3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • gooooliath
    sssd
  • gooooliath
    próba...

[IMG]http://kep.ivpicture.hu/314736.jpg[/URL][/IMG]
  • ngazsi
    egy kis csemege:
  • Axon
    Kipróbáltam a conflict 2012 modot. nekem nagyon tetszik.

Majd körül nézek, hogy honnan tudnám beszerezni azt az 1.2-es verziójú Panzerkrieg-Burning Horizont-ot.

Természetesen tudok segíteni a TC4-ben. Írd le privátban, hogy hogyan kell feltölteni arra az email fiókra és elkezdem feltolni.
  • kovajani
    Most megnéztem, nekem a Panzerkrieg-Burning Horizont 1.2 verzió van, igaz német nyelvű. Sajnos már nem emlékszem, hogy honnan szedtem le. Egy kérés: a Total Challenge 4 beszerzésében tudsz-e segiteni?
  • Axon
    megkaptam a privit. Már húzom is lefele. Köszönöm a feltöltést!
  • Axon
    Köszönöm!

Igen érdekelne az a Saving Privat Ryan mod is.

Még egy megjegyzés a Wartime Blitzkrieg Tactics-hoz. Ebből a 6 lemezből valóban megvan a többségnek 5 és csak a Conflict 2012 Kosovo az újdonság. Viszont a Panzerkrieg-BH 2 nekem csak 1.0 b4 verzióban van meg. Már 3 helyről is leszedtem, mert azt hittem, hogy van végleges 1.0-ás verzió (ami nem béta4), de mindegyik ugyanaz a b4 verzió volt. Viszont ebben a csomagban már valószínűleg a végleges 1.0-és Panzerkrieg-BH 2 van benne, ezért is érdekelt volna, vagy pedig ha tudtok valahol végleges 1.0-ás verziót az is jó lenne. Ráadásul nemrégen jelent meg belőle az angol verzió, ami sokaknak (nekem is) jobban érthető mint a német.
  • ngazsi
    Kiegészítés a kódokhoz:
    A kódok attól függnek hogy melyik ailogic.dll- fájlt használod. Ha az alapjátékot akkor:
    @Password("Panzerklein")
    ha a stalingrad dll-jét használod akkor:
    @Password("www.dtf.ru")
    Ezekkel a parancsokkal engedélyezed a többi parancs végrehajtását, tehát ezek beírása után kell a tulajdonképpeni parancsokat kiadni.
    Ha a fenti alapkódot jól írtad be (Kisbetű-nagybetű stb.) akkor elméletileg minden skript parancs müködik amit a BK ismer. Persze ezeket is pontosan kell beírni.
    Például:
    @God(0,1) isten mód vagyis az összes egységed sérthetetlen lesz.
    @Win(0) ezzel a paranccsal azonnal megnyered az éppen aktuális missziót
    valamint a Ctrl-Shift-Q billentyűkombinációval az aktuális térképen minden láthatóvá válik............. stb.

• kovajani
    Még: az e-mail címet, jelszót majd priviben adom meg.
  • kovajani
    Hello Axon!Utánna néztem ennek a Wartime Blitzkrieg Tactics-nak, s a következőt találtam: valoban 6 db lemezen 6 játék van benne: Stalingrad, The Day After, Green Devils, Burning Horizont, Panzerkrieg-BH 2 és a Conflict 2012 Kosovo. Tehát, szerintem csak a Conflict 2012 érdekes, a többi általában már ismert. Amennyiben a Conflict érdekel, feltöltöm egy e-mail címre, onnan le tudod szedni. Nem tudom ismered-e a Saving Privat Ryan módot a BK 1-hez. Ha érdekel-30 Mb körüli- azt is felteszem.
  • Axon
    Na most minden Blitzkrieg fanatikusnak elcsöppen a nyála:

Wartima - Blitzkrieg Tactics

Ez egy 6 dvd-ből álló csomag. Van olyan darabja amiről nem is hallottam (Conflict 2012 - Operation Kosovo Sunrise)

Lefogadom, hogy nálunk majd nem lehet kapni. Ha valaki talál valamilyen letöltési lehetőséget (rapidshare, torrent, stb.) az írja be ide vagy privát üzeneteben.
  • kovajani
    Kokszika! A trükk nem müködik, ha a játék közben különböző hibákat követtél el, azaz pl. az üzenőpanelon piros kiirással "failed" üzenet jelenik meg, vagy pl. a gép hibákat jelez, mint memoria,stb. Nálam is volt ilyen, s utánna bepörögtem, s trükközni akartam, nem ment. ekkor ujrakezdtem az adott köldetést, s mindjárt, amikor beadta a missiót, azonnal kezdtem a trükk beírását. ekkor sikerült. nálam a stalindrádnál nem müködött, mert mint kiderült, a benne lévő ailogic fájl nem azonos a blitzkrieg alapjáték fájlával, miután kicseréltem, ott is müködik. Ezek a memoriára utaló hibaüzenetek nálam is jelentkeznek néha, szerintem az általad választott játékmenet nem egyezik meg a játék alapprogramozásával-sajnos nem tudom másképp kifejezni. ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy visszamegyek egy korábbi gyorsmentésre,mentésre, s más "írányba" folytatom a játékot. nekem ez eddig mindig bevált. Olyannak tünik ilyenkor-amit tapasztalsz, mintha "összeakadna" a játék, azaz a játékkészitők által a memoriába be nem "táplált" megoldást választanád, s azt a memoria nem ismeri. lehet, hogy nagy marhaságot írtam mint programozás területén laikus, de nálam az alkalmazott módszer többnyire bevált.
  • kokszika
    Na ez a 4 hiba üzenet jön ki a lefagyás után, nem vágom mi a fene van:

A "0x00409bc6" címen található utasítás a "0x00dfc794" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read". A program befejezéséhez kattontson az OK gombra.

A "0x0040a235" címen található utasítás a "0x014071c" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read". A program befejezéséhez kattontson az OK gombra.

A "0x0040a10b" címen található utasítás a "0x0150f828" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read". A program befejezéséhez kattontson az OK gombra.

A "0x00403ca0" címen található utasítás a "0x0150f7d0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read". A program befejezéséhez kattontson az OK gombra.
  • kokszika
    Köszi srácok, de ahogy nézem van olyan pálya, ahol működik, van ahol nem. Most "hard"-on az alapjátékot nyomom a németekkel és a 7. főküldetésnél vagyok.
    Nem akarok csalni, főleg mert ezen a pályán nem is lehet :) szóval anélkül csinálom. (eddig is így nyomtam, csak kiakartam próbálni, de hát nem jött össze :) )
    Azonban most már tök jól állok, ráfordítottam vagy 3 órát és már csak a kegyelemdöfést kellene megadni a ruszkiknak, DE!!!
    Lefagy a játék (pedig eredeti a game) és nem megy tovább.....valami memóriás cuccot ír ki a windows hibaüzenete.

Szerintetek mi a fene lehet? Egész jó gépem van, nem értem mi a baj. Valamit állítani kéne a memóriánál? Van valami ötletetek?

Azért rossz mert most tök jól állok, lassan elit lesz a 5db Panzer IV. hosszúcsövű Medium tankom illetve az egyetlen árva Páncélosvadász tankom :) sajnálnám ha nem lenne megoldás.

Üdv
  • kovajani
    Axon. Köszi a tanácsot, de sajnos igy sem megy. Valahogy majd megkérdem az orosz kollégáktól, mi lehet az ok.
  • kovajani
    elnézést, Total Challenge 4-re gongoltam!!!!!!!!!!!!!!
  • kovajani
    kokszika! a kis hullámszerü jel a Tilde írásjel, a mi az angol nyelvü klaviaturában a magyar 0 azaz nulla helyén van. tehát ha azt lenyomod, lenyilik az üzenet panel.aztán beírod a következőt: @Password( "Panzerklein" ) majd entert ütsz, aztán a következő sorba-ahova az enter irányit-ismét beírod hogy @Win( 0 ) majd szintén entert ütsz. Ezzel lehet befejezni az adott küldetést és enged tovább lépni. nagyon fontos, hogy a szóközöket pontosan betartsd. Ha Pause közben csinálod az egészet, akkor a nulla megnyomásával el kell tüntetni az üzenő panelt, majd a pause-t kell megszüntetni a szóköz billentyüvel.
    Más! Tudna valaki segiteni a Total Commander 4 letöltésével kapcsolatban? Lehet orosz is. Tudom, hogy nem a legjobb, de a gyüjteményből csak ez, no meg a Burning Earth 2 hiányzik.
  • gooooliath
    vagy a " ~ " gomb segitsegevel, vagy a "0" gomb segítségével(a tastaturától függöen..) nyillik le az ablak...oda kell be irni a kódot pontossan...de ngazsi azt mondta egyszer h nem mindég müködik...pont én sem tudom..itt kérdezz e

http://gabgames.ucoz.hu/
  • kokszika
    Sziasztok!
    Az oké hogy kódnak mit kell beírni, az nem hogy "~" - ennek a gombnak a megynomyásával jön elő a panel....nincs is ilyen gomb :) a "0"-megnyomásával előjön egy panel de ott semmilyen kód se működik.

Mert ennek ~ az előhívása ctrl+alt+1 ha ír valamit az ember, de ilyen gomb nincs, vagy van?
    Tudom hülye a kérdés, de ha nem lenne probléma akkor nem kérdeznem meg.
    szevasztok
  • Axon
    Szerintem a következőt kellene megpróbálnod:

Ha winXp-d van, akkor menj be a vezérlőpult-on a területi és nyelvi beállításokba. Majd ott válaszd a speciális fület. Középen a lenyíló menüben válaszd az orosz nyelvet. Ezután okézd le az egészet és ha kéri, akkor indítsd újra a gépet, ha nem kéri akkor nem kell. Ezután próbáld telepíteni a tc5-öt.
    Ha win7-ed vagy vistád van, akkor is ezt a beállítást kell elvégezned, csak ott nem tudom hol van, mivel nem használok se vistát se win7-et.
  • Axon
    Ha winXp-d van, akkor menj be a vezérlőpult-on a területi és nyelvi beállításokba. Majd ott válaszd a speciális fület. Középen a lenyíló menüben válaszd az orosz nyelvet. Ezután okézd le az egészet és ha kéri, akkor indítsd újra a gépet, ha nem kéri akkor nem kell. Ezután próbáld telepíteni a tc5-öt.
    Ha win7-ed vagy vistád van, akkor is ezt a beállítást kell elvégezned, csak ott nem tudom hol van, mivel nem használok se vistát se win7-et.
  • kovajani
    http://baadkepek.tvn.hu/kepek/001.png
  • gooooliath
  • kovajani
    az előzötől a kép lemaradt, sajnos, mert idegen karakter tartalmaz.
  • kovajani
    hello . Letöltöttem a TC5-öt egy orosz lapról, telepiteni akartam-Daemon Tools-val, ezt kaptam a képernyőre. Tud-e valaki segiteni, hogy mit kell tennem. Előre is köszi!
  • gooooliath
    szia rockzoli...nem sokat játszottál blitzkrieg-et ugye? ...a kamionok tudnak löszert adni ugy a tankoknak mint bármi másnak..csak keresd meg a paneljukon az ikont és katt egy bizonyos helyre...üdv
  • rockzoli04
    sziasztok!azt szeretném megkérdezni valakitől hogy a blitzkriegben hogyan lehet a tankoknak lőszerutánpótlást adni??ha valaki tud légyszíves segítsetek!előre is köszönöm a segítséget!sziasztok
  • gooooliath
    hogy néz ki a játék? milyen formátumban van?...ha instalálni kell akkor a blitzkrieg run mods-ba...de nem tudom h milyen ez a kiegészitö...irj róla milyen file-okból áll....
  • obersepp
    Anno volt készülőben néhány mai korban játszódó mod: Iraqi Crisis,
    modern mod. ezek sem készültek el?

• Fasiszta
    Egy kérdésem lenne hogy kell installálni a east africa modot?
  • obersepp
    Kár, jó elgondolás volt a hideghábnorús környezetbe átültetett Blitz.
  • ngazsi
    A CSLA modot készítő Ares mindenféle vitába keveredett sokakkal még a régi bk-portálon és elhagyta a közösséget. Amióta a bk-portál megszünt én nem hallottam felőle....
  • obersepp
    Üdv!
    A CSLA-mod (Blitzkrieg 1989)-ról van valami új infó, vagy, be lett fejezve elkészületlenül?
  • ngazsi
    EGY KIS ÍZELÍTŐ A HRA MOD EGYSÉGEI:
    MAGYAR:

NÉMET:

OROSZ:

ROMÁN:

JUGOSZLÁV:
  • ngazsi
    Készülget bár kezdem elveszteni a hitet, hogy van e rá szükség. Nem olyan jó ez a mod, bár helyenként brilliáns máshol viszont borzasztóan bosszantó hibáktól hemzseg az egyik küldetés ovis a következő meg szöszölős szinte lehetetlen és ettől meg nem igazán élvezhető az egész és inkább a HRA-t csinálnám tovább, azzal tölteném az időt de ha sokan szeretnétek akkor elkészítek egy kezdetleges fordítást. Ha esetleg valaki segítene a magyar fogalmazásban akkor normális teljes értékű magyarítás is elkészülhetne ami ráadásul használható lenne az alapjátékhoz is.
  • SAS2335
    Hello!

VAn hozzá magyaritás?
  • Axon
    Le kellene már töltenem, mert ez baromira jól néz ki.
    Valószínűleg valamelyik torrent linket fogom kipróbálni.
  • gooooliath
    mellesleg 10 giga a játék....kicsit komplikált a telepités...még most sem tudtam inditani...de sztem a napokban neki lendülök...GZM 7
  • gooooliath
    és a sovjet oldal....
  • gooooliath