3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • magyargyerek
  • Axon
    Gyalogság ellen biztos nagyon jó, akkor még nem volt a gyalogosoknál lépten-nyomon bazóka, vagy páncélököl, így csak gránáttal tudtak védekezni a páncélosok ellen, azt meg egy lassú hátrálással simán ki lehet védeni.
  • Axon
    Gyönyörű!
  • Axon
    WoW! Nagyon állat! Kék teherautó! De nagyon szuper a tankok oldalán a spanyol zászló is. Muszáj megszereznem ezt a modot, csak ne lenne olyan körülményes a töltés a rapidról.
  • magyargyerek
    Érdekes kis jármű, az a neve hogy "Tankette". Paraméterei alapján eléggé kezdetleges.
  • magyargyerek
    Második chapter Total Conversion-ban. Nyitókép.
  • magyargyerek
    Elfoglaltam két jó régi első világháborúból ránk maradt ágyút.
  • magyargyerek
    English nyelvi file a Total Conversion-hoz. Vagyis ez az egész TC.nem más mint a GZM mod. Ehez szereztem működő GZM English Language Pack v3 angol nyelvi pak-ot. Így azért mégiscsak jobb.
  • gooooliath
    szesztek....hu hát van itt minden ami szem szájnak ingere...klassz ez amit tolsz magyargyerek...filingje van ...ja és igen az orosz bertuskák ott voltak a spanyol polgárháborúban ugyanugy mint a német páncélposok franco oldalán
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Behalok, ilyen festésű repcsit.
  • magyargyerek
    Nyomom tovább az első chaptert ebben: Blitzkrieg : Total Conversion (2007/RUS/PC).Teljesen új taktika kell mert nincsenek az erős tankjaim. Ki látott már ilyen municiós teherautót? Kékek.
  • Axon
    Sikeresen visszavertem a rohamot, mindjárt jön az erősítés. A füsttől persze már nem látni semmit:

• Axon
    Itt már végre igazi Waffen SS katonákat kapunk:

• Axon
    Na igen, itt vannak az új föstefektek. Gyakorlatolag nem látszik tőlük semmi:

• Axon
    Az első összecsapás. Igazán jó szolgálatott tett a féllánctalpas 37 mm-es ágyúval. A tankok mögé ment és hátulról kilőtt kettőt is.

• Axon
    Kis kedvencem a Marder III-as:

• Axon
    Újabb egységek. A neveket pirossal írja ki:

• Axon
    Gyönyörű festésű egységek. Érdemes megnézni a 2 Jagdpanzert. Az egyiken lánctalpvédő oldallemez van, a másikon nincs:

• Axon
    menü:

• Axon
    Megjelent egy új mod a Blitzkrieghez.
    Panzerwaffen
    Ez elvileg egy mindenre kiterjedő mod. Új textúrák, új hangok, új robbanás és füst modellek. Csak az ehhez a modhoz készült pályákkal és chapterekkel használható. A modban alapból van 4 db single pálya.
    Néhány kép:
  • Axon
    Mindhárom helyen ugyanazok a rapidos linkek vannak feltüntetve. Így eltart egy ideig, amíg leszedem.
  • Axon
    Az oroszok valóban küldtek t26-os tankokat a polgárháborúba. Na meg egy rakás üresfejű kommunistát is.
  • Axon
    Wow! Nagy állatul néz ki!
    Rácuppanok a letöltési helyekre.
  • Nameny56
    Sziasztok!Blitzkriegfan,bevallom neked őszintén,hogy besokaltam ettől a pályától és még a játékot is jegelem most...Folytatom inkább a Blitz2 motorjával futó Frontline-Fields of Thundert!Az se jobb a Burning Horizonttól ilyen téren!Többet töltök vissza,mint amennyit játszok!Na nem baj!:D KITARTÁS!;) Ez mindenre vonatkozik!Sziasztok!
  • magyargyerek
    Hamar rá kelett jönnöm hogy Pz 1 tankjaim ezekben az időkben gyengének számítottak. Kicsi a lőereje csak 13-as. Érdekes a németek oldalán T-26-os egységeket is látni.
  • magyargyerek
    Lelőhelyek: Блицкриг : Тотальная Война/Blitzkrieg : Total Conversion (2007/RUS/PC) vagy
    http://mhenoxyu.biz/ vagy még esetleg
    http://binural.ru/gamez/strategy/1147841348-blickrig-totalnaja-vojjnablitzkrieg-total.
    Kép az első német chapterből Spanyol polgárháborúval kezdődik és az akkori technika vonul fel:
  • magyargyerek
    Megint van új a nap alatt! Most szereztem be egy új blitz részt, 2007-ben adták ki az oroszoknál. Ez egy önálló játék de az is lehet csak egy felturbósított mod. Önálló azért mert megy külön, nem kell hozzá alapjáték, új mappát csinál magának. Már korábban olvasgattam erről a kép alján említett GZM modról fórumokban. Ez csak oroszoknál jelent meg. Íme a menű.
  • Axon
    Én régebben végig toltam a Bourning Horizontot, de erre a pályára már nem emlékszem.
  • blitzkriegfan
    Namely 56,
    Akkor Te is a Tobruki pályát nyomod igaz.
    Tegnap játszottam, de rengetegszer vissza kellett tölten.
    Nagyon nehéz bejutni a falon belülre.
    1 az ágyokat picit feljebb húztam majd beástam
    2 88-asokat leraktam a városba vezető 2 db max 1 útra elég plussz 2 tank mellette mind beásva
    3 panzer IV D-kell 1 darab elég támadást szimuláltam erre megindul a tankjaival és jön atüzérségi tűz
    4 az ágyuommal lövöm az ő ágyuit amig el nem hallgat a csali tank vissza beásni és a az angol tankrohamot szépen leszedik a 88-asok és abeásott pz IV D-k. A 88-asoknak max 2 lövés a matilda
    Hihetetlen idegörlő és aprólékos az előrejutás óriási túlerőben van a gép :)

Te hol tartasz
  • Axon
    Oké, mostmár képben vagyok.
  • magyargyerek
    Bocs ha nehéz engem követni hogy mikor és mit játszom a blitzkrieg megannyi mapja, modja és kiegje közül. De annyi van hogy tényleg néha káosz van, melyik hova tartozik, minek mi a chapterje modja stb. Nos a legutóbbi küldetés amiből képeket nyomtam ide fel az ez: Normandy 44 - 12th SS Panzer Division by Lemmy Kell hozzá hogy menjen a Heimatfront 1.02 mod. Ez egy map csak, tehát lenyomtam és vége.
  • Axon
    Egy kicsit rendetrakhatnál a fejekben. Szóval ez most a heimatfront mod és egy pálya, vagy mod nélküli pálya, vagy mod+ kampány, vagy... ? Szóval mond el a kombinációt.
  • Axon
    Remek ötlet az az aluljáró.
  • Axon
    Na ez tényleg nagyon szép.
  • Axon
    Igazán tápos csuzli :-)
  • Axon
    Táposabb mint a párducaid?
  • Nameny56
    Szia!Én is itt vagyok elakadva...De még én sem kérdeztem meg,hogy hogy lehetne megoldani!Nagy szopás,az biztos!:S
  • blitzkriegfan
    Sziasztok,
    A Burning horizont 7. vagy 8. pályályán megakadtam. Nagy erőkkel sorakoztak fel az egységeim előttünk aknamező az a feladat hogy helyezzem el a 88-asaimat stratégiai helyeken és kéztessem támadásra az angolokat, de mivel aknamező van először szedjem fel azt is. Ha megindulok akkora zárótüzet kapok mint a csuda.
    Tud valaki segíteni?
  • magyargyerek
    Utolsó rohamra.