3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#2013 Az Achtung panzert én is leszedtem, de majd csak később fogom kipróbálni. A Total war Modot valamelyik torrent oldalon találtam meg, de már nem tudnám megmondani melyiken. Keresgéld végig ezzel a torrent keresővel:
http://freak.torrentpond.com/
Az Ice Crusadert meg tovább keresem, hátha rámmosolyog valamelyik rejtett orosz oldalról. -
#2012 Általában a német hadjáratok a különböző 2. vh-s rts-ekben (ha vannak egyáltalán) nagyon könnyűek, mint ahogy a valóságban is volt. Ez a mod egy kicsit megnehezíti a könnyű menetelést, de úgy, hogy igazán élvezetesek lesznek a pályák. -
magyargyerek #2011 Az Ice Crusader-t nekem sem sikerült töltenem. Máshol meg nem találtam.
Total war az kéne nekem is. Belekóstoltam az Achtung panzerbe,az első pályát gyűrtem, patt helyzetbe kerültem. Ha elkezdtem szórakozgatni a lövészárkokban lévő katonákkal, egyszer csak alig maradt lőszerem. Töltőkocsi meg nincs is. Javítokocsi az 1 van. Ilyenkor meg mi van? Tehát szöszmötölősen félig megcsináltam a feladatot de nincs munició tovább. Na aztán váltottam másra. Stalingrad első küldetés kész van. Ez a legszebb blitz rész! Végre a tankok már ebben a részben ha fával találkoznak nem kerülgetik hanem kidöntik. Mondjuk akár a blitz 2-ben.
Bajtársak! Kérek haditudósításokat hogyan áll a harc! jelezzétek a fejleményeket mert követem az eseményeket.
-
Nameny56 #2010 Hmm..nem hangzik rosszul Axon!De ez a német papír tank és lengyel szupertankok története sántít!:S :( Nem kicsit,nagyon!Az ilyen nekem nem téma...! -
#2009 Ami örvendetes, hogy rögtön küldi a gép a javítókocsit a sérült egységeihez és a gyalogságot is rögtön feltölti az üres ágyúknál és lövészárkoknál, úgyhogy ha nem figyelünk, akkor már egy elfoglalt lövészárok rendszert teljes mértékben feltölt gyalogsággal és odaszállított páncéltörő ágyúkkal. Nagyon jó lett a gépi AI. -
#2008 Újra nekifutottam, de mostmár aknásítottam keményen. meg is lett az eredménye, mert elakadt a lengyel ellentámadás:
-
#2007 Első lengyel pályán lengyel tankok garmadája támadt meg. Itt bizony a Flak 88-asok nem muzsikálnak valami fényesen, hamar kilövik őket, a német tankok meg papírból vannak:
-
#2006 Csináltam végre néhány képet a Blitzkrieg1-hez készült Total War modból. Már néhányan kipróbálták ezt a modot, de megjegyzem, hogy ez az eredeti német és orosz kampányt módosítja teljes mértékben. Nemcsak az egységek mások, hanem a pályák is.
3. lengyel pálya kezdő kép:
-
#2005 Gratulálok! -
#2004 Ez tényleg az Ice Crusader lesz, de nem tudom letölteni. A letöltésnél ezt írja:
Внимание! У вас нет прав, для просмотра скрытого текста. -
Nameny56 #2003 Gratulálok én is!:) -
gooooliath #2002 ja tényleg a 2000.-ik hozzászólás he he ...Ja az az achtung panzer,de dög nehéz 3-4pályán tartok és igen húzós
-
#2001 Gratulálok:)
És a 2000. hozzászóláshoz is:)
Lehet felrakom és folytatom tovább:) -
magyargyerek #2000 Megcsináltam!
Ja és így örülök!:-) -
magyargyerek #1999 Végállomás! Nem megy tovább! Szó szerint a végállomáshoz értem. A végén kilépett a menübe, felsorolta a készítők neveit. Ez volt a Blitzkrieg 1 német kampány vége!
-
magyargyerek #1998 Végső roham megindul a városért. Jelentéktelen ellenállás volt csak.
-
magyargyerek #1997 A végén Lehmann kapitány előléptetést kapott. 4 a vonásainak száma.
-
magyargyerek #1996 Jelentem a híd megjavítva! Remélem ez a rozoga szerkezet elbírja a rá váró terhelést.
-
magyargyerek #1995 Átkelés a hídon...hoppá, találat érte a hidat és a túloldalon rekedt a fél hadseregem.:-)
-
magyargyerek #1994 Hátukba kerültem és végzek velük sorban.. Szerencsétlen T-28-as még a tornyát se bírja forgatni A Phersingek legalább próbálkoznak visszalőni.
-
magyargyerek #1993 Megfogadva a tanácsaitokat most végre lenyomtam az utolsó pályát a német kampányban a Blitzkrieg 1-ben. Aknásítottam a terepet az ellenséges tankok útvonalában. Eredményes volt! Öröm volt nézni ahogy állnak ott és a piros kis jel a tankok felett mutatja reménytelen helyzetüket.
-
#1992 Ja, akkor értem haza:) -
magyargyerek #1991 Még nem fejeztem be az utolsót de ma az is meglesz. Azt hiszem aknásítok ahogy mondta valaki. Rakok le aknát a teherautóval és belecsalom. Vagy repülővel lebombáztatom. Van még egy rakétavetőm majd azzal is lehet...
Letöltöttem még az este és feltelepítettem ezt: Achtung Panzer! by GordonCZ
Nem tudom erre gondoltál? Bele kóstoltam kiváncsiságból hogy megy e, hát első pályán rögtön tank az nincs, van egy csomó gyalogságom meg ágyúim. Szóval tényleg fogós lesz.
Látom remek kis topikja van a portálon.
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=58&t=3461&st=0&sk=t&sd=a&start=325 -
gooooliath #1990 látom a magyargyerek belehuzott...ez igen...be van fejezve a kampány?
dobd rá az Achtug Panzert,jó nehéz kieg a portálon megvan... -
gooooliath #1989 randal te mikor alszol? - mi van most értél haza az életböl*?
-
#1988 Ja hát kérem, semmi beásás nélkül illetve frontlisan lerohanva persze, hogy legyaláz:)
Esetleg meserlövészed vagy tiszted van? Azzal ugye felderíteni, esetleg ha lehetséges előtte aknát rakni, majd belecsalni aztán tüzérség uccu neki, vagy a tankokkal hátulról:P
Na meg persze a beásás néha jól jön. Meg pl. a katyusaszerű rakétavető. Gyorsan mozgatható, szal nehezebben találja el az ellen. -
magyargyerek #1987 Meglepetés ez a pálya mert előkerültek ilyen behemód szörnyetegek is mint ami a képen van. A két fenevad egymásnak esik. Ja a végén párducaim meghalnak sorban, persze ezt az orosz medvét nem fogja a golyó.
-
Nameny56 #1986 Ember!:D Te az utolsó pályán vagy!Ezután vége a német kampánynak!Gratulálok sturmführer! -
#1985 Nem pont erre gondoltam:)
Ha Pause-t nyomsz, akkor is ki tudod adni az egységeknek a parancsot.
Persze azért tudni kell, hogy mit akar az ember.
A játék legnagyobb baja, hogy sokszor kell újratölteni, ha az ember nem akar egységet vagy sok egységet veszíteni. -
magyargyerek #1984 A hadmozdulatokra sajnos csak úgy tudsz odafigyelni, ha Pause-t használsz folyamatosan, mert különben valahol bebuksz pár dolgot
Kezdettől fogva úgy játszom hogy a sebességet -2-re leveszem indulásnál. -
magyargyerek #1983 -
magyargyerek #1982 Találtam ezt ha valaki akar olvasgatni. http://www.amextec.hu/admin/productBook/7581.pdf -
magyargyerek #1981 Igen azt látom hogy újat kreál a gép ha ugyanazt a pályát kezdem el csak visszalépek a "GERMAN Mission End Auto.sav"-ba akkor a térkép is más irányba áll az újrakezdésnél. Az itt említett loadot töltöm akkor az előző mission végére dob és válthatok egységösszeállítást. Valahogy érdekes hogy hanyagolom a repülőket, próbálok mindent a földi egységeimmel megoldani. Rakok be indulóképeket... -
#1980 Na basszus, ezt a billkombinációt nem tudtam:D -
gooooliath #1979 ja és várd meg h a gép kiküldje a felderitö repüllöt,és utánna küld ki a te gépeid akkor ö nem küld vadászokat..csak a légvédelem probléma.Én kül nagyon szeretem az ejtöernyösöket...jól lehet velük hátba támadni a gépeket
-
gooooliath #1978 de különben magyargyerek lessz mégegy fajta panter a G variás is majd.
nem tudom a 16os pályát, küldj képet. Ja meg tudod h a gép mindég ujat kreál...kivéve a historical* kampányokat...ugyhogy mindég más,akárhányszor játszod...
-
gooooliath #1977 szessz Randal..van egy fajta stug 3 az rohamlöveg és az igen messzire elhord. De különben ctrl+r és látod a lötávot...de szerintem ezt tudod.
-
magyargyerek #1976 Axonnak: http://avaload.ru/index.php?newsid=32181 -
#1975 Te aztán jól korán kelsz:)
Váltani ne nagyon váltogass, inkább figyeld ki a gépet.
Az ágyúid vidd el távolabb, ha elkezd belőni, a gépeid pedig csak akkor küld ki, ha ő is kiküldi.
Gyalogságot én nem használok, maximum egységes elfoglalására.
csak mesterlövész és tankok + tüzérség:)
A hadmozdulatokra sajnos csak gy tudsz odafigyelni, ha Pause-t használsz folyamatosan, mert különben valahol bebuksz pár dolgot.
Kedvet kaptam a játék feltelepítéséhez:) -
#1974 Igen, ezek a képek a Cuban Missile Crisis: The Aftermath-ból vannak.
Ennek a játéknak van egy folytatása aminek a neve Cuban Missile Crisis: Ice Crusader. Na ezt nekem nem sikerült még sehonnan beszereznem. Ha látod valahol, akkór szólj. Az emule hálózatán fent van és el is kezdtem tölteni kb. fél évvel ezelőtt, de úgy 200 mega letöltése után meg sem mozdul, így onnan valószínűleg már nem lehet letölteni.