3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
magyargyerek #2173 Visszatérve az Operation North-ra ez telepítéskor orosz nyelven írogat. Aztán a tankok nevei a játékban nem orosz, de a chapterek feladatai megint oroszul vannak írva. Telepítéskor problémázott amit így sikerült megoldanom: kép1 De aztán visszaállítottam miután felnyomtam a gépre, a magyarra mert pld. a totalcomm ilyen lett. -
#2172 Angol nyelvű? -
#2171 Én most kezdtem el tölteni. -
#2170 Nézz be a Desert Law topikjába. Raktam be néhány képet oda régebben. Mindenképpen érdekes próbálkozás a Blitz motorjával. -
magyargyerek #2169 Német chapters nyitó képernyő:
-
magyargyerek #2168 Megvan az említett Blizkrieg: Operation North. Szokás szerint a deposit nagyon lassan engedte hogy lehozzam.(30k)Kicsit szórakozott a nyelvi beállításaimmal de aztán megoldottam. Ahogy írták kétszer 10 chapters van benne.
-
farki87 #2167 Köszönöm szépen, úgylátszik, hogy lessz már mivel elütnöm a hétvégét. Végigtolom a Kruszkot, azután rákukkantok a Operation Hagelsturm v2 modra.
A Desert Law elég érdekes képek alapján, mintha a C&C Generals-ból vették volna elő a terroristákat. -
magyargyerek #2166 Igen erről írtunk már. Aztán olvasgatom a bkportal fórumjait és találtam egy másik blitz motorját használó játékot. Ezt: Desert Law Tényleg van hasonlóság már ami az engine-t jelenti. Nem hiába írják róla hogy: "Desert Law is a futuristic game built using the Blitzkrieg engine (think "Mad Max")." -
#2165 Erről a kiegről egyszer már beszéltünk a Blitzkrieg 2-es topikban az 1025-ös és 1030-as beírásban. Már akkor is megállíptottuk, hogy ez egy eddig ismeretlen kieg. Jó, hogy találtál letöltési lehetőséget. -
magyargyerek #2164 Belebotlottam itt a neten most egy számomra eddig ismeretlen Blitzkrig kiegészítőre. Blizkrieg: Operation North a neve. Némi infót magyarul sikerült róla begyűjtenem:
"Az Operation North alcímet viselő kiegésztő két masszív, egyenként 10 pályát tartalmazó kampányt kínál, melyek az 1941 nyara és 1943 tavasza között az északi hadszíntéren lezajlott csatákat ölelik fel. Valós történelmi harcok és képzeletbeli missziók garantálják a megszállott stratégák felhőtlen szórakozását.
A játékról:
- két új hadjárat, melyek a keleti front északi részét mutatják be, a Wehrmacht és az RKKA áll egymással szemben
- felelevenednek ismét a történelmi események: Leningrádi ostromzár, harcok Riga, Pskov, Vilnius és még számos város környékén"
Mindenesetre már húzom is. -
#2163 Önjáró tüzérségként szokta használni a pálya hátsó részéből alattomosan lövöldözve. Hátránya, hogy tüzérséggel igen nehezen kilőhető így nagyon sokáig meg tudja nehezíteni az ember életét, amíg elvergődsz a pálya végéig és ki tudod lőni. -
gooooliath #2162 ja igen az egy nagy orosz önjáró löveg,kiméletlen tüzereje van,én kijátszottam a sovjet kampányt is és azért mondom h vannak azon az oldalon is pazar jószágok...emlékszem h az utolsó missióban kaptam 40db t34-est,az már berlin alatt volt...
ja de itt a T-34-85 is ahogy látom,az meg mindenidök leg sikeressebb tankja...egyszerü de nagyszerü...aki szereti próbálja ki a sovjet kampányt,vannak érdekes missiók...
-
magyargyerek #2161 Légy üdvözölve fáradt vándor. Remélem sikeres voltak a vizsgáid. Ezek a képek az Operation Hagelsturm v2 modból vannak. Annak is a német oldalon 8.chapteréből. Ami egyébbként ha jól tudom 9 chapteres. A mission kurszk még fellelhető ha érdekel itt ezen az arab nyelvű oldalon: http://www.qtr55.com/vb/archive/index.php/t-4605.html
És még ehez van egy patch amit innen: Mission Kursk Patch 1.4 A 2148-as hozzászólásomban lévő map csak az itt felsorolt "kellékek" segítségével fut. -
farki87 #2160 Sziasztok. Egy kicsit távolmaradtam a szakmai vizsgám miatt, de amint látom ti nem tétlenkedtetek:)! Ezek a képek miből vannak, modból vagy ez a Mission Kurszk kieg.? Mert ez utóbbihoz sajna még nem volt szerencsém megismerni, csak demo formájában. -
magyargyerek #2159 Hoppá, de rám törtek négyessével. Vissza, vissza...
-
magyargyerek #2158 Offenzíva indul!
-
magyargyerek #2157 Ilyen tankkal mostanában még nem futottam össze.
-
magyargyerek #2156 Íme a szép munka amiben egyetlen lövegemet vesztettem el, jobbra lent. Hasznosak voltak az ötleteitek. Sárga vonal azt jelzi hogy merre vontam vissza párducomat.
-
#2155 Kipróbáltam ezt a patch-et a kétmagos procikhoz. Mostmár tökéletesen megy a blitz azon a gépen is, ahol eddig gond volt vele.
Ezek után csak azt nem értem, hogy az otthoni gépemen - ahol szintén egy kétmagos amd proci van - miért nem volt semmi gondom. Simán megy a blitz 1 rajta bármelyik moddal. -
#2154 Vannak olyan modok amelyek jelentősen megnövelik a lőtávokat. Ezek nekem nagyon bejönnek, viszont más stratégiát igényelnek. Ilyen hivatalos mod például a Mission Barbarossa is, na meg a Stalingrad-ban is meg vannak növelve a lőtávok. -
#2153 A környezetében levő sérült katonákat gyógyítja, félelmetesen gyorsan, így tényleg nehéz észrevenni a hatását. -
#2152 Tényleg olyan mintha sakkfeladványt oldanánk meg. -
#2151 Nem tudtam erről a patch-ről. Az egyik munkahelyi gépemen nekem is szarakodott a Blitz de nem foglalkoztam különösebben vele és abban a gépben is kétmagos amd proci van. Kipróbálom a patch-et, hátha megy majd vele. -
gooooliath #2150 na de az a stug 3 különben önjáró löveg, az az olyan mint a stug 3A aminek
eleve nagy a lötávja...ez nem páncéltörö *AT gun* -
gooooliath #2149 jaja nekem is megvan a mission kursk és abban tényleg nagyobb a lö táv,meg a katonák is messzebre látnak. Sött sok uj egység is van pl lángszórós emberke....ja és ezek a csapathordozó jármüvek lönek is.... -
magyargyerek #2148 Kösz a jó kis tanácsokat megfogadom! Mentő kamion a sebesülteket gyógyítja. Van egy jel ha jól tudom a menüjében alul egy emberke, na azzal vidd oda a sérültekhez. Most csak próbaképpen feltettem egy mapot ehez: Mission Kursk 1.4. Vadiúj pálya ma tették publikussá a bkportal.com-on. A map neve ez:Cherkassy 1944: Schanderowka Érdekes dolgot fedeztem fel benne. Első találkozásnál az orosszal, szokás szerint mindkét tankommal becéloztam az ellenséges tankot. Szembeötlő nekem a nagy lőtáv! Még ilyennel nem találkoztam hogy tank a képernyő másik szélén alig belátszó tankot eltrafálja. Szóval eddigi tapasztalatom más volt.
-
gooooliath #2147 de kül én még rá nem jöttem soha h mire jó a mentö kamion????
-
gooooliath #2146 szesztek - én is véleményt nyilvánitok a pozicióról..de klassz kül ilyet lehetne csinálni közössen...ez olyan mint a sakk feladvány he he he
na szóval én kiugrasztanám a gyalogságot rá az IS2 -esekre,a kamiont meg utasitanám h adja az utánpótlást a gyalogosoknak,a kv 1-est lent jobról ki kapnám a párduccal, a nagy medve kv 2 -töt meg kiszedném a pak 42-vel h jól látom akkor az a nagy páncéltörö ágyú az....utánna mikor a gyalogság tönkre tette az IS 2-tök lánctalpát akkor a párduccal hátulról lesböl egy tiszt segitségével kilöném öket... -
magyargyerek #2145 Nem volt lehetőségem módosítani a párduc helyzetét. A gép kezdéskor így rakta le. Ez a helyzet chapter kezdés után fél percel. Tehát max hátravonom védekezni. Ma nem volt időm nyomni, de majd jövök. Tegnap felraktam a blitz 1 összes részét másik gépemre, a core duósra, lehet emlékszel hogy kb. 2 hónapja írtam ide hogy vacakolt vele és sötét képernyőt adott be. Nos, azóta formatálva volt a gép és most gond nélkül fut minden. Akkoriban lehet valami driver miatt problémázhatott a gépem. Egyébbként pedig van a Blitzkrieg Dual Core Patch ami meggyógyítja ha esetleg gond van. -
#2144 Nem sok reménységre adhat okot ez a helyzet. Úgy látom, hogy nincs orosz gyalogság, ez pozitív. Ha a párducot kezdik lőni, akkor azt rögtön hátra vonnám, és amint elkezdenek a muszka tankok piszmogni a beásott gyalogságommal, akkor elkezdenék kitámadni 1-2 lövés erejéig a párduccal, majd gyorsan menekülnék amíg lehet.
Jobboldalon kellett volna elhelyezni a párducot, hogy oldalba tudja kapni a monstrumokat, onnan van esélye. -
#2143 Töröld le a vigyort az arcukról! :-) -
#2142 Csodálom, hogy eddig boldogultál gyalogság nélkül. Én szinte minden hadműveletben aktívan használom a gyalogságot. -
gooooliath #2141 szesztek... most értem haza a városból és látom zajlik itt is az élet...csak nyomjad Magyargyerek..nagyon szimpatikus nekem ez a mod amit tolsz...klassz tankok csapnak össze...pöpec -
magyargyerek #2140 Még szét sem néztem és egyből ez van a frontvonalban. Ezt nehéz lesz tartani.
-
magyargyerek #2139 8.chapter a HagelSturm v2-ban. Nyitókép: szépek a szinek, végre nincs havas pálya.
-
magyargyerek #2138 -
magyargyerek #2137 -
magyargyerek #2136 Ez volt az ami megkeserítette az életét tankjaimnak.Most elkapom..
-
magyargyerek #2135 Az orosz makacsul ellenáll.
-
magyargyerek #2134 Támadom a falut. Beásott KV-1 esek fogadnak. Simán legyűrtem őket.