3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Gerys
    Igen az eredeti játék védelmével van gond! Xp-n néztem, azon tökéletesen megy, de csak egy játékért, nem fogok most rendszert váltani! Köszönöm, majd kipróbálom a cracket!
  • Axon
    Még sosem próbáltam win7-el.
    Jól értem egyébként, hogy az eredeti játék védelmével van probléma? mert ha igen, akkor érdemes eredeti játéknál is crack-et használni.
  • Gerys
    Valaki tudna segíteni, mert sem a Rolling Thunder, sem pedig a Blitzkrieg 2 nem indul Win7-en! Mindig a Protection systemet írja ki, ami után csak újra kellene indítani, de akárhányszor indítom újra, mindig ez fogad!
  • F E R I
    Jézusom mennyi minden, lesz időm mindent leszedek :) Köszi szépen!
  • Axon
    Én tegnap leszedtem mindent ami még hiányzott. Főleg a BE2-nek örültem meg nagyon, mivel azt eddig még sehol sem találtam. Nekem jött mint a villám lefele minden.
  • gooooliath
    igen..csak letölteni nehéz róla...hol jön szépen hol pedig nem....de aki vár, az kivár!***....-mondják felénk...
  • Axon
    Ez tényleg remek kis oldal!
  • kovajani
    Még valami: a letöltés-valószinü a szerver terheltsége miatt- nem mindig-főleg csúcsidőben- lehetséges.
  • kovajani
    Utóírat: a link végén az aspx utáni pont nem kell!!
  • kovajani
    Hello ! Aki szeretne csemegézni az utóbbi idő Blitzkrieg anyagából, tekintse meg az az alábbi linket: http://cid-27631bc4ef2b7047.skydrive.live.com/home.aspx. Tényleg nyálcsorgató az igazi Blitzesek számára!
  • gooooliath
    ..valaki aki tudja írja már le hogyan kell a mission kursk elsö pályáján az aknazár problémát meg oldani..már üvegessek a szemeim töle....mind az öt zászlónál fel szedtem az aknát...de semmi sem történik...bug lenne?
  • kovajani
    DIPLO!!!!!
    Nézd meg a Prividet!!!
  • gooooliath
    ...kivállóak!...részletes a térkép..nagyon jó a falu!...
  • ngazsi
    Ime a HRA mod-hoz két új térkép:LETÖLTÉS ITT
    és egy kis kedvcsináló:

• gooooliath
    sajnálom h nem láthatjátok élöben a modelt..rengeteg finom részlet van..még fenyképen sem észlelhetö..készitettem sajátkezüleg kiegészitöket is hozzá(ládákat,kissebb hordót,ponyvát,meg rögzitéshez kötelet)de ezeket még nem raktam fel. Ez a legelsö fotózás! Több hullámban fotózom. Közben készül egy kis dioráma is hozzá...nézegessétek..
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/332002.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/332000.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    [IMG]http://http://kep.psharing.com/332000.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/331996.jpg[/URL][/IMG]

köszönöm a pozitiv reakciókat,gondoltam h titeket is érdekel ez a kis hobbim...hisz egybevág a témával...ngazsinak köszönhetöen megtörténhet h a jövöben nagyobb menyiségü képet is meg tekinthettek a makettekről..

felbátorodtam és ime még kép...
  • magyargyerek
    Szép darad!
  • ngazsi
    Kiváló munka!
  • Axon
    Remekül néz ki!
  • gooooliath
    a legujabb...KV 2 152mm-es ágyuval...
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.ivpicture.hu/331387.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    kep.ivpicture.hu/331387.jpg[/URL]
  • Axon
    Huhh, már nem emlékszem mit is írtam róla régebben. Ha azt írtam, hogy megy daemontools pro-val, akkor az annyit jelent, hogy a dvd képet, amit letöltöttél, simán bemountolod a daemon tools pro-ba. Ez egy dvd emulátor. Tehát, a dvd-n levő védelmet is emulálja, így a dvd képet eredeti dvd-nek hiszi a program és elindul.
  • obersepp
    Már megint gondban vagyok nem találom a crack-et. (egy korábbi hozzászólásodban írtad, hogy deamon tools pro-val crack nélkül is megy)
    Hogyan?
  • obersepp
    Köszönöm a segítséget, így már megy!

A cirill orosz-t kellet kiválasztanom, majd kérte az xp telepítőlemezt majd újraindított. Ekkor még nem működött, de pl. a readme-t már olvashattam (oroszul). Még egyszer újraindítottam és most települ.
    Köszönöm.
  • Axon
    Természetesen te a TC5 helyet a Cuban Missile Crisis Ice Crusader-t telepítsd. Nekem is megvan a Cuban Missile Crisis Ice Crusader és úgy emlékszem, hogy nekem is reklamált a telepítéskor, de miután átállítottam a nyelvi beállításokat, azután simán települt.
  • Axon
    Ide másolom a különféle orosz nyelvű verziókkal kapcsolatos tapasztalatomat:

Szerintem a következőt kellene megpróbálnod:

Ha winXp-d van, akkor menj be a vezérlőpult-on a területi és nyelvi beállításokba. Majd ott válaszd a speciális fület. Középen a lenyíló menüben válaszd az orosz nyelvet. Ezután okézd le az egészet és ha kéri, akkor indítsd újra a gépet, ha nem kéri akkor nem kell. Ezután próbáld telepíteni a tc5-öt.
    Ha win7-ed vagy vistád van, akkor is ezt a beállítást kell elvégezned, csak ott nem tudom hol van, mivel nem használok se vistát se win7-et.
  • obersepp
    Üdv!

Telepíteném a Cuban Missile Crisis Ice Crusader orosz verzióját, de az installshield 1155-es üzenettel leáll. A párbeszédpanelek felíratai sem olvashatóak, csak mindenféle betűk meg jelek láthatók benne. Vajon mi lehet a probléma?
  • kovajani
    Miért csodálkozol, nem hallottál még kétéltű hajóról? Igaz az kisebb, dehát nagyhatalom, nagy kétéltű!
  • gooooliath
    uhh gyerekek mekkora ocsmányság a silent pacific mod...te jóóó éég
    ..képzeléjétek egyik missióban egy rombolót is kaptam h azzal tüzeljem a partmenti állásokat..egy rombolot..kb 4 szer akkora mint egy tank a játékban..megjegyzem pocsék texturával....erre mikor ki jelöltem rá jöttem h ki tud menni a partra..be mentem vele a dzsungelba.......egy az egyben ki ment a partra..sött még porolt is ahogy vonult...és szépen el tünt a dszungel fái között!!!!...még le is mentettem a képet ..de egyellöre nem birom feltölteni ide...gyerekek beszaráááás!!!!
  • Axon
    Valóban azt mondta róla, hogy vírusos, de én ettől függetlenül mégis letöltöttem, hátha ki lehet belőle gyomlálni a vírust. Sajnos nem kellett vírust gyomlálnom, mivel letöltés után kiderült, hogy ez is az orosz verzió, méghozzá abból is az 1.0b4-es. Már állítólag van 1.2-es angol verzió is belőle, azt lenne jó levadászni valahonnan.
  • gooooliath
    ne...virusos....azt mondta kovajani..épp a napokban rakja ujra a gépet......én is majdnem le szedtem...
  • F E R I
    Én is megkaphatnám azt a letöltő linket, ha szépen kérlek?
  • kovajani
    Axon! szerintem ez nem orosz verzió:
    A privire küldöm a letöltő linkeket.
  • Axon
    Több mint egy hete pöcsölök a Panzerkrieg letöltésével. Végre lejött és most derült ki, hogy ugyanaz az orosz verzió, ami már eddig is megvolt nekem.
    Ha esetleg tudjátok, hol lelhető fel az angol verzió, akkor írjátok meg privátban.
  • gooooliath
    szia..nincs magyarositása a játéknak...ha kell segitség irj itt és segitünk...
  • sz4sz4
    Sziasztok uj vagyok még köztetek magyarosítás létezik e BLITZKRIEG-hez és ha igen honnan lehetne letölteni előre is kösz a válszt: