Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A World War Iet nem érdemes leszedni! A Media Marktban most csak 495 (!!!) forint tokkal vonóval.
de vérszegény ez az oldal ....senki sem ir..senki sem játszik?
én játszom a great patriotic wart...és már a 11.pályán vagyok a 28-ból...mondhatom piszok nehéz a kampány..de kárpótol a filing...azoknak ajánlom különben akik szeretik a sovjet hangulatot...mert a zene is le cserélödött és sovjet az az orosz indulok szólnak..de hangualtossak...be került sok uj tank is mindkét részröl...és persze a jó öreg achtung panzeros húzás h a kamionok nem autómatikussak..pl h ki fogy az ellátmányuk,akkor nem mennek maguktól fel töltekezni..hanem nekem kell öket is el küldeni majd vissza hivni a tüzérséghez vagy a gyalogság utánpótlására...ez néha nagyon fárasztó mert épp csatázok és közben még ezt is figyelni kell...tele vannak a pályák missiókkal...4-6 küldetést teljesiteni kell...és meg jegyzem nagyon nehezek...na ennyit erröl...ismétlem..csak sovjet kedvelöknek ajánlom...
én játszom a great patriotic wart...és már a 11.pályán vagyok a 28-ból...mondhatom piszok nehéz a kampány..de kárpótol a filing...azoknak ajánlom különben akik szeretik a sovjet hangulatot...mert a zene is le cserélödött és sovjet az az orosz indulok szólnak..de hangualtossak...be került sok uj tank is mindkét részröl...és persze a jó öreg achtung panzeros húzás h a kamionok nem autómatikussak..pl h ki fogy az ellátmányuk,akkor nem mennek maguktól fel töltekezni..hanem nekem kell öket is el küldeni majd vissza hivni a tüzérséghez vagy a gyalogság utánpótlására...ez néha nagyon fárasztó mert épp csatázok és közben még ezt is figyelni kell...tele vannak a pályák missiókkal...4-6 küldetést teljesiteni kell...és meg jegyzem nagyon nehezek...na ennyit erröl...ismétlem..csak sovjet kedvelöknek ajánlom...
axon...vagy magyargyerek...szurjatok be egy linket a world war 1-et honnan lehetne le huzni..lehet rapidos is....mindegy...kösz
huhh kösz az oldalért baba nagyon! rem meg tudom csinálni a missiót mostmár...greath patriotic war 3.missio..üdv ngazsi
Ezt használd: webforditás.hu
jajj forditsa mar le valaki ezt a szoveget,mert mar a hajamat tepem tole...
**A CIVILIAN REPORT THAT THE SWAMP AHEAD OF YOU PASSEBLE. MOREOWER,HE SAYS THAT AN ENGINEER UNIT RECENTLY PASSED IT AND HAS CONSTRUCTED A BRIDGE WHICH CAN BE CROSSED BY TANKS. FOLOW THE CIVILIAN BUT BE CAREFULALTHOUGH THE GERMAN ARMY MIGHT NOT HAVENOTICEDIT YET,ELITE GERMAN PARATROOPERS RECENTLYLANDED NEEARBY.THESE UNIT CAN HINDER YOUR RETREAT.GERMAN COLUMNS ARE ADVENCINGON OUR FRONT LINE.YOU MUST REACH IT WITH AT LEAST 2 TANKS AND 4 SQUADS BEFORE IT IS BROKEN AGAIN.**
sehogy nem áll össze a fejemben a szöveg,habár sokat értek belöle...valaki aki nagyobb angolos forditsa már le....<#csodalk>#csodalk>
**A CIVILIAN REPORT THAT THE SWAMP AHEAD OF YOU PASSEBLE. MOREOWER,HE SAYS THAT AN ENGINEER UNIT RECENTLY PASSED IT AND HAS CONSTRUCTED A BRIDGE WHICH CAN BE CROSSED BY TANKS. FOLOW THE CIVILIAN BUT BE CAREFULALTHOUGH THE GERMAN ARMY MIGHT NOT HAVENOTICEDIT YET,ELITE GERMAN PARATROOPERS RECENTLYLANDED NEEARBY.THESE UNIT CAN HINDER YOUR RETREAT.GERMAN COLUMNS ARE ADVENCINGON OUR FRONT LINE.YOU MUST REACH IT WITH AT LEAST 2 TANKS AND 4 SQUADS BEFORE IT IS BROKEN AGAIN.**
sehogy nem áll össze a fejemben a szöveg,habár sokat értek belöle...valaki aki nagyobb angolos forditsa már le....<#csodalk>#csodalk>
viszonylag nehezen, mivel a panzerkrieg egyik "újdonságaként" vadiúj 3d modellek kerültek a játékba, új néven, így az eredeti skinek legfeljebb az eredeti modellekre húzhatók rá.
viszont készültek kifejezetten ehhez sikncsomagok:
link
viszont készültek kifejezetten ehhez sikncsomagok:
link
Sziasztok! Valaki nem tudja hogyan tudom hasznalni blitzkrieg-es skineket panzerkrieg alatt? Ha eggyaltalan lehetseges :) Kiprobaltam betenni a Data-ba a skin PAK-ot, de egy-ket egysegen kivul semmi nem valtozott. Ha valaki tudja segitsen! Koszonom!
Új tartalmak nálam: Iron Frost2, East Afrika mod RC6, Sudden Strike mod és magyaritott menü. Ezenkívül a BK-portál valamennyi térképe és modja elérhetõ ezen a linken:GabgamesJÓ SZÓRAKOZÁST!<#gun>#gun><#violent>#violent>
BUÉK.Minden Blitzkrieg rajongónak.
B.U.É.K
http://union.4bb.ru/
http://www.bk-maps.de/include.php?path=contentarchive&type=4&PHPKITSID=gDUf1Zd8emM4xN4C2jl2VKQCj3vuim1u
http://union.4bb.ru/
http://www.bk-maps.de/include.php?path=contentarchive&type=4&PHPKITSID=gDUf1Zd8emM4xN4C2jl2VKQCj3vuim1u
mindenkinek boldog uj évet!...........
közben meg fel tettem a greath patriotic war-t..ez egy kieg a blitzkrieghez...orosz kampány!...elég érdekes...uj tankokat kaptam már az elsö missiónál..t 37eseket...nevetségessen kis jószágok de azért szinezik a játékot...kaptam 3 db kv 2 -töt...az elsö missió fin hadszintér...hehe talvisota
értem....de te mivel nyitottad meg? demon toolsal? -mert én azzal próbáltam de semmi...ki csomagoltam az elsö csomagot,majd aszt be helyeztem a demontoolsba de semmi...
#2821-ra. gooooliath:
Nem tudom mi a baj? Nálam futott szépen minden.
Nem tudom mi a baj? Nálam futott szépen minden.
Nos ennyi,elég volt,ez már a játék élvezhetõségére ment.Az 5 frontos támadás egyidejûleg a mindent mozgass egyszerre,figyelj az összes egységedre és küzdj eredményesen is talán egy kicsit már sok.Nekem már sokk és nem játszom tovább a BH2-t a Tscherkassy pályánál már nem a páncélosok mozgására és tüzelésére figyelsz,nem a robbanások látványát nézed,nem a megtervezett védvonalaidat alakítod ki vagy éppen támadást készítel elõ.Minden-mindenkire lõ és egy puszta mészárlás az egész.Én jobban szeretem a kevesebb egységgel végrehajtott taktikus pályákat(itt több mint 100 egység van),ahol ki kell használnod a terep adottságait.Eddig tetszett,sõt az elején még gyengének is tûnt,de aztán lépésrõl-lépésre nehezedett,érdekesebb lett és játszható volt,de ez már nem az.
Mond "Cefre" te hol tartasz? Neked ez tetszik?
Mond "Cefre" te hol tartasz? Neked ez tetszik?
A nagyobb modokat is feltöltöm majd de ezek darabolva lesznek mert a tárhely korlátozza a fájlméretet. Ha a nagyobb modok fent lesznek elkezdem tölteni a térképeket is.
Remek az oldal.
Lehet, hogy csak én nem találom, de a nagyobb teljes modokat nem látom (pl. Hagelsturm, Heimatfront, Panzerwaffen, stb.)
Lehet, hogy csak én nem találom, de a nagyobb teljes modokat nem látom (pl. Hagelsturm, Heimatfront, Panzerwaffen, stb.)
ee...akarom inditani a talvisotat,de a demontools sehogy sem ismeri fel? kicsomagolom és hiába...tud valaki segiteni?....magyargyerek hol vagy már mikor legnagyobb szükség volna rád....<#gunyos1>#gunyos1>
háá na..mondjuk ez már valami...ide érdemes be térni...
Blitzerek!
Elkezdõdött valami új:Gabgames
Létrehoztam egy oldalt (egyelõre még kezdetleges) amirõl lehet tölteni mindent ami a BK-portálon volt. Illetve itt fogok közzétenni infókat a készülõ magyar mod-ról aminek elkészítésében innen is többen közremûködnek. Ezúton is köszönet nekik.
HRA(Hungary Royal Army) mod
Elkezdõdött valami új:Gabgames
Létrehoztam egy oldalt (egyelõre még kezdetleges) amirõl lehet tölteni mindent ami a BK-portálon volt. Illetve itt fogok közzétenni infókat a készülõ magyar mod-ról aminek elkészítésében innen is többen közremûködnek. Ezúton is köszönet nekik.
HRA(Hungary Royal Army) mod
jogos. akkor átfogalmazom: az olyan kiemelkedõ kiegészítõkhöz képest, mint amik pl az active gamingtõl érkeznek (kursk, barbarossa), a lentebb felsoroltak kevésbé hoznak lázba, személy szerint engem.
hát ez az...pl a blitzkrieg alapot játszom a sovjetokkal kb 5.-ik alkalommal...és leköt nagyon...meg ismerem magam...még a spájzba duncba nem lessz az összes kieg meg patch meg mi egy más nem nyugszom...
te meg axon mindenhol ott vagy? tegnap fel ugrottam a panzer generals topira, hát kit látok -- *axon* -- a mult héten meg még valami helyen láttalak de az nem is sg volt..valami játékról mondtál véleményt...aztán sudden strike 3 on láttalak..azt meg ne is mondjam h az összes második vh-s topik tele van veled...te aztán minden lébe kanál vagy....
te meg axon mindenhol ott vagy? tegnap fel ugrottam a panzer generals topira, hát kit látok -- *axon* -- a mult héten meg még valami helyen láttalak de az nem is sg volt..valami játékról mondtál véleményt...aztán sudden strike 3 on láttalak..azt meg ne is mondjam h az összes második vh-s topik tele van veled...te aztán minden lébe kanál vagy....
Azért az erõsen relatív kinek mi az izgalmas. Szerintem egy Blitzkrieg rajongónak - már pedig aki egy több mint 5 éves játékkal a mai napig játszik az mindenképpen fanatikusnak tekinthetõ - kötelezõ darabok.
Beszerzésük már más kérdés. Nehezen lehet õket levadászni torrent és emule oldalakról, esetleg rapidos linkekrõl.
Beszerzésük már más kérdés. Nehezen lehet õket levadászni torrent és emule oldalakról, esetleg rapidos linkekrõl.
ezeknek a zöme olyan, hogy néhány custom mapból csináltak chaptert, mind az alapegységeket és az alapjátékot használja, nem túl izgalmas. szerintem
ezek még hiányoznak nekem..
ha ezekröl tud valaki h hol lehet el érni kérem küldjön linket...(axon listája alapján irtam össze) Total Mission
- Total Mission 2
- Bourning Earth
- Desert Fox
- Leningrad Battle
- Battle of Berlin
- Beyond Overlord
- Operation North
- Frontal attack 1 (francia nyelvû)
- Frontal attack 2
- Total Mission 2
- Bourning Earth
- Desert Fox
- Leningrad Battle
- Battle of Berlin
- Beyond Overlord
- Operation North
- Frontal attack 1 (francia nyelvû)
- Frontal attack 2
Köszi szépen .már elnézést hogy ilyesmivel zaklatlak
Üdv Rolesz! :D
@cefre:
- a bekerített egységeket délre vinni
Jelentõs erõt képviselõ német egységeket zárt körbe az ellenség Tscherkassy-nál. Törjön ki a katlanból, és vigye az egységeit északról a déli oldalon lévõ bázisra. A küldetés akkor sikeres, ha legalább 20 egységet kimenekített. Hogy a gyûrûbõl hol és milyen egységekkel tör ki, az kizárólag az ön döntése, szabadkezet kap. Megjegyzendõ, hogy a gyalogosok esetében egy raj jelent 1 egységet.
- minden egységet délre vinni
Miután végrehajtotta az elsõ feladatot, minden egységét irányítsa a délnyugati bázisra vagy a délkeleti városba, senkit nem hagyunk hátra! Ez a küldetés akkor sikeres, ha valamennyi még életben lévõ egységével eljut a megjelölt két hely valamelyikére. A személyzet nélkül maradt lövegeket hátrahagyhatja.
@cefre:
- a bekerített egységeket délre vinni
Jelentõs erõt képviselõ német egységeket zárt körbe az ellenség Tscherkassy-nál. Törjön ki a katlanból, és vigye az egységeit északról a déli oldalon lévõ bázisra. A küldetés akkor sikeres, ha legalább 20 egységet kimenekített. Hogy a gyûrûbõl hol és milyen egységekkel tör ki, az kizárólag az ön döntése, szabadkezet kap. Megjegyzendõ, hogy a gyalogosok esetében egy raj jelent 1 egységet.
- minden egységet délre vinni
Miután végrehajtotta az elsõ feladatot, minden egységét irányítsa a délnyugati bázisra vagy a délkeleti városba, senkit nem hagyunk hátra! Ez a küldetés akkor sikeres, ha valamennyi még életben lévõ egységével eljut a megjelölt két hely valamelyikére. A személyzet nélkül maradt lövegeket hátrahagyhatja.
Sziasztok! Akit erdekel, most letoltheto az iron frost western front mod a bkportal forumjarol. Apropo, orulok hogy itt is meglelem a bkportalos arcokat:) Udv AndrewT :) A bkportalon rolesz a nevem!
ok...én el válalom az orosz forditást,ezzel is bövitve a forum lehetöségeit,és mindenki boldogulási manövereit...bár be vallom kb 50 százalékos az orosz tudásom...
A net végtelen lehetõségei közt akadtam erre az oldara:
http://www.7wolf.ru/index_view_topic_item_6153.zhtml
Innen gond nélkûl leszedtem 1 nap alatt a Panzerkrieg BH2-t és
jelszó sem kellett.Azóta nyomom ezerrel már javában folyik a harc
a nyugati fronton.
Az orosszal meg úgy állok,hogy érteni nem értem,de el tudom olvasni a ciril betûket.Rengeteg orosz forrás van a Blitzkríghez majd teszek még be linket.
http://www.7wolf.ru/index_view_topic_item_6153.zhtml
Innen gond nélkûl leszedtem 1 nap alatt a Panzerkrieg BH2-t és
jelszó sem kellett.Azóta nyomom ezerrel már javában folyik a harc
a nyugati fronton.
Az orosszal meg úgy állok,hogy érteni nem értem,de el tudom olvasni a ciril betûket.Rengeteg orosz forrás van a Blitzkríghez majd teszek még be linket.
aha..meg néztem az oldalt fincsi! orosz az egész de el lehet menni rajta..le huztam 2 pályát,elég komolyak...csak orosz a szöveg benne...de ez nekem nem olyan nagy gond...találtam még külömbözö kiegészitöket és patcheket..ralism modokat..stb...egész kalssz
Találtam egy ilyet mindenki örömére: http://blitztranslate.narod.ru/Page2.html
fordítás a neten: http://www.webforditas.hu/
Bár nem tökéletes,kis fantáziával el lehet olvasni a szöveget,ki lehet
következtetni a helyes leírást ennek segítségével.Ezt azért ajánlom,mert
mindíg rendelkezésedre áll és nem kell várnod.
Bár nem tökéletes,kis fantáziával el lehet olvasni a szöveget,ki lehet
következtetni a helyes leírást ennek segítségével.Ezt azért ajánlom,mert
mindíg rendelkezésedre áll és nem kell várnod.
Szükeégem lenne megint 1 kis forditásra .elakadtam
http://rapidshare.com/files/173292236/Blitzkrieg1.doc.html
http://rapidshare.com/files/173292236/Blitzkrieg1.doc.html
THx. Holna pelindítom, közben találta megy másik, de elég lassú.
http://dl.phazeddl.com/1301654/Blitzkrieg/
Melyik oldalon lehetne találni még egész jó sebességel letölthetó Blitzkrieg elsõ részt?
Köszi szépen
"vegye az ellenség által tartott falut az ellenõrzése alá! e feladat végrehajtására 8 perc áll rendelkezésére, melyhez egy apró, ám annál ütõképesebb csapatot vethet be, számíthat a nebelwerferek támogatására is. FockeWulf felderítõrepülõgépeivel kívül kerülhet az ellenséges légelhárítás hatótávján, míg az ellenség által telepített aknamezõ is kiesik az ellen látómezejébõl. amennyiben nem forgácsolja sokfelé egységeit, és kihasználja azok tûzerejét a többi fegyvernemmel összhangban, nem okozhat gondot a front áttörése ezen a ponton."
http://rapidshare.com/files/172979476/Blitzkrieg1.doc.html
ide raktam fel elõre is köszi
ide raktam fel elõre is köszi
ha bepötyögöd németül, vagy tolsz róla shotot, akkor talán még segíteni is tudnak, erre gondoltam volna...