3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#2213 Ez még mindig a Hagelsturm? -
#2212 Én ilyen toronnyal már találkoztam, csak nem vasúti járművön. Simán le volt pakolva a földre és belőtte az egész pályát, jól megnehezítve az életemet. -
#2211 Ki tudnád próbálni a #2187-es beírásban említett Gold verzióból a Bitva chernoje zolotov részt. Mert az a rész nekem már megvan vagy 2 hónapja, de nem sikerült életre keltenem. Pontosabban az általad említett orosz nyelvi beállítás után végre mindenféle machináció nélkül elindul, de a kampányok sem indulnak és a single pályák sem látszanak.
Nekem sajnos csak hétfőre vagy keddre fog leérni. -
#2210 Az angol verziójú Sudden Strike játékokban már betéve ismerem a menüt, így hamar megtaláltam én is a sebesség csúszkát. Egyébként a csúszka kb. egyharmadánál van a reális (valóságoshoz közeli) sebesség, de persze mindenki ízlés szerint állítgathatja.
Egyébként ez a rész (Europa2015) modern környezetben játszódik ugyan, de az eredeti Sudden Strike részek mindegyike II. világháborús játék és a Blitzkrieg sorozatot is ez inspirálta. -
#2209 Az én Blitzkriegem már szét van erőszakolva egy rakás textura moddal. Van fent külön a harckocsiknak (ez látható a képen is), külön a robbanásoknak, külön a hangoknak és külön a tájnak. Nos ez utóbbi miatt vannak ősziesebb fák és nem az Operation North miatt. Sajnos ezeket a textúra modokat nem iagáz kezeli jól a blitz és egy idő után hiába távolítom el akár az összes textúra modot, akkor is megjelennek (erre már mások is panaszokdak). Ilyenkor csak egy teljes uninstall/újrainstall páros segít.
Egyébként a játék telepítője tényleg 30 mega körül van, de az csak a telepítő. Telepítés után 2 db 4,5 megás .pak filet másol a data könyvtárba. Ennyi. Ha fogod és elmeted ezt a két 4,5 megás .pak filet, ami összesen 9 mega és bárhol, bármikor bemásolod egy telepített blitzkrieg játék data alkönyvtárába, akkor rögtön lesz operation North hadjáratod, úgyhogy felesleges tárolni a 300 megás .mdf filet. Ezért mondtam, hogy a tényleges játék 9 mega. -
magyargyerek #2208 Ilyen vasúti ágyú tényleg volt.180mm-TM-1-180 és még TM-1-180 -
magyargyerek #2207 Érdekes vasúti járműre bukkantam:
-
magyargyerek #2206 Tegnap én is kipróbáltam a 2015-öt. Szép játék, különösen tetszettek amikor rakétákkal megszórják az ellenséget. Aztán egy folyón átkeltem és kétéltű vizijárműveimnek nem akadály ez. Csak le kell venni a játéksebességet mert nagyon gyorsan szaladgálnak a járművek.(legalábbis nekem) Na az még egy mókás amikor az orosz menűben kerestem a game speedet. Próba cseresznye ez, minden gombot kipróbáltam mire rájöttem melyik az. -
magyargyerek #2205 Igazad van Axon az Operation North-al kapcsolatban. Azt láttam én is hogy van egy mappája amiben 3 db bemutató video van. Most néztem meg és egy másik játék beharangozó filmjei. Tehát az érdekes hogy minek teszik be mikor semmi köze a blitzkrieghez. Tulajdonképpen 33 MB az ami az Operation North. Másik gépemre is felraktam de oda már csak ezt a kis adatot és simán ment. Természetesen felment a Blitzkrieg Anthology-mra és betelepült mint custom chapters. Nálad ugyanez a kép mintha ősziesebb lenne a táj?
-
#2204 Én is kipróbáltam az Operation North-ot. Az átverés az benne, hogy mindössze 9 mega a hasznos méret a többi 300 mega szemét:
-
#2203 -
#2202 Csata:
-
#2201 Menü:
-
#2200 Sikerült beszereznem és kipróbálnom az Europa 2015-öt.
Beteszek ide is néhány kedvcsináló képet. -
#2199 Ha mázlim van (nem szakad meg a letöltés) akkor fél óra múlva lent lesz a teljes Europa2015. Na arra nagyon kíváncsi vagyok. -
#2198 Lejött végre nekem is az operation North. Én is kaptam hibaüzenetet a telepítésnél, ráadásul ugyanazt mint az Ice Crusader telepítésénél. Ott azt csináltam, hogy a telepítő file nevét (ami ciril betűs) átírtam normál betűkre és a setup.ini filet módosítottam az új névre. Így már simán feltelepült. Most megpróbálom a te módszereddel, azaz a nyelvi beállítások módosításával. -
#2197 Úgy látom gigantikus méretű a térkép. Lesz bőven csata, mire átrágod magad rajta. -
magyargyerek #2196 Utolsó, 9.chapter következik. Megint tél van és ez valamilyen visszafoglalt város lehet mert mindenhol romok.
-
magyargyerek #2195 Megvan a 8.chapteren a győzelem!
-
magyargyerek #2194 Találati hely a protivostojanie-evropa-2015-ról A bejövő kép ne tévesszen meg, gurulj lejjebb. -
magyargyerek #2193 Közben ma délután folytattam a Operation Hagelsturm v2-t. Be akarom rendesen fejezni nem hagyom félbe, már utolsó előtti chapternél járok. Érdekes a városba vezető keskeny út mellett mocsár van! Amit jó lehetőséget nyújt a védelemnek.
-
magyargyerek #2192 Feltettem a középsőt és azt írja telepítéskor hogy.: C:\Program files\Asia_on_Fire. Ami annyit tesz hogy valószínűleg a játék neve Ázsia lángokban, vagy tűzben? Ja igen, a telepítéskor a 4.12 daemon lite-al tudtam indulni. A régi daemonommal nem állt szóba:-)Telepítéskor induló menü -
#2191 ...de eszméletlenül jól néz ki. Szerencsére itt 3 féle letöltési szerver is van, így nem kell pöcsölnöm a rapiddal.
Komolyan mondom fel vagyok dobva ennyi újdonság láttán :-) -
#2190 Fogalmam sincs mi lehet ez az Europa 2015. -
#2189 A középsőről még nem is hallottam. A 3. pedig a Gulf war. Legalábbis ez az angol neve. Az első meg az a Bitva cernoje zolotov amiről a #2183-as beírásban beszéltem.
Ezt a Bitva cernoje zolotov-ot nemrég szereztem meg, de még nem sikerült elindítanom. Valamilyen karakterkódlap problémája van. Ezért is lenne jó ezt a gold verziót beszereznem, hátha ebben már működik az is. -
magyargyerek #2188 A lejött fájl neve 3in1.mdf és nálam 853 MB -
magyargyerek #2187 Igen azt mondja hogy 3 rész van benne:
Диск содержит 3 игры: Битва за черное золото, Азия в огне и Война в заливе.
Ezek:
-
magyargyerek #2186 Itt a "gyárja" vagy a kiadója www.ozon.ru
A lap alján vannak a különböző részek. -
magyargyerek #2185 Igen én szintén két helyen találtam élő linket. Te az én linkemen azért nem látsz semmit mert be kellene regisztrálnod. De én már beregeltem magam az oroszokhoz és láttatják a linket, össz. 9 fájl. De ahogy leellenőrzöm a te linked szintén okés. Már lehúztam, mindjárt probálom. Bőség zavara mert
akkor ez meg mi? Противостояние: Европа 2015 -
#2184 Ezen az oldalon megtaláltam a linkeket is. -
#2183 Sajnos nálunk ilyesmiket nem lehet megvenni.
Véleményem szerint ez a Gulf War és a Bitva cernoje zolotov (még angol címet sem kapott) nevű játékok összkiadása (gold).
Azt írja az oldal, hogy .mds formában töltötte fel a rapidshare-re, de én nem találok az oldalon sehol rapidshare linket. -
magyargyerek #2182 Szép munka volt! Gratula!
Igaz nem ide tartozó téma de mintha kiadtak volna egy új Sudden strike gold lemezt is: Mert gyanúsan hasonló a menü meg más egyébb is. kép a játékból. Innen: Противостояние Gold (RUS)(2008) Legalábbis ezt írja hogy a kiadása az idei év. -
#2181 Kicsit leamortizáltam őket, veszteség nélkül:
Ami érdekesség, hogy ki lehet lőni a tankszemélyzetet is (nagy szerencse kell hozzá) és akkor a katonákkal el lehet foglalni a tankot. Sajnos mielőtt odaértem volna egy ilyen személyzet nélküli tankhoz, addig az ellenség is odaküldött egy rakat katonát akik gyorsan fisszafoglalták a tankukat. -
#2180 Itt már komolyabb tankállomány állomásozik:
-
#2179 Szétrombolom a védelmet:
-
#2178 megindítom a támadást:
-
#2177 Első küldetésem:
-
#2176 menü:
-
#2175 Hosszú hónapok kitartó torrentezésének köszönhetően végre lejött a:
Cuban Missile Crisis Ice Crusader
Természetesen (sajnos) orosz nyelvű. Kis gond akadt az installkor, de egy file átnevezésével már szépen felkúszott.
A játék starforce védelmű. Van hozzá egy crack amit a Cuban Missile Crisis első részből szedtek ki, de nem az igazi vele, többször kifagy. Mivel a cd képek .mdf fileokban vannak, tartalmazzák a védelmet. Daemon tools proval simán elindul crack nélkül is.
Sajnos pont a kétmagos amd procis gépen próbálgatom, így ugyanazok a hibák jönnek elő mint az alap Blitzkriegnél. A core duo patch-et lefuttatva patcheli a játékot, de akkor meg indulásnál pofázik a starforce védelem a korrupt indító .exe miatt. Mindegy 1 magos cpu-n még simán el lehet indítani. Csináltam 2 képet. -
#2174 Most töltöm a 2. filet.