Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átkelés a hídon...hoppá, találat érte a hidat és a túloldalon rekedt a fél hadseregem.:-)

Hátukba kerültem és végzek velük sorban.. Szerencsétlen T-28-as még a tornyát se bírja forgatni A Phersingek legalább próbálkoznak visszalõni.

Megfogadva a tanácsaitokat most végre lenyomtam az utolsó pályát a német kampányban a Blitzkrieg 1-ben. Aknásítottam a terepet az ellenséges tankok útvonalában. Eredményes volt! Öröm volt nézni ahogy állnak ott és a piros kis jel a tankok felett mutatja reménytelen helyzetüket.

Még nem fejeztem be az utolsót de ma az is meglesz. Azt hiszem aknásítok ahogy mondta valaki. Rakok le aknát a teherautóval és belecsalom. Vagy repülõvel lebombáztatom. Van még egy rakétavetõm majd azzal is lehet...
Letöltöttem még az este és feltelepítettem ezt: Achtung Panzer! by GordonCZ
Nem tudom erre gondoltál? Bele kóstoltam kiváncsiságból hogy megy e, hát elsõ pályán rögtön tank az nincs, van egy csomó gyalogságom meg ágyúim. Szóval tényleg fogós lesz.
Látom remek kis topikja van a portálon.
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=58&t=3461&st=0&sk=t&sd=a&start=325
Letöltöttem még az este és feltelepítettem ezt: Achtung Panzer! by GordonCZ
Nem tudom erre gondoltál? Bele kóstoltam kiváncsiságból hogy megy e, hát elsõ pályán rögtön tank az nincs, van egy csomó gyalogságom meg ágyúim. Szóval tényleg fogós lesz.
Látom remek kis topikja van a portálon.
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=58&t=3461&st=0&sk=t&sd=a&start=325
látom a magyargyerek belehuzott...ez igen...be van fejezve a kampány?
dobd rá az Achtug Panzert,jó nehéz kieg a portálon megvan...
dobd rá az Achtug Panzert,jó nehéz kieg a portálon megvan...
randal te mikor alszol? - mi van most értél haza az életböl*?
Ja hát kérem, semmi beásás nélkül illetve frontlisan lerohanva persze, hogy legyaláz😊
Esetleg meserlövészed vagy tiszted van? Azzal ugye felderíteni, esetleg ha lehetséges elõtte aknát rakni, majd belecsalni aztán tüzérség uccu neki, vagy a tankokkal hátulról😛
Na meg persze a beásás néha jól jön. Meg pl. a katyusaszerû rakétavetõ. Gyorsan mozgatható, szal nehezebben találja el az ellen.
Esetleg meserlövészed vagy tiszted van? Azzal ugye felderíteni, esetleg ha lehetséges elõtte aknát rakni, majd belecsalni aztán tüzérség uccu neki, vagy a tankokkal hátulról😛
Na meg persze a beásás néha jól jön. Meg pl. a katyusaszerû rakétavetõ. Gyorsan mozgatható, szal nehezebben találja el az ellen.
Meglepetés ez a pálya mert elõkerültek ilyen behemód szörnyetegek is mint ami a képen van. A két fenevad egymásnak esik. Ja a végén párducaim meghalnak sorban, persze ezt az orosz medvét nem fogja a golyó.

Ember!😄 Te az utolsó pályán vagy!Ezután vége a német kampánynak!Gratulálok sturmführer!
Nem pont erre gondoltam😊
Ha Pause-t nyomsz, akkor is ki tudod adni az egységeknek a parancsot.
Persze azért tudni kell, hogy mit akar az ember.
A játék legnagyobb baja, hogy sokszor kell újratölteni, ha az ember nem akar egységet vagy sok egységet veszíteni.
Ha Pause-t nyomsz, akkor is ki tudod adni az egységeknek a parancsot.
Persze azért tudni kell, hogy mit akar az ember.
A játék legnagyobb baja, hogy sokszor kell újratölteni, ha az ember nem akar egységet vagy sok egységet veszíteni.
A hadmozdulatokra sajnos csak úgy tudsz odafigyelni, ha Pause-t használsz folyamatosan, mert különben valahol bebuksz pár dolgot
Kezdettõl fogva úgy játszom hogy a sebességet -2-re leveszem indulásnál.

Találtam ezt ha valaki akar olvasgatni. http://www.amextec.hu/admin/productBook/7581.pdf
Igen azt látom hogy újat kreál a gép ha ugyanazt a pályát kezdem el csak visszalépek a "GERMAN Mission End Auto.sav"-ba akkor a térkép is más irányba áll az újrakezdésnél. Az itt említett loadot töltöm akkor az elõzõ mission végére dob és válthatok egységösszeállítást. Valahogy érdekes hogy hanyagolom a repülõket, próbálok mindent a földi egységeimmel megoldani. Rakok be indulóképeket...
ja és várd meg h a gép kiküldje a felderitö repüllöt,és utánna küld ki a te gépeid akkor ö nem küld vadászokat..csak a légvédelem probléma.Én kül nagyon szeretem az ejtöernyösöket...jól lehet velük hátba támadni a gépeket
de különben magyargyerek lessz mégegy fajta panter a G variás is majd.
nem tudom a 16os pályát, küldj képet. Ja meg tudod h a gép mindég ujat kreál...kivéve a historical* kampányokat...ugyhogy mindég más,akárhányszor játszod...
nem tudom a 16os pályát, küldj képet. Ja meg tudod h a gép mindég ujat kreál...kivéve a historical* kampányokat...ugyhogy mindég más,akárhányszor játszod...
szessz Randal..van egy fajta stug 3 az rohamlöveg és az igen messzire elhord. De különben ctrl+r és látod a lötávot...de szerintem ezt tudod.
Te aztán jól korán kelsz😊
Váltani ne nagyon váltogass, inkább figyeld ki a gépet.
Az ágyúid vidd el távolabb, ha elkezd belõni, a gépeid pedig csak akkor küld ki, ha õ is kiküldi.
Gyalogságot én nem használok, maximum egységes elfoglalására.
csak mesterlövész és tankok + tüzérség😊
A hadmozdulatokra sajnos csak gy tudsz odafigyelni, ha Pause-t használsz folyamatosan, mert különben valahol bebuksz pár dolgot.
Kedvet kaptam a játék feltelepítéséhez😊
Váltani ne nagyon váltogass, inkább figyeld ki a gépet.
Az ágyúid vidd el távolabb, ha elkezd belõni, a gépeid pedig csak akkor küld ki, ha õ is kiküldi.
Gyalogságot én nem használok, maximum egységes elfoglalására.
csak mesterlövész és tankok + tüzérség😊
A hadmozdulatokra sajnos csak gy tudsz odafigyelni, ha Pause-t használsz folyamatosan, mert különben valahol bebuksz pár dolgot.
Kedvet kaptam a játék feltelepítéséhez😊
Igen, ezek a képek a Cuban Missile Crisis: The Aftermath-ból vannak.
Ennek a játéknak van egy folytatása aminek a neve Cuban Missile Crisis: Ice Crusader. Na ezt nekem nem sikerült még sehonnan beszereznem. Ha látod valahol, akkór szólj. Az emule hálózatán fent van és el is kezdtem tölteni kb. fél évvel ezelõtt, de úgy 200 mega letöltése után meg sem mozdul, így onnan valószínûleg már nem lehet letölteni.
Ennek a játéknak van egy folytatása aminek a neve Cuban Missile Crisis: Ice Crusader. Na ezt nekem nem sikerült még sehonnan beszereznem. Ha látod valahol, akkór szólj. Az emule hálózatán fent van és el is kezdtem tölteni kb. fél évvel ezelõtt, de úgy 200 mega letöltése után meg sem mozdul, így onnan valószínûleg már nem lehet letölteni.
Elkezdtem a 16.pályát. Van Tigerrem de csak újonc. Széles arcvonal van összetett harcra kell készülni. Én fent északon vagyok, nem tudom oda tudok e figyelni a déli hadmozdulatokra.?
Nem jól váltottam mert a gép ehez alkalmazkodik. Ha löveget választok õ jön repülõvel és széjjelbombáz. Ha légvédelemre cserélem a löveget akkor ágyúzni kezd engemet messzirõl. Szóval nagyon kell taktikázni. Gyalogságot elõreküldöm és felderítenek, tankok hátrébbról követik és mire odaérnek a gyalogság hõsi halott lesz.
Még egy beírás😊
Nem tudtok olyan oldalt ahol megvan, hogy melyik tanknak mekkora a játékban a lõtávja? Mert sehol se találom, és mint lentebb írtam, jópár tanknak igen nagy van.
Pl. a rövidcsövû Stug III-asok 1280*1024-es felbontásban lazán átlõnek a képernyõn. Szó szerint ágyúként eleht õket használni😊
Nem tudtok olyan oldalt ahol megvan, hogy melyik tanknak mekkora a játékban a lõtávja? Mert sehol se találom, és mint lentebb írtam, jópár tanknak igen nagy van.
Pl. a rövidcsövû Stug III-asok 1280*1024-es felbontásban lazán átlõnek a képernyõn. Szó szerint ágyúként eleht õket használni😊
Nos ezekre váltottam a depoban.

Én a hosszúcsövû STUG III-asok helyébe, ha azok, raknák pár fix tornyú, rövidcsövût. T-34-esek ellen kiválóak, mivel nagy a hatótávjuk. a T-34-es nem tud lõni rá, mert nem látja.
Most következhet a 15. pálya. Végre saját embereim birtokba vehetik a párducokat, le is váltottam Stugjaimat erre.

Megcsináltam a 14.-ik pályát. Sok hasznát ennek a Mortalnak nem vettem, de kipróbáltam hogy lõ. Hát félelmetes rombolást tud csinálni. A vasút megtévesztõ mert igazából nem sinhez kötött jármû. De aztán nem használtam mert szétvertem tank egységeimmel az oroszt. Így legalább saját csapataim fejlõdnek, haladhatnak a 4 vonásosra váltáshoz.

na igen nashorn...kitümö páncéltörö fegyver csak a páncélja gyenege,én ugy használtam,h valahol elgyugtam egy bokorba,és mikor arra jött a gép akkor buummmm...........sikerült feldobnom a kursk-ot,de nem játszom,mert még az achtung panzerral szenvedek...
Találtam egy másik helyet a képjeimnek, mostmár tudok betûzni ide.

na majd kapsz hamarossan tigris 1-et,ja meg ferdinandot...de tudod h mi a leg pöpecebb,az utolsó küldetésben lessz *maus* tankod is...
Elõször bemész az options-ba. Ott választod a Load Modban a mission kurszk-ot. Ennyi és megy. Más: Nem tudok képet beszúrni mert a netbag nem akarja elfogadni a feltöltésemet. Játszom tovább, kaptam egy Panthert csak sajna újonc.
nem tudjátok h kell inditani a mission kursk-ot...felinstaláltam a rolling thunderbe...kidobja az ikont,de nem megy a játék...baj h fenn van a burning horisont? -ja és a burning horisontban állitólag lehet egy német kampányt játszani..rommelal,én azt sem találtam sehol...egyedül kaptam egy 10 db pályát a játékban...help
Én még nem járok ott. Még mindíg Kharkov környéki falukban harcolok 1943 van. Kb.13-dik pálya a német kampányban. Lehetett kérni Nashorn egységet. Na elsõ bevetése egy PIV-es kiséretében megvolt, ellenfél két T-34 orosz tank. Remek ez a Nashorn egy-egy lövés és elejtette a nagy muszka fenevadat. A küldetés végén az intró szerint elérhetõ lesz most elõször a Panther V. Végre adhatok nekik.
segítség kéne. orosz kampányban van egy olyan pálya hogy elkell foglalni a végén egy gyárat és kivan nyírva az összes ellenség és mégis azt mutatja hogy az még nincs teljesítve. ott van mellette olyan ládás szar ami a hadianyag a javítókocsihoz, de az még ellenségé. ha azt elfoglalom akkor enyém a gyár?
Közben ma amíg töltögettem nyomultam egy nagy pályán a Blitz 1-ben. Kharkov iszonyatosan nehéz volt, rengeteg tûzérséggel voltam szemben. Vigyáztam mert már nemcsak az a három tankom a sajátom hanem kaptam hozzá még több alakulatot ami rangjelzéses.
Nos, akkor gond egy szál sem, mert szépen fut. Felnyomtam fullra a grafikát rögtön, a mai gépeken ez már természetes hogy így van. Van Usa-GB, Kínai, Ussr, sõt német-francia kampány is. Ez utóbbiba belekóstoltam és nyomták a francia szöveget a katonák. Single küldetések nincsenek. A grafika fejtõdött szerintem mert gyönyörûek a jármûvek. A táj az akár a blitz 1-ben, tehát jó. Egyébbként minden ugyanúgy mûködik akár a BK-ben. Még a tankok erejét, páncélzatát is ugyanott találtam a képernyõn. Szép munkát végeztek a fejlesztõk.
Ezek a képek nem mind a Cuban Missile Crisis-ból való,hanem az egyik(a második) a kiegészítõjébõl,a Cuban Missile Crisis-Ice Crusade-bõl!
De ettõl függetlenül jó game!Sztem nyomassad!😄😄😄
De ettõl függetlenül jó game!Sztem nyomassad!😄😄😄
Délután már véleményezem a játékot ha minden rendben lesz.

Találtam egy blitzkrieg motorú játékot, de errõl már értekeztetek ahogy visszaolvastam a fórumot. Cuban Missile Crisis: The Aftermath a neve
A lényeg az hogy innen lehúzható:
http://www.board4all.cz/showthread.php?t=82995
Egyéb info itt:
http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROCUBAN
Néhány kép a gameból:

A lényeg az hogy innen lehúzható:
http://www.board4all.cz/showthread.php?t=82995
Egyéb info itt:
http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROCUBAN
Néhány kép a gameból:

Ott vannak lent a rapidos linkek, az nem oroszul van. Összesen 8 filét kell lehúznod ami együtt nálam 785 MB. De a kedvedért betûzöm ide.:

magyargyerek hogy kell letölteni a talvisotat?-rendben van látom a cimet,de el nem tudok menni a ciril menun...ird már meg ---...
A Suomi-k elsõ pályája. Érdekes a szöveg ahogy finnül válaszolnak a parancsra.

A menü :-)

Indítás! Go Talvisota!

Van egy jó hírem emberek! Több napos kutatómunka eredményre vezetett. Talvisota FULL itt: http://www.maxdown.ru/2007/12/27/talvisota-ledjanojj-ad1c.html
Axon szerinted innen hogy lehet letölteni?
http://tav.fzz.ru/2007/11/16/talvisota-ledjanojj-ad.html
http://tav.fzz.ru/2007/11/16/talvisota-ledjanojj-ad.html
Most találtam egy élõ linket. Esetleg ha valakit érdekel: http://posteando.com/foro/viewtops.7516-0-0.html
Blitzkrieg: Burning Horizon
Blitzkrieg: Burning Horizon