3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    A 4 db T34-et is sikerült elfoglalni? Tehát ezután már irányíthattad őket?
  • Axon
    A Run/data alkönyvtárba kell bemásolni, ott van a többi .pak file is. Mást nem kell csinálni, indíthatod is a játékot.
  • vfrtom
    Hello
    Megint egy hülye kérdés a total war modhoz elég a pak filet bemásolni a run könyvtárba?
    köszi
    vfrtom
  • magyargyerek
    Elfoglaltam egy T-34 harckocsigyárat.
  • magyargyerek
    Részlet egyik emberek hiteles naplójából:"Július 27.
    A doni sztyeppékben való hosszú menetelések után végre elértük a Don folyót, és csaknem harc nélkül elfoglaltunk egy Cimljanszkaja nevű nagy falut. Pokoli a hőség, s mind nagyon örültünk, amikor megláttuk a folyót. Csoda kellemes volt megfürödni a friss doni vízben, és kimosni az átizzadt fehérneműket.
    Azt mondják, ebben a faluban elsőrendű bort termelnek. Kellene vagy egy tucat palackkal hazaküldeni a papának: ...Ajándék Willitől." Hogy örülne...
    Ma a fürdés után a századparancsnok azt mondta, hogyha továbbra is ilyen jól működünk, hamarosan kijutunk a Volgához, elfoglaljuk Sztálingrádot, s akkor már csakugyan nagyon hamar befejezzük a háborút. Meglehet, karácsonyra otthon is leszünk.
    Július 29.
    Két nap alatt jól kipihentük magunkat. A szomszédos 264. ezred ma reggel átkelt a Donon. Halljuk, hogy odaát harc folyik. A századparancsnok azt mondja, hogy az orosz csapatok teljesen szétzüllöttek, nem tudják tovább tartani magukat. A mi hadseregeink számára már nem nagy dolog kijutni a Volgához és elfoglalni Sztálingrádot. A Führer tudja, hol van. az oroszok gyenge pontja, a győzelem közel van.

A napló eredeti forrása itt:
  • magyargyerek
    Visszavertem a támadást! Most érkezett meg két lemaradt core egységem. Eltávozáson voltak, Berlinben meglátogatták a kedvesüket. A főparancsnokság visszavezényelte az első vonalba legjobb embereimet. Indulok tovább.
  • magyargyerek
    Feladat: Védjem meg a vasútállomást a nagy arányú orosz páncélos támadás elől. Egységeimet beástam, szemből vártam az ellenséget. És tessék, ezek özönlenek mindenfelől. Nézzétek a sok-sok piros jelet, körbe vagyok véve.
  • magyargyerek
    Erősítés érkezik.....vonattal! Gyalogos katonák jöttek a hátországból.
  • Axon
    Örülök, hogy tetszik. Ha kipróbáltad, akkor majd írd le a topikban a véleményed.
  • gooooliath
    szesz axon láttam a topikját a sudden strike nak és pöpec,én mondom jól néz ki...ezt ki kell próbálni...eddig még nem játszottam soha...
    de látom h van ám még 2004-böl is szöveg az oldalon,te aztán öreg motoros vagy...
  • Axon
    Jelentést tudomásul vettem!
    Folytassa az előrenyomulást és tísztítsa meg a hadműveleti területet a bolsevik hordáktól!

General Axon!
  • Axon
    Eszméletlenül jól néznek ki azok az elsősegély teherautók.
  • Axon
    A Sudden Strike a blitzkrieg elődje volt. Ha érdekel a játék akkor menj be a Resource War topikba, ott szoktunk értekezni még megmaradt sudden fanok. Érdemes az egész topikot átnézni, mert kismillió képet raktam bele a játékból és van néhány összefoglaló is benne az összes Sudden Strike részről és az összes létező modról.
  • gooooliath
    a core egységek mindég ugyan azok,van egy kb 5-6 név és az ismétlödik
    de jó ez a mód lehet h majd letöltöm..érdekes
  • magyargyerek
    Jelentés a főhadiszállásnak: Ellenséges erő az orosz faluban felszámolva!
  • magyargyerek
    Megvan a HagelSturm v2 3.chapter. Most jön a 4.chapter és ez a nyitóképe.
    Bosszús vagyok mert a készítők elvettek 2 core egységemet: Roth és Ritzkowski nincs a pályán!:-( Van egy újonc, az alapjátékban már benne volt Schnabeli.
  • gooooliath
    tényleg milyen játék az a sudden strike,láttam képeket a neten,van olyan kaliberü mint a blitzkrieg?
  • Axon
    Ilyen B4-es ágyút eddig csak a Sudden Strikeban láttam.
    hatalmas a sebzése, de érdekes módon a páncélátütő értéke igen kicsi, így a tigrisekben nem sok kárt tesz.
  • Axon
    Nem sok pont egy t34-ért, de hamarosan összejön a szintlépés.
  • Axon
    Remek ez a kép. Katonai díszszemle és kitüntetés osztás a hősöknek.
  • gooooliath
    uhh mekkora az az ágyú...gondolom megnehezitette az életed..ilyet még nem is láttam eddig
  • magyargyerek
    Jó kis fegyverarzenált találtam itt fent a hegyen.
  • magyargyerek
    Lehet tippelni mi lesz a végeredmény itt.?
  • magyargyerek
    Nos, ennyi tapasztalati pontot kapok a HagelSturm v2-be egy T-34-es kilövéséért.
  • magyargyerek
    Zajlik a tankolás, lőszer utántöltés. A parancsnok személyesen felügyeli ezt: SS Guppenführer
  • magyargyerek
    Utcai harcok során Oberfeldwebel Ritzkowski egymaga 3db T-34-es tankot lőtt ki ezért sokat ugrott előre az előléptetési ranglistán. Mindjárt kapja a harmadik vonást. Csak így tovább. Sajnos meg kell állnom a hódítással, ugyanis core egységeim lőszermennyisége kifogyóban van. Mivel a tapasztalai pontokat gyűjtöm ezért nem core egységeken nehéz harcra nem vetek be.
  • magyargyerek
    Az egységek neveit szerkesztem, úgyhogy nem bill.kombináció. Én a képeket ide a SnagIt 7-nevű progival csinálom. Be van állítva egész képernyő mentésre és mikor végzet egy bizonyos akcióval ahogy kilépek ott az asztalon a sok kép. Ja egyébbként szívesen csinálomBővebben itt olvashatsz erről:

• Axon
    Én tegnap este tovább toltam a Total War modot. Az angol expedíciós erőket verem vissza folyamatosan franciaországban a tengerpartig. Majd készítek képeket.
    Ma délután - talán - pedig folytatom a Hagelsturm v2-t.
  • Axon
    Egyébként nagyon jók a képek. Milyen billentyű kombinációra írja ki az egységek neveit?
  • Axon
    Ebben a helyzetben nem adnék egy lyukas garast sem a KV1 életéért :-)
  • gooooliath
    nem egy nagy fiu k-l0nben a kv 2-t0 mekkora a páncéltörése? sztem 96...
    280 az ereje azt tudom. Valójában bunkerok ellen használták.
    Látom van Ferdinandod..az már igen...eredetileg a ferdinand alváza a tigrisének készült de azután egy külön utra tért és megszületett az elefánt
  • magyargyerek
    Bent vagyok a városban. Harc házról házra, utcáról utcára. Galaktikusok ha találkoznak. Ferdinánt-KV-2 összecsapás.
  • gooooliath
    az az uj tank a KV 2 egy elég ütös tank,de a magas torony miatt nem volt elég hasznos jószág. Használták a ruszkik még a finek ellen a téli háborúban. De van egy erössebb variáns is ezekböl a kv-kból,lehet h össze futsz vele a neve KV 84 az egy nagy löveggel van ellátva és kilövi a tigrist is. A Blitzkrieg alapban benne van. Különben 13 variánsa van ezeknek a medvéknek,de sok csak tervasztalig jutott.
    Magamról annyit h achtung panzer, de orrvérzésig uhhh...azt ne próbáld ki soha ... borzasztó nehéz...kb 5.missionál dekkolok Panzer 4D kel a Matilda 2-ök ellen,meg souma tankok ellen. A Sedani átörést játszom,nyomulok Abevilbe h megakadájozzam a Dunkerkeni átkelést,de mint a történelem be bizonyitotta mindhiába...na csáá
  • magyargyerek
    A város előtt tömegesen özönlenek rám a KV-1-esek.
  • magyargyerek
    Betámadok egy katonai bázist a város melett jobbra és kellemetlenül rámtámad 4 T-34-es.
  • magyargyerek
    Megjelent egy erősebb orosz tank. Egyelőre elbírok vele de ha többen lesznek feladja a leckét. Szép ahogyan Tigerem kilő a fák közül.
  • magyargyerek
    De, vannak core egységek a hagelsturm 2v-ben. Nálam ez a nevük sorrendben. Többet nem találtam. Vigyázok rájuk rendesen, de most ahogy látjátok eléggé leharcolt állapotban vannak. Roth azért ilyen "fitt" mert nem vett részt ebben az akcióban, védte a bekötőutat hátha felmentő sereg jönne orosz részről, de nem jött. Rögtön feljavítom őket. De ott nem javíthatok mert állandó tüzérségi nyomás alatt tart az orosz. Ezért visszahozom őket a folyó innenső oldalára. Nálam a német kampány helyén megy a hagelsturm. Gondom egy szál se volt az indításával.
  • Axon
    Nincs kegyelem :-)
  • Axon
    Ezen a képen valahogy az a két pad ragadta meg elsőre a figyelmem. Gondosan ügyeltek az apró részletekre is.
    Neked a nagyobb tankokon (tigris, párduc) nincs új textúra? Úgy látom, hogy a blitz1 alap textúrája van rajtuk.
  • Axon
    Igen. Ez még akkor volt, amikor csak a v1-es verzió létezett és sajnos pont az a mentésem veszett el később.