3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Randal
    Nem cheatet használt. egyszerűen folyamatosan javította az egységeket, vagy már a feljavítás után készítette a képet.
    Ha megnézed a középső tank mögött ott áll két szerelő.
  • Axon
    Lehet, hogy valami cheatot használt, de annak aztán semmi értelmét nem látom.
  • Axon
    A visszavonuló muszkák ajándéka.
  • Axon
    Huhh, megkaptad a komplett wermacht-ot :-)
    Ha viszont elvette a core egységeket, akkor inkább felejtős.
  • Axon
    A Total War modot, csak be kell másolni a data alkönyvtárba. Aztán semmi load mod, vagy ha be volt eddig töltve valamilyen mod, akkor detach all mod.
    Ezután bemész a kampány menübe és elindítod az eredeti német vagy orosz kampányt, mivel ezeket szerkeszti át.
  • Axon
    A Sztálingrádban nem volt tapasztalati pontja az egységeknek és core egységek sem voltak. Van egy patch hozzá amivel már core egységek is vannak a Sztalingrádban, de az bűnrossz.
  • magyargyerek
    Elkalandoztam a bkportál fórumaira és megakadt a szemem a hagelsturm mod lapjain. Van rengeteg kép, beírás, amit természetesen nem értek mivel németül cseverésznek. A beszúrt képekről minden pályát megismerek hiszen a hetekben nyomtam végig a chaptereket. Megakadt a szemem ezen a képen amit áthúztam ide "elrettentésként" Hogy lehet az hogy összeszámoltam!: 18db orosz tankok egyetlen sérülés nélkül kilőt a játékos? Ez csak egy módon lehetséges, csalással.
  • magyargyerek
    Egyébbként ezzel a patchal meggyűlt rendesen a bajom. Mert nagyon megnehezíti a támadásaimat ugyanis nehézre sikeredett ezzel a chapter. Sokkal több löveg van velem szemben, akkor + még katyúsázik is, és vannak ugye + tankjai. Sőt, a hátsó alakulataimat 3 tankjával északi irányból támadta...szerencsére 4 tankom hátul lebzselt, úgyhogy azok lerendezték.Az előző feladat megoldása az lesz hogy vissza kell térnem olyan mentéshez amikor még a jav.jármű fullosan van, és persze nem javíthatok, csak az első romba dölt raktárra kell tartalékolnom a javítókapacitást.
  • magyargyerek
    Ez nem lesz jó így hogy a következő raktár megint így fogad, lerombolva felrobbantva. Patt helyzet mert az én javítókocsimmal már kifogyasztottam az összes készletet. Tehát még annyi ereje sincs hogy akár a raktárat megjavítsa.
  • magyargyerek
    Mivelhogy javítójárműveim száma 1db igy tehát inséges időket élek ebben a chapterben. Már alig vártam hogy elfoglaljak egy utánpótlást biztosító raktárat amikor ez a látvány fogadott:
  • magyargyerek
    Amint az várható volt ezzel a patch-al több az orosz is. Tegnap játszottam le ennek a 2.chapternek az elejét és akkor még nem jöttek szembe ilyen tankok. T-28-as nekem új fajta típus.
  • magyargyerek
    Igencsak szembetűnő hogy ugyanaz a kezdőpálya ezzel a moddal mennyivel több egységet ad. Egy viszont furcsa, az hogy nem látom a core egységeimet? És a másik kérdés hogy az orosz oldalon vajon szintén több az ellenség? Majd kiderül játék közben. Letölthetőség: [URL=http://rapidshare.com/files/88259878/PatchMod_blitzgame.ru_.rar.html]Patch-mods v1.1 for " Operations the North[/URL]
  • magyargyerek
    Az Operation Northoz találtam egy jó kis patchet. Nemrég adhatták ki mert a fórumozók most januárban értekeztek felőle a blitz potálon. De ott nem található meg ez(néztem) tehát csak valami orosz cucc lehet. Nos a lényeg hogy megnövekedett az egységeim száma! Milyen jó hogy ide szúrkálunk be képeket,játékállásokat, mert most is ez segített ebben. Íme ugyanaz a kezdő pálya alapállásban,és majd beszúrom a moddal megspékelt felállást.
  • magyargyerek
    Az operation north-nál azt a két pak fájt tedd be a data mappába. Utánna következőt kövesd: először is alapbeállításra gyere vissza bármelyik modba voltál benne.(detach all)
    Aztán new game-------custom game----custom champaign és ott van felül 2x 10 chapter. Total war nekem nincs meg, úgyhogy nem tudom, de valószínűleg hasonló dolgot kell lejátszani a menüben.
  • vfrtom1
    Helló!
    Segítség kellene a következőben. A total war mod pakját csak be kell másolni a data könyvtárba és új kampányt indítani vagy az opciókban lévő load modnál betölteni? Mert ott nekem nem jelezte csak a barbarosszát ill. a hagelsturmot. A másit kérdés az operation north-hoz ugyanez letöltötem a linkről a kép pak fájlt bemásoltam azt semmi.
    Valaki segítsen légyszi!
    köszi
    vfrtom
  • magyargyerek
    Az első pont elérése.
  • magyargyerek
    2.chapter Operation North kiegben. Nyitóképe. Kerestem a sztálingrádosított menümben a tapasztalati pontokat, de nem látom. Ezen nincsenek.
  • magyargyerek
    Nem ez nem az, ez csak a menü része mivel hogy átalakított a menüm.
  • magyargyerek
    Operation North 1.chaptert nyomtam és kész. Érdekes kitüntetést kaptam, mivel hogy a német oldallal voltam! Jó jó tudom, orosz nyelvű a kieg, de azért mégiscsak...Talán át kéne mennem átvenni Moszkvába?:-) Na mindegy.
  • Axon
    Én meg pont a szürke szint szeretem a tankokon. Na persze csak a háború eleji tankokon, később már a terepszínű tankok a kedvenceim. Egyébként mindig használok textúra patcheket a blitz-hez. A Total war modnál csak azért nem használok, mivel annak van saját textúrázása. Ezért szürkék a tankok a közepes szintig.
  • gooooliath
    jó az itt is
  • gooooliath
    ja az az a pálya axon,és ott az ágyú....ja neked nem rideg kül az a szürke szin a tankokon? nekem olyan visszataszitó...
  • magyargyerek
    Szia. Bocs az előző képet a Blitzkrieg 2-be szántam.
  • gooooliath
    szesz magyargyerek!
  • magyargyerek
    Egy jó kis B2 map letöltőhely lehet ismerős nektek:
    http://blitztranslate.narod.ru/Index.html
    Na onnan való ez a szép kis küldetés. De ugyaez a map megvan a bkportalon is. http://bkportal.com
  • Axon
    Valamikor régen már megcsináltam ezt a pályát, de akkor még a Hagelsturm v1-el és akkor már ezen a pályán is voltak core egységek.
  • magyargyerek
    Kockás térkép meg kockás járművek nekem is voltak. De ha nem rakom sokféle moddal tele akkor nincs ez. Legutóbb a stalingradosított menűnél gabajodott meg a blitz. Néha beadja azt a szép vonalzót a menübe, néha meg nem. De ennyi gyerekbetegség még belefér, mert cserébe milyen könnyű rakosgatni a *.pak fájlokat a data mappába és már megy is az új cuccos.
    2263. Ezt a 2.chaptert nemrég nyomtam. Látom te is elaknásítottad a terepet és azzal tudtam megfogni az oroszt. A végén ki kell mentened a pálya jobb szélén megérkező parancsnokot, vidd be oda hozzád és már kész is.
  • Axon
    Én is találkoztam már kockás tigrissel. Anno be is tettem a képet ide a topikba. A Total Challenge 2. részében találkoztam vele. Az érdekessége az volt, hogy egy másik gépen kipróbálva már nem volt kockás a tigris.
    Gondolom sok függ attól, hogy mennyire van széterőszakolva egy telepített blitzkrieg a különböző modok, textúra modok és mindenféle rátöltött biszbaszok által.
  • farki87
    Ez a kockás "megjelenítés" a Blitzkrieg modjainak -mondhatni- a gyermekbetegsége. A Total War modban a háború középső időszakától látható a He-111-esek festéseként, de láttam már egy másik modban egy M3-t kockás rejtőszínnel a sivatagban tevékenykedni, és sorolhatnám még.... kár, hogy ilyen kis megjelenítési problémák kisérnek sok, jól sikerült modot.
    Bár ez fikarsznyit sem von le a játék élményéből, csak pöppet zavaró.
  • Axon
    A minitérkép valami miatt kockás, de a játéktér szerencsére nem.
  • Axon
    Közben tolom a Hagelsturmot is. Éppen a 2. pályán vagyok és az oroszok rohamoznak több helyen is.
    Az egyik helyen éppen visszavertem az ázsiai hordákat:

Szép kis roncstemető.
  • Axon
    Én azért nem nevezem a BH-t kiegnek, mert önálló játék, tehát nem kell hozzá a Blitzkrieg. Gyakorlatilag a teljes értékű Blitzkrieget tartalmazza a kampányok nélkül és felhasználható bármilyen modhoz vagy szerkesztett pályához. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Blitzkrieg csak a kampány ki lett benne cserélve egy másikra.
  • Axon
    Itt elbeszélgettem az orosz felmető sereggel:

• Axon
  • Axon
    Állatul mutat a "főnök" a gyönyörű terepszínű festésével. Azért az a nashorn csem csúnya, főként a tűzereje impozáns.
  • Axon
    Egyébként menni esélyt adtok a t34-esnek ebben a helyzetben? :-)
  • Axon
    Végre kaptam egy tápos vadászpárducot. Alázza a ruszki tankokat:

• Axon
    Egyébként ez tényleg az alapjáték német kampánya csak ki van egészítve a Total War moddal.
  • Axon
    Erre gondolsz?

• gooooliath
    ja meg még annyi h a burning horisont az nem alapjáték,hanem kieg nem?