3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
butuska66 #2533 üd Kamaszaki!
Multiról mondtál más játéknál egyetértenék veled de Blitzkrieg egy külön kategória. Multiban jön ki ennek a játéknak az összes hibája ami singliben még felsem tünt pl: lásd 2527.-ig hozzászólásom . Ezenkivül volt még halom baki ami rombolta a játékélményt de amit hídrol írtam az volt a csucspont.
Teljes tárgyilagoságal mondom a Sudden Strike széria multiban mindenben veri a Blitzkrieg-et. Azért írtam a tárgyilagosságot mert a Blitzkrieg-et előbb ismertem.
Még egy apróság: 2513-as írásomban azért fel ajánlottam a multi lehetőségét.... -
#2532 Sziasztok!
Úgy vettem észre ,hogy sokan csak a single részekkel játszanak.Ez nagy butaság ,mert multiban tanulsz meg igazán játszani.Aki singleben jónak tartja magát és multizni nem multizott, mert volt pár rossz élménye, azt könnyek leveri egy 1hete játszó multis is.
-
butuska66 #2531 Ngazsi eleve érdekelt a mod de most már nagyon felcsikázott. Imádom a lovas egységeket. BKPORTAL.Com képei közt a magyar tüzérség fogott meg a legjobban.
Kérdésem hogy új épületek lesznek e a mod-ban.
Pályámat sajnos nem találom , régen volt már mikor készítésébe kezdtem. -
ngazsi #2530 VAN LOVASSÁG A SZEKEREKET MEG MOST KUNYIZOM -
butuska66 #2529 Nameny56 szerettem a WW1 c játékot imádtam a francia tüzérséget.
Eljutottam a 4. francia pályáig s ott untam meg az egész játékot.
Elképesztően kevés emberem volt. Mi az hogy taktikázás az első Vh-ban, ott igenis kemény tömegrohamok voltak. 3x annyi ember kellett volna induláskor minden térképen és nem a "klonozó" teherautokkal vesződni.
Másik ami zavart hogy induláskor olyan egységeket kaptam 1914-ben amik csak 1917-ben jelentek meg elöszőr a csatatereken.
Ha lenne türelmem megérné pályát készíteni ahoz a játékhoz mert van benne lehetőség de jelenlegi formályában képtelen lennék vele 10 percnél többet játszani.
-
Nameny56 #2528 Butuska66!Ajánlom a figyelmedbe a World War I nevű játékot!Ott használhatsz lovasegységeket! ;) :) -
butuska66 #2527 Elnézést kissé figyelmetlen voltam mikor a #2526-os hozzászólást írtam, s most kiegészíteném.
Nos multiba idegörlő tud lenni ha állóháborúvá válik a meccs 1db híd miat.
Mikor a letöltöttem a blitkrieg1 motor alatt futó mongol játékot, szakadtam a nevetéstől ugyanis ott sem tudtak a kis patakocskán átkelni a lovasok hanem hídhoz kellett vágtatniuk -
butuska66 #2526 Nahát most már tudom ki áll az a topic möött
Régen a Blitzkrieg volt a kedvenc RTS-em. Egészen addig míg le nem töltöttem a régi Sudden széria részeit. Játszhatósága jobb a Suddeneknek.
Pl amiért abba hagytam a pályám a következő volt: nincsenek gázlók, csak hídon lehet átkelni, ami ennél durvább nem lehet poton hídat verni. Ez multi-ban sok
Szoktam még Blitzkrieg-el játszani de zavarnak benne a korlátok.
U.I Új egységeknek igazán tudok örlni ,főleg akkor lennék boldog ha lennének lovaskatonák és lovas szekerek -
ngazsi #2525 LINK:
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=4&t=7803&p=110623 -
ngazsi #2524 Persze hogy érdekel.A Bkportal.com-ról letöltött egységeket már mind javitottam, át skineltem,teszek fel képeket de nem ide mert ide csak kis méretűeket lehet feltölteni. A Bkportal.com-on a forum Hungary army topic-jába nézzen be akit érdekel. -
butuska66 #2523 Ngazsi egyszer belekezdtem egy magyar pálya készítésébe melynek címe
Arpad line volt.Azért is ezt a csatát kezdtem feldolozni mert akkoriban beszéltem egy öreg bácsial ki ott szolgált utászként. Bkportal.com-rol leszedtem magyar játműveket. Valamiért szörnyen bugos volt. Magát a térképet megkereshetem ha érdekel. RT+HF mod alá készítettem -
ngazsi #2522 KEDVES MAGYAR BLITZEREK!
80%-OS KÉSZÜLTSÉGŰ MAGYAR BLITZKRIEG KLÓN JÁTÉK BEFEJEZÉSÉHEZ SEGITŐKET KERESEK.A JÁTÉK A MAGYAR KIRÁLYI HONVÉDSÉG II.VILÁGHÁBORÚS HARCAIT ELEVENITI FEL JUGOSZLÁVIÁTÓL UKRAJNÁN OROSZORSZÁGON GALICIÁN ERDÉLYEN AZ ALFÖLDÖN ÁT A VÉGSŐ HARCOKIG.SZÜKSÉGEM LENNE ÖTLETEKRE,HITELES TÉRKÉPGYÁROSRA SCRIPT IRÓRA ESETLEG HA VALAKI TUD MODELLEKET CSINÁLNI VAGY RENDELKEZIK A MAYA EDITOR 3.0, 4.0, 4.5 VERZIÓK VALAMELYIKÉVEL NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM A SEGITSÉGÉT. -
magyargyerek #2521 A várva várt Panzerkrieg - Burning Horizon II-t ahogy látom októberre igérik.
Tele van lángszórós tankokkal, ez jó.egyébb infó
-
Nameny56 #2520 Akkor sorstársak vagyunk!:( Ebből a szempontból!:D Más szempontból nem,mert a Blitz 1-et,meg a kettőt már végigvittem!:) A Blitz2-Liberation-t is!;) Mond el mi a gond!De ne itt,hanem a Blitzkrieg 2-es topikban!Szebb jövőt! -
Solyom2 #2519 Amúgy nekem is ugyanaz a problémám az eggyel mint neked -
Solyom2 #2518 Nem is működik a sima bliztzkrieg az új gépen csak a liberation de abban is elakadtam tudna valaki segíteni vagy tippeket adni? -
Nameny56 #2517 Nem lehet mindenki tehetséges benne!:P -
Solyom2 #2516 Én játszottam a blitzkrieggel de folyton elakadok -
#2515 Budapest megvédése 56-ban.
Remek flash játék. -
Nameny56 #2514 A történeted kurva jó,a multi nem igazán érdekel!De vmi ütőset még összedobhatsz!:D ;) Sok sikert!!! -
butuska66 #2513 Volt egy jo kis multi csatám egy barátommal. Sajnos nem tartott sokáig mert bug-ok halmával volt tele az én kis "mini-modom"
Ez a mini mod a következő volt: Stálingrád szocreál épuleteit s a Mongol játék középkori kinai épuleteit kivettem s sima Blitzkrieg Rolling thunder pályát készítettem.
Maocetung vs Csankajsek....
Japán katonák voltak kínai szerepben
Remek mod-ot lehetne ebből készíteni de nincs hozzá turelmem.
Ha csökkenteni tudnám a bugok számát szívesen kiprbálnám veletek is multiban...
Nos érdekel valakit? -
Tadeus2 #2512 Csapatépítési és fegyverzetfejlesztési tapasztalatom,mely az egész Total Conversion Mod-ra érvényes a következőkből áll:
Egy-egy csata esetén újabb technikai fejlesztések lesznek elérhetők.
Ezekből győzelem esetén egy példányt kapok.Amennyiben szeretném lecserélni arzenálom minél több darabját az új jobb fegyverre újra és újra meg kell küzdenem egy darabért.A gép által felkínált csatahelyszínek más és más fejlesztéseket tesznek elérhetővé,eleinte csak a legerősebbekre koncentráltam,de idővel rájöttem,hogy a teljesítendő feladatok eltérő összetételű seregfelépítést igényelnek,ezért szükséges minden elérhető technikai fejlesztést megszerezni.Nem elhanyagolható szempont,hogy az állandó csatározások közben fejlődnek az egységek.A fő támadási célpontok teljesítése esetén az összes eladdig kifejlesztett fegyver elérhetővé válik és elképzelésem szerint tetszőleges számban csereberélhetem át core egységeimet.
-
Tadeus2 #2511 Operation Fall Gelb - Invasion of France
A core egységeim száma kitüntetéseim és harci tapasztalatom növekedésével
egyenes arányban növekszik.Jelenlegi seregem ami közvetlen parancsnokságom alá tartozik 4db STUG III.A és 2db FLAMINGÓ ami egy géppuskával felszerelt önjáró lángszórós páncélozott harceszköz.Bunkerek és épületekben megbúvó ellenség ellen kitűnő,de ha ellenséges páncélos közelébe tudom juttatni,főleg városi harcokban ott is ellenállhatatlan.
Továbbá rendelkezésem alá tartozik 6db LEFH 105mm Light Howitzer.
Jómagam nagy szerepet szánok a tüzérségemnek,előszeretettel alakalmazom
a tűzhengert csapataim támadási iránya előtt,ami nem más mint módszeresen "felszántani" a terepet,ha ez kevésnek bizonyulna nem tétovázom egy város minden épűletét lerombolni és minden parkját-terét
szisztematikusan végigrombolni.Erre időt kell szánni,a terep nagyságától függően de az eredmény megéri. -
Tadeus2 #2510 Hogy repül az idő,tombol a nyár,régóta nem írtam,bár a gép előtt is kevesebbet ülök,de azért lenyomtam egy-két pályát.
Utalva #2490-es tudósításomra az Ardenneki átkelés nem kis feladat.
Pályaindítás után azonnal pause és szinte az összes egységet beásatom.
Nagyon fontos,hogy a rendelkezésemre álló Flak88-at egy kicsit előbbre
szállítva azonnal tüzelőállásba helyezzem,ez az egyetlen fegyver amivel
eredményesen feltudom venni a küzdelmet a tömegesen támadó Francia Char
Bis-1 tipusú nehéztankokkal.Több hullámban és igen nagy számban támadják vonalaimat,oda kell figyelni a nehézbombázóik támadására is.
Még 3 stug is nehezen bír el egy ilyen francia tankkal,nem beszélve arról,hogy nehézkesen mozognak nem csak ezen az erdős-hegyes terepen.
Többszöri próbálkozás után találtam rá a megfelelő ellenszerre és taktikára,az igen nagy számú gyalogságom kézigránátjaival képes volt
hatástalanítani a páncélosok rohamát.Bár szinte mind odavesztek de így
nem a core egységeim hullottak el és megnyílt a lehetőség az előretörésre.Eleinte lassan tologattam előre a páncélosaimat,hamar
bele is futottam egy lövészárok rendszerbe,de kitartó tüzeléssel
sikeresen felszámoltam az ellenállást.Ezek a hadmozdulatok mind a pálya alsó felén zajlottak.Tovább előre haladva elértem az első célt,itt
tüzérséget állomásoztattak gyenge páncélos védelemmel.Gyors lerohanó
taktikámmal sikerült zsákmányul ejtenem 2 hegyi löveget.A második cél
elleni támadás megkezdése előtt légi felderítést rendeltem el,majd légicsapást indítottam vadászbombázóimmal az ellenség aknavetői
tankjai és páncéltörő lövegei ellen.Az így biztonságossá tett terepen
előrevontam tüzérségemet és kemény zárótűz alá vettem a második célpont
környékét.Ezután megfontolva előretologatva páncélosaimat leküzdöttem
a még megmaradt ellenállást.
Szabad az út Franciaország belsejébe! -
#2509 Én is így voltam a Sztálingráddal. Először végig toltam a német kampányt, majd belekukkantottam az orosz kampányba. Érezhetően jobbak lettek ezek a pályák. -
butuska66 #2508 Solyom2 a AFM egy bkportal.com-ról letölthető mod a Blitzkrieg játékhoz. 2506# kommentem 2. mondata röviden összefoglalta hogy miről szól a mod.
Talvisota angolosítást kipróltam sajnos nem működött.
Miután a Stalingrad c játék német pályáit megnyertem nekiestem az orosz hadjáratnak. Látszik kik csinálták ezt a játékot vagy ezerszer jobbak az orosz pályák mint a németeké..
4.ruszki pályán tartok és egy Mamaev nevű heyet kellett visszaszereznem
melyen egy erős védelmi vonal található
Pálya érdekesége az a 30 db világos szín katona volt mit egyik erősitésem során kaptam. Úy néztek ki minha patikusok volnának.
A nevk : labor battalion volt. Tudtok erről a labor battalionró valamit? -
Solyom2 #2507 Mi az az AFM mod.
Hello mindenki! -
butuska66 #2506 AFM mod régebbi változatát vagy egy évvel ezelőtt kiprobáltam.
Alapötlet az volt hogy Francia katonákat kell vezetni. Abban a verzioban összesen 3db sp pálya volt. Jo ötle ez a mod d sajna félkész...
-
#2505 Elkezdtem lehúzni. -
magyargyerek #2504 Bővebben itt: http://bkportal.com/default.asp?content=downloads&downloadID=721 -
magyargyerek #2503 Megjelent egy érdekes mod. Valaki nézzen má rá milyen mod ez!
-
magyargyerek #2502 Nálam szintén volt ilyen problema. De az a kétmagosnál jelentkezett. Egymagossal nem szokott ilyet csinálni. Más tanácsom nincs mint az hogy telepítsd újra a bliztkrieget, hátha az segít. -
Nameny56 #2501 Nem,semmit nem cseréltem!:( Nem kétmagos a proci!Csak egymagos,Intel Pentium 3.06 GHz-es.NEm tudom mi a gond,de már nagyon idegesít! -
#2500 Nem cseréltél gépet mostanában? Milyen procid van, kétmagos?
-
Nameny56 #2499 Sürgősen segítsen vki!Axon!!!Vmi nem stimmel a blitz1-es gamejeimmel!PEdig semmit nem változtattam rajtuk! Se új MOD,se semmi... Elindítom a sima Blitz1-et és bejön a menü,minden faszán!Aztán elindítok bármiylen pályát és fekete képernyő,de a hangok,a zene megy!:/ Vki segítsen!NEm tudom mi a gond!!!:S:S:S:S Újratelepítettem őket már 3-szor...Vkinek van ötlete? -
#2498 Nem sokan ismerik azt a Mongolos játékot. Egy angolosítás viszont tényleg jó lenne hozzá. -
butuska66 #2497 Sudden forum utánn ide is beköszönök. Bemuttatkozásként annyit hogy régi Blitzkrieg motoros vagyok gyakran olvasom ezt a forumot is.
Öröm látni hogy Talvisotához van angolosítás. Jó játék a Talvisota de a Finn első pályának scriptelését elrontották így inkább orosszal játszom s ott a 3. pályán tartok.
U.I: Mongolos játékhoz nincs véletlenl angolosítás valahol? -
#2496 Köszi!
Talán még a héten ki tudom próbálni. -
Nameny56 #2495 Jobb később,mint soha!:D ;) -
galocza #2494 halihó, még amikor januárban leírtam itt a talvisota letöltési forrását ígérgettem olyasmit, hogy a bkportalon utánakérdezek az angolosításnak.
no ha nem is siettem el (marhára elfelejtettem), nem hazudtam, köszönjük meg leon-nak a bkportalról, és küldjünk neki virtuális sört!:
http://freebies.uw.hu/talvisota_eng_0.4.exe
a tömörítvény tartalmát ide kell kicsomagolni:
blitzkriegkönyvtár\run\mods\talvisota\data
0.4 verzió, nem szórakoztam vele, úgyhogy csak annyit tudok, hogy a menü angol végre, reméljük, a többi is 8).