Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kemény a harc, a túlsóparton rám tör a русский védelem. Tigriseim akcióban.

Ha hiba nélkül és fõleg veszteség nélkül akarom megcsinálni, akkor ezt a képernyõt gyakran látom. Most például megsült a tankom. Visszatölt...

Nekik is van ilyen lángszórós gyalogsági palackos ember.
Jó lesz vigyázni.

Szépen porolnak a muszka páncélosok. Csak azért szúrtam be mert tetszik a kép.

Hi. Stimmel a tank neve Panzer IV Ausf H.http://hsfeatures.com/pxivhir_1.htm
Sok sikeres küldetést neked is!

szesz magyargyerek....látom nyakig vagy...na de én sem panaszkodom,az -benAchtung panzert játszom,és ilyen nehéz kampánnnyal még nem találkoztam soha..uhhh..nekem somua francia tankok vannak,és a panzer 4 D nem tudja kilöni öket...érdekesség,de ez igy is volt 1940-ben. Az a helyzet ugyanis h a wermachtnak sokat tett a légierö abban az idöben pl a Stuka repüllö...ami megoldotta a kérdést. De látva téged ahhoz is hozzá füzöm azt h a KV 1 az a magakorában kilöhetetlen volt...nem volt a német haderönek megfelelö fegyverzete a medve* ellen. Küll a panzer 4 D egyik az elsö variansok közül,még nem is páncéltörö löveggel volt ellátva,hanem gyalogságot támogató sörét lövedékkel..vagy valami hasonlóval...ezt most ki nem tudom fejezni...de ezek a Panzer 4 esek amik neked vannak azt hiszem h a H variansok ugye? Ezek már igen ezek kilöttek bármit. Meghát a tigris azt meg tudjuk h ki...
Nyitóképernyõ a 3. chapternél. Ez az Operation Hagelsturm Base Mod Roll-up Release. Jó sok feladatot mutat a térkép. A készítõk nagyon eltalálták: hogy bizonyára csak elvetemült fanatikusok nyomják ezt a modot. Nekik pedig kihívás kell.

Elfoglaltam végre a falut. Legnagyobb ellenállása a képen látható egységnek volt. Ezzel megvan a második chapter.

Végre a készítõk német részrõl erõsebbre vették a PIV és a KV-1 közötti csatákat. Itt viszonylag kilõhetõ lett mert ha odaállítok 3 db PIV-est második lõvésre azért fekszik az orosz medve.

Vérfürdõ! Vagy vágóhíd. Hull az orosz akár a szúnyog öszi fagy idején.

Elég gyér ez az erõsítés. A parancsnokság megerõltethetné magát jobban.

Ugyanaz a 2.chapter állásai a végleges moddal. Hasonlítsd össze ezt a képet és a 2031-est. A végleges modba laktanya helyett fatelepet raktak bele. Aztán a Lenin szobor is eltünt a parkkal együtt. Mondjuk azért nem is kár. Biztos nyitottak szoborparkot, mint nálunk.-)

2029-es kép csak a végleges moddal. Nincs ahogy Axon mondta lángszorós tank és az erõviszonyok jobbak. Legalábbis az én tankjaim mintha ütõsebbek lettek volna ezel a moddal.Operation Hagelsturm Base Mod Roll-up Release

Óriási csata alakult ki a 2. chapternél. Védekezés a feladatom, az oroszok több hullámban ostromolnak. Legalább 4 hullámban jöttek éppen csak tudtam javítani, aknásítani. Északon, és délen támadnak. Gyalogsággal indulnak, majd jönnek a T-34 és KV-1 tankjaikkal. Erõsítést kétszer kapok az is parányi egység. A városba többször betörtek úgy kelett felszabadítanom magamat. Nos a vége az lett hogy maradt 4 tankom 1 javítókocsi 4 löveg. Az elsõ feladatot teljesítettem a gép kipipálta hogy ok. De most elbuktam a küldetés második felét mikor azzal a négy megmaradt tankommal kéne bevennem a falut ahol lövegek vártak. Ha esetleg még ezt is túlélném... a gép küldött rám két repülöt.

De jól néz ki ez a laktanya. Behalok rögtön, a háttérben német katonai zene szól! Komolyan! Indulókat nyomat a rádió. Lelkesíti a csapataimat.

Basszus ez a szobor de ismerõs...ez a nagy Vlagyimír Iljics. Egy elfoglalt orosz várost védek a második chapterben.

Megvan az elsõ chapter az Operation Hagelsturm modból. Természetesen a végbefejezésnél megint használtam a PZ-II.Flammenwerfent.

Tényleg elég hatásos ez a lángszórós tank. Az épület tele van bõven muszkával de pillanatok alatt megsültek. Nem kell percekig lövöldözni ágyúval hanem gyorsítja a sütést. Bent a faluban mgküzdöttem mert nem akartam egységet veszíteni, szóval sokat töltöttem vissza...

Bemásoltam a megfelelõ helyre ezt a operationhagelsturm.pak-ot. Elsõ küldetés a kampányban(természetesen a németben) egy német tisztnek kell az útját segítenem azzal hogy megtisztítom az oroszoktól a hídat. Ezáltal õ átkelhet a hídon a folyón.

Axon
Majd véleményezd, ha kipróbáltad.

Sziasztok! Most értem haza a melóból és olvasom mi a helyzet. Már töltöm is le a Operation Hagelsturm modot. Az elsõ rész mod File Size: 52MB, azzal kezdem. Kipróbálom rögtön aztán lehúzom a végleges verziót, File Size: 136MB. Jó tápos a méretébõl adódóan a mod. Bkportálom ma ez a legfrissebb hír ez a mod.

Axon
A 10 fõs gyalogos egységben mindig van egy lángszórós katona is.

Axon
Itt pedig egy SS tiszt:

Axon
Ezen a képen érdemes megnézni a gyönyörû korház teherautót és a normál teherautót is. Véleményem szerint a legszebbek amit eddig láttam:

Axon

Axon
Megjelent az egyik kedvenc modomnak a végleges verziója. neve: Hagelsturm v2.
Letölthetõ a bkportalról. Érdemes megnézni a v1-es verziót is, az is letölthetõ a portalról. A v1-es verzióban még teljesen más egységek vannak, köztük lángszórós tankok is. A v2-es verzióban egy kicsit változtattak az alapkoncepción és erõsebb tankokat raktak bele, így kiszorultak a könnyû páncélzatú Panzer II-es lángszórós tankok.
Az egységek teljesen új textúrákat kaptak és gyönyörûek. Pontosabban az eddigi v1-es és az elõzetesen letölthetõ v2-es verzióban nem volt új textúrája az egységeknek, hanem a Blitzkrieg 1 eredeti textúráit használták. A mostani textúra sem új, hanem letölthetõ volt textúra patch-ként, de most így kapásból a nevére nem emlékszem, de már én is kipróbáltam ezt valamikor. Mindenesetre az egyik legjobban sikerült textúrapatchrõl van szó.
Mindjárt szúrok be képeket is.
Ja!
A lényeg, hogy a német kampány 9 chapterbõl áll! Tehát baromi hosszú. Az orosz kampány 3 chapterbõl áll, ha valakinek arra lenne igénye.

Word BEUTEPANZER, which became the basis of the name site is translated as captured tank (Beute - trophy, Panzer - tank).
Ez az igazság!😄
Axon
A Total War moddal megcsináltam az összes lengyel hadjáratot és a vezetõség utasított franciaország lerohanására.
Elsõ francia pályán egy érdekes egységet kaptam, méghozzá core egységként:

Engem ez nagyon emlékeztet arra a bizonyos terepszínû francia tankra, csak szürkében.

Axon
Látom belekezdtél a Sztálingrádba. Ez a "legszebb" címet viselõ blitzkrieg motorú játék.

Stalingrad 3.pálya, kezdésnek így indul az akció. Hmmm, ezt én szoktam így csinálni hogy aknamezõ, ne már a nyúl vigye a puskát. A gép szépen beaknásított nekem.

Kösz a linket! Képek a Stalingradból:

Axon
Megtaláltam a Total War Modot az isohunt-on.
Mostmár emlékszem, hogy én is onnan húztam le.

Axon
Az Achtung panzert én is leszedtem, de majd csak késõbb fogom kipróbálni. A Total war Modot valamelyik torrent oldalon találtam meg, de már nem tudnám megmondani melyiken. Keresgéld végig ezzel a torrent keresõvel:
http://freak.torrentpond.com/

Az Ice Crusadert meg tovább keresem, hátha rámmosolyog valamelyik rejtett orosz oldalról.

Axon
Általában a német hadjáratok a különbözõ 2. vh-s rts-ekben (ha vannak egyáltalán) nagyon könnyûek, mint ahogy a valóságban is volt. Ez a mod egy kicsit megnehezíti a könnyû menetelést, de úgy, hogy igazán élvezetesek lesznek a pályák.

Az Ice Crusader-t nekem sem sikerült töltenem. Máshol meg nem találtam.
Total war az kéne nekem is. Belekóstoltam az Achtung panzerbe,az elsõ pályát gyûrtem, patt helyzetbe kerültem. Ha elkezdtem szórakozgatni a lövészárkokban lévõ katonákkal, egyszer csak alig maradt lõszerem. Töltõkocsi meg nincs is. Javítokocsi az 1 van. Ilyenkor meg mi van? Tehát szöszmötölõsen félig megcsináltam a feladatot de nincs munició tovább. Na aztán váltottam másra. Stalingrad elsõ küldetés kész van. Ez a legszebb blitz rész! Végre a tankok már ebben a részben ha fával találkoznak nem kerülgetik hanem kidöntik. Mondjuk akár a blitz 2-ben.
Bajtársak! Kérek haditudósításokat hogyan áll a harc! jelezzétek a fejleményeket mert követem az eseményeket.

Hmm..nem hangzik rosszul Axon!De ez a német papír tank és lengyel szupertankok története sántít!:S 😞 Nem kicsit,nagyon!Az ilyen nekem nem téma...!
Axon
Ami örvendetes, hogy rögtön küldi a gép a javítókocsit a sérült egységeihez és a gyalogságot is rögtön feltölti az üres ágyúknál és lövészárkoknál, úgyhogy ha nem figyelünk, akkor már egy elfoglalt lövészárok rendszert teljes mértékben feltölt gyalogsággal és odaszállított páncéltörõ ágyúkkal. Nagyon jó lett a gépi AI.

Axon
Újra nekifutottam, de mostmár aknásítottam keményen. meg is lett az eredménye, mert elakadt a lengyel ellentámadás:

Axon
Elsõ lengyel pályán lengyel tankok garmadája támadt meg. Itt bizony a Flak 88-asok nem muzsikálnak valami fényesen, hamar kilövik õket, a német tankok meg papírból vannak:

Axon
Csináltam végre néhány képet a Blitzkrieg1-hez készült Total War modból. Már néhányan kipróbálták ezt a modot, de megjegyzem, hogy ez az eredeti német és orosz kampányt módosítja teljes mértékben. Nemcsak az egységek mások, hanem a pályák is.
3. lengyel pálya kezdõ kép:

Axon
Gratulálok!

Axon
Ez tényleg az Ice Crusader lesz, de nem tudom letölteni. A letöltésnél ezt írja:
Внимание! У вас нет прав, для просмотра скрытого текста.

Gratulálok én is!😊
ja tényleg a 2000.-ik hozzászólás he he ...Ja az az achtung panzer,de dög nehéz 3-4pályán tartok és igen húzós
Randal
Gratulálok😊
És a 2000. hozzászóláshoz is😊

Lehet felrakom és folytatom tovább😊

Megcsináltam!

Ja és így örülök!:-)

Végállomás! Nem megy tovább! Szó szerint a végállomáshoz értem. A végén kilépett a menübe, felsorolta a készítõk neveit. Ez volt a Blitzkrieg 1 német kampány vége!

Végsõ roham megindul a városért. Jelentéktelen ellenállás volt csak.

A végén Lehmann kapitány elõléptetést kapott. 4 a vonásainak száma.

Jelentem a híd megjavítva! Remélem ez a rozoga szerkezet elbírja a rá váró terhelést.