3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • magyargyerek
    Magyarításról ennyit:
  • Soma23
    Üdv mindenkinek.
    Van aki esetleg ért a hostoláshoz mert én szeretnék csinálni de valahogy sose sikeredik.
    Amugy ma találkoztam egy cheaterrel multin ez hogy lehet ???
  • gooooliath
    magyaritás nincs,de minek?-nincs semmi extra amit esetleg ne érts...
  • adocsokkente
    Ja még egy dolog: Nem tudja valaki, hogy honnan lehet magyarítást letölteni a BK-hoz vagy a kiegjéhez? Kérlek írjatok és az előző kérdésemre is!

Murillo
  • adocsokkente
    Hello!

Van magyar klán a Blitzkrieg-ben? Mert ha van akkor belépnék. Ha meg nincs akkor alapítanunk kéne így sg-seknek.

Murillo
  • magyargyerek
    Nem ide kéne ezt írnom de Axonnak szánom. Új 3D-s stratégiai game leledzik orosz föld szülötte ez is, na meg a rapidshare gyomrából kell kiszedni. A leírás szerint az afganisztáni háború a téma 1979-től. Két helyen megtaláltam. Próbálok infókat kutakodni felőle még. Egyelőre angol nevét sem tudom. (Mondjuk a Panzers cold warját is nagyon várom de csak nehezen jön (warezbe meg még odébb lesz). A játék kiadójának honlapja mindenesetre nekem tetszik nagyon.www.9rota-game.ru
    kép_1
    ...kép_2...kép_3
    Lelőhely: www.maxwarez.ru
  • magyargyerek
    Igen, jól látod az egy lánctalpas pak 75-ös. Aknát a gyalogság ellen én sem használtam, de tankok ellen viszont gyakran és hatásosan.
  • Axon
    Igen tényleg volt eddig is, bár én nem nagyon használtam eddig csak a tankok elleni aknákat.
  • Axon
    Ilyen zászlós megoldást eddig csak a Sudden Strike modjaiban láttam. Talán onnan vették az ötletet.
    Ja, a horogkereszt miatt várható majd egy hatalmas (szokásos) felháborodási hullám a "független" médiában :-)
  • Axon
    Remek újítások és szerintem a textúrák is nagyon rendben vannak. Az ott felül nem egy 75 mm-es ágyúval ellátott féllánctalpas csapatszállító? Mert az igazán ritka ezekben a játékokban.
  • Axon
    Libát eddig tényleg csak a stalnigradban láttam. Ez a sátras raktár nekem is újnak tűnik, bár lehet hogy ez is benne volt már a stalingrádban, csak azért nem emlékszem tisztán, mivel a német kampány kb. 20 pályájából csupán csak kettőn volt egyetlen utánpótlás hely.
  • Axon
    Ezek sem milka tehenek :-)
  • Axon
    Egy lépést sem hátrálni!
  • Axon
    Wow! Lángszórós gyalogság! Kiváló kis mod!
  • Axon
    Hamar leradírozod azokat a fostalicskákat.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Most nézem tévedtem, mert már volt, csak más a jele az alapjátékban.
  • magyargyerek
    Folytatom a tegnapi map elemezgetését mert még találtam újításokat.
  • magyargyerek
    Érdekes zászlók vannak a hídra kifeszítve. Talán a hitelesség miatt olyan ismerős jel van a közepén? Tényleg megpróbálják a korhűséget követni akik ezeket a pályákat készítették.
  • magyargyerek
    A tegnapi pályát visszajátszottam loadba és hatalmas tankcsata részese voltam, de nyertem.
  • magyargyerek
    8 pálya van a liberationban. Itt láthatsz beírásokat, képeket az aláírásomban. liberation akciók
  • gooooliath
    szesz magyarköklök látom rendithetetlen vagy...mi meg lazulunk alig irunk...bezzeg én is huzom a B2-alapot a némettekkel very hardon...nem tudom mi van velem,de állandóan a legnehezebben szeretem játszani a Blit.-et. Ja meg nyomom a Liberationt.4.pályán vagyok...tényleg hány pályás a német kampány?

Látom a piros teheneket,na bevallom ezek a texturák nem hoznak lázba különössen...de klassz a párduc parancsnoki fedele...
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Tovább az újítások mezején..
  • magyargyerek
    Kiadtak 2 napja(!)egy új mapot amin sok újdonságot véltem felfedezni. Jó néhány,a stalingrád nevű önálló játékban meglévő újítást áttettek a blitzkriegbe. Az előzőekben említett map innen:
    Normandy 44 - 12th SS Panzer DivisionKilóméterkövet még nem láttam egy játékban sem. Ez a blitz dicsérete mert ekkora élethűségre nem képes más játék. Piros tehén az érdekes...

• magyargyerek
    Jelentés a főhadiszállásra: "Áttörtek! Szövetséges csapatok erős páncélos támogatottsággal bent vannak a városban. Jól felfegyverzett, kipihent egységekkel nyomulnak előre."
  • magyargyerek
    Telefon a führertől: "Azonnal rohammenetel érjek a városba. Késlekedéssel minden perc emberéletekbe kerül! A várost védő hős gyalogságom kitartóan küzd. Itt éppen egy Sherman76 tankot semmisítenek meg lángszóróval.
  • magyargyerek
    Tankjaim fent északon, a városban nincsenek páncélos alakulatok! Sokáig bajlódtam a tankjaim feljavítgatásával mert a szövetségesek a város alá értek, hamarabb mint én.
  • magyargyerek
    Nem mindennapi ellenség: Kanadai soldier(katona).
  • magyargyerek
    Első feladat: Láthatóan sérült,megsebzett tankjaimnak javítás lenne szükséges, ezért a térkép bal szélén lévő ponton várakoznak szerelőkocsijaim amiket fel kell szabadítanom. Szövetséges ellenséges erő nem számottevő: 2 kanadai Sherman áll az utamban.
  • magyargyerek
    Változatosság kedvéért nyomtam ma egy single missiót a Heimatfront modból. Teljesen más világ, már 1944-es éveg harceszközei vonulnak fel. Ez az a pálya: Falaise 1944 by Team Eiszeit/cc_commander
  • Axon
    Rengeteg egységet ad ez a kiegészítő. Másabb stratégiát kell alkalmazni, ha igazán jól ki akarod őket használni. Én hozzászoktam a 3 tank plusz gyalogság kombóhoz, ami nagyon hatékony volt a Total War modban. Házak és erődök ellen meg odapörkölt a Grille vagy a Bison.
  • Axon
    Raktak bele új egységeket, a meglévők pedig új textúrákat kaptak. A random pályák is másabbnak tünztek. Én mindenesetre végig toltam, majd hozok be képeket az utolsó pályáról.
  • Axon
    Csakis próba-szerencse alapon kattogtatnánk.
  • magyargyerek
    Újabb erős erődítmény ez a bunker. Nem könnyű lerombolni ilyen kis kaliberű fegyverekkel.
  • magyargyerek
    Középen leszakadt a híd, északon erősen védett a híd, maradt a déli, fából készült de azért átkeléshez használható szerkezet.
  • magyargyerek
    A másik hídon sem könnyű az utam.
  • magyargyerek
    Ez az átkelés most nem jött össze.
  • magyargyerek
    Kérdésed megvárja Axon hadnagyot mivel én total war ügyben nem vagyok kompetens. A háborúm folytatódik, főleg hogy esős napnak nézünk elébe. Operation Nort 4.chapter halad tovább. Amint látszik a képen ad erősítést a gép bőségesen. Nemrég nyomtam a hagelsturm modot, na ez az egész O.N.kieg gyengécskének látszik. Úgy értem túl egyszerű és könnyű.