Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnapi nap megcsináltam a kilences küldetést. Szokásos KV-1-et megkaptam 2db-ot. Egy új jelenség volt hogy most a gép jön repülõ rajjal és bárhova bújok a tankommal rámzuhan és megsemmisíti tankomat. A légvédelmet hátulról elõrébb vittem a teher autóval és így már partiba voltam, lelõttem az orosz repülõket. Ma nekiesem a tizesnek. Már Moszkva alatt vagyok. Igéretesnek igérkezik ez az akció ahogyan látom. A térkép sarkán Moszkva ott van.

lessz egy pálya arra elöre felhivom a figyelmed,ahol kitámad a gép,azt ajánlom jól ásd be az ágyuidat körbe mert rádszaladnak kv1-és kv2esek...nem tudom pont melyik pálya,azt hiszem kreált pálya,de a lényeg egy hirtelen offenziva...
Igen, az ágyukra vigyázni kell, ahogyan Axon mondja csak géppuskával szabad lõni a kezelõszemélyzetet. A következõ pályára updateztem 2 db Stug rohamlövegre. Ahogyan néztem annak vastagabb picivel a páncélzata. Löveg ugyanaz mint a p4-esé. Mondjuk elmarad a géppuska,de nem baj, próbálkozom.

jujj,de nehezen jött össze annak idején az a pálya!<#ijedt> De mikor rájöttem mizu,akkor már könnyû volt!😉 Am nagyon fasza,ötletes pálya!
Axon
Wow! Csemege!
Vigyázz, hogy a tankok szét ne lõjék az ágyúkat. Érdemes folyamatosan mozgatni õket, ilyenkor nem lõ az ágyú csak a géppuska lövi folyamatosan a tüzérség személyzetét.

Axon
Nem tudom mi lehet a gond, mert a Heimatfront Mod angol nyelvû, így nem tudom miért jöttek elõ neked az orosz karakterek.

Axon
A Total War modot én egy torrent oldalról húztam le, máshol még nem láttam.

Axon
Köszönöm a gratulációt!
Ez volt eddig a legnehezebb blitzkrieg alapú játék amit végigtoltam.

Egyik kv-t úgy löttem ki hogy vagy harminc gyalogosom körbevette és megdobálta kézigránáttal. Aztán P4-esem pedig végzet a legyengített áldozattal. Tudom a hoszabb utat választottam de kell a fejlõdtetéshez a sok pont. A hídon át közelebb de rögtön két tankom aknára futott. Aztán másodjára meg lövegeknek mentem neki,kilõttek. Napi egy pálya teljesítése a terv, az eddig meg is van mindennap.

figyelj ezeket a nagy kv-kat lesböl lödd ki mert igy szétkapnak. lesd ki a sznajperistával,és akkor közelebb mész a Panzer 4 D vel és ovatossan közelited meg,nem vesz észre...Ctl+R és látod a lötávolságor...épp h csak elérd akkor nem vesz észre a te tankod viszod lássa és eléri a lövedékeivel
nem jól foglaltad el a várost,a hid felöl kellett volna menned,arrol kevesebb az áldozat...na és hogy boldogultál a KV2-essel a falu templománál,aminek rossz a lánctalpa?
Igéretes zsákmányt találtam.

Ez a nagy disznó állat mindíg az utamba kerül.

Ezeket a találkozásokat valahogy sosem élem túl.

Egy újabb zsákmány az ellenségtõl:

Ez az...berepülés...stukaaaaaaa

A harc megy tovább. Légierõt alig használok de most ezeket a KV-1-eseket megpuhítom.

Honnan lehet letölteni a Blitzkrieg 1-hez azt a modot?<#wink><#wink>
várj még kapni fogsz k 39-es ágyut azzal átlövöd majd az egész pályát az oroszok ellen...nem tudom mért nem birod javitani az ágyut,de ne veszödj ennyire aproságokkal...az meg h 3.szintü lett a panzer 4-esed az már magában egy kitünö dolog. Krakov-i missional kapni fogsz tigrist,meg Ferdinand-ot az az elefántot,én azokkal csak akkor áltam meg mikor kifogyott a löszer...nincs ellenfelük orosz részröl...az az volt egy KV 84-es amivel kicsit meggyült a bajom...
Ha pozitív a játékélményed ezzel a moddal akkor kipróbáljuk! Várom az új képeket! Remek hogy új móddal teljesen átalakul az egész. Egyébbként amikor a napokban feltettem a "Heimatfront Mod"-ot egész más pályáim lettek az alapjátékban. Kicsit megzavarta a gépet mert fele írás orosz, fele angol lett, de ment és ez a lényeg.

Woooow!😄 Gratulálok Axon hadnagy!Ismét elõttem jársz,úgy látom!😄
Axon
Újra elkezdtem a Blitzkrieg 1-et, de már a sokat emlegetett Total War moddal, ami átírja a teljes német és orosz kampányt. Hihetetlenül jó lett, már az elsõ lengyel pályákon is folyamatosan támad egy rakás terepszínû lengyel tank. A német egységek egybõl szürkék, pörög a harc állandóan. Eddig igazi remekmû ez a mod. Majd szúrok be képeket.

Axon
Ezzel ki is végeztem a Sztálingrádot. Az orosz kampányba belenéztem, de nem fogott meg. Kipróbáltam a Sztalingrádhoz készített core unit mod-ot. Ezzel a moddal core egységeim lesznek a kampányban.
Sajnos nem sok realitás van benne, mert már az elsõ német pályán ad egy zsákmányolt KV1-est szürkére festve. Ezzel semmit nem tudnak kezdeni az orosz papírtankok és várják amíg a KV1 sorban kilövi õket. A többi német tankom t38-as skoda. A 2. pálya elõtt meg elérhetõ az összes német és zsákmányolt egység a játékban, így rögtön beújíthat az ember 8-10 db Sturet emiltt és ezután nincs az a felhõkben érkezõ t34-es áradat, amit könnyedén le ne tudnék amortizálni. Ráadásul a mod használatával állandóan kifagy a játék, szóval felejtõs.

Axon
Itt már kaptam 2 tigrist is. Egybõl jött az orosz támadás t34-esek garmadájával és rengeteg gyalogsággal. A tigrisek beásása még be sem fejezõdött (jóval tovább tart mint a Pz III-asok és Pz IV-esek beásása) és már lõttek is az oroszok. Miután a tigrisek beásása befejezõdött, hamar kilõtték az orosz tankokat. és lehetett támadni.
Az orosz nehéztüzérség folyamatosan lõtt és az egyik tigrisem megsemmisült. A tüzérség felszámoloására küldött másik tigris nem tudott átmenni egy kis hídon, de a Pz IV G már át tudott menni (újabb jó pont a realitásnak). Szerencsésen kilõtt a tüzérséget védõ 2 db T34-est és megsemmisítette a nehéztüzérséget. Ezután már nem volt nehéz a várost körbezáró néhány t34-es és 76 mm-es páncéltörõ ágyú likvidálása. A beásott gyalogsággal nem is törödtem, hanem átgázoltam a kövészárkokon és behatoltam a városba, ahol már vártak a bentrekedt német egységek, akiket folyamatosan lõtt egy orosz aknavetõs üteg. Amint eljutottam az elsõ német egységik vége lett a pályának fényes gyõzelemmel:

Axon
Mivel szuperul Ítélték meg ténykedésem, ezért megkaptam az egyik titkos pályát. A 3 német titkos pályából eddig csak egyet kaptam és most a 2.-at (ami a 3 titkos pálya közül idõrendben a harmadik).
Panaszkodtam, hogy eddig nem volt városi harc sem téli pálya. Augusztus végi harcok voltak az utolsó pályákon. Na most a titkos pálya már 1943 január 5.-én kezdõdik és a körbezárt sztálingrádot kell felmetenem az orosz gyûrû szétzúzásával:

Axon
Kis arzenálom:

Axon

Axon
Végigtoltam a Sztalingrád német kampányát. Az utolsó 16. pálya után a következõ kitüntetéseket kaptam:

Axon
Az ilyen egyenlõtlen kûzdelmekbõl nekem is kijutott mostanában bõséggel.
6 tankom indult meg egy KV1 ellen, de mivel egyedül csak a hátsó páncélzatát tudták sebezni, így araszoltak a tank mögé, addig pedig a KV1 az összest kilõtte.

Axon
Gratulálok Kamerád!
Folytassa elõrenyomulását a fenevad szívéig!
Birodalmunk dicsõsége és az emberi faj fennmaradása a tét!

Megint egy elõléptetés pillanata. Kár hogy nem látom Roth hadnagy büszke tekintetét mikor e tank kilõvése után megkapta a rangot.

Sebaj, mentéshez vissza és a zsákmányolt orosz löveggel adok neki, kilõttem. Úgy hogy a jó kis 76-os löveg megmaradt. Csak javítani nem engedi. Valakinek ötlet miért nem?

A falut elfoglaltam, zsákmányoltam bõséges technikai egységet amit az orosz hátrahagyott. Ez jól jön mert plussz pontokat ér. Kissé egyenlõtlen erõk kûzdelme amikor a falu felmentésére(késõn) rám tör egy KV-1 nehéztank.

Flak egységem az elõléptetés pillanatában. Ezt a repcsit elkapta...és az már füstölögve zuhan...

Értem, köszi az útbaigazítást Axon hadnagy. Folytatom kûzdelmemet a Blitz1 (ha jól számoltam) 7. pályánál. Voltam Berlinben eligazításért és kértem csapatom áthelyezését afrikából az orosz front kezdeti szakaszára. Itt már választottam ütõsebb fegyverzetet. Már hozzáférhetõ számomra a Panzer IV egyik változata. A rangjaimat hozhattam magammal, kezdéskor vannak két vonásaim. Indulásként a tüzéreim bemelegítenek két orosz tankon...

Axon
Igen ezt már én is toltam. Jó kis mod, csak a mod verziószáma zavar egy kicsit: v0.00

Axon
Igen megvan. Ráadásul ebbõl van angol verzió is, sõt a boltokban még mindig kapható Magyarországon potom 990 ft-ért. Menj be a topikjába ha képeket akarsz belõle látni, oda beszúrtam néhányat régebben.
A játék egyedüli hátránya, hogy hihetetlenül nehéz.

Szétnéztem kicsit a http://bkportal.com oldalain
Lehúztam egy módot amivel egy rakás új mission tolható. Gyakorlatilag ez egy új kiegészítõ

Szerintetek ez melyik verzióba lehet? Érdekes a kijelölt egységek számozása.

Köszi a segítséget! Megfogadom a tanácsokat.
Axon neked ez megvan?http://bkpforums.com/phpUpload/2/ww1_1.jpg
http://bkpforums.com/phpUpload/2/ww1_5.jpg
http://bkpforums.com/phpUpload/2/ww1_6.jpg
Ez valami elsõ világháborús game lehet Blitz 1 motorral?

a gyalokságot folyamatossan támogasd a kis utánpotlás kamionnokkal igy nem vesznek el az egységeid
most következik majd egy fö küldetés a mi elég nehéz lessz. De hamarossan kapni fogsz panzer 4d -ket ha még nem kaptál,azok a rövidcsövü variánsok már elég ütöképessek lesznek
Utolsó célpont bevétele:

A második kitûzött pont elfoglalva. Egyszer vissza is fordultam javítani a tankjaimat mert alaposan leamortizálódtak. Feladatom hogy veszteség nélkül elérjem az angolok megsemmisítését.

Ez a következõ célpont.

A várost elfoglalva betelepítettem a lövegeimet ide. Majd innen fogom a tûzérségi elõkészítést elvégezni.