Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Sajnos nem :-(
A bkportalon akadtam rá néhány képre a talvisota-ból és ez az egy nagyon megtetszett.

😮😮😮 Axooon!!!Nem tán' meg van???😄😄😄
Axon
Sasoljátok lett volna a szó de elcsesztem.

Axon
Ezt sasolvátok!
A Talvisota add-on-ból egy pöpec síléces alakulat:

Értem!Köszi an infót!😉😄 Am azt hittem csak németekkel tudunk majd küldetéseket csinálni és boldogan láttam,hogy mindenféle pálya van benne!Spanyol polgárháborús 1937-bõl,akkor ez a Brit-Szomália-Abesszíniás,stb!Kirááály!😄😄😄
Axon
Ha tömörítve volt, akkor az a teljes verzió lesz. Nálam rar-al tömörítve 261 mega méretû.

Csáó!Figyuzzatok csak!A Green devils kieg nektek mekkora???Mert leszedtem egy 281 megásat...:S Ez a teljes?Mert elég kicsinek tûnik!😞 De felraktam és megy rendesen!Akk ez a jó???És ez is csak olyan kieg,mint a Total Challenge-ek?Tehát a Custom gamekben vannak az új pályák?😮 Am kurva jónak tûnnek!Abesszínia-Brit Szomália határán 1941-ben a britekkel,akkor a Salamon-szigeteken az amcsikkal,stb!Légyszi majd írjatok!
Axon
Én egyszer belekezdtem. A sivatagban kellett bohóckodni a brittekkel. A név alapján valamilyen német kampányra tippeltem volna, szigorúan rengeteg tankkal telerakot küldetésekkel.

Ki játszik az Iron Divisionnal?
Így van,ebben igazad van!😊 Csak nem tudtam,hogy a Talvisota az egy kieg...Azt hittem teljes játék!
Axon
Szerintem ez maga a Talvisota és nem kieg. Pontosabban maga a Talvisota is kiegészítõ és egészen morbid lenne egy kiegészítõhöz készült kiegészítõ, de már láttunk ilyet, például a Sudden Strike esetében is.
Akár szimpla kiegészítõ a Blitzkrieghez, akár a Talvisota kiegészítõje, mindenképpen be kellene szerezni.

Szia Axon!😊 Visszatértem!😉 Látom a Talvisota megjelent angolul!De várjál már...!Ez nem vmi kiegje a Talvisotának??😮
Axon
Na ez egy régebbi demo lehet, mivel a verziószáma 0.1.
Mindenesetre két darab 3 pályás chapter van benne. Az egyik orosz a másik finn oldalról. Én belekezdtem a finn-be, de a valóságnak megfelelõen gyalogosaim vannak csak, az oroszok meg dugig tankkal és ágyúkkal. Egy perc alatt lekaszált az elsõ géppuska...
Nehéz lesz ezzel a játékkal a finnek hõsiességét visszaadni az orosz túlerõvel szemben.
Ja! csak téli pályákra számítsatok :-))

Axon
Van letölthetõ demoja is.

Axon
Végre megjelent a Finn-Orosz háborút feldolgozó kiegészítõ a Talvisota:

Ha valaki látja valahol letölthetõ állapotban az jelezze :-)

Axon
Nem gond, addig helyetted is helytállunk a fronton :-)
A vizsgára pedig vidd magadal a III. Birodalom valamelyik csodafegyverét :-)

Sajnálom Axon és Nyuzga,de most egy ideig nem fogok tudni ideírni,és a dolgainkkal foglalkozni,mert szombaton nyelvvizsgázok,jövõ héten meg vizsgázok...Sorry!A Führer legyen veletek!😄 Hihihi...
Axon
Én nem kaptam meg.

NYUZGA
Szintén.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Axon
Küldtem ezügyben pivát üzenetet.

Ja,és még vmi!Nem tudom,hogy van-e vipmail-es email-címed,mert ha van,akkor megtudnánk oldani a kisebb kiegek egymás közötti cserélgetését!A vipmail-nél akár 1 GB-os mail-t is küldhetsz,ha akarsz!A 200-300 megás add-onok elküldése akkor pedig nem lenne nagy gond!😄 Gondold meg Axon!És te is Nyuzga!Habár téged nem láttalak már itt 3 napja...Ha benne vagy Axon,akkor majd jelezd!Elõre is köszi!Sziasztok!
Jaja,Total Challenge...😄 Eltévesztettem,bocsesz!Am tényleg más taktika kell,mint a Blitz-bn,mert az eddigi taktikáimmal felfalnak a franciák,mintha csigát zabálnának!😄😛
Axon
Elég nehéz játék a world war I. Itt nincs tank fölény mint a Blitz-ben. Ha elõre küldöd a doboz tankjaidat, akkor pillanatok alatt kilövik õket. Itt fõleg az ágyúk és a gyalogság a döntõ tényezõ, azok meg hullanak mint az õszi legyek.
Fõ taktika, hogy a lovassággal próbáld elfoglalni az ágyúkat, miközben a gyalogsággal kúszol-mászol a lövészárkok ellen.
Nekem nagyon tetszik benne a sokféle lovasság és a korabeli páncélozott jármûvek.

Axon
Total Mission 4? Nem kevered össze a Total Challenge 4-el?

A World War I nagyon tetszik!!!😄 Nem hiába vágytam rá már régóta!Természetesen a németekkel kezdtem és azokkal is fogom(szeretném) végig vinni!Csak azokkal...!!!Habár elõzõ hozzászólásaid egyikében mintha azt említetted volna,hogy nagyon nehéz a német kampány!😄 Na nem baj!😄 De tényleg elég nehéz...:S Már az elsõ pálya is...!
A Total Mission 1-et és a Leningrad Battle-t én sem találom sehol...!!!:S Sajnos...😞 Nekem a Total Mission 2 meg van,nekem a Total Mission 4 állt meg vagy 3 napja 88%-on...<#rinya> A francba...!
Úhh,köszi a képeket Axon!😄 Nagyon tetszetõsek!Tényleg az a jelszó...a többinek is az volt eddig...!Hogy erre miért nem gondoltam!<#nemtudom>Köszi Axon,most bambultam egy nagyot!😄😛
Axon
Ez pedig a kampányból:

Axon

Axon

Axon
Ez az egyik single pályából van:

Axon
Mégiscsak sikerült kipróbálnom a Burning earth-ot.
Van benne egy 8 chapteres német kampány, természetesen core egységekkel és 5 darab single pálya.
Készítettem néhány képet.

Axon
Jelszó: www.torrent.to

Axon
Mindegyik kiegészítõ jelszavasan volt becsomagolva, de a rar tömörítõ fejlécében be volt kommentezve a jelszó.
Nekem már csak a Total Mission 2 kieg nem jött le. Már régóta 97 megán áll. A Total Mission 1-et és a Leningrad Battle-t pedig nem találom sehol.

Axon
Az egy remek játék. Én nyitottam neki topicot. Oda szúrtam be jópár képet. Ha te is készítesz belõle képet, akkor beszúrhatnád a topickba, na meg majd meséld el hogy tetszik.

Vééééégre!!!😄😄😄😄 Most nézem,hogy lejött a World War I is!Végre játszhatok vele!!!Ez azzzz...!
Nekem is lejött,de nem tudtam kitömöríteni,mert jelszóval védett...!:S A tiedhez van jelszavad Axon?Ha van,akkor megosztanád velem?😊
Axon
Örömmel láttam, hogy hétvégén lejött a Burning Earth kieg is. Sajnos ma már nem tudom kipróbálni csak holnap. Majd szúrok be rólla képeket.

Értem...Én a 3.dik pályán vagyok,amikor is a Nijmegenen átvezetõ utat kell a szövetségesek Sztálingrádjává tenni!😄 Ott még nem tapasztaltam ilyet...:S
NYUZGA
KB. a 3.-4. pályán vég nélkül küldi be a gép az utánpotlást.
Annyira hogy akadozni kezd a játék.

Bocsi,de ez kétszer ment el...😄
Csá!Én nyomom a Liberation-t,de én még nem találkoztam olyan nagy tankcsatával benne...Konkrétan mirõl van szó???
Jah,és köszi a választ a méretekkel kapcsolatban Axon!😊
Csá!Én nyomom a Liberation-t,de én még nem találkoztam olyan nagy tankcsatával benne...Konkrétan mirõl van szó???
Jah,és köszi a választ a méretekkel kapcsolatban!😊
NYUZGA
A Liberationt végig játszottátok?
Az én verziom hibás de nagyon, bead vagy száz ellenséges tankot,
lehetetlen gyözni ezért csaltam.

password Barbarossa (press enter) to activate cheats
@God(0,1) (press enter) for invincibilty

Axon
A Blitzkrieg1 a Burning Horizont és a Rolling Thunder az 2 cd-s játék és méretük 1,4 giga.
A Mission Kursk a Barbarossa és a Green devils azok hivatalos kiegészítõk, de igénylik valamelyik alapjátékot az elõzõ háromból. Méretük 1 cd (olyan 600 mega körül van). Ezt a 3 kieget viszont elõszeretettel tömörítik például rar-al, mert így a méretük (a rengetedg tömörítetlen grafika miatt) lecsökken 150-200 mega körüli méretre.

Értem!😄 Oks,köszi szépen a segítségeteket!Azt szeretném még kérdezni,hogy a Blitzkrieg 1 kiegjeinek a méetének mekkorának kell lennie?Itt konkrétan a Burning horizontra,a Rolling thunderre,a Mission Kurskra,a Barbarossára és a Green devilsre gondolok!Mert találtam egy torrentet az egyikrõl és 1,4 giga!:S Kicsit nagynak vélem...!
Axon
Ingyenes az emule használata, de én is láttam, hogy a kliens letöltésénél pénzt akarnak kicsikarni. Mindegy, ha megvan a kliens (máshonnan) akkor a használata már ingyenes.

NYUZGA
http://usite.hu/prg/eMule_0.48a

Értem,köszi!És annak mi a linkje?
NYUZGA
Az EMULE 0.48 nem fizetös. Nem kell regisztrálni!