Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a 8.chapteren a gyõzelem!

Találati hely a protivostojanie-evropa-2015-ról A bejövõ kép ne tévesszen meg, gurulj lejjebb.

Közben ma délután folytattam a Operation Hagelsturm v2-t. Be akarom rendesen fejezni nem hagyom félbe, már utolsó elõtti chapternél járok. Érdekes a városba vezetõ keskeny út mellett mocsár van! Amit jó lehetõséget nyújt a védelemnek.

Feltettem a középsõt és azt írja telepítéskor hogy.: C:\Program files\Asia_on_Fire. Ami annyit tesz hogy valószínûleg a játék neve Ázsia lángokban, vagy tûzben? Ja igen, a telepítéskor a 4.12 daemon lite-al tudtam indulni. A régi daemonommal nem állt szóba:-)Telepítéskor induló menü

Axon
...de eszméletlenül jól néz ki. Szerencsére itt 3 féle letöltési szerver is van, így nem kell pöcsölnöm a rapiddal.
Komolyan mondom fel vagyok dobva ennyi újdonság láttán :-)

Axon
Fogalmam sincs mi lehet ez az Europa 2015.

Axon
A középsõrõl még nem is hallottam. A 3. pedig a Gulf war. Legalábbis ez az angol neve. Az elsõ meg az a Bitva cernoje zolotov amirõl a #2183-as beírásban beszéltem.
Ezt a Bitva cernoje zolotov-ot nemrég szereztem meg, de még nem sikerült elindítanom. Valamilyen karakterkódlap problémája van. Ezért is lenne jó ezt a gold verziót beszereznem, hátha ebben már mûködik az is.

A lejött fájl neve 3in1.mdf és nálam 853 MB

Igen azt mondja hogy 3 rész van benne:
Диск содержит 3 игры: Битва за черное золото, Азия в огне и Война в заливе.
Ezek:

Itt a "gyárja" vagy a kiadója www.ozon.ru
A lap alján vannak a különbözõ részek.

Igen én szintén két helyen találtam élõ linket. Te az én linkemen azért nem látsz semmit mert be kellene regisztrálnod. De én már beregeltem magam az oroszokhoz és láttatják a linket, össz. 9 fájl. De ahogy leellenõrzöm a te linked szintén okés. Már lehúztam, mindjárt probálom. Bõség zavara mert
akkor ez meg mi? Противостояние: Европа 2015

Axon
Sajnos nálunk ilyesmiket nem lehet megvenni.
Véleményem szerint ez a Gulf War és a Bitva cernoje zolotov (még angol címet sem kapott) nevû játékok összkiadása (gold).
Azt írja az oldal, hogy .mds formában töltötte fel a rapidshare-re, de én nem találok az oldalon sehol rapidshare linket.

Szép munka volt! Gratula!
Igaz nem ide tartozó téma de mintha kiadtak volna egy új Sudden strike gold lemezt is: Mert gyanúsan hasonló a menü meg más egyébb is. kép a játékból. Innen: Противостояние Gold (RUS)(2008) Legalábbis ezt írja hogy a kiadása az idei év.

Axon
Kicsit leamortizáltam õket, veszteség nélkül:

Ami érdekesség, hogy ki lehet lõni a tankszemélyzetet is (nagy szerencse kell hozzá) és akkor a katonákkal el lehet foglalni a tankot. Sajnos mielõtt odaértem volna egy ilyen személyzet nélküli tankhoz, addig az ellenség is odaküldött egy rakat katonát akik gyorsan fisszafoglalták a tankukat.

Axon
Itt már komolyabb tankállomány állomásozik:

Axon
Szétrombolom a védelmet:

Axon
megindítom a támadást:

Axon
Elsõ küldetésem:

Axon
menü:

Axon
Hosszú hónapok kitartó torrentezésének köszönhetõen végre lejött a:
Cuban Missile Crisis Ice Crusader

Természetesen (sajnos) orosz nyelvû. Kis gond akadt az installkor, de egy file átnevezésével már szépen felkúszott.
A játék starforce védelmû. Van hozzá egy crack amit a Cuban Missile Crisis elsõ részbõl szedtek ki, de nem az igazi vele, többször kifagy. Mivel a cd képek .mdf fileokban vannak, tartalmazzák a védelmet. Daemon tools proval simán elindul crack nélkül is.
Sajnos pont a kétmagos amd procis gépen próbálgatom, így ugyanazok a hibák jönnek elõ mint az alap Blitzkriegnél. A core duo patch-et lefuttatva patcheli a játékot, de akkor meg indulásnál pofázik a starforce védelem a korrupt indító .exe miatt. Mindegy 1 magos cpu-n még simán el lehet indítani. Csináltam 2 képet.

Axon
Most töltöm a 2. filet.

Visszatérve az Operation North-ra ez telepítéskor orosz nyelven írogat. Aztán a tankok nevei a játékban nem orosz, de a chapterek feladatai megint oroszul vannak írva. Telepítéskor problémázott amit így sikerült megoldanom: kép1 De aztán visszaállítottam miután felnyomtam a gépre, a magyarra mert pld. a totalcomm ilyen lett.

Axon
Angol nyelvû?

Axon
Én most kezdtem el tölteni.

Axon
Nézz be a Desert Law topikjába. Raktam be néhány képet oda régebben. Mindenképpen érdekes próbálkozás a Blitz motorjával.

Német chapters nyitó képernyõ:

Megvan az említett Blizkrieg: Operation North. Szokás szerint a deposit nagyon lassan engedte hogy lehozzam.(30k)Kicsit szórakozott a nyelvi beállításaimmal de aztán megoldottam. Ahogy írták kétszer 10 chapters van benne.

Köszönöm szépen, úgylátszik, hogy lessz már mivel elütnöm a hétvégét. Végigtolom a Kruszkot, azután rákukkantok a Operation Hagelsturm v2 modra.

A Desert Law elég érdekes képek alapján, mintha a C&C Generals-ból vették volna elõ a terroristákat.
Igen errõl írtunk már. Aztán olvasgatom a bkportal fórumjait és találtam egy másik blitz motorját használó játékot. Ezt: Desert Law Tényleg van hasonlóság már ami az engine-t jelenti. Nem hiába írják róla hogy: "Desert Law is a futuristic game built using the Blitzkrieg engine (think "Mad Max")."

Axon
Errõl a kiegrõl egyszer már beszéltünk a Blitzkrieg 2-es topikban az 1025-ös és 1030-as beírásban. Már akkor is megállíptottuk, hogy ez egy eddig ismeretlen kieg. Jó, hogy találtál letöltési lehetõséget.

Belebotlottam itt a neten most egy számomra eddig ismeretlen Blitzkrig kiegészítõre. Blizkrieg: Operation North a neve. Némi infót magyarul sikerült róla begyûjtenem:
"Az Operation North alcímet viselõ kiegésztõ két masszív, egyenként 10 pályát tartalmazó kampányt kínál, melyek az 1941 nyara és 1943 tavasza között az északi hadszíntéren lezajlott csatákat ölelik fel. Valós történelmi harcok és képzeletbeli missziók garantálják a megszállott stratégák felhõtlen szórakozását.
A játékról:
- két új hadjárat, melyek a keleti front északi részét mutatják be, a Wehrmacht és az RKKA áll egymással szemben
- felelevenednek ismét a történelmi események: Leningrádi ostromzár, harcok Riga, Pskov, Vilnius és még számos város környékén"
Mindenesetre már húzom is.

Axon
Önjáró tüzérségként szokta használni a pálya hátsó részébõl alattomosan lövöldözve. Hátránya, hogy tüzérséggel igen nehezen kilõhetõ így nagyon sokáig meg tudja nehezíteni az ember életét, amíg elvergõdsz a pálya végéig és ki tudod lõni.

ja igen az egy nagy orosz önjáró löveg,kiméletlen tüzereje van,én kijátszottam a sovjet kampányt is és azért mondom h vannak azon az oldalon is pazar jószágok...emlékszem h az utolsó missióban kaptam 40db t34-est,az már berlin alatt volt...

ja de itt a T-34-85 is ahogy látom,az meg mindenidök leg sikeressebb tankja...egyszerü de nagyszerü...aki szereti próbálja ki a sovjet kampányt,vannak érdekes missiók...
Légy üdvözölve fáradt vándor. Remélem sikeres voltak a vizsgáid. Ezek a képek az Operation Hagelsturm v2 modból vannak. Annak is a német oldalon 8.chapterébõl. Ami egyébbként ha jól tudom 9 chapteres. A mission kurszk még fellelhetõ ha érdekel itt ezen az arab nyelvû oldalon: http://www.qtr55.com/vb/archive/index.php/t-4605.html
És még ehez van egy patch amit innen: Mission Kursk Patch 1.4 A 2148-as hozzászólásomban lévõ map csak az itt felsorolt "kellékek" segítségével fut.

Sziasztok. Egy kicsit távolmaradtam a szakmai vizsgám miatt, de amint látom ti nem tétlenkedtetek😊! Ezek a képek mibõl vannak, modból vagy ez a Mission Kurszk kieg.? Mert ez utóbbihoz sajna még nem volt szerencsém megismerni, csak demo formájában.
Hoppá, de rám törtek négyessével. Vissza, vissza...

Offenzíva indul!

Ilyen tankkal mostanában még nem futottam össze.

Íme a szép munka amiben egyetlen lövegemet vesztettem el, jobbra lent. Hasznosak voltak az ötleteitek. Sárga vonal azt jelzi hogy merre vontam vissza párducomat.

Axon
Kipróbáltam ezt a patch-et a kétmagos procikhoz. Mostmár tökéletesen megy a blitz azon a gépen is, ahol eddig gond volt vele.
Ezek után csak azt nem értem, hogy az otthoni gépemen - ahol szintén egy kétmagos amd proci van - miért nem volt semmi gondom. Simán megy a blitz 1 rajta bármelyik moddal.

Axon
Vannak olyan modok amelyek jelentõsen megnövelik a lõtávokat. Ezek nekem nagyon bejönnek, viszont más stratégiát igényelnek. Ilyen hivatalos mod például a Mission Barbarossa is, na meg a Stalingrad-ban is meg vannak növelve a lõtávok.

Axon
A környezetében levõ sérült katonákat gyógyítja, félelmetesen gyorsan, így tényleg nehéz észrevenni a hatását.

Axon
Tényleg olyan mintha sakkfeladványt oldanánk meg.

Axon
Nem tudtam errõl a patch-rõl. Az egyik munkahelyi gépemen nekem is szarakodott a Blitz de nem foglalkoztam különösebben vele és abban a gépben is kétmagos amd proci van. Kipróbálom a patch-et, hátha megy majd vele.

na de az a stug 3 különben önjáró löveg, az az olyan mint a stug 3A aminek
eleve nagy a lötávja...ez nem páncéltörö *AT gun*
jaja nekem is megvan a mission kursk és abban tényleg nagyobb a lö táv,meg a katonák is messzebre látnak. Sött sok uj egység is van pl lángszórós emberke....ja és ezek a csapathordozó jármüvek lönek is....
Kösz a jó kis tanácsokat megfogadom! Mentõ kamion a sebesülteket gyógyítja. Van egy jel ha jól tudom a menüjében alul egy emberke, na azzal vidd oda a sérültekhez. Most csak próbaképpen feltettem egy mapot ehez: Mission Kursk 1.4. Vadiúj pálya ma tették publikussá a bkportal.com-on. A map neve ez:Cherkassy 1944: Schanderowka Érdekes dolgot fedeztem fel benne. Elsõ találkozásnál az orosszal, szokás szerint mindkét tankommal becéloztam az ellenséges tankot. Szembeötlõ nekem a nagy lõtáv! Még ilyennel nem találkoztam hogy tank a képernyõ másik szélén alig belátszó tankot eltrafálja. Szóval eddigi tapasztalatom más volt.

de kül én még rá nem jöttem soha h mire jó a mentö kamion????
szesztek - én is véleményt nyilvánitok a pozicióról..de klassz kül ilyet lehetne csinálni közössen...ez olyan mint a sakk feladvány he he he

na szóval én kiugrasztanám a gyalogságot rá az IS2 -esekre,a kamiont meg utasitanám h adja az utánpótlást a gyalogosoknak,a kv 1-est lent jobról ki kapnám a párduccal, a nagy medve kv 2 -töt meg kiszedném a pak 42-vel h jól látom akkor az a nagy páncéltörö ágyú az....utánna mikor a gyalogság tönkre tette az IS 2-tök lánctalpát akkor a párduccal hátulról lesböl egy tiszt segitségével kilöném öket...