3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
magyargyerek #2133 Megvan a megoldása az előrenyomulásomnak. Gyalogság sikeresen felderítőmunkája révén láthatóak az aknák helyei.
-
magyargyerek #2132 2116.hozzászólásomban írtam: "2 db zsákmányolt orosz t-34-es van nálam hadra foghatóan" Nos ennyi nap után hasznavehetetlenek nekem ezek az egységeim. Az Is-2-esekhez nagyon kevesek, esetleg lövészárokban lévő muszkák ellen vettem be. De akkor meg hátulról kapom a katyúsákat és hamar leamortizálódnak. Folyton kimentem őket. Párducaimmal szinte ugyanez van. Ami igazán jó az a Tiger, beásva majdnem mindent kibírnak. Azokat meg 5 percenként fenyegetik az orosz repülők. A légvédelmet folyamatosan utánuk kell hoznom hogy védve legyenek. De csak annyira kövessék őket nehogy az orosz ágyúk hatósugara elérje. Szóval igen összetett feladat ez a támadás. -
magyargyerek #2131 Már több napja szenvedek ezzel a chapterrel. Egyszerűen nem tudok átjutni az ellenséges vonalakon. Mindenhol aknásítva van és belerombolok. Folyamatosan lövöm tüzérséggel a túloldalt de hiába. Most megpróbálom összes gyalogságommal egy pontra koncentrálva rohamot indítani, hátha sikerül.
-
magyargyerek #2130 A szomorú végeredmény.:
-
magyargyerek #2129 Megpróbálnak mögéje kerülni...
-
magyargyerek #2128 Sajnos rá kellett jönnöm hogy párducaim ezzel a tankal szemben nem versenyképesek. Pedig 4 az 1-hez arányban többségben vannak.
-
#2127 Mindenképpen terjesztd fel vaskeresztre!
A nekem is sikerült tegnap végre végigverekednem magam az afrikai hadszintéren. Elkezdtem az orosz chaptert. Készítettem képeket is, de otthon maradtak. Megpróbálom holnap feltenni őket. -
magyargyerek #2126 Előléptetés: Negyedik vonás elérése, gratula Held-nek ezért a három orosz tank megsemmisítésért.Egyik orosz Sherman volt.
-
magyargyerek #2125 Párducaim munkában. Jól végzik a dolgukat!
-
magyargyerek #2124 Nem, a hídnál nem támadok. Próbáltam, ki is lőttem de a roncstól nem tudtam áthajtani a hídon. Egyszerűen nem fértem el. Jobbról nyomulok most párducaimmal. Katyúsáival kíméletlenül támadja sérült tankjaimat.
-
#2123 Még csak oldalba sem tudod kapni azt az acélszörnyet. Marad a hősi rohamozás, vagy megszórod tüzérséggel úgy fél óra alatt ki is lövik :-) -
magyargyerek #2122 Ez nem éppen kedves fogadtatás.
-
Nameny56 #2121 Sziasztok!Régóta nem írtam ide!:) De én sem tétlenkedem!Harcolok a III.Birodalomért!:D Az Afrika Korps vs.Desert Rats-et nyomtam végig kb.egy hete,és azóta a Moscow to Berlin-Red Siege-ét játszom!Nagyon bejön mindkettő játék,mivel egy játéksorozatot alkotnak!:) Ezen kívül még a D-Day és az 1944: Battle of the Bulge van benne ebben a sorozatban.Így 4-en,egy grafikaimotort használva elég jó időtöltést nyújtanak!A gameket nem megjelenési sorrendben(AK vs.D.R.,D-Day,Battle of the Bulge,Moscow to Berlin) játszom,hanem valós történési évszámok szerint!:D Tehát most Afrika lecsengett és belekezdtem a Szovjetunió megszállásába a Moscow to Berlinben(Brest-Litovsknál kezdtünk csapataimmal),ezutána a game után a normandiai partraszállást akarom levezényelni(D-Day,1944 júliusa),habár nem vagyok odáig a németek ellen való küzdelemnek...utolsónak pedig az 1944-én telén játszódó Battle of the Bulgét szeretném kijátszani!:) Jó móka lesz!Ajánlom ezen gameket mindenkinek!!!Sieg heil!:D:P -
#2120 Azért ennyi egységgel már igen komolyan fenéken lehet billenteni a muszkákat. -
#2119 Én az alapjátékot tolom a Total War moddal. -
magyargyerek #2118 Igen tápos nem core erősítésem. Szép ez a menetoszlop.
-
magyargyerek #2117 Megérkeztek a core egységeim.
-
magyargyerek #2116 Most toltam a 7.chaptert a HagelSturm v2-ban. A küldetés elején ad 2 db zsákmányolt orosz t-34-est a gép. Érdekes ugyanolyan tankkal lőni az oroszt.
-
gooooliath #2115 axon te a burning horisontot játszod?
abban van a rommel kampány?
én achtung panzert tolom,afrikai hadszintér továbra is panzer 4D a legjobb tankom,agyon vernek a matilda 2esek
-
#2114 Én most éppen a sivatagban tolom Rommel tankjaival a Total War modot. Mindig is utáltam a sivatagos pályákat minden 2 vh.-s rts-ben. Itt is csak azért csinálom a mellék küldetéseket, mert remek PZ IV D és PZ III J tankokat ad bónuszként, így apránként feljavítom a tankállományomat a főküldetés előtt. -
magyargyerek #2113 Megtaláltam a Blitzkrieg-Green Devils-t egy rapidos helyen. Majd kipróbálom. -
magyargyerek #2112 Ezt a chaptert kihagytam. Lehetetlen megcsinálni. -
#2111 1-2 lángszórós tank megoldaná a problémát. -
magyargyerek #2110 Bizony így van ahogy leírtad! Rengeteg a gyalogság, egyszerűen nem jut időm lődözni őket miközben a nagy tankjaikat semmisítem meg arra már nem marad időm hogy a gyalogságot pusztítsam. Folyamatosan hátrálok hogy ne érjenek a közelembe és mozgásképtelenné tegyenek. De akkor meg addig hátrálgatok amíg a gép kiírja hogy vesztettem. Még nem tudtam túljutni ezen a chapteren. -
#2109 Ilyen nagyszámú ellenséges gyalogság már igen veszélyes a tankjaidra. Gránátokkal is simán kicsinálhatják őket, de a sérült lánctalp miatti mozdulatlanság is felér egy öngyilkossággal. -
magyargyerek #2108 6.chapter elég gázos. Kezdés azzal hogy lövegeim vannak csak meg némi gyalogosság. Alig építem ki a védállásokat, már jön is az orosz. Egyszerüen aknamezőt alig hagy telepíteni a gép, máris rám tör az ellenség. Az első nagy muszka hullámot foghíjjasan de átvészelem, (alig marad katonám)mire lemaradva megérkeznek Hős Tigerjeim. Sajna még az is hátráltat hogy ugye ők a térkép jobb széléről érnek be, tehát közbe második hullám orosz hamarabb nyírja maradék védvonalaimat. Tigerjeim rohammal jönnek és egyből tűzvonalba kerülnek.
-
#2107 Az IS2-es első verzióiba rakott 122 mm-es lőszernek nagyon gyatra volt az átütő képessége. Gyakorlatilag néhány száz méterről tudta csak sebezni a tigriseket és párducokat, így az IS2-es egyáltalán nem volt félelmetes harckocsi a megjelenésekor. Majd csak később sikerült olyan 122 mm-es páncéltörő lövedéket kifejleszteni hozzá, ami már 1-1,5 km-ről is sebezte a német harckocsikat. -
#2106 Nagyon szépek azok a Hummelek, a tűzerejükről nem is beszélve. -
magyargyerek #2105 Ez egy video kedvenc game-ből -
magyargyerek #2104 <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o32vHkHevhY&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o32vHkHevhY&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> -
gooooliath #2103 miaz hogy...ez egy stalin 2-es pontossan josef stalin 2...ez az orosz tigris*. Van egy 3. variansa is az IS3 az hivatalossan a masodik vh tankja,de benne reszt nem vett. Ez a 2-es amivel talalkoztal ha nem tevedek 122mm es loveggel volt ellatva..na de magaert beszel az adatlapja...
-
magyargyerek #2102 Elég "ütős" tankkal találkoztam most itt:
-
magyargyerek #2101 Gyönyörű,szép erősítést kapok miután elfoglaltam a térkép északi ponján lévő lövegállást.
-
magyargyerek #2100 Kezdésnek katyusatámadást kapok.-(
-
magyargyerek #2099 Gratulálok a győzelmedhez. Benéztem akkor a multiba, láttam a nickedet, éppen nyomtátok. -
#2098 Nyomattunk egy 6 személyes Assault meccset.
Győztünk, de éppen hogy csak. Gyakorlatilag hármunknak elfogyott az összes egységünk és az egyik szövetségesem utolsó mesterlövésze kúszott el a stratégiai ponthoz, amit akkor már nem védett egyetlen ellenség sem mert meggondolatlanul kitámadt és nem védte már semmivel.
Lényeg a győzelem:
-
magyargyerek #2097 Most jön az 5.Chapter. Nyitókép core egységeimmel. A mindenit, ránézve a térképre de sok feladat lesz.
-
magyargyerek #2096 Próbáltam beszállni az orosz tankokba gyalogsággal de sajnos nem lehet. Csak állnak ott. Pedig volna hangulata ha mehetnék velük és a saját népe ellen fordíthatnám. Meg kell védenem a tankgyárat, ami harmadjára kb. sikerült is. Annyi gyalogos muszka jött délről hogy az összes megmaradt harckocsijaimat oda vezényeltem lődösni az oroszt.
-
#2095 Éppen itt vagyok öcséméknél és van net is. Most próbálok multizni. Axon néven leszek fent :-) -
#2094 Kitartani a végsőkig!