Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Lelkes Blitzkrieg fanok, elkészítettek 3 új egységet a blitzhez. Köztük a Turán II-es magyar harckocsit is:

Nem gond, majd akkor elnézek arra is, és ott érdeklõdöm.
Mellesleg nekem sem a multis mapokkal van gondom, hanem sp-rel... :S
Köszi az infot!

Axon
Nulla ismereteim vannak pálya szerkesztés terén. Még az editort sem indítottam el soha.
A PC Dome fórumán beszéltem olyannal aki aktívan készített pályákat a Blitzhez. Õ már több multi pályát is gyártott, amit még a bkportal oldalára is feltettek. Mondtam neki, hogy egyszer csinálhatna egy single pályát is. Aztán nem tudom, hogy lett-e belõle valami, mert nem jelzett vissza.
Mindenesetre ott próbálkozhatsz segítség kéréssel.

No nem baj! EZ van. Majd ügyködöm rajt... =)
Ez egyébként már nem maga a pálya, hanem a kisitérképet szeretném látni ott a nagy sárgaság helyén és bejelölni ,h. melyik célnak hol a helye.(kis rózsaszín nyilacskák) A többivel nem lenne gond, sztem, bár nem jutottam el a végéig még...
Axon: Így sincs ötleted?

Csõ Axon!Szóval beigazolódott a gyanú!A két játék ugyanaz!!!Gondoltam én!😊 Hát igen!Az Ice Crusade jó lenne...😞 NEm tudom honnan kellene beszerezni!Pedig tök jók a képek belõle!Biztos a játék is fasza!Remélem vhonnan megtudjuk majd szerezni!Na csákó!
Axon
Sikerült letöltenem a Cuban Missile Crisis játékot. Feltelepítettem, majd felraktam a Day the After-t is, hogy össze tudjam õket hasonlítani. Mindkettõnél a kínai kampányt indítottam és a taktikai térkép teljesen ugyan az volt. Az rts résznél viszont már nem ugyanazt a térképet adta, de ez a játék tulajdonságából fakadóan (véletlenszerûen rak be pályákat) természetes.
Már "csak" az Ice Crusadert kellene beszereznem, de ezt nem találom sehol.

Axon
Pályát még sosem szerkesztettem a Blitz-hez, ezért nem is válaszoltam a kérdésre.

Csõ orrlyuk!😄😄😄😄😄 Vedd meg eredetiben!Akkor menni fog!😉
Szia Nehézlovag!😄 Ebben az ügyben nem tudok segíteni,ezzel kapcsolatban Axonnak kellene egy privát üzit írnod!Õ,ha tud segít!Biztos lehetsz benne!NA csáó!
Sziasztok!

Kérdéesm a következõ lenne:
Ma újratelepítettem a gépem, és nagggyon szívesen játszanék a blitzkrieg 1-el. Régebben, meg másik gépen ment, ahol ugyanúgy, mint itt XP volt fenn. Most felraktam a játékot, és azt írja ki minden indításnál, hogy "Can't intialize game...". A játék nem igazi, krekkelni kell. Ezt mindent megtettem, gépet másodjára raktam újra, de így se megy.
Mit tegyek?

Köszi a válaszokat!😊
Tiszteletem mindenkinek!

Azthiszem Blitzkrieg 1, azaz Rolling Thunder van meg és szerettem volna készíteni egy saját pályát.
EHhez szeretnék segítséget kérni.Ti bizonyára tapasztaltabbak vagytok ebben, és remélem sikrül valami megoldást találni.

Addig nem volt gond,míg nem akartam küldetést is a pálya mellé.
Reseeditorban azt olvastam más fórumokon ezt meg lehet valósítani.De akadt vele némi problémám.
1; Kellene valami *.lua file,ami nekem nincs, ezt hogyan lehet elõvarázsolni? //Generáltam egy random pályát, ott ilyen fájlt is készített mellé...
A másik pedig ez:
Nem tölti be a kistérképet,ha egyáltalán oda az kell.

Lehet,hogy ez így elég ködös, de ,ha csak simán segítetek készíteni példaként egy missiont, azt is nagyon megköszönném!<#wink>

Axon
Ajánlom ezt az oldalt.

Ez egy torrent keresõ oldal és a beírt nevet, mindegyiken végigkeresheted.
Egyébként nekem lejött a 40 százaléka, majd leállt.

Szia!Honnan töltöd lefelé az ICe Crusade-ot?Mert azt én is lehúznám,de nem találtam sehol!Amúgy a The Day Afterrõl annyit,hogy csak az oroszoknál jelent meg azon a néven,más országoknál Cuban Missile Crisis néven jelent meg!Én legalábbis így tudom!NA várom a válaszod!Csáó!
Axon
Jobban megnézve lehet, hogy igazad van. Engem a kiadási dátum zavart meg, mivel az majdnem megegyezik a két programnál. Fúrcsa, hogy olyan gyorsan megjelent egy kiegészítõ, amikor a fõprogramnak is mérsékelt volt a fogadtatása.
Mindenesetre szét is néztem a torrent oldalakon és elkezdtem letölteni egy hasonló nevût. Hátha az lesz az.
Ami meglepõ számomra, hogy a The Day After-rõl sehol nem találok egy utalást sem ezeken az oldalakon, mintha nem is ez lett volna az eredeti kiadás neve.
Mindenesetre be kellene szereznem mindkét programot, majd pedig feltelepíteném a gépemre a The Day After-t, a Cuban Missile-t és a Cuban Missile Crisis: Ice Crusade-t, majd pedig gondosan összehasonlítanám mind a hármat. Csak ezután látnék tisztán ebben a kérdésben.

Mindenesetre fúrcsa, hogy ezek 2005 ben jelentek meg és még sosem hallottam róluk...

Ok-ok!Én azt akkor megértettem Axon!De ez más!Ez egy kiegészítõ szerintem!Ha megnézed a képeket,akkor rájössz!MEg angolul le van írva a története a hivatalos oldalra(http://int.games.1c.ru/cmcic/) és ott is rá lehet jönni,hogy ez más!Majd nézd meg!Csumi!
Axon
Az #1557-es beírásodban már egyszer felhoztad ezt a játékot és én az #1558-as beírásomban válaszoltam is rá, mármint azt, hogy a Cuban Missile a 2005-ben kiadott The Day After nevû játék újrakiadása. Gyakorlatilag csak a nevét változtatták meg.

Szia Axon!!!Tyûûûû,olyan infóra leltem!Habár lehet te már hallottál a kicsikérõl...A neve:Cuban Missile Crisis-Ice Crusade.
Íme néhány link: http://int.games.1c.ru/cmcic/
http://www.3dgamers.com/companies/g5/
Elég fasza a képek alapján!Majd nézd meg Axon!És persze az is,akit érdekel!De sztem csak kettõnket!😄
Na csá-csá!!!
Akkor megnézteda cikket?ÉS azt mondod ez nem egy új kieg??Óóó..Hát elég szomorú!Nem baj!A Fall of the reich még kitart egy ideig!😄
Hát igen.A második rész elég furi lett...De a japánokat jó volt benne püfölni az amcsikkal!A német kampány meg ugyanarról szólt,mint mindig...Igaz,azt még nem vittem végig!Az egy nekem is jobban tetszett!
Axon
Láthatod, hogy mennyien írnak ebbe a fórumba. Többnyire csupán mi ketten beszélgetünk róla. Én néha szoktam múltizni a Blitzkrieg 1-el, de a 2-vel nem. Szerintem annyira borzalmas lett a 2. rész (meg a kiegészítõi is), hogy nem sokan játszanak vele. A bkportal-t vizsgágatva még mindig jóval több kiegészítõ és új pálya készül az elsõ részhez, mint a másodikhoz. Az jobban tetszik az embereknek.

Axon
Ezt a cikket még nem olvastam. Az infók és a képek alapján ez szerintem megegyezik a Blitzkrieg 2 valamelyik kiegjével. Vagy a Frontilens vagy az elõzõ kieg a Fall of the Reich lesz az.

Ja!És majd elfelejtettem!Ha tudsz vkit innen a fórumról,aki játszik/játszott a Frontline-nal,akkor kérlek szólj!Beszélnék vele!Elõre is köszi ezt is!Szia!
Szia Axon!Megtudtál vmit a Das letzte Gefechtrõl?Mert amit én tudokróla,azt itt olvastam az Sg-n!Itt a link!http://www.sg.hu/cikkek/48052/blitzkrieg_2_das_letzte_gefecht_infok
Majd nézd meg és írj légyszíves!Na csá-csá!
Axon
Nem játszok a Frontline-al. A Blitzkrieg 2-be is éppen csak belekezdtem és 4-5 pálya után abbahagytam. Nem igazán tetszik. A Frontline csak akkor következne, ha a Blitz 2 legalább 1 kampányát végig tolnám.

Axon
Nem hallottam még a Das letzte Gefecht-rõl. Majd körülnézek ezügyben.

Jah!És majd elfelejtettem!Axon te játszol a Frontline-nal??,Mert én elakadtam a második német pályán!<#ticking> Te jársz már ott?Ha igen,akkor,hogy tudtad likvidálni az ellenségeges nehéztüzérséget?Ha a hidakat megcsináltatom,akkor szétlövik,vagy az átkelõ egységeimet lövik szét...<#rinya> Tudnál segíteni?Elõre is köszi!Csumi!
Helló!Valaki tud valamit a Blitzkrieg 2 kiegészítõjérõl a Das letzte Gefecht-rõl???Vagy az a Fall of the Reich neve volt eredetileg?ÉS késõbb átnevezték??Hmm??Valaki írjon!Axon?Te mit tudsz errõl??Majd írj!Csõõõõ!!!
Köszi szépen!Megcsinálom!sziaa!!!
Köszi szépen!Megcsinálom!sziaa!!!
Axon
Csak rá kellett volna keresned a google-n :-)

www.emule.org

A download linkre kattintva töltheted le a klienst. Ezt csak el kell indítani nem kell konfigurálni semmit.
Rákattintasz a keresés fülre és beírod neki ami kellene (pl. Frontal Attack). A kidobott találatokat érdemes méret szerint rendezni, mert így a cd képek elõre kerülnek általában. Kiválasztod azt ami kell és az egérrel jobbklik és kiválasztod a letöltést. Ennyi. Aztán néhány nap alatt lejön ha szerencséd van.

Köszi szépen a választ,de mi az az emule???Lehet hülyén hangzik,de én nem tudom..:S
Axon
Én az emule hálózatáról töltöttem le a Frontal Attack 2-t. Az elsõ rész is fent van/volt, amit elkezdtem lehúzni és a 702 megából lejött 680 mega aztán megállt és áll már vagy 3 hónapja. Elvileg a link még mindig él, de nem tudom senkitõl letölteni a hiányzó darabot.

Szia Axon!Megnéztem a képeket,de nem gyõztek meg!😄 Én maradok az I. és a II.világháborúnál stratégiák tekintetében!😄 Szóval te is kipróbáltad a Frontline-t?És nem tetszett?PEdig nem rossz!😊 Annyira...Apropó!Jó hogy eszembe jut!A Frontal Attack-ot nem tudod honnan lehetne megszerezni???Elõre is köszi!Szia!
Axon
A Desert Law egy érdekes próbálkozás. a Blitzkrieg 1 motorját használja ezért keltette fel az érdeklõdésemet. Én elmentem benne talán a 4. pályáig. Készítettem néhány képet is. A topikjába nézzél be ha érdekel.
Mindenesetre beteszem a gyûjteményembe és alkalomadtán megcsinálok benne néhány pályát.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a késõbbi pályákon milyen futurisztikus gépezetekkel kell majd harcolni.

Axon
A Frontline-Fields of Thunder az elvileg egy Blitzkrieg 2 motorú önálló játék (nem igényli az alapjátékot). Nos én megnéztem, de 1-2 új egység berakása a játékba még nem jelenti azt, hogy ez egy önálló új játék lenne.
A 3 részre meg kíváncsi leszek, mert ha ennek a résznek nem lesz túl jó a fogadtatása, akkor nem fog elkészülni a többi rész.

Megnéztem a Desert Law-t Axon!Be kell vallanom nekem nem jön be...Sõt!Nem szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus cuccokat...Neked tetszik?Szerintem inkább az állítólagos idegenlégiós játékukat kellene végre kiadniuk!!!
Köszönöm a gyors választ!😊 Szóval megéri beszerezni.Értem!Képzeld tegnap szereztem meg a Frontline-Fields of thunder-t!Neked meg van már?Teljes mértékben Blitzkrieg 2...Még a zene is!Sõt!Az enciklopédiában is az van kiírva,hogy Blitzkrieg 2...<#wow2> Amúgy nekem bejön!😄 De valószínûleg neked lesz igazad és ez csak egy kiegészítõ lesz,már csak a mérete miatt is ezt gondolom(1,16 Gb).Pedig én úgy hallottam,hogy ez egy új,3 db-ból álló játék sorozat elsõ része lesz...<#szomoru1>
NA mind1!Majd kiderül!Az elsõ pályát már megcsináltam,a szokásos dolgokat kellett csinálni(foglald el a falut,utána a kisvárost és legvégül a vasútállomást).
Axon
Remek kis játék. A pályák elején lehet erõforrás menedzselést végezni. A kampány elején még a 2. vh. végi egységekkel kezdünk, de ahogy haladunk elõre úgy jönnek az új egységek.
Egyébként a Blitzkrieg portálon már remek textúra modok vannak hozzá, amikkel mégszebbé varázsolhatóak az egységek.
Ez a The Day After néven jelent meg még úgy 2005 körül, de nálunk pont az idén adták ki (2 éves csúszással) Cuban Missile néven. A két játék természetesen ugyan az. Feltétlenül szerezd be valamilyen módon. Az a 990 Ft nem sok érte.
Egyébként a SevenM kiadó idén kezdte el kiszórni az 1C orosz kiadó Blitzkrieg motorú játékait (Stalingrad, Cuban Missile, World war I, Desert Law). Általában 990 Ft-os áron. Ennyit mindenképpen megérnek.

Szia Axon!A The Day After-rõl szeretnék kérdezni tõled!Te honnan szerezted meg??És ezen a néven???Mert mindenütt vmi Cuban Missile Crisis nevû game van,ami nagyon hasonlít ehhez!A két cím ugyanazt a játékot takarja???ÉS amúgy milyen a játék?Tudnál róla majd írni?Pl.:milyen hosszú egy-egy kampány,jó-e vagy rossz-e,stb!Elõre is köszi!Csumi!
Köszi Axon!!!rendes tõled!
Axon
Itt van a Blitzkrieg fanatikusok Mekkája:
http://www.bkportal.com/

Ezernyi pálya és mod.
Felsõ sorban ki tudod választani, hogy melyik játék érdekel (Burning Horizont, Stalingrad, World War I, satöbbi).
A Stalingradnal például leírja, hogyan lehet a titkos pályákat betenni a single pályák közzé, és így bármikor játszhatóak.

19???Hûha!Az jó hosszú!!😄 Király!
ÉS honnan tudod ezeket,ha nem vitted végig?VAn vmi ilyesmi oldal??
Axon
A német kampány 19 pályából áll, míg az orosz kampány 24 pályából. Ebben benne van a 3 titkos német és a 4 titkos orosz pálya is.

Szóval nincsenek lerakatok...Az szívás! <#szomoru1> Elég nehéz a játék,de nem baj!<#vigyor3>
Megoldom!!!
Amúgy te is a német kampányt nyomod???És kb hány pályából áll?Majd írj!Csõ!
Axon
Csak nagyon kevés pályán van utánpótlás lerakat. Én egyre emlékszem csak, bár még nem vittem végig a kampányt. Úgyhogy nagyon kell vigyázni az egységekre.

A Stalingrad játékban nem lehet utánpótlást szerezni??És ha lehet hogyan?Mert hamar kifogynak a teherautók...
Elõre is köszi!!!csõ!
Axon
Itt vagyok!
Mondhatod.

Axon!!!Élsz még?Hol vagy???Segítség kellene!!!
Szia.Magyarósitás van hozzá ha van honnan lehet letöltenni?

Csáó!Axon ismét a segítséged kellene!A Stalingrad játékban nem lehet utánpótlást szerezni??És ha lehet hogyan?Mert hamar kifogynak a teherautók...<#rinya>
Elõre is köszi!!!csõ!