3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
vfrtom1 #2333 Helló!
A total war modban mik a különbségek mert mindjárt vége az alap küldetésnek és néhány apróságon kívül nem vettem észre semmit(nem tünnek el a roncsok)?
vfrtom -
magyargyerek #2332 Van kínai blitzkrieg site. Igaz tele van kérdőjelekkel. http://bk.cnplayer.com/ -
magyargyerek #2331 Nem tudom ezzel a menüvel mit kezdenénk? Chinese MOD menü -
#2330 Igen, ezt már kíváncsian várom. -
magyargyerek #2329 Úgy vélem meg fog jelenni az idén egy új rész kedvenc játékunkhoz.Bővebben itt: http://www.panzerkrieg.net/
-
#2328 A Stug III A nagy előnye a Stug III F-el szemben, hogy tud tüzérségként is működni. -
#2327 Ahogy ránéztem a képre nekem is egyből ez volt az érzésem. -
#2326 Úgy látom ráfutottál egy aknamezőre. -
magyargyerek #2325 Updateztem az egységeimet. Lehet nyomulni Stug III.F osztályú rohamlöveggel. Ennek erősebb a páncélzata mint az Stug III.A jelűnek.
Ugyanezt tettem a PzIV.G helyett a G típusra cseréltem.
-
magyargyerek #2324 Operation North 4.chapter kezdete. Az az érzésem hogy minden pálya eleje egyforma. Az előzőek is szinte ilyenek voltak. A térkép szerint Leningrád előtti harcok zajlanak.
-
magyargyerek #2323 Megvan a 3.chapter teljesítve.
-
magyargyerek #2322 Próbálkoztam a déli híddal...nem sok sikerrel mert egyesével lő ki az orosz tank elhárító löveg.
-
magyargyerek #2321 Megoldottam az átkelést úgy hogy hős javítójárművemmel felszedettem az aknákat, tankjaim fedezték az akciót.
-
magyargyerek #2320 Hmmm... itt bajban leszek az átkeléssel.
-
magyargyerek #2319 Gyerünk tovább! Néhány tankot hátrahagytam, azok javítás alatt.
-
magyargyerek #2318 Öröm nézni mekkora erővel támadok. Hatalmas erő van a németek kezében ez még a háború eleje.
-
#2317 A bőség zavara. -
#2316 Na azzal elszórakoznak egy darabig ezek a közepes harckocsik. -
#2315 Igen ritkán találkozni ezzel a kaliberű páncéltörővel. -
#2314 oszlopok akart volna lenni.... -
#2313 Végtelen harckocsi osztopok a nagy orosz sztyeppéken. -
magyargyerek #2312 Operation North 3.chapternél tartok, kezdés. Megint megkaptam a komplett wermacht-ot.
-
magyargyerek #2311 Szép ez a lovasszobor a tér közepén de vannak oda nem illő tárgyak a képen mint mondjuk pld. ez a KV-1-es bolsevik tank.
-
magyargyerek #2310 Komoly veszélyt jelentenek ezek a nagy lövegek ehez a tanktípusaimhoz. Néhány másodperc múlva ki is lőtték mindkét tankomat.
-
magyargyerek #2309 -
#2308 Most pedig félelmetes kockás bombázóimmal elrettentő lélektani támadást intézek a bolsevikok utolsó bástyája ellen :-)
-
#2307 Azóta szereztem egy Elefántot is, amivel lecseréltem egy vadászpárducot. Jobb a tűzereje és a páncélzata is, de óriási hátránya, hogy nincs géppuskája, így számomra kevésbé hatásos mint a vadászpárduc. -
#2306 Készítettem két új képet a Total War modból.
Kezdő egységeim a Kurszki kampány elején. Valami miatt már nem lehet a Bison önjáró löveget használni, de szerencsére a Grille maradt, így áttértem arra. Tűzerejük megegyezik, csak páncélozottsága gyengébb. Sokkal jobb egységek mint pl. a Hummel. Tűzerejük teljesen megegyezik, de a Hummelnek egy csomó időbe telik míg az ágyúcsövét felcsörlőzi, míg a Bison vagy a Grille abban a pillanatban lő, ahogy a tűzparancsot kiadom. Hihetetlenül jók például városi harcban. Egy házban hirtelen rábukkanok egy rakás muszkára, akkor már lő is a 3 Bison és rögtön romokban a ház. De ugyanilyen jó ellenséges ágyúk és aknavetők ellen is roham közben is.
-
#2305 Mészárszék. Ez inkább egy I. vh-s pályára emlékeztet. -
gooooliath #2304 na akkor majd kisegitesz néha ha elakadok...tényleg én is utálom az ilyen pályákat ahol észnélkül támad a gép...semmi logika...ez kül föleg a B2-re jellemző! Most közben játszom a sovjet kampányt és ott olyan badarságok vannak hogy komolyan elszomorodok...pl hajócsata....hát ne mondjam mekkora hülyeség...na de azért van jó oldala is a B2-nek...kül az a rossz h hardon játszasz h nem történelem hű a csata...pl 2db átlagos sherman kilövi a párduc G-t! és rendszeressen... -
magyargyerek #2303 Kipróbáltam egy új modot, szerintem kicsit felejtős.Korsun Pocket v3 by mr.frost72 Első pályán adva van egy védelmi vonal amit védeni kell. Na de elég durván van megcsinálva. Már 10 perce támadnak de csak gyalogsággal. Én meg lődözöm őket mint a madarat. Semmi taktika vagy valami...Ennyi hullát egy rakáson:-(
-
magyargyerek #2302 Még két korábbi kép van ugyanerről az akcióról hogy világosodjon a képlet kép_1 és kép_2 -
magyargyerek #2301 Visszatérve a "német gyerek" bkportálos sok t-34-est kilővő képére: Szerintem a gép minden esetben a gyengébb egységet kezdi el lőni. A kép szerint ez a PIV-es tankok.Tehát lehetetlen hogy az a zöld életet jelző vonal fullos maradjon.Ezért jó gyalogsággal vegyesen támadni és takok hátulról átlőnek az ellenség egységeire amig az sz**kodik a gyalogosaimmal. -
magyargyerek #2300 Grat a Liberationhoz!Már ami a kűzdést illeti.Azt kaptam karácsonyra ajándékul,azt nyomtam végig akkortájt nem is olyan rég.De én csak normál fokozaton játszottam,vannak képeim ezerrel a a B2 fórumain itt:. -
gooooliath #2299 én meg feldobtam változatosság kedviért a Liberationt (b2) és azt tolom,az achtung panzerral pihenek,mint mondtam kutya nehéz...de azért jó...csak bezabáltam kissé már...a Liberationt meg elkezdtem hardon...ami még annál is nehezebb... -
gooooliath #2298 hát lehet...és nekem is az a véleményem h a panzer 4-esek elkellett volna h vesszenek ebben a csatában,független h be vannak ásva...de különben a gépnek szokása h a gyalogságot kezdi el löni...de ott sem látszik a terepen semmi nyom...már ugyértem golyó ütötte nyom... -
#2297 Ha 88-as az az ágyúcső a bal alsó sarokban, akkor az szerintem túl messze van, hogy érdemben beleszóljon az összecsapásba. Nagyjából a legmesszebbi kilőtt tanknál lehet a párduc lőtávolsága. Ahhoz viszonyítva a 88-as csak a legközelebbi tankokat lőhette ki, addig pedig azok, nyugodtan lőhették (volna) a PzIV-eseket. -
gooooliath #2296 na én is hozzászólok a heti feladványhoz...szerintem is fura h kb 16 t34 fekszik halomra löve és sehol egy német áldozat
föleg h van ott egy két panzer4 H is ami azért nem olyan nagy védetséget élvez a t34 ellen...na de h jól látom a kép bal alsó sarkánál kandikál egy ágyúcső,ami nekem egy fak 88 mm-es légvédelmi ágyura utal...ami azért elég gyorsan tüzel,és hatékony...kül ezek lehet h t34 1939-es gyártásu tankok,mert van a modell 41és a modell 42 a játékban,és az elöbbi gyengébb minden tekintettben...a 39-esnek a panter nagy kihivás,de lehet h nem is tudja kilöni...egy párducra számolhatunk nyugottan 3 db t34-est a 39-es modellből...de az is lehet h nem egy hullámban jöttek...mert kb 1perc még lebomlik egy roncs a játékban...szóval végtelen a lehetöség... -
#2295 Igazad van. Én hat tankot számolok össze, de lehet hogy van több, esetleg rakétás egységei is lehetnek.
De attól is lehet, hogy néhány tank beragadt a már kilőttek mögé és a mozgással voltak elfoglalva és enm a lövéssel.
De így is nagyon érdekes eset:) -
#2294 Ha megnézed, akkor láthatod, hogy a középen levő orosz tanknak éppen most repül le a tornya. Ez a csata - akár mekkora is a kilőtt orosz tankok mennyisége - csak néhány másodpercig tarthatott és éppen a kép készítésének pillanatában lövik ki az utolsó orosz tankot. A javítások ennél hosszabb ideig tartanak. Másrészt csata közben nem ildomos tankot javítani, mert az ellenséges egységek előszeretettel támadják a műszaki egységeket valamilyen oknál fogva, így hiába vannak azok egy tank mögött mégis őket kezdik támadni.
Harmadrészt a képen három muníciós teherautó is látható, így hozzájuk is tartozhat az a két műszakis katona amint éppen lőszerrel töltik fel az egységeket.
Ha kijelölünk egy tankot javításra, akkor a javító jármű szinte közvetlenül a tank mellé szokott állni. Ezután persze elkódorognak a javítós katonák a közelükben levő más sérült járművekhez is. A képen viszont egyik tank mellett sem áll a javító jármű.