3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • magyargyerek
    Katonáim éppen mennek le a metró aluljáróba! Komolyan ez van.
  • magyargyerek
    Ellenséges lövegek.Figyeld az aluljáró lejáratát!
  • magyargyerek
    Gyerünk előre!
  • magyargyerek
    Szép a festése ennek Stuh-nak.
  • vfrtom1
    Helló!

Légyszi valaki!! Szükségem lenne a total war mod pak fájlára!!
    Lécci küldje már el valaki a [email protected].
    Köszi
    vfrtom
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Elnézve ezt az amerikai tankot, az adatlapja szerint jelentős erőt képvisel!
  • magyargyerek
    Galád módon oldalba támadott az amcsi.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    A kis hidon csak gyalogosok tudtak átjutni, szerencsére sikeresen elfoglaltam a kitűzött ellenséges pontot.
  • magyargyerek
    Folytattam ezt a küldetést: 12th SS Panzer Division
  • artanis
    Hello, sziasztok.
    Én már kipróbáltam ezt a modot. Hát mit mondjak az NSZK leopard-2-esei ellen semmit sem érnek ezek a szovjet kirakattankok. Egyedül amivel sikereket elértem azok a páncéltörő rakéták voltak.
  • Axon
    Nem ismerem.
  • magyargyerek
    Nyomta már valaki ezt a modot? 1985-ben játszódik. CSLA modVan hozzá néhány map is. Player Side: NATO vs AI Side: Warsaw Pact
  • Axon
    Igen én is erről a képről szemezgettem az egységeket.
  • magyargyerek
    Fantasztikus képek! Főleg ez tetszett.:
  • magyargyerek
    Mindjárt megnézem én is. Abban bízom hogy hátha oroszhonban hamarabb piacra dobják, mert akkor hozzájutnánk hamarosan.
  • Axon
    Egy release időpontnak örülnék.
  • Axon
    A 3. kisképen pedig látható egy Soviet Coastal Gun 30,5 cm. Böszme nagy kétcsövű ruszki ágyú.
  • Axon
    A bkportal-on megjelent néhány új kép a panzerkrieg-ből. Most nem szúrom be ide, mert böszme nagy. Van rajta néhány érdekes egység.
    Ami rögtön kirívó az a Pz IV - 8.8 flak SPG jármű. Ilyet még nem láttam. Ha jól látom, akkor a Pz IV torony nélküli változatára szimplán ráheggesztettek egy falk 88-ast. Újdonság még a t34-es flak panzer is. Végre itt van egyik kedvencem a marder I-es is.
    orosz részről egyetlen igazi gyöngyszemet találtam a KV1 Turret-et, ami szemmel láthatólag egy KV1-es torony beton alapzaton. Ilyet tigris toronnyal már láttam a Close Combat 3-ban, de KV1-es toronnyal még nem.
  • Axon
    Én sem tudtam elindítani.
  • Axon
    Végre lejött nekem is. Megpróbálom elindítani.
  • Axon
    Nekem már csak 7 db file van hátra, erre a filefront megunta a letöltögetésemet és közölte, hogy fizessek elő. a maradék 7 filet rapidról kell szednem, így sajnso mégis átcsúszik a jövőhétre a letöltés vége.
  • magyargyerek
    Na, lejött a game de nem akar menni mert StarForce 5.0.8.2 védelme van. Azt hiszem csak úgy fog menni ha leveszem a csatit a dvd meghajtómról?
    9th Company: Roots of Terror egy kis magyar infó a gameról.
  • vfrtom1
    helló!
    Na megvan a total war mod hiba oka. Rosszul jött le a netről. Valaki nem tudná elküldeni ellenőrzés céljából?
    [email protected]
    Köszi

vfrtom
  • Axon
    Egyébként ezzel a motorral egy 2. vh-s rts-t is szívesen megnéznék.
  • Axon
    Nagyon jók ezek a képek! Már kíváncsian várom.
  • magyargyerek
    Jöhet a testvéri német segítség. Fordításban...
  • magyargyerek
    Azóta sikerült életre keltenem a demót és olyan Faces of War érzésem van. Valami olyasmi, jobb grafikával na és nem 2VH hanem Afganisztán 80-as években mikor az oroszok ott voltak. Néhány kép a demo verzióból. egyes kép...kettes kép...hármas kép...négyes kép...ötös kép...hatos kép
  • Axon
    Én beindultam a letöltésben, főleg a filefactory-ról húztam. Már 23 db lejött, ez egy hangyányival több mint a fele. Legközelebb sajna csak pénteken tudok tölteni. Ha akkor is ilyen szerencsém lesz, akkor meglesz az egész, ha nem, akkor nekem is csak jövőhétre ér le.

Ha igazán nagy zoomolhatóságú rts-t akarsz látni, akkor nézd meg a Company of Heroes-t. Na ott is bele lehet látni a katonák zsebébe.
  • magyargyerek
    Az említett játék demoját lehúztam az csak 700 mb egyben. Nos, vegyes érzéseim vannak.A gépigénye elég nagy volt, a textúra egész szépnek hatott nálam. Zoomolása rendkívűl nagy, ehez hasonlót még a panzerben se láttam. Totál a katonák zsebébe belemászott a kamera annnyira le tud menni a fellegekből. Játékmenetről nem tudok nyilatkozni mivel valami tutorial ment volna de megint ez a hüje nyelv mizéria miatt pattoltam. Tetszett viszont hogy végre egy új kor fegyverarzenálját csodálhattam meg közelről. Forgattam a kamerát stb. Letöltés nehezedett a rapidról sajna. Két hete a rapid cicázik úgyhogy csak ott ülősen tudok tölteni. Az usdownloader amivel éjjelente is letudtam húzni cuccot befuccsolt(egyelőre). Szóval napokig fog lejönni így.
  • Axon
    Sikerült már letöltened?
  • Nameny56
    Sziasztok!Magyargyerek írd be ide nyugodtan a német nyelvű feladatot!Majd lefordítom! ;)
  • Axon
    Közvetlenül győzelem előtt. Sikeresen végigtoltam a Total War Mod német kampányát:

Érdekes, hogy a bal felső sarokban levő célkitűzés teljesítése nélkül is sikeres a küldetés. Azt a részt a maus-al és csapatával kellett volna teljesítenem, de ott nagyon lassan haladtam, mert máshova kellett koncentrálnom.
  • Axon
    Utolsó pálya kezdete. Ott a Maus:

• Axon
  • Axon
    Félelmetes hadseregem a vége felé:

• Axon
    Nagyon jól néz ki. Remélem mihamarabb beszerezzük.
  • Soma23
    Mégegyszer nagy tisztelettel megkérdezem valaki tud-e segíteni hostolásban.
    Magyargyerek másoldd ide be a német feladatot majd lefordítom.
    Üdv
  • magyargyerek
    Mondjuk a napokban nyomtam ezt a pályát Falaise 1944 és hát bizony két pontot teljesítettem, majd megakadtam mert nem értettem mi a következő feladat, németül volt írva és nem értettem sajna. Már össze vissza rohangáltam a tanjaimmal a pályát de nem jöttem rá mit akarhat. Nem tudom magyar Bliztkrieg klán van e de én szivesen lennék benne!