Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok.
Lehetne egy HATALMAS NAGY kérésem? Feltudnátok tenni a Talvisota telepítõjét valahova. (rapid, megaupload, data...)
Van mindenem: FlashGet, Cfos, meg amiket ott ajánlottak letöltés gyorsítókat, de stabil 10,49 kb/s fölé ez nemakar emelkedni.
Ha tudtok légyszi segítsetek ki, de ha nem az se nagy gond, mert a képek alapján megéri kivárni a majd 8 órát.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Lehetne egy HATALMAS NAGY kérésem? Feltudnátok tenni a Talvisota telepítõjét valahova. (rapid, megaupload, data...)
Van mindenem: FlashGet, Cfos, meg amiket ott ajánlottak letöltés gyorsítókat, de stabil 10,49 kb/s fölé ez nemakar emelkedni.
Ha tudtok légyszi segítsetek ki, de ha nem az se nagy gond, mert a képek alapján megéri kivárni a majd 8 órát.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Nem boldogultam a menükkel, így kilõttem a modot, majd az angol menüket szépen leírtam magamnak, hogy vakon is tudjak klikkelgetni. Így újra betöltöttem a talvisota modot és már simán haladtam a menükben. Az elõbb valószínûleg a tutorialt indítottam el, most viszont már a custom campaingban megtaláltam a fin kampányt.
Két kép a játékból:
Elkezdenek özönleni a muszkák.
Két kép a játékból:
Elkezdenek özönleni a muszkák.
Egy rakás vakon kattintgatás után elindult egy pálya:
Az õszi környezet valószínûleg egy textúra mod eredménye. Mindjárt leszedem az összes általam feltett textúra modot és úgy is elindítom:
Az õszi környezet valószínûleg egy textúra mod eredménye. Mindjárt leszedem az összes általam feltett textúra modot és úgy is elindítom:
Természetesen megfogadtam a letöltés vezérlõs tanácsodat és telepítettem gyorsan egyet. Most jár 50 %-nál a letöltés (kb. 120 mega).
Kíváncsian várom a fejleményeket!😄
no, hát két link volt, az egyik VIP, nyilván a másikat kellet választani. onnan meg szkacsaty vagy mi (annakidején is rühelltem az oroszt 8).
tudom, jókor szólok... de azért remélem a letöltésvezérlõs tanácsot megfogadtad, különben lehet hogy amikor hazaérsz, keserû csalódás vár 8(.
tudom, jókor szólok... de azért remélem a letöltésvezérlõs tanácsot megfogadtad, különben lehet hogy amikor hazaérsz, keserû csalódás vár 8(.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Na sikerült és elindult a letöltés. Az utolsó link amit adtál a www.ag.ru oldalon addig kattintgattam a ruszki hierogrifák között, míg végre elindult a letöltés. Már 50 mega lejött az anyagból és a letöltés vezérlõ szerint délután 4 körül lent lesz. Addig letelik a munkaidõm, így valószínûleg, majd csak holnap fogom kipróbálni.
sajna a dícséret korai.
a nyelvi fájl valszleg nem ehhez való (vagy ha igen, nekem nem sikerült mûködésre bírni). lehet, hogy a demohoz tartozik, asszem elõször az sem volt angolul.
így meg elég krix-krax az egész, cirill betûk, azok is helyettesítve.
ha érzek magamban elég bátorságot, megpróbálok fájlokat kunyerálni a bkportalon, hátha nem zavarnak el a francba...
a nyelvi fájl valszleg nem ehhez való (vagy ha igen, nekem nem sikerült mûködésre bírni). lehet, hogy a demohoz tartozik, asszem elõször az sem volt angolul.
így meg elég krix-krax az egész, cirill betûk, azok is helyettesítve.
ha érzek magamban elég bátorságot, megpróbálok fájlokat kunyerálni a bkportalon, hátha nem zavarnak el a francba...
Köszi szépen Galocza!!!Király vagy!😄
kiegészítés:
az emule-verzió installerje nem indul nálam (amúgy egy forráshoz képest hamar lejött).
az orosz oldalon levõ linkhez ajánlatos a szekrény mélyérõl elõvadászni vmi letöltéskezelõt, nálam többször megszakadt.
gl&hf,
g
az emule-verzió installerje nem indul nálam (amúgy egy forráshoz képest hamar lejött).
az orosz oldalon levõ linkhez ajánlatos a szekrény mélyérõl elõvadászni vmi letöltéskezelõt, nálam többször megszakadt.
gl&hf,
g
Ezer köszönet a linkekért. Rácuppantam én is mivel már régóta szeretném beszerezni ezt a kieget.
hello, na akkor ülök és mesélek 8).
a bkportal itt-ott meglehetõsen éles hangú fórumaiból a következõket hámoztam ki:
az orosz testvérek belföldön (muszkaországban) hozzáférhetõvé tették a teljes játékot (magazinmellékletként és/vagy letöltésként), és paccsot is hozzá, ehhez készített vki egy angol nyelvi csomagot.
aztán a nagy, 3Xos felszabadítóink úgy gondolták, hogy ebbõl mégis pénzt kéne csinálni, és leszedették mindenhonnan a játékot is és az angolosítást is, meg is tiltva mindnen további lokalizálást (ami azért eléggé vicces, fordítani azt fordít az ember amit akar).
na erre felkaptam a cukrot és nekiálltam kutakodni, mivel vmi hasonló történt az alien swarm:infested nevû dologgal is (mod aztán mégsem mod, de hl2-tulajoknak ingyé' letölthetõ ha megjelenik aztán meg már az sem).
az eredmény: a paccsot nem találom, nyelvi csomagot talán találtam, kiderül ha lejön a fõ anyag, ed2k:
ed2k://|file|talvisota.zip|249244|70205703DC02362D608991116D99DE41|/
maga az orosz nagy verzió egy forrásban szintén van emulén, ed2k:
ed2k://|file|Install_Talvisota.exe|257183744|D7415DBF97890D6B97FE11C82A528F01|/
illetve nagyon lassan hozzáférhetõ (most másodszor futottam neki, 10k-val tölt és elõszörre 9X%nál megszakadt) innen:
http://www.ag.ru/files/demos/talvisota/14969#mirrorb
a linkeket a legkisebb szívfájdalom nélkül teszem közzé, a készítõk ezt már megtették egyszer elõttem...
a bkportal itt-ott meglehetõsen éles hangú fórumaiból a következõket hámoztam ki:
az orosz testvérek belföldön (muszkaországban) hozzáférhetõvé tették a teljes játékot (magazinmellékletként és/vagy letöltésként), és paccsot is hozzá, ehhez készített vki egy angol nyelvi csomagot.
aztán a nagy, 3Xos felszabadítóink úgy gondolták, hogy ebbõl mégis pénzt kéne csinálni, és leszedették mindenhonnan a játékot is és az angolosítást is, meg is tiltva mindnen további lokalizálást (ami azért eléggé vicces, fordítani azt fordít az ember amit akar).
na erre felkaptam a cukrot és nekiálltam kutakodni, mivel vmi hasonló történt az alien swarm:infested nevû dologgal is (mod aztán mégsem mod, de hl2-tulajoknak ingyé' letölthetõ ha megjelenik aztán meg már az sem).
az eredmény: a paccsot nem találom, nyelvi csomagot talán találtam, kiderül ha lejön a fõ anyag, ed2k:
ed2k://|file|talvisota.zip|249244|70205703DC02362D608991116D99DE41|/
maga az orosz nagy verzió egy forrásban szintén van emulén, ed2k:
ed2k://|file|Install_Talvisota.exe|257183744|D7415DBF97890D6B97FE11C82A528F01|/
illetve nagyon lassan hozzáférhetõ (most másodszor futottam neki, 10k-val tölt és elõszörre 9X%nál megszakadt) innen:
http://www.ag.ru/files/demos/talvisota/14969#mirrorb
a linkeket a legkisebb szívfájdalom nélkül teszem közzé, a készítõk ezt már megtették egyszer elõttem...
csáó Galocza!Netalán tán' meg van neked a Talvisota???<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
hello,
van vkinek esetleg talvisota angol nyelvi pakk?
ha lenne, nagyon megköszönném...
üdv,
én
van vkinek esetleg talvisota angol nyelvi pakk?
ha lenne, nagyon megköszönném...
üdv,
én
Egy olyan kérdésem van, ha egy pálya elején az szerepel hogy több elérhetõ bonusz van ha teljesítem a pályát (mondjuk pnz V és valami rakétavetõ és önjáró löveg) akkor a végén mégsem tudok választani csak aut felajánl egyet. Persze én a panz V tankot szeretném de valami mást választhatok csak ??? miért????
Megvan a pálya kicsit macerás volt talán túl aprólékosan haladtam annyi ruszki ágyut foglaltam hogy a végén már nem volt kit beültetnem saját páncéltörõ ágyuikkal löttem szét a nyugatról érkezõ felmentõsereget kb 10-15 páncélos jött de nevetséges volt az próbálkozásuk 😊 Így utólag nem volt nehéz 😊
Még mindig nem ad tigrist 1942-43 ban vagyok de a köv historical pálya is Kharkov. Mikor lesz már tigrisem?
Még mindig nem ad tigrist 1942-43 ban vagyok de a köv historical pálya is Kharkov. Mikor lesz már tigrisem?
Emlékszem erre a csatára!😄 Kharkovnál vívtuk!😄 Kurva nagy volt!!!😄 Jaja,a tüzérséget használd!Lövess szét mindent!😉 Utána még tisztogatás a páncélosokkal és a gyalogsággal és tiéd a gyõzelem!😄
Helyesírási hibákért bocsi!
Így már megvan, hogy melyik pálya az. Ha jóltudom itt van a 170mm-es ágyú és a Nashorn is. A lényeg, hogy Északon van egy kis híd néhány Pz IV és III társaságában, visszavered velük a kis orosz páncélos köteléket és gyorsan a Keletfelé vezényled õket, hogy segítsenek megállítani az ott elõretörõ ruszkikat. Ásasd be és rejtõzködjenek a PAK-ok.
Állísd fel közben a tüzérségedet és lõd szét az orosz ágyúkat(Keleten a patak(152-esek) és a raktár(122-esek) környékén vannak). Ha elhalgattad õket akkor már szinte meg is nyerted, mert az elvtársaknak így már csak tarackjai maradnak, amikkel nemtudnak lõni téged, te pedig a 150-170 milisekkel bárhoza elérsz. 😊
A kis falut ne foglald el azonnal, hanem elõszõr Nyugaton tisztísd meg a terepet és a földút környékét áraszd el tank aknákkal. Ha elfoglaltad a falut, utánna jönni fog néhány orosz nehézpáncéloz és így kivédheted a támadásukat, egyhejben állva könnyû prédák a tüzéreidnek vagy a Nashornnak.
Nem egy nagy stratégia tudom, de nagyon hasznos.
Állísd fel közben a tüzérségedet és lõd szét az orosz ágyúkat(Keleten a patak(152-esek) és a raktár(122-esek) környékén vannak). Ha elhalgattad õket akkor már szinte meg is nyerted, mert az elvtársaknak így már csak tarackjai maradnak, amikkel nemtudnak lõni téged, te pedig a 150-170 milisekkel bárhoza elérsz. 😊
A kis falut ne foglald el azonnal, hanem elõszõr Nyugaton tisztísd meg a terepet és a földút környékét áraszd el tank aknákkal. Ha elfoglaltad a falut, utánna jönni fog néhány orosz nehézpáncéloz és így kivédheted a támadásukat, egyhejben állva könnyû prédák a tüzéreidnek vagy a Nashornnak.
Nem egy nagy stratégia tudom, de nagyon hasznos.
Sajnos még csak panzer IVJ van 6 db azaz mindegyik páncélosom ilyen. A pálya röviden a térkép közepén lévõ szektort kell elfoglalni, plussz az un északi egységemnek túl kell élni. Kapok kiegészítõ egységeket de fõleg gyalogos és kis páncéltörõ ágyú azaz használhatatlanok. Iszonyatos tüzérségi tüzet kapok két oldalról sajnos tigrisem még nincs talán ezután a pálya után lesz?
Ha kilövik az egyik saját egységedet, akkor kapsz helyette egy ugyan olyat, csak annyi a különbség, hogy az "Recruit"-lesz az elveszet egységed képzetségétõl függetlenül, de ha a legmagasabb rangban vagy, akkor "Regular" egységgel pótolnak, ami már 2 vonással rendelkezik.
Ha jól gondolom, akkor te most ott jársz, ahol már Tigriseket lehet kapni. Elõrevonod a páncélosaidat, beásatod õket és megvárod, míg az oroszk elfogynak.
Ha jól gondolom, akkor te most ott jársz, ahol már Tigriseket lehet kapni. Elõrevonod a páncélosaidat, beásatod õket és megvárod, míg az oroszk elfogynak.
Köszi a választ!😊
Igen sajnos tényleg nem kaptam új core unitokat. Amit írtál hogy az elvesztett egységeket pótolják az mi? Ha elveszik az nem veszik el örökre? nEddig ha valamelyik egységemet kilõtték mindig újratöltöttem. Nem túl etikus de azt hittem örökre elveszik.
Most értem el egy lehetetlen pályára Kharkov vagy ilyesmi. Hogy érdemes belefogni? Iszonyatos a red army túlereje.......please
Most értem el egy lehetetlen pályára Kharkov vagy ilyesmi. Hogy érdemes belefogni? Iszonyatos a red army túlereje.......please
Igen létezik egy Total War nevû mod a Blitzkrieghez. Ez teljesen átírja az eredeti német és orosz kampányt (szövetségest nem). Sokkal valósabb és élvezetesebb lesz.
Torrent oldalakról letölthetõ.
Torrent oldalakról letölthetõ.
Total War nevezetû kieg létezik a Blitzkrieghez?Hmmm???Axon?farki87???Ti talán tudtok válaszolni!😊
Tudtok olyan modot, amelyben valós páncélzat és átütõerõ van? Nagyon örülnék neki, mert most elkezdtem csinálni egyet, de nagyon hosszadalmas munka.
Nemkapsz további egységeket. A magasabb ranggal annyit érsz el, hogy az elveszett egységeidet nem újoncokkal, hanem képzettekkel pótolják (Regular- 2 vonás).
Attól függ, hogy mit adnak érte, nagyobb tûzerejû és védetségû tankokért vagy lõtávú ágyúkért érdemes. Páncéltörõ ágyúkért vagy nebelwerferért én nemszoktam.
Attól függ, hogy mit adnak érte, nagyobb tûzerejû és védetségû tankokért vagy lõtávú ágyúkért érdemes. Páncéltörõ ágyúkért vagy nebelwerferért én nemszoktam.
Már nem okoznak gondot a KV1-esek a 75 mm panzereknek a T-34 eseknek pedig semmi esélye ha felvonulok 3-4 panzer IVJ-vel. A 3. elõléptetésnél milyen egységeket kapok? Érdemes küzdeni a random missionokkal?
A KV-nak vastag a bõre, de nem kilõhetetlen. Érdemesebb a Junkers-eknek vagy a tüzérségnek hagyni. Mesterlövésszel vagy tisztel megközelíteni (távcsõ) és a tarackokkal vagy ágyúkkal lövetni. A T-34-eseknek ugyan véknyabb a páncélozotságuk, de gyorsabban a KV-nál és tûzereje is azonos vele. Döntött páncélzata aránylag ellenálló, de az oldalról érkezõ gránátokat nembírja. A hátrány csökkeni fog a hosszú csövû Panzer IV-esek és Stug III-ok megjelenésével, a Tigrissel és Párduccal pedig magadfelé fordíthatod a mérleget, de sajnos csak az utolsó elõtti pályán szerezhetsz be ilyeneket. A Nashorn-is félelmetes erõvel pusztítja a muszkákat, de gyenge páncélzata miatt neki érdemesebb elõbb lõni, mert 1-2 találatnál többet nem tud elviselni.
Az orosz nehézpáncélosok tényleg sok gondot okoztak a németeknek a háború kezdetén. A KV-k addig dühöngtek, amíg volt bennük üzemanyag vagy össze nem futottak egy 88-assal vagy Stukákkal. A T-34-es pedig gyengébb védetségét megbízhatóságával, menetteljesítményével és nagyobb számával ellensúlyozta ki.
Az orosz nehézpáncélosok tényleg sok gondot okoztak a németeknek a háború kezdetén. A KV-k addig dühöngtek, amíg volt bennük üzemanyag vagy össze nem futottak egy 88-assal vagy Stukákkal. A T-34-es pedig gyengébb védetségét megbízhatóságával, menetteljesítményével és nagyobb számával ellensúlyozta ki.
Kicsit megkeserítik az életemet az orosz vadászok és bombázók, tüzérség is tápos de a legdurvább eddig a KV-1 orosz harckocsi. 7 tankom nem bírt kilõni egy KV-1-est csak gyalogsággal tudtam likcidálni. A T-34 esekkel még nem találkoztam azok milyenek? Egyébként haditeknikábana sokkal jobbnak tûnnek az oroszok ez tényleg így volt a valóságban is? Mikor kapok tigrist?
A random pályáknál csak vánszorog az elõléptetésed, a nagy pályáknál ugrik nagyot. A rangod növekedése a 6 tulajdonságtól függ.
Kb 4 pálya van még,de nem emlékszek már pontosan.
Kb 4 pálya van még,de nem emlékszek már pontosan.
Afrikában is megcsináltam vagy 11 mission-t de alig kúszik az elõléptetés 3-4% pályánként. Unalmas, úgyis minden egységem 3 vonásos szerintem nem érdemes szöszölni. Balti rész után még hány történelmi hadszintér van?
Igen, csak elõléptetésnél kapsz "saját" egységeket. Németeknél és ruszkiknál elõször 3 tank, majd 3 ágyú, a szövetségeseknél meg fordítva van a sorrend. A németeknél az utolsó pályán (Ardennek) lehet beszerezni Wirbelwind-et, a szövetségeseknél a második afrikai pályán Crusader-t 2db 20 milissel, normandiában és az ardenneknél is lehet szerezni amerikai féllánctalpasok. (én megtartom a Crusader-t, mert nagyobb a páncélzata és a tûzereje is elegendõ mind a Stukák, Henschelek ill. a gyalogság ellen is/bár ki mit szeret)
Sziasztok !
Kezdõ vagyok Blk 1-et játszom. Végigolvastam a korábbi hozzászólásokat, de pár dolog nem világos. A historical chepteren belül lenyomtam egy csomo mission-t (francia 18 afrika 5) 2* elõléptettek. Az I. elõléptetéskor kaptam 3 páncélost a II.-nál 3 ágyut. Csak az elõléptetésnél lehet core unitot kapni amit utánna viszek tovább? Mitöl függ mit kapok? Mert még 3 ágyu nem hiányzik 😊6 ágyúval ugyis mindent szarrá lövök 😊Késõbb elérhetõ önjáró légvédelmi ágyúk? meert amit mozgatni kell az nagyon macerás.
Elõre is köszi
Kezdõ vagyok Blk 1-et játszom. Végigolvastam a korábbi hozzászólásokat, de pár dolog nem világos. A historical chepteren belül lenyomtam egy csomo mission-t (francia 18 afrika 5) 2* elõléptettek. Az I. elõléptetéskor kaptam 3 páncélost a II.-nál 3 ágyut. Csak az elõléptetésnél lehet core unitot kapni amit utánna viszek tovább? Mitöl függ mit kapok? Mert még 3 ágyu nem hiányzik 😊6 ágyúval ugyis mindent szarrá lövök 😊Késõbb elérhetõ önjáró légvédelmi ágyúk? meert amit mozgatni kell az nagyon macerás.
Elõre is köszi
Ja-ja. Az I. vh-s játék az egy önálló külön játék a blitzkrieg motorjával és eszméletlenül nehéz. Ettõl függetlenül is csak ajánlani tudom, mivel alíg találni I. vh-s játékokat, na meg dugig rakták a kornak megfelelõ harci jármûvekkel.
A blitzkrieg motorját használja még a Desert Law is, de az meg posztapokaliptikus környezetben játszódik.
A blitzkrieg motorját használja még a Desert Law is, de az meg posztapokaliptikus környezetben játszódik.
Igen,ezek tényleg faszák!😊 A Stalingrad az egy külön játék,de Blitzkrieg-motorral!😊Az egy elsõ vh.-s game is egy külön játék,Blitzkrieg motorral...!De az sztem túlságosan is nehéz!:S
A kiegészítõkkel is. (Rolling Thunder, Burning Horizon, Barbarossa, Stalingrad)- bár ez utóbbi különjátéknak számít úgytudom. Az 1.vh-s verzióját még sajna nemtudtam kipróbálni, de biztos azis jólehet.
Csak a Blitzkrieg 1-el nyomod farki?Vagy a kiegészítõivel is?
Igen. A ruszkiknál lesznek lágnszórós tankok meg a T-26-os néhány változata, a németeknél meg önjáró légvédelmi egységek. De nemgond a szövetségesek kampányát nemnagyon szeretem, én a T-34-ben a KV-ban és IS-ban bízok. Viszont a Solvang's Random Map Mod elégjó pályákat add még a szövetségesekhez is, csak nálam az volt a baj vele, hogy Kurszknál megált valamiért.
A Total War mod az csak az eredeti kampányokat javítja fel ha jól tudom, abból is az orosz és német kampányt.
Ígyvan. Fõleg a Total War moddal istenien jó az elsõ rész!!!(számomra persze)
Elhiszem!😄 Az egy jobb,mint a kettõ!Ez vitán felüli!😉 De a kettõ is jó...de nem annyira!😞 Sajnos!
Az enyén nem. Számomra az elsõ rész a legjobb némi plusz dogokkal feljavítva.
Hidd el egy idõ után ide is visszatérünk. Ez amolyan körforgás, mint a divatban :-)
A Blitzkrieg amúgy is olyan mint a drog. Ha hosszabb ideig nem élünk vele, akkor komoly elvonási tünetek jelentkeznek.
A Blitzkrieg amúgy is olyan mint a drog. Ha hosszabb ideig nem élünk vele, akkor komoly elvonási tünetek jelentkeznek.
Hmm,úgy látom mindenki érdeklõdési területe átterelõdött mostanság a Blitzkrieg 2-re!😄 😄 😄