3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
vfrtom #2053 Helló!
Két kérdés. 1. feltelepítettem a heimafrontot , be töltöm a load modban és a customban sincs semmi. Az az új játéknál meg csak az alapot adja be. Mit rontootam el vagy csináltam rosszul?
2. A hagelsturm 2v.ban nincsenek core egységek?
köszi
vfrtom -
magyargyerek #2052 Egy kis támogatás a folyó másik partjáról. Egy sorozat és döl a ház.
-
magyargyerek #2051 Szóval innen ágyúztak engemet. Kemény védelemmel találtam magamat szemben.
Kv-1 már nem akadály a Tigernek. Enyém a templom előtti tér.
-
magyargyerek #2050 Kevés időm volt ma de azért rohamoztam tovább...Bizony kell a nehéztankok mellé néhány könnyebb tank a gyalogságot ritkítani.
-
magyargyerek #2049 Ezt írtad anno #1361.hozzászólás: A Hagelsturm-al megakadtam a 3. pályánál. Egyszerűen nem jutok el addig, hogy folytatni tudjam.
Most tartok ott én is. Csak a V2-es verzióval. -
#2048 Látom keményen belelendültél a Hagelsturmba. Én a V1-es verziót vittem elég sokáig, de aztán elvesztek a mentéseim. A v2-es verziót pedig még csak kipróbáltam 2 pálya erejéig. -
#2047 Roppant hatékony a lángszórós tank. Sajnos a v2-es verzióban már nincs ott az első pályákon. -
magyargyerek #2046 Számottevő erősítés érkezett. Most nem vártam ilyet, eddig megoldottam a 3 Tigerrel és a két Párduccal az eddigi előrenyomulást. Kezd gyanús lenni a dolog hogy valami nagy feladat lesz amihez szükségem lehet a több egységre.
-
magyargyerek #2045 Kemény a harc, a túlsóparton rám tör a русский védelem. Tigriseim akcióban.
-
magyargyerek #2044 Ha hiba nélkül és főleg veszteség nélkül akarom megcsinálni, akkor ezt a képernyőt gyakran látom. Most például megsült a tankom. Visszatölt...
-
magyargyerek #2043 Nekik is van ilyen lángszórós gyalogsági palackos ember.
Jó lesz vigyázni.
-
magyargyerek #2042 Szépen porolnak a muszka páncélosok. Csak azért szúrtam be mert tetszik a kép.
-
magyargyerek #2041 Hi. Stimmel a tank neve Panzer IV Ausf H.http://hsfeatures.com/pxivhir_1.htm
Sok sikeres küldetést neked is! -
gooooliath #2040 szesz magyargyerek....látom nyakig vagy...na de én sem panaszkodom,az -benAchtung panzert játszom,és ilyen nehéz kampánnnyal még nem találkoztam soha..uhhh..nekem somua francia tankok vannak,és a panzer 4 D nem tudja kilöni öket...érdekesség,de ez igy is volt 1940-ben. Az a helyzet ugyanis h a wermachtnak sokat tett a légierö abban az idöben pl a Stuka repüllö...ami megoldotta a kérdést. De látva téged ahhoz is hozzá füzöm azt h a KV 1 az a magakorában kilöhetetlen volt...nem volt a német haderönek megfelelö fegyverzete a medve* ellen. Küll a panzer 4 D egyik az elsö variansok közül,még nem is páncéltörö löveggel volt ellátva,hanem gyalogságot támogató sörét lövedékkel..vagy valami hasonlóval...ezt most ki nem tudom fejezni...de ezek a Panzer 4 esek amik neked vannak azt hiszem h a H variansok ugye? Ezek már igen ezek kilöttek bármit. Meghát a tigris azt meg tudjuk h ki... -
magyargyerek #2039 Nyitóképernyő a 3. chapternél. Ez az Operation Hagelsturm Base Mod Roll-up Release. Jó sok feladatot mutat a térkép. A készítők nagyon eltalálták: hogy bizonyára csak elvetemült fanatikusok nyomják ezt a modot. Nekik pedig kihívás kell.
-
magyargyerek #2038 Elfoglaltam végre a falut. Legnagyobb ellenállása a képen látható egységnek volt. Ezzel megvan a második chapter.
-
magyargyerek #2037 Végre a készítők német részről erősebbre vették a PIV és a KV-1 közötti csatákat. Itt viszonylag kilőhető lett mert ha odaállítok 3 db PIV-est második lővésre azért fekszik az orosz medve.
-
magyargyerek #2036 Vérfürdő! Vagy vágóhíd. Hull az orosz akár a szúnyog öszi fagy idején.
-
magyargyerek #2035 Elég gyér ez az erősítés. A parancsnokság megerőltethetné magát jobban.
-
magyargyerek #2034 Ugyanaz a 2.chapter állásai a végleges moddal. Hasonlítsd össze ezt a képet és a 2031-est. A végleges modba laktanya helyett fatelepet raktak bele. Aztán a Lenin szobor is eltünt a parkkal együtt. Mondjuk azért nem is kár. Biztos nyitottak szoborparkot, mint nálunk.-)
-
magyargyerek #2033 2029-es kép csak a végleges moddal. Nincs ahogy Axon mondta lángszorós tank és az erőviszonyok jobbak. Legalábbis az én tankjaim mintha ütősebbek lettek volna ezel a moddal.Operation Hagelsturm Base Mod Roll-up Release
-
magyargyerek #2032 Óriási csata alakult ki a 2. chapternél. Védekezés a feladatom, az oroszok több hullámban ostromolnak. Legalább 4 hullámban jöttek éppen csak tudtam javítani, aknásítani. Északon, és délen támadnak. Gyalogsággal indulnak, majd jönnek a T-34 és KV-1 tankjaikkal. Erősítést kétszer kapok az is parányi egység. A városba többször betörtek úgy kelett felszabadítanom magamat. Nos a vége az lett hogy maradt 4 tankom 1 javítókocsi 4 löveg. Az első feladatot teljesítettem a gép kipipálta hogy ok. De most elbuktam a küldetés második felét mikor azzal a négy megmaradt tankommal kéne bevennem a falut ahol lövegek vártak. Ha esetleg még ezt is túlélném... a gép küldött rám két repülöt.
-
magyargyerek #2031 De jól néz ki ez a laktanya. Behalok rögtön, a háttérben német katonai zene szól! Komolyan! Indulókat nyomat a rádió. Lelkesíti a csapataimat.
-
magyargyerek #2030 Basszus ez a szobor de ismerős...ez a nagy Vlagyimír Iljics. Egy elfoglalt orosz várost védek a második chapterben.
-
magyargyerek #2029 Megvan az első chapter az Operation Hagelsturm modból. Természetesen a végbefejezésnél megint használtam a PZ-II.Flammenwerfent.
-
magyargyerek #2028 Tényleg elég hatásos ez a lángszórós tank. Az épület tele van bőven muszkával de pillanatok alatt megsültek. Nem kell percekig lövöldözni ágyúval hanem gyorsítja a sütést. Bent a faluban mgküzdöttem mert nem akartam egységet veszíteni, szóval sokat töltöttem vissza...
-
magyargyerek #2027 Bemásoltam a megfelelő helyre ezt a operationhagelsturm.pak-ot. Első küldetés a kampányban(természetesen a németben) egy német tisztnek kell az útját segítenem azzal hogy megtisztítom az oroszoktól a hídat. Ezáltal ő átkelhet a hídon a folyón.
-
#2026 Majd véleményezd, ha kipróbáltad. -
magyargyerek #2025 Sziasztok! Most értem haza a melóból és olvasom mi a helyzet. Már töltöm is le a Operation Hagelsturm modot. Az első rész mod File Size: 52MB, azzal kezdem. Kipróbálom rögtön aztán lehúzom a végleges verziót, File Size: 136MB. Jó tápos a méretéből adódóan a mod. Bkportálom ma ez a legfrissebb hír ez a mod. -
#2024 A 10 fős gyalogos egységben mindig van egy lángszórós katona is. -
#2023 Itt pedig egy SS tiszt:
-
#2022 Ezen a képen érdemes megnézni a gyönyörű korház teherautót és a normál teherautót is. Véleményem szerint a legszebbek amit eddig láttam:
-
#2021 -
#2020 Megjelent az egyik kedvenc modomnak a végleges verziója. neve: Hagelsturm v2.
Letölthető a bkportalról. Érdemes megnézni a v1-es verziót is, az is letölthető a portalról. A v1-es verzióban még teljesen más egységek vannak, köztük lángszórós tankok is. A v2-es verzióban egy kicsit változtattak az alapkoncepción és erősebb tankokat raktak bele, így kiszorultak a könnyű páncélzatú Panzer II-es lángszórós tankok.
Az egységek teljesen új textúrákat kaptak és gyönyörűek. Pontosabban az eddigi v1-es és az előzetesen letölthető v2-es verzióban nem volt új textúrája az egységeknek, hanem a Blitzkrieg 1 eredeti textúráit használták. A mostani textúra sem új, hanem letölthető volt textúra patch-ként, de most így kapásból a nevére nem emlékszem, de már én is kipróbáltam ezt valamikor. Mindenesetre az egyik legjobban sikerült textúrapatchről van szó.
Mindjárt szúrok be képeket is.
Ja!
A lényeg, hogy a német kampány 9 chapterből áll! Tehát baromi hosszú. Az orosz kampány 3 chapterből áll, ha valakinek arra lenne igénye. -
Nameny56 #2019 Word BEUTEPANZER, which became the basis of the name site is translated as captured tank (Beute - trophy, Panzer - tank).
Ez az igazság!:D -
#2018 A Total War moddal megcsináltam az összes lengyel hadjáratot és a vezetőség utasított franciaország lerohanására.
Első francia pályán egy érdekes egységet kaptam, méghozzá core egységként:
Engem ez nagyon emlékeztet arra a bizonyos terepszínű francia tankra, csak szürkében. -
#2017 Látom belekezdtél a Sztálingrádba. Ez a "legszebb" címet viselő blitzkrieg motorú játék. -
magyargyerek #2016 Stalingrad 3.pálya, kezdésnek így indul az akció. Hmmm, ezt én szoktam így csinálni hogy aknamező, ne már a nyúl vigye a puskát. A gép szépen beaknásított nekem.
-
magyargyerek #2015 Kösz a linket! Képek a Stalingradból:
-
#2014 Megtaláltam a Total War Modot az isohunt-on.
Mostmár emlékszem, hogy én is onnan húztam le.