3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • gooooliath
    középen magyar harckocsik....
  • gooooliath
    háát játszani még ne mjátszottam...mert ne msikerüt inditanom..de azért meg láttam a GZM 7 jármü arzenálját..és az azért zavarbaejtöen klasszz...pár képernyömentés..kep.ivpicture.hu/281437.jpg
  • ngazsi
    http://letitbit.net/download/5517.5ffaf9655e3f850834e8105342/GZM_V7.rar.html
  • ngazsi
    ITT IS EGY MÁSIK TORRENT:http://www.etorrent.ru/torrents/17471
  • ngazsi
    Torrent link itt regisztrálni kell, viszont jön ezerrel
    A regisztáció időben korlátozott!
    Ha lesz még link azt is megadom de felhívom mindenki figyelmét hogy orosz nyelvű. Goooliatnak meg boldog szülinapot ha már a pm-ekre nem reagál!
  • gooooliath
    share download-errel szépen jön..most töltöttem be...de igy is kell neki egy egy 6-8 óra..kiváncsi vagyok rá...
  • magyargyerek
    700.00 MB-os fájlok? És 6 van belőlük. Hát a depositról lehúzni nagyon sokáig tart. Nézni kell más alternatívát.
  • ngazsi
    A GZM 7 MOD MEGJELENT LINKEK ITT
  • Axon
    Igen érdemes és nem csak ennél a játéknál.
  • kovajani
    Ngazsi és Axon, köszönöm az infót, ezek szerint érdemes maradni a jó öreg Xp-nél.
  • ngazsi
    Én Win7-et használom és hibátlan. Azonban nem mindenkinek ilyen egyszerű van olyan külföldi srác ( ráadásul nem is egyszerű user mert a CDV egyik moderátora) akinek sehogy sem sikerült működésre bírni a BK-t. A külföldi forumok tele vannak a különböző problémákkal érdemes elolvasgatni. Ha használod a kompatibilitást akkor elméletileg futni fog rendesen, a többségnek általában sikerül.
  • Axon
    A Blitzkrieg 2 megy vele azt próbáltam, de a Blitz1-et már nem tudtam kipróbálni, mert visszatértem a winxp-hez. Számomra szörnyen idegesítő hibái voltak a win7-nek.
  • kovajani
    Hello! Azt szeretném megkérdezni , hogy próbálta-e már valaki, hogyan viszonyul a Blitzkrieg a WINDOWS-7-hez? Van-e már valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
  • kovajani
    Apropo, az előzőhöz még. Akkor sem müködik a dolog, ha a játék közben valamit nem az Objektive utasitás szerint/mely különböző nyelvü lehet/ hajtunk végre, amit Objective fail/piros kiírással jelez a játék,s tovább megyünk a játékkal. Ez esetben vissza kell menni egy korábbi- hibakijelzés előtti- mentéshez és ezután beirni a csalás szövegét.
  • kovajani
    Kiegészitve Gooooliath infoját,vannak olyan klaviaturák-billentyüzetek, ahol a kis hullámvonalas jel-tilde- nincsen, ez a magyar klavikon az Esc alatti nulla billentyü, tehát ezt kell megnyomni, hogy a panel bejöjjön. Még valami: ugy emlékszem, hogy a Sztalingrad eredeti kiegészitőnél ez a trükk nem müködött, mivel nem volt benne a progiban az ailogic nevü fájl. Átmásoltam a Blitzkrieg 1-ből probaképpen, s itt is müködött ezután a trükk.
  • magyargyerek
    Na így kell beírni!
  • ngazsi
    Csak azoknál a térképeknél működik a csalás, ahol a skriptben engedélyezve van. Inkább írd le hogy pontosan melyik játék, melyik mod, melyik térkép, melyik feladat az ahol elakadtál. Így ha már játszotta azt valaki akkor tud majd segíteni. De ha csak nem érted a feladatot akkor fordítsd le a google fordítója segítségével, így a leggyorsabb és nem kell másra várnod.

HB
  • gooooliath
    legjobb a ctrl **paste**
  • gooooliath
    az elöfordul h nem sikerül...de próbálgasd elöbb utobb be ugrik...alapossan nézd át és ird be...
  • tomasgo
    Hali.
    Köszi,de ez nekem valamiért nem működik.
    Pedig telepíttet verzióval is próbáltam.
    Egyéb ötlet ??
  • gooooliath
    nem duplamagos a procesor..ez egy ezeréves laptopocska pentium 3-as..mondom 1100 mhz a processorja...viszont a graf kártya 16megás az az nagyon gyenge..de papirforma szerint vinnie kellene a blitzkrieget...meg ha nem birná a gép vinni akkor is lassitania kellene a játékot,nem gyorsítani....ez viszont ugy pörgeti a játékot h nem élvezem játszani...mondom +10 es tempóval zavarja...
  • gooooliath
    az alábbit ird be mikor meg nyitod a savet vagy a palyat ahol el akadtal..
    nyomd meg a ~ gombot és a lenyilló ablakba ezt ird be
  • gooooliath
    @Password( ''Panzerklein'' )
    @Win( 0 )
  • tomasgo
    Sziasztok.
    Elakadtam a játékban az egyik pályán.
    Csalás Vagy trainert keresek a blitzkireghez.
  • Axon
    Ilyenről még soha nem hallottam. Elképzelésem sincs mi lehet a gond.
    Mindenesetre ha dupla magos a processzorod, akkor a dual core patchet feltétlenül rakd fel, mert nélküle produkálhat hasonló tüneteket.
  • gooooliath
    ...de most meg az a helyzet h valamiért tul gyorsan megy a játék...hiába veszem le a játék sebességét,akkor is (-10en) gyors...0-án olyan gyors a játék h nem látom a jármüveket közlekedni csak a kiindulási ponton ,meg az érkezési ponton...no ehhez mit szólsz??
  • gooooliath
    a video kártya nem volt telepitve....le kellett szedni a driverét és ennyi....meg goldódott...kösz
  • Axon
    Nem hiszem, hogy a gép lenne kevés neki. Szerintem vagy a directx-et kell frissítened, vagy a gépben található videokártya driverét. vagy pedig rakj fel neki egy kodek csomagot, mivel amikor indul a játék, először videot játszik be.
  • gooooliath
    sziasztok...egy kérdés...van egy 1100 mhz-es 256 ram-os...kis laptopom...mikor ide instalalom a játékot az alap blitzkrieget,álandóan azt irja ki h

''can't initialize the game''

ez mi lehet? ki irja h blitzkrieg,mint mikor indul a játék és ott mindját jön ez a szöveg....nem lehet inditani a játékot...nem kompatibilis a graf kártyával talan?

vagy esetleg tul kicsi a gép? a readme szerint sokkal kissebb konfigurációval is futnia kell...valaki oldja meg...kösz
  • gooooliath
    http://www.geocities.jp/kwx50/bk/Chapter_and_Campaign.htm

kovajani jovoltabol...blitzkrieg kieg amennyit akartok...nem...több!!!
    ezt nézzétek meg.........
  • gooooliath
    blitzkrieg antology
  • Axon
    Baromijó! :-)
  • ngazsi
    ez még kisebb mint a reális de ez csak egy előzetes kép még dolgozom rajta
  • AndrewT
    ez méreteiben hogyan aránylik a blitzkrieg egységekhez?
  • gooooliath
  • ngazsi
    A PARLAMENT:
  • kitt2000
    Köszönöm!Ha tudsz még olyat akkor jöhet majd!
  • gooooliath
    szia a krursz*-ot be kell instalálni a blitzkrieg run data mods mappába...
    de itt van pl egy jó kis kiegészitö :

http://gabgames.ucoz.hu/load/terkepek/custom_chapters_and_campaigns/achtung_panzer/21-1-0-359 -ngazsi oldaláról...ezért kezeskedem!!!

ezt szedd le kb 100 mb és másold be vagy instaláld be a blitzkrieg run data -ba! üdv irj h kell segitség....
  • kitt2000
    sziasztok!Sikerűlt végig játszani a campány pályát segitséget szeretnék kérni hogy lehet több pálya,jármű,több kiegészitö a játékba!
    Halotam hogy van egy mission kursz kiegészitö az önálló vagy valahová be kell másolni!
  • ngazsi
    ide másold őket Blitzkrieg/Run/mods/gzm/data