3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
Tadeus2 #3253 Már töltöm a javított javítást, hamar jött a probléma megoldása, ha valaki telepíti is jelezze, hogy rendben működik-e?
Szarka P. a Nagy komplett modok felülírják az eredeti effekteket és hangokat ezek a részüket képezik és telepítéskor aktiválódnak. Azonban lehetséges csak hang v. egyéb effekt letöltése,alkalmazása. Ezekből is igen sok található a BK szájtokon. EZ egy új hangmod: http://blitzkrieg-es.net/general-juin-sounds-2009/. Ez pedig egy régi robbanás mod: http://blitzkrieg-es.net/von-osten-effects-mod/. -
ngazsi #3252 GZM 7.20 JAVÍTÁS:http://union.4bb.ru/viewtopic.php?id=580
Ezenkívül TELEPÍTÉSI SEGÉDLET: bárhonnan is töltötted le az alap GZM7-et lennie kell nyolc darab cab fájlnak és egy msi fájlnak az msi a telepítő bár eléggé el lett barmolva, ezért csináljátok a következőt és akkor tuti menni fog:
bármely könyvtárba telepítheted vagy kibonthatod a cab fájlokat egy a lényeg az összes gzm....pak fájlt a blitzkrieg/run/data mappába kell tenni az ailogic.dll fájlt pedig felül kell írni, ezt a run mappában találod. Fontos hogy csak a BK1 alapverzióval működik rendesen és ebből is ki kell pucolni minden más kiegészítőt, térképet, mindent amit a data mappába tettél, valamint a modok többsége sem biztos hogy használható lesz. Ezért célszerű egy tiszta új telepítést megtenni úgy hogy más mappába telepíted a BK1-et például nem a program files mappába hanem simán a c:/ vagy d:/ gyökérkönyvtárba. A javítást 7.20 ezután kell elhelyezni a blitzkrieg/run/data mappába. Figyelem !%! minden régebbi javítást el kell távolítani beleértve a térkép pakokat is!!!!!
-
Szarka Péter #3251 Ja és tudtok olyan modot ami a robb nás effekteket és a hangokat teszi realisztikusabra? -
Szarka Péter #3250 bocsi egységeket -
Szarka Péter #3249 sziasztok! A megtaláltam a magyar blitzkrieg oldalt már rég! A BKP eygaégeket amiket letöltötem pl, E-100 Heavy tank azt ho va kell tenni? Vagy csinálnom kell külön mods mappát vagy a Blitzkrieg Run és data mappába kell beleteni? -
Tadeus2 #3248 Igen érdemes feltenni,mert szuper!(mivel az eredeti kiadó nem folytatja ezért "amatőrök" inkább profik az eddig megjelent összes kiegészítőből igyekeztek egy új jól játszható, teljes verziót gyúrni) bár mint jeleztem ennek is vannak hiányosságai és néhány olyan megoldása ami nekem nem tetszett, de mégis ez a játék sokéves fejlesztgetéseinek egyfajta összefoglalása.Ha jól tudom az alap GZM7.00 kb. 130 fő pályát tartalmaz, de az egységtuningolással v. upgradeléssel- ami nagy fontos a sikerhez- akár +100 pályát is lejátszhatsz. -
Tadeus2 #3247 Reméljük? másnál is jelentkezik ez a probléma és hamarosan találnak rá megoldást, majd akkor újra elővesszük ezt a fránya 7.07-est. -
Tadeus2 #3246 Ne használd a 7.07-es patch-ot és az 1.12 összesítőt se,mert valóban valami nagy baj van,nálam sem lehetett a chapter képernyőtől tovább menni,mert nincs hová. Bár letöröltem ,de a probléma felvetésed miatt újra felraktam a GZM-7.00-át utána a javításokat sorban.A 7.03 és 7.05 telepítéséig nincs is semmi baj,de a 7.07 után ugyanazt tapasztaltam mint te.Hihetetlen, de mégis igaz a két használható kiegészítéssel együtt 8.96GB a MOD mérete. -
#3245 Sziasztok!
Én most a Rolling Thunder-t tolom Patton tábornokkal.Nem kedvelem külőnösebben a szövi kampányokat,de az ő felfogása áll a legközelebb a németekéhez,ennek tiszteletére lejátszom.Na meg jólesik elpicsázni a franciákat,olaszokat,ők azok a nemzetek,ahol egyáltalán bekerült a játékba a megadás.:)
Ez a GZM mod érdekelne engem is,érdemes-e feltenni.180 pálya?Ez jól hangzik.
-
#3244 Elírtam az előbb. 8,9 giga a mérete, szóval majdnem 9 giga. rettenetesen nagy. -
#3243 Feltettem egy szűz blitzkrieg-et és azzal is ugyanez a bajom.
Erről a linkről szedtem le a GZM-et.
Ez egy olyan verzió, amire már telepítették a 7.07-es path-et. 2,5 giga a mérete, kibontva pedig 8 giga, amit én hihetetlen nagy méretűnek tartok.
Azt csináltam, hogy a Blitzkrieg\Run\mods alkönyvtárba csináltam egy GZM7 alkönyvtárat és belemásoltam az egészet. Ezután a load mod-ra kattintva a játékban, látszik a GZM 7 mod. Aktiválni is lehet és a menü átváltozik a gzm 7 menüjére, amiről lehet képeket találni a neten.
Csakhogy ezután a custom games-ben sehol sincsenek kampányok vagy küldetések. Mondhatni teljesen üres. -
Tadeus2 #3242 Egy kis technikai hiba miatt lett ilyen az előző üzenetem, amit még annyival egészítenék ki, hogy találtam a GZM7-hez 1.12 patch-ot kibontva 364MB! Ez tartalmazza az eddig megjelent összes javítást. -
Tadeus2 #3241 Én a GZM 7-et a 7.03 és a 7.05 javító patchek-kel telepítve játszottam. A két javítás megjelenése között nem telt el 2 hét, míg az első majd 100MB a második sem sokkal kevesebb 50MB-nál.
Biztosa lehetsz benne, a gond a telepítésednél, hogy "szanaszét van modolva" csak a tiszta alapjátékot szereti.Most pihenek a kimerítő GZM
teljesítése után, de nem bírom sokáig ,hogy ne szántsák a képernyőt a tankok lánctalpai, valószínűleg a STALINGRAD-ot választom eddig csak belekóstoltam a fantasztikus grafikájába.
-
#3240 Leszedtem a gzm 7-es mod olyan verzióját, ami már fel van patch-elve 7.07-re. Sajnos nem működik. Megjelenik a mod listában és el is lehet indítani a modot, de nem jelenik meg semmilyen küldetés sem a kampány, sem a chapter, sem a scenario menüben. Lehet, hogy az ezen a gépen levő verzió már szanaszét van modolva és az a gond. Majd telepítek egy friss verziót és abba próbálom majd bele tenni. -
#3239 Én a Leningrad Battle kiegészítőt tolom... tologatom. -
Tadeus2 #3238 Ngazsi ez rossz hír, 700 pálya esetén ez elég nehezen kivitelezhetőnek tűnik. A Cseh portálon (http://blitzkrieg.snadno.eu/Uvod-Home.html)találtam több hatalmas MP-pálya pack-ot.Ezekre rettentő kíváncsi lennék, hihetetlen mennyiségnek tűnik,annak tapasztalatában, hogy a GZM-7 alapból szerintem ennek töredéke az egységtuningolásokkal is legfeljebb 150-180 pályát nyomtam végig.
Ja és még egy általános kérdésem lenne a fórumozókhoz.
Kilehet-e kapcsolni,mibe és hogyan kell belenyúlni (avagy itt is skript fájlt kell buherálni)az időlimit eltüntetéséhez? Valaki játszik a GZM 7-tel? Egyáltalán most ki melyik verziót, MOD-ot, pályát nyüstöli?
-
Tadeus2 #3237 Köszönöm a fogadtatást, ez jólesik és a segítőkész hozzászólások nem kevésbé.
AXON& ngazsi, ha emlékezetem nem csal az egyik Jugoszlávia pálya esetében futottam bele a sebességlassulásba. Hiába növeltem a sebességet, az automatikusan újra és újra lement -1 -2 -re. Talán tovább is lassult volna de mivel játszhatatlanná vált kiléptem. Igyekeztem betartani a feladat teljesítéséhez kapott utasításokat, azaz sorrendben haladni, ettől függetlenül lehet, hogy pont ez a hibás pálya. Majd próbálkozom egy másikkal. -
ngazsi #3236 Pálya konvertálás:
A multis és single pályák mint térkép, egy az egyben használhatóak, egymást helyettesíthetik. De a single pályákhoz ki kell dolgozni egy feladatsort, megírni egy skript fájlt amiben rögzíteni kell hogy melyik cselekedetre ki-ki mit reagál. A multis térképnek is van ugyan skript fájlja de ezekben jóval kevesebb és más jellegű az infó. Tehát egyszerű konverter nem létezik de természetesen meg lehet oldani. -
ngazsi #3235 A HRA mod egyik kiadott térképe skript hibás. Vagyis ha nem megfelelő sorrendben sikerült kiiktatni az ellenséget akkor folyamatosan elkezd beküldeni az ellenségnek erősítést, ezt viszont egy végtelen ciklusba teszi. Így aztán az ellenség területén elkezd felgyülemleni a rengeteg egység és egyre lassítja a gamet. Ráadásul az egységek textúrája az eredeti játékhoz képest két-négyszeres felbontású, ezzel tovább terhelve a gépet. A végleges kiadásban javítva lesz. HB -
gooooliath #3234 ez a fonokos alt tab dolog jol hangzik...
amugy tenyleg a + es - gombal visza lehet allitani..ja es kul van h le fagy a jatek mert a jatekot mar tul tuningoltak az utobbi modokban..sajnos ez meg tortenik..ezert savezz sokat...udw -
#3233 Üdv újra köztünk! :)
A játék sebességét vette vissza valami miatt. nekem ilyet akkor szokott csinálni, amikor közelít a főnököm és én egy alt+tab billentyű kombinációval taszkot váltok, hogy ne lássa mit csináltam. Mikor újra visszatérek, akkor a játék visszaveszi a sebességet valami miatt. A + és - billentyűkkel (numerikus billentyűzet) tudod a játék sebességét állítani. Én a plusz billentyűvel egyszerűen visszaállítom normál sebességre. -
Tadeus2 #3232 NAGYON FONTOS KÉRDÉS!
Tud-e valaki lehetőséget, megoldást arra, hogy multiplayer pályát átlehessen konvertálni csak géppel játszható egyszemélyes játékká?
Más MOD-okból való "átültetés"-hez már találtam leírást és részben működött is. Rolling Thunder és Burning Horizon térképeket alakítottam át segítségével BK1 alapjátékhoz. -
Tadeus2 #3231 Visszatérve a GZM 7-re bevallom a néhány időre teljesítendő pályát melyek hatalmasak és nagyon sok mindent kellett volna csinálni csak azonnali nyerés csalással tudtam átlépni. Különösen emlékszem az elsőre a Franciaországi hadjáratban,óriási terepen rengeteg egység számtalan falu és mindenhol csatalehetőség,ekkor lehet igazán élvezni a BK-feelinget. én azt szeretem, ha van időm mindent felderíteni, megsemmisíteni és elfoglalni,ehelyett azonban csak rövid idő lett volna a fő feladat végrehajtására,nem jött be a dolog. -
Tadeus2 #3230 Belekóstoltam a HRA MOD-ba két pályát próbáltam, az egyiknél a terep kétharmad részének elfoglalása után lehetetlenül elkezdett szaggatni és állandóan lelassult az alábbi üzenetet küldte: "alacsony keretarány miatt a játék sebessége lelassult" (-1 utána -2) na ez mi? Tudja valaki mit jelent,mi okozza,látott már valaki ilyet? -
Tadeus2 #3229 Üdvözletem minden kitartó rajongónak! Öröm látni,hogy a régi tagokkal aktív a fórum.Igen régóta nem jelentkeztem, ennek oka hogy külföldön dolgoztam és nehézkes volt a net elérés, de játszanom lehetett. Még ott kint beszereztem a GZM 7-et, és végigjátszottam a német kampányt.Időmtől függően 8 hónapig tartott!Volt ami nagyon tetszett és volt ami nagyon nem jött be.Egyik csalódás a vége volt,úgy éreztem be akarták fejezni ahhoz képest mik voltak addig amíg ide eljutottam,nagyon hiányzott egy Ruhr-vidéki és Berlini városi csata gigantikus térképeken. -
diplo #3228 Köszönöm gooooliath a segítséget! megtaláltam amit kerestem! -
gooooliath #3227 btjunkiról simán..ird be h btjunkie ez egy nagy torrent oldal free...ugyhogy ott a keresöbe dobd be h blitzkrieg és torrentban megtalálod..üdv -
diplo #3226 Sziasztok! Segitségeteket kérném:a Blitzkrieg 1 alapjátékot honnan tudnám letölteni,mert a játékot üzletben nem tudom megvenni.Segitségeteket előre is köszönöm. -
Zoli105 #3225 Ozt tényleg jó lenne lenyomni egy Blitz partyt ! Persze ha a nincs ellene kifogásod!:D -
Zoli105 #3224 ÁH értem kár még egyikkel sem tudtam multizni mind1! -
#3223 Nekem a multi elég gázos. Csak a melóhelyemen van net, így nem is nagyon szoktam multizni. -
gooooliath #3222 háát meg próbálhatjuk egyszer..bár axon tuttommal nagy sudden strike fun..ne mtudom mennyire érdekelné a DRvsAK multi party...mindenesetre én azt ajánlanám h játszuk a blitz 1 et multiban..van ott még mit felfedeznünk hidd el.. -
Zoli105 #3221 Köszi,de a Men of War-ban ez a két tank(IS1,KV85) teljesen megegyezik szal azért nem tudtam most hova tegyem!
Na de olvastam hogy meg van az AKvsDR, meg a D-day!Igaz nekem csak ez a kettő van meg ,de ha lenne kedved akko játszhatnánk multiban,persze gooooliath-hal együtt mert neki is megvannak ezek!És ezt még soha nem toltam multiban, de főleg az AK-ra lennék kíváncsi! -
#3220 Akkor zoli105 nyert, bár ő is második blikkre :-) -
gooooliath #3219 a makett tank..KV 85! hamarossan küldök felismerhetöbb képeket róla..üdv -
#3218 A Fields of Thunder nekem a kedvenc Mlitz2-es játékom. A Blitzkrieg 2 topikban a teljes német kampányt végig követheted képek formájában. Amikor végig vittem, minden pályárol folyamatosan készítettem képeket és kommentárokat, így megnézheted, hogy lenne-e kedved hozzá. Az orosz kampányban kb. a 7 pályáig jutottam, ott félbe hagytam.
Ja, és valóban megjelent magyar nyelven Kurszki csata néven. Én is azt játszottam végig. -
#3217 Csak tip: BT-7 -
Zoli105 #3216 vagy nem is tudom ha van xfire-d akko vegyél fel ott !!(ott is sabbancs a nevem! mert így könnyen tudsz szólni nekem!:D -
Zoli105 #3215 Oké bár az xfire-t jobban szeretem!Gamespy-on a nevem sabbancs majd szólj hogy mikor jösz!!! -
gooooliath #3214 game spyon keresztül játszd..én ma nem birok játszani (csaj miatt),de holnap lehet fel ugrok egy pártyra! de te játsz azért vannak fent sokan...
a fields of thunder jó! szerezd be és játszd,megvan magyarul is...de a blitz 2 világában a kedvencem a Fall on the rainch!! az királ!