Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaaa,ok Axon!Értem!Köszi elõre is,hogy szólsz!Na csõ!
Nem tudok több készülõ játékról. Nem nehesztelek rád, csak úgy gondoltam, hogy akkor válaszolok, ha tudomást szerzek valami újdonságról.
A kép egyébként az alap blitz-bõl van.
A kép egyébként az alap blitz-bõl van.
Jaa,értem!Szóval csak beugrottál!Akkor ismered a játékot,értem.PEdig már azt hittem hogy meglephetlek!Ha tudsz még ilyen készülõ játékot,megosztanád velem???(Az állítólagos légióst kivéve)...Elõre is köszi!!Csá!
Erre gondoltam...
Erre gondoltam...
Hát ez bizony szép csendélet!<#vigyor3>#vigyor3>Melyik részbõl van???A sima Blitz-bõl??Amúgy nemtudom miért nem válaszoltál Axon...Neheztelsz rám???
Jaa,értem!Szóval csak beugrottál!Akkor ismered a játékot,értem.PEdig már azt hittem hogy meglephetlek!Ha tudsz még ilyen készülõ játékot,megosztanád velem???(Az állítólagos légióst kivéve)...Elõre is köszi!!Csá!
Hallottam róla. Figyelemmel is követtem. Ez valóban a a Blitz2 motorját használja, bár nagy a gyanum, hogy egy sima kiegészítõvel van dolgunk, nem pedig egy új játékról. Nagyon hangoztatják, hogy minden küldetés történelmileg teljesen hiteles lesz. Nos ez szerintem a Blitz2 esetében teljesen lehetetlen. Erre ugyanis nem alkalmas a játék. Ettõl még természetesen lehetnek jók a küldik. Mindenesetre ki fogom majd próbálni.
Ha érdekel vkit(pl.:téged Axon),akkor itt van több kép is:http://www.pcguru.hu/pcguru/galeria.php?cikkid=501
Te vasárnap is dolgozol??<#szomoru1>#szomoru1>
Húúú,neked lehet már rossz...Amúgy hallottál az egyik legújabb Blitz-klónról?A Frontline:Fields of thunder-rõl??II.világháborús lesz természetesen és a keleti front csatáit eleveníti fel! A képekbõl,amiket láttam arra következtettem,hogy a Blitz2 motorját fogja használni.Amúgy március végén jelenik meg.Amikor elõször megláttam ezt az új játékot,csak legyintettem!Már megint egy blitz-klón a ruszkiktól,ami a keleti frontra vezet el minket...De NEM!!!VAnnak közte nagyon is érdekes küldetések!
Húúú,neked lehet már rossz...Amúgy hallottál az egyik legújabb Blitz-klónról?A Frontline:Fields of thunder-rõl??II.világháborús lesz természetesen és a keleti front csatáit eleveníti fel! A képekbõl,amiket láttam arra következtettem,hogy a Blitz2 motorját fogja használni.Amúgy március végén jelenik meg.Amikor elõször megláttam ezt az új játékot,csak legyintettem!Már megint egy blitz-klón a ruszkiktól,ami a keleti frontra vezet el minket...De NEM!!!VAnnak közte nagyon is érdekes küldetések!
Rengeteg munka lehetett ebben a játékban. Legalább egy nagyságrenddel szebb lett a grafika, mint a Blitzben. Gyönyörûen kidolgozott terep és gyünyörû, egyedi megjelenésû tankok. A gyalogságból is kihozták a maximumot. Itt végre már meg lehet különböztetni a különféle gyalogsági egységeket, nem úgy mint a Blitzben, ahol nézni kell a kiírást is.
Ez az!Tök király!Megszereztem a Great Battles of WWII- Stalingrad-ot!<#vigyor3>#vigyor3>
Nagyon sirály!Igaza volt Axonnak!Ez a legszebb blitz-játék!És az elõs pályán még libák is vannak meg libapásztor!hihi<#bee1>#bee1>
Nagyon sirály!Igaza volt Axonnak!Ez a legszebb blitz-játék!És az elõs pályán még libák is vannak meg libapásztor!hihi<#bee1>#bee1>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ez vicces amúgy,de megértelek!A bolsevikozásból pedig rájöttem,hogy nagyjából egy a gondolkodásunk!<#vigyor3>#vigyor3>
Ennek pedig örülök!Ne haragudj,ha túlzásba vittem volna a kérdezést...BOCSI!Amúgy csak azért kérdeztem hol laksz,mert ha esetleg nem tudom beszerezni a Total Challenge sorozatot,akkor kölcsönkértem volna...Már ha közel laksz hozzám.De mind1!Akkor majd megoldom!
Ez vicces amúgy,de megértelek!A bolsevikozásból pedig rájöttem,hogy nagyjából egy a gondolkodásunk!<#vigyor3>#vigyor3>
Ennek pedig örülök!Ne haragudj,ha túlzásba vittem volna a kérdezést...BOCSI!Amúgy csak azért kérdeztem hol laksz,mert ha esetleg nem tudom beszerezni a Total Challenge sorozatot,akkor kölcsönkértem volna...Már ha közel laksz hozzám.De mind1!Akkor majd megoldom!
Hajaj... ezek már nagyon személyes kérdések. A mai bolsevik, ügynökös, rendörségi csordák az utcán nõket és gyerekeket félholtra rugdosó világban nem szívesen adok ki bizalmas adatokat. Ez itt egy fórum és nem is a fizikai személye számít az embereknek. Itt a mondani való a fontos, ami a lélektani vetülete az embernek és az lehet bármilyen is, legfeljebb vitába száll vele az ember ha nem tetszik neki, de a fizikai hatásoktól mentesül.
Szabolcs?Pest?Dunántúl???NEm vagy netközelben,vagy mi??
Amúgy te hol élsz Axon?
Az én dédnagyapám is velük harcolt és sokan mások is akiket a fateromék ismertek,de én már nem.A volt szomszédunk,egy öreg bácsika,aki azóta már meghalt õ is ott volt a Don-Kanyarban.De õk csak rosszat mondtak róluk...A németek nagyképûek és lenézõek voltak a magyar bakákkal,persze biztosan nem mindannyian! Amúgy a Cod-ot én is szeretem,a többi kedvencedet nem igazán...:-S
van amelyiket nem is ismerem,az az igazság!Az Officers DEMO-ja meg volt még decemberben,de letörltem,mert nem jött be...
van amelyiket nem is ismerem,az az igazság!Az Officers DEMO-ja meg volt még decemberben,de letörltem,mert nem jött be...
Valahogy én is fõleg a német kampányokkal, küldetésekkel szeretek játszani. Nagyapám is ott harcolt a németekkel válvetve, márcsak ellene is árulás ha más oldallal játszok. Azért félre tudom tenni ezeket az érzelmeket és pusztán csak a játék kedvéért más oldallal is szoktam tolni.
Másik nagy kedvencem a Sudden Strike sorozat. Szeretem a jó stratégiákat (és a rosszaknak mondottakat) is.
Néhány kedvenc a teljesség igénye nélkül:
Empire Earth
The Entente
Call of Duty sorozat
Prey (mostanában)
Cossack sorozat
Fallout sorozat
Heroes 3, Heroes 5
Néha egy csipetnyi RPG (Diablo, Baldurs Gate)
A legjobban várt játék az Officers.
Másik nagy kedvencem a Sudden Strike sorozat. Szeretem a jó stratégiákat (és a rosszaknak mondottakat) is.
Néhány kedvenc a teljesség igénye nélkül:
Empire Earth
The Entente
Call of Duty sorozat
Prey (mostanában)
Cossack sorozat
Fallout sorozat
Heroes 3, Heroes 5
Néha egy csipetnyi RPG (Diablo, Baldurs Gate)
A legjobban várt játék az Officers.
30-on felül vagy?Király!Akkor tényleg nem csak a tizen- és huszonéves korosztály játszik!Mondtam is muteroméknak,de nem hitték el!!!<#vigyor4>#vigyor4>
Amúgy a blitzkrieg és klónjain kívül mivel szeretsz még játszani Axon?majd írj!csõ!!!
Amúgy a blitzkrieg és klónjain kívül mivel szeretsz még játszani Axon?majd írj!csõ!!!
Én az amerikai kampányt lenyomtam,de csak addig,amíg a japánok ellen kellett harcolni.Amint áthelyezték a seregemet az 1944.évi Németország nyugati határa mellé,én már be is fejeztem azt!<#hawaii>#hawaii>
Nem vagyok hajlandó a németek ellen harcolni II.világháborús stratégiában!!!<#szomoru2>#szomoru2>
A német kampányt az orosz küldetésekig csináltam meg,a fõküldetésnél vagyok,Sztálingrád bevételénél...Karácsony óta nem volt kedvem leülni hozzá!<#szomoru1>#szomoru1>
Nem vagyok hajlandó a németek ellen harcolni II.világháborús stratégiában!!!<#szomoru2>#szomoru2>
A német kampányt az orosz küldetésekig csináltam meg,a fõküldetésnél vagyok,Sztálingrád bevételénél...Karácsony óta nem volt kedvem leülni hozzá!<#szomoru1>#szomoru1>
Maximálisan igazad van. Én már elég sokszor nekiugrottam a Blitz2-nek, de sosem tudott lekötni.
Szerintem abban az idõben még több tevét használtak ott mint lovat, pláne a beduinok. Attól, hogy én még nem hallottam róla és nem láttam semmilyen híranyagot a Blitzkrieg-el és klónjaival foglalkozó oldalakon, attól még készíthetnek ilyen játékot. Ha legközelebb beszélsz a haveroddal, akkor jó lenne ha megjelölné a forrást ahol olvasta.
Harmincon felül vagyok. Van feleségem és nyáron születik meg a második gyerekem. Hidd el a játék nem korfüggõ.
Ja,amúgy a Blitzkrieg 2 elég gyengus...És a hangulat sincs már ott,mint az egyben!Szerintetek??
Amúgy te Axon hány éves vagy?És te Serpa?Mert a muteromék folyton cseszegetnek,hogy mikor nõm be a fejme lágya,mikor hagyok már fel a PC-játékokkal??Mondtam nekik én soha!!<#vigyor3>#vigyor3>
NA majd írjatok!!
NA majd írjatok!!
Tevék???Én lovakról beszélek!<#smile>#smile>
De az is igaz,hogy tevéik is voltak(vannak) a beduinoknak...Amúgy nem tudom mennyi az igazság tartalma ennek a hírnek,mert a gyerek inkább csak osztálytársam,mint haverom!De megbízhatónak gondolom.És töribõl nem egy ász,szóval ilyet nem tudna kitalálni magától.<#nyes>#nyes>
Mindenesetre biztató szerintem!
De az is igaz,hogy tevéik is voltak(vannak) a beduinoknak...Amúgy nem tudom mennyi az igazság tartalma ennek a hírnek,mert a gyerek inkább csak osztálytársam,mint haverom!De megbízhatónak gondolom.És töribõl nem egy ász,szóval ilyet nem tudna kitalálni magától.<#nyes>#nyes>
Mindenesetre biztató szerintem!
Még nem hallottam errõl a készülõ játékról, de tényleg jól hangzik. Mindenesetre utána nézek.
A lovakat meg tudja jeleníteni a Blitzkrieg motor. Több modban is szerepelnek lovak (pl. Total Challenge modok) és az önálló blitzkrieg motorú World War I játékban hemzsegnek a lovak.
Az általad említett játék - ha tényleg készül - akkor józan ész szerint már a Blitzkrieg 2 motorját kellene, hogy használja, arról pedig nem tudom, hogy képes-e a lovakat (tevéket) normálisan megjeleníteni.
A lovakat meg tudja jeleníteni a Blitzkrieg motor. Több modban is szerepelnek lovak (pl. Total Challenge modok) és az önálló blitzkrieg motorú World War I játékban hemzsegnek a lovak.
Az általad említett játék - ha tényleg készül - akkor józan ész szerint már a Blitzkrieg 2 motorját kellene, hogy használja, arról pedig nem tudom, hogy képes-e a lovakat (tevéket) normálisan megjeleníteni.
Ja,amúgy szerintetek a Blitzkrieg-motor megtudja jeleníteni megfelelõen pl.a lovakat??Én nem vagyok benen biztos...Majd írjatokkkkk!!!Csáá!!
Sziasztok!A haverom egy olyasmi infóval dobott meg,hogy készül egy stratégiai játék a Blitzkrieg-motorjával,ami a francia idegen légió és a beduinok harcát eleveníti fel 1921-22-bõl!Szerintem ez egy naygon jó húzás lenne,sok kiaknázatlan dolog van még a történelemben és ez azok egyike!Nagy légió rajongó vok,tehát örültem a hírnek,de sajna a haver nem tudja a címét...😞
Ti hallottatok vmi ilyesmi játékról?axon?Serpa?Írjatok!Csumi!
Ti hallottatok vmi ilyesmi játékról?axon?Serpa?Írjatok!Csumi!
Sajnos nincs. Ez csak az egység képe, de mivel nincs még olyan pálya, ahol használnák is, így nincs nagyobb kép. Én is szívesen megnézném csata közben, hogyan ossza az áldást a jó öreg Nimród.
Az új Close Combat-ról csak félfüllel hallottam, gyakorlatilag tényleg csak annyit, hogy készül. Jó lenne néhány infó, hogy milyen lesz (remélem nem csinálnak belõle valami idióta fps-t), ha pedig képek is lennének az igazán katartikus lenne.
Az új Close Combat-ról csak félfüllel hallottam, gyakorlatilag tényleg csak annyit, hogy készül. Jó lenne néhány infó, hogy milyen lesz (remélem nem csinálnak belõle valami idióta fps-t), ha pedig képek is lennének az igazán katartikus lenne.
Kis érdekesség:
Elkészítettek a Blitzkrieghez egy magyar egységet, a Nimród páncélvadászt. Ezt a páncélost légvédelmi célokra is használták, ezért kíváncsi vagyok, hogy alkalmas-e erre a Blitzkriegben.
Használni természetesen csak a felhasználók által készített pályákon lehet.
Elkészítettek a Blitzkrieghez egy magyar egységet, a Nimród páncélvadászt. Ezt a páncélost légvédelmi célokra is használták, ezért kíváncsi vagyok, hogy alkalmas-e erre a Blitzkriegben.
Használni természetesen csak a felhasználók által készített pályákon lehet.
Nem igazán értelek, hiszen roppant egyszerû neten játszani. Mégcsak eredetei játék sem kell hozzá.
Bemész a multiplayer menübe és ott a gamespy menüt választod. Máris megjelenik egy rakás multis játék, amikhez csatlakozni lehet. Na persze csak azokhoz, amelyek még nem kezdõdtek el. Kis kard van az aktív csaták mellett. Lakat a jelszavasoknál és kis nyíl, amikhez csatlakozni lehet.
Bemész a multiplayer menübe és ott a gamespy menüt választod. Máris megjelenik egy rakás multis játék, amikhez csatlakozni lehet. Na persze csak azokhoz, amelyek még nem kezdõdtek el. Kis kard van az aktív csaták mellett. Lakat a jelszavasoknál és kis nyíl, amikhez csatlakozni lehet.
Hello .Nem tudod véletlenül neten hogy lehet játszani a blitzkrieg el ? Vagy hamachi val
Megint egy érdekesség. 3 db Panzer IV G, de mindhárom különbözõ. A középsõnek oldalsó köppenyei vannak és a festésük mindháromnál más és más.

Na itt van minden mi szem-szájnak ingere. Légvédelmi ágyú, elefánt, párduc, JagdPanther és Sturmtiger.
Érdemes megfigyelni a két párducot. Mindkettõ Panther G, de a festésük különbözõ.
Ugyan ez érvényes az elsõ két JagdPantherre is, ugyan az a típus, de más az álcafestésük.

Érdemes megfigyelni a két párducot. Mindkettõ Panther G, de a festésük különbözõ.
Ugyan ez érvényes az elsõ két JagdPantherre is, ugyan az a típus, de más az álcafestésük.