyelj ezeket a nagy kv-kat lesböl lödd ki mert igy szétkapnak. lesd ki a sznajperistával,és akkor közelebb mész a Panzer 4 D vel és ovatossan közelited meg,nem vesz észre...Ctl+R és látod a lötávolságor...épp h csak elérd akkor nem vesz észre a te tankod viszod lássa és eléri a lövedékeivel
  • gooooliath
    nem jól foglaltad el a várost,a hid felöl kellett volna menned,arrol kevesebb az áldozat...na és hogy boldogultál a KV2-essel a falu templománál,aminek rossz a lánctalpa?
  • magyargyerek
    Igéretes zsákmányt találtam.