3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Zoli105
    Üdv régen hallottam rólad igaz sokat Il2-tem mert a Blitzgrieg multiban mindig szét dob és ezt nem értem miért!
    Am ez nem lehet a Gzm7 igaz ez egységképek azok de a telepítésnél a Blitz2(fall of reich van megadva!) és a probléma még mindig fent áll!:(
    nem lehet telepíteni mert szerintem valaki hibásan tette fel!:( Amúgy vannak benne magyar tankok meg repülök?????????
  • gooooliath
    ez nem igy működik...ezeket az egységeket csak különféle módokhoz tudod be dobni! meg ott is csak sajátkészítésű missiókhoz...pl multiplayer missiókhoz...

amugy meg ugy nézem hogy a GZM 7 egységei ezek! játszd a GZM 7et és ott megtalálod öket! üdw
  • Zoli105
    De közben meg ezt a hibát adja ki:"Az alkalmazást nem sikerült leindítani mert libdb.dll nem található! na én meg akkor fogom és leszedem a netről erre meg azt írja ki hogy :"Az eljárás belépéspontja nem található a Dll-ben! Valaki tudna nekem segíteni!?
  • Zoli105
    Na lenne egy kérdésem ezt a sok új egységet hova kell feltenni!? Blitz1 vagy a Blitz2???????????? mert ezen a linken máshogy van!!!!
    http://www.moddb.com/games/blitzkrieg-2/addons/final-mod-2
    Akarom mondani a Blitzkrieg 2 – Fall of Reich-hez van de itt meg a blitz1hez látom most akkor mi van!??????????
  • V Domino #3289
    ez aztán a tápos egység
  • gooooliath
    és a párducok..sikerült az aknazárból mindet ki hoznom,persze folyamatos tüzérségi támogatással...füstel...
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/432665.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    kep.psharing.com/432665.jpg[/URL]
  • gooooliath
    grille...és csupa uj fél lánctalpasok...
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/432663.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    kep.psharing.com/432663.jpg[/URL]
  • gooooliath
    nagynehezen meg oldottam végül..és ez a kép már a 2.missio kezdete! párducok aknára futva
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/432661.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    sziasztok! valaki játszotta már a mission kursk-ot? én juniusba kezdtem el játszani,és most folytatom,de kb 6 órai játék után sem tudom az 1.missot tul lépni...egyszerüen nem lehet be felyezni! pedig én aztán szeretem a kihivást,de ez gyerekek..hát ez már mindennek a teteje! 1.4 es a játék,a kamionok igy nem adnak utánpótlást sem...egy katonám nem maradt a végére. Van pár tankom az oroszok meg lönek a térképen tulról..valahonnan folyamatossan be repülnek a lövedékeik és porrá zuznak mindenem...pedig már mindenkit meg öltem a pályán...thhh

ha valaki tud segitsen....
  • Axon
    Megkaptam!
    Köszönöm a fáradozásodat! Most már tökéletesen működik a játék, nem jelez sehol hibát.
  • ngazsi
    AXON EMIL MENT !
  • Tadeus2
    Axon! Javaslom próbáld meg innen:
    http://union.4bb.ru/viewtopic.php?id=580
    letölteni az alap GZM 7.00 verziót. Tudom, hogy egy kicsit hosszadalmas újra letölteni,de ez elég biztos letöltőhelynek ígérkezik. Ne felejtsd el a legújabb 7.20 patch letöltését sem.
    Jó játékot, nagy kalandra készülsz!
  • Axon
    Megnéztem és válaszoltam is. Valami hiba történhetett, mert nem jött át.
  • ngazsi
    Axon nézd a pm
  • Axon
    Sajnos amit én letöltöttem GZM7-es verziót, abban volt 5 db crc hibás file. El tudná nekem valaki küldeni ezt az 5 filet?:

Units\Humans\Allies\Para_Us_Bar\1b_h.dds
    Units\Technics\Allies\Aviation\A26_Invader\2a_h.dds
    Units\Technics\German\Artillery\37_Pstk36\2.mod
    Units\Technics\USSR\Artillery\76mm_M43\2_h.dds
    Units\Technics\USSR\Tanks\UNL_35\2_h.dds

Ezek valamelyik .pak file-ban vannak benne, csak amit én letöltöttem, abban ki voltak bontva a pak fileok, de persze így is működik, csak akkor kapok hibaüzenetet, ha valamelyik pályán a fentebbi 5 egységből valamelyik rajta van.
    Szóval megköszönném ha valaki el tudná küldeni. A privát üzenethez lehet fileokat csatolni, bár jobb, ha ezt az 5 filet becsomagolva küldi valaki egyetlen file ként.
  • Tadeus2
    Sajnos nincs, mert még sohasem próbáltam a BK2-t, de okozhatja a 4 magos processzorod. A BK1-hez kétmagos processzorokhoz rendelkezésre áll patch, de négymagos és BK2-höz való javítófájlról nem tudok. Próbálkozz azzal a megoldással,hogy csak egy magot használjon a játék, ennek leírásával már találkoztam.
  • Tamás25
    Nincs tippetek, hogy mi lehet a baj? Pár üzenettel lejjebb írtam, hogy mit csinál telepítés után.
  • V Domino #3271
    Akkor majd várjuk a képeket is kommentekkel.:)
  • Axon
    Köszi a részletes leírást. Remélem hamarosan komolyabban is neki tudok állni a GZM7-nek.
  • Tadeus2
    Nincs semmi baj a felfogásoddal, én kérek elnézést, ha nem fejeztem ki magam érthetően. Tehát: arra gondoltam, ahhoz hogy erősebb ,fejlettebb harceszközeid legyenek, sok helyen nem lehetséges tömeges lecserélése az elavult fegyvereknek, minden egyes Tigris tank v. 150mm löveg v. 88mm légelhárító ágyú harcrendbeállításáért egy-egy pályát (random pályát)kell teljesítened, bár az idő előrehaladtával ez részben módosul,remélhetően majd tapasztalod. Ezek a választható küldetések hol könnyebbek ,hol hatalmas feladatokat jelentenek. De itt is értek meglepetések, mert kisebb térképek esetén mozdulni sem lehet az ellenséges össztűztől, nagyok esetén meg hosszú küzdelemre és teljes terület felderítésre és megszállásra kellett berendezkedni.Javaslom még, ha az adott akciónál lehetséges állandóan szállíttass ejtőernyős egységeket csapaterősítésnek. Nálam általános volt az így rendelkezésemre álló 18-21 plusz szakasz a fronton. A csapataim tapasztalati pontjai különösen a lövegek esetén rendkívűl lassan nőttek.Leginkább a lőtávolság növekedésében vettem észre ennek hatását,150mm-es lövegekkel(5db állt parancsnokságom alatt) legmagasabb képzettségi szinten az óriás térképek kivételével már belőttem az egész terepet.Ami a legfontosabb az ellenséges tüzérség hatósugarán kívül.

• Axon
    Na ezekre a random pályákra már nem emlékeztem.

A lovas egységekről nekem is rögtön a Word War I jutott eszembe, bár nem ott jelentek meg először, hanem a Total Challenge sorozatban. A 2. részében már biztos voltak lovasok, de lehet, hogy az 1. részében is.

Azok a torony nélküli tankok szerintem is csapat szállítók. Nem tudtam kipróbálni, mert a seregszemle alatt végig inaktívak az egységek, nem lehet őket kijelölni. Tovább pedig nem mentem a pályán, mert annyira lassú volt azon a gépen, amin éppen néztem (amin a képeket is készítettem), hogy élvezhetetlen volt a játék.
  • V Domino #3267
    Valószínűleg a random pályákra gondol,mint az alap blitz-ben is volt,ha fejleszteni akartad a csapatodat.

#3263 Nagyon szép az a lovas egység,ilyet csak a World War 1.-ben láttam,de mik azok a torony nélküli páncélosok,csapatszállítók?Ahhoz túl kicsinek tünnek nekem.
  • Axon
    Ez tényleg szédítően hangzik. Viszont lehet, hogy én vagyok nehéz felfogású, de mit jelent az, hogy "egység upgrédelés-sel együtt". Ezt nem értem.
  • Tadeus2
    Kapaszkodj meg, csak a német oldalt játszottam végig ez magában volt - kihangsúlyozom egység upgrédelés-sel együtt - legkevesebb 130 pálya , bár egy idő után elvesztettem a fonalat, izé a hadműveleti naplót. Sajnos a zeppelin-el többet nem találkoztam. Szédítő és káprázatos a játékban szereplő egységek sokfélesége, én azt javaslom törekedj mindig a legütősebb összeállításra, a tüzérség nagy kaliberű legyen, inkább tankok mint páncélelhárító lövegek és a légvédelem a lehető legerősebb, ez utóbbiak kezdettől fogva kiváló szolgálatot tesznek tankelhárításban.Egy-egy könnyebb küldetésnél kipróbálhatod a hihetetlen választékból az érdekesebb darabokat,de kénytelen leszel őket lecserélni amint komolyabb ellenállásba ütközöl.
  • Tamás25
    Az mitől van, hogy felteszem az eredeti BK2-őt, és mikor indítom el az ikont, ki írja hogy újra indítsa-e a gépet. Rámegyek hogy igen, miután újra indult megint elindítom a játékot és ugyanez. Ha a nem-re megyek, akkor meg nem történik semmi. windows7 van, és a gépigény biztos, hogy elég, mert 4 magos AMD processzor 2 Gb ram meg ilyesmi. És majdnem 100Gb üres hely van a C meghajtón.
    Mi lehet a baj? Előre is kösz!
  • Axon
  • Axon
    Félelmetesen jól meg van csinálva az első pálya seregszemléje, de amikor a gigantikus zeppelin is beúszott a képbe, akkor dobtam egy hátast:

• Axon
    Vannak benne Waffen-SS egységek is.

• Axon
    Orosz kampány első pálya:

• Axon
    Mégis van néhány single pálya a custom game/custom missions menüben. Ciril betűs a nevük így nem tudom melyik volt az a pálya amit kipróbáltam. Az utóbbi kép is belőle származik. Fel van sorolva rajta az összes létező egység. Még prototípus egységek és csak tervező asztalon létezett egységek is, mint az az E100-as német tank.
    Csak gyors gépen érdemes kipróbálni ezt a pályát, mert nekem egy amd3500-as procis 1 giga ram-os gépet simán kifektetett. Gyakorlatilag minden képkocka előtt fél percig számolt.
  • Axon
    Ez itt kérem orgia :)

• Axon
    Német kampány első pálya:

• Axon
    Úgy néz ki sikerült használatba vennem a GZM modot.

Úgy csináltam ahogy ngazsi javasolta. nem modként telepítettem, hanem egyből a játék data alkönyvtárába mindent. Az alap GZM7-et és a 7.20-as patch-et is oda tettem. Az eredeti ailogic.dll filet pedig felülírtam.
    Amiről viszont eddig nem volt szó. A kampányt nem a custom game menüpont alatt kell keresni, hanem az eredeti kampány menü alatt lesz mindhárom kampány felül írva. Na ez zavart össze eddig engem, másrészt pont ezért nem működik a játék mod-ként.

Egy kérdés. Az a beígért 130 pálya az mind ebben a 3 fő kampányba van beletéve?
  • Shid
    Indítsd el a játékot, majd a feladatkezelőben (Alt+Ctrl+Del) keresd meg a játék által indított folyamatot (blitzkrieg.exe vagy valami ilyesmi) jobb klikk rajta, majd a menüből válaszd ki az Affinitás beállítása parancsot(itt lehet beállítani, hogy egy program hány CPU magot használhat). Itt csak az első négyzetet pipálj be a többit ne (vagy vedd ki belőlük). Zárd be, majd indítsd el újra a játékot. Ez elméletileg megoldja a gondot, mert így a játéknak csak egy mag használata engedélyezett.
  • Szarka Péter
    Letöltötem az effect módot nagyon jó. Kösz hogy belinkelted.Tovább keresve azon az oldalon találtam egy Blitzkrieg Dual Core patchet is. Feltettem ,de valamiért kis ablakba nyitja meg nem tudtok segíteni? mert ez a patch támogatná 2 magos proceszort a játékhoz?