Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig a Leningrádos nagyon kellene!Az kurva jónak tûnik!Na mind1...😞 Egyszer csak meg lesz!
NYUZGA
http://isohunt.com/torrents/?iht=4&ihq=blitzkrieg

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

NYUZGA
A Berlin 2008-ban jõn. A Leningrádot nem találom. A többi meg van.
Nem tudom honnan szedtem le. A Bitlord-al és az Utorrentel lehet keresni.

Értem!Oks,megpróbálom!😉 Majd jelentem a fejleményeket!😄 Csá-csá!
Axon
Nem hittem volna, hogy fent van torrenten.
Esetleg tudsz más ritka kiegészítõkrõl is?
Például ezekrõl: http://www.total-mission.de/

Axon
Az utolsó pálya elõtt én minden core páncélosomat kicseréltem királytigrisre és vadásztigrisre. Ezek annyira brutális egységek, hogy kis túlzással egyszerûen kijelöltem õket és megindítottam. Minden szétlõttek útjukban, de õket alíg sebezte valami, fent pedig megindítottam a Maust ami szintén roncstemetõvé változtatott mindent. Nem volt túl nehéz a pálya, csak az ellenséges tüzérség a veszélyes, ezért nem szabad ácsorogni, hanem folyamatosan haladni, kell, így mindig mögéd lõnek.

NYUZGA
Igen végigtoltam. Tényleg nehéz. Kinlodtam vele sokat.
De jó játék. Nekem sokszor kiakadt, pedig az eredeti van meg.

Értem,akkor majd lehet rápróbálok!😉 Most a Great battles of WWII- Stalingrad-t nyomom!Meg van már tavasz óta,de elakadtam a második pályán(az az igazság,hogy nem is erõltettem annyira a végig játszását...😛).<#vigyor>De kurva jó amúgy!Most 3 nap alatt többre jutottam vele,mint fél év alatt!<#vigyor3> Már a 6. pályán járok benne! 😊 Axon is elmondhatja,hogy milyen fasza,õ is játszott/játszik vele.
NYUZGA
A Commandos nekem sem tetszett, de ezek igen.
Ég és föld a különbség.

Jaja,elég szépek!De nekem a Commandos-stílusú játékok nem jönnek be,mert túl pepecselõsek... 😄 😛!!!
NYUZGA
Gyönyörü tankok vannak benne. Képek:

http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PC/silentinteractive/screenshots/20061010_002.jpg

NYUZGA
Igen. Mindegyiket ugyanaz a motor hajtja. Az elsö kettöt sikerült
vigig játszanom. Most a Faces of war-ral küzdök. Nagyon nehéz.

Igen,én ismerem õket!Kivéve a Silent heroes-t!De sejtem mi az!Az egy ilyen Commandos-stílusú játék,nemde?
NYUZGA
Nekem is a szivem csücske a Blitzkrieg és Sudden sorozat.
A másik nagy kedvenc a Soldiers: Heroes of World War II,
Silent Heroes és a Faces of war sorozat. Ti ismeritek?

Ok,köszi szépen Nyuzga! 😉
NYUZGA
Vagy itt. Nem dicsekedni hanem segiteni akarok.

http://www.ktorrents.com/search.php?lg=0&sourceid=&q=burning+earth&f=0&ex=&mins=&maxs=

NYUZGA
Ha kell itt van a Burning Earth:

http://search.utorrent.com/search.php?q=burning%20earth&e=http%3a%2f%2ftorrentspy.com%2fsearch.asp%3fquery%3d&u=1

Kérdésemet elõször is Axonhoz és a többi,sokat próbált tiszthez intézném!😄 Szóval!A Blitzkrieg 1 német kampányát sajna még most sem sikerült végig vinnem,pedig már jó 2 éve annak,hogy eõször játszottam eme remekmûvön.Az utolsó pályán az amcsikat kellene eltaposnom,de nem sikerült eddig ezt véghez vinnem... :S Ötlet,hogy mit tegyek?Elõre is köszi!Csá-csá!
Nyuzga!Ha végig játszottad akkor mond már meg honnan szedted le!Akkor majd elhiszem neked,hogy egyáltalán meg van!<#boxer> Am meg itt nem módi ez a bemutogatásos téma!
NYUZGA
A BURNING EARTH-ot már rég végigjátszottam.<#mf2>

NYUZGA
A HILL 112 pályán tele rakja valami hiba miatt németekkel.
BK2 editort átmásoltam és kiszedtem az ellenség utánpotlását.
Csak igy tudtam folytatni a Liberation-t

NYUZGA
A kérdés törölve.
Elindult, de hogy mitöl?<#szeret>

NYUZGA
A Sudden Forever és Sudden 2 is ugyanezt csinálja.
Söt a S2 DEMO is.

NYUZGA
Amikor kiválasztom a kampányt kiirja hogy a map-ot nem találja.
Pedig ugyanott van ahol eddig.
XP C2400 1G ram ATI 9550 250 mega. Most raktam be 512 ram-ot.
Eddig simán futott.

Axon
Kicsit konkrétabban!

NYUZGA
Bocsi! A mega az Giga. <#oooo>

NYUZGA
Egy kérdés.
Egy ideje nem tölti be a pályákat a Sudden egyik része sem.
Most tettem be 1 mega ramot. Lehet hogy ezért?<#pardon1>

NYUZGA
Hello
Az isohunt.com on rengeteg kiegészitö van a BK1 hez.
A Liberation nállam hibás, vég nélkül kap az elenség utánpotlást.
Ja! Ez is ott volt.<#mf1>

Nekem kellene az a kieg!!😄 Nem tudnátok feltenni vmelyik torrentoldalra?Elõre is köszi!Csumi!
Hali!
Most játszok vele de elég nehéz, meg amíg nem csinálod meg legalább az elsõ küldit addig csak a megkapott egységeket használhatod nem kapsz újat.<#vigyor3><#confused>
Rolika16
Már valaki játszott innen Blitzkrieg 2 Liberation-al?Mostanában láttam warezon most töltöm épp le.

Axon
Megjelent egy új addon a Blitzkrieghez:

Sajnos nálunk ez nem fog megjelenni és csak a szerencsés németek tudják megvenni. Nagy csoda lenne, ha valahonnan le lehetne ezt tölteni, az pedig még nagyobb csoda lenne, ha valaki rábukkanna erre a letöltõ helyre.

Axon
Igazából már régen feladtam, hogy valaha is le fog jönni az egész, de annyira a végén volt a letöltés, hogy nem volt szívem törölni. A végére kiderült, hogy jól tettem, pedig nullának láttam az esélyeimet.

rekettyes
Utoljára a Panzer 2-vel játszottam 2.vh stratégiát vagy 11 éve =)
Viszont most nézegetem megint milyenek vannak mert a haversráccal nyomnánk LAN-ban valamelyiket.

Itt csak fanatikusok vannak!😄 Te melyik tábort erõsíted?😄
rekettyes
ez ám a fanatizmus =)

Nagyon szuper az add-on!Tyûûû,az anyját!NEm semmi!Megpróbálom én is megszerezni!!!😄 Király vagy Axon!
Axon

Axon
Terepszínû Maus:

Axon
Kiválasztható a Frontal Attack 1 mod:

Axon
Kezdõ menü:

Axon
Végre elkezdtem a telepítését a Frontal Attack 1-nek:

Axon
Itt a borítója.

Axon
Végre beért a több hónapi türelem. Beszereztem a Frontal attack 1-et!
11 hónapig töltöttem az emule-ról mire lejött :-)
A 712 megából viszonylag hamar lejött úgy 690 mega körül aztán leállt. Nem volt meg senkinek a hiányzó néhány mega, pedig többen is húztuk volna, de mindenkinek csak ugyan az a 690 mega volt meg. Aztán 11 hónap után mit látok tegnap? Bizony valakinek megvolt a hiányzó néhány mega, de nem indult el a letöltés, de ma délután azt látom, hogy végre lejött. Hosszan sztorizok, de nem sûrûn töltenek az emberek 11 hónapig egy 1 cd-s iso-t :-)
Holnap kipróbálom és majd beszúrok ide néhány képet.

Axon
Ha lesz egy kis idõm, akkor lehet, hogy majd megpróbálkozom a bõrözéssel, bár nem igazán értem, hogy is lehet ezt megoldani, elég csak arra gondolni, hogy a Blitz2-ben vannak olyan egységek, amelyek az 1. részben nincsenek. Engem fõleg a terep és a robbanások színkavalkádja zavar.

Axon
Értettem, hogy a EXBK MOD a Blitz1-hez készült, de én a Blitz2 színeit nagyon rikítónak tartom, így nem rontom el vele a Blitz1-et.

Válasz AXON-nak a 1647-re
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3953
Ez egy olyan link a Blitz.2 fórúmban ahol elsõsorban (csak?) "bõröket" lehet importálni BK 1-bõl BK 2-be. Csak saját felelõsségre. Fogalmam sincs hogyan mûködik ha mûködik,de bátraké a szerencse egyszer ki lehet próbálni.
Ez jó hír,hogy neked is tetszik a Heimat Front-os MOD kombináció,a félreértés elkerülése végett az EXBK MOD Version 2.0 nem Blitz.2 átszínezõ
csak egy új és más az egyeshez.
Kipróbáltam a CCM2 Mod-ot (Close Combat Mod)ezt csak magában hiszen ez komplett Verzió,ez is átszínez és "áthangol" mindent,és jónéhány egyebet is vátoztat a játékmenetben de ezket részletesebben elolvashatod a bkportal.com-on.
Felhívom figyelmedet a szintén itt található FÓRUM oldalra és balszélsõ sávra,ahol a legújabb hozzászólások olvashatók,nagyon-nagyon sok érdekességet lehet itt látni.Itt bukkantam egy új friss oldalra http://www.dak-clan.eu/
DAK Deutsches Armeekorps,Blitzkrieg und Company of Heroes Clan
Axon
Az elõzõ modkombinációdat kipróbáltam és nagyon tetszik. Ezt az újat viszont nem fogom, mivel nekem nagyon nem tetszik a Blitzkrieg 2 csiricsáré színkavalkádja. Éppen ellenkezõleg nekem egy olyan mod kellene a Blitz2-höz, ami visszavesz a színekbõl és az sem lenne baj, ha Blitz1-es látványvilágot készítene.

üdvözletem
letöltötték számomra a TC3-at torrent oldalról tömörítve, csak éppen jelszóval védett minden fájl az meg nem volt mellette (ilyenkor mi a teendõ?),nem gondoltam hogy ennyire nehezen fog menni,de azért nem adom fel.Új MOD kombinációt próbáltam ki ez két részbõl áll
- Ambient sound (ez nagyon bevált)
- EXBK MOD Version 2.0 (extended blitzkrieg - mindent átszínezõ MOD)
vigyázz a letöltésnél ha ki akarod próbálni,mert több féle is van,a pontos megnevezést vedd alapúl és 29,5MB.Három tömörített állományt kapsz belölle ezeket tovább kell kibontogatni,de megéri mert az eredmény
igen látványos nagyon sokszínû egységeket kapunk.Beszereztem egy képmentõt FastStone Capture a neve remélem mûködni fog.