Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nenene..lassits...az csa a pályaszerkesztöhöz kell..ne rohanj elöre...elöször is ha multizni akarsz akkor 1.2-esnek kell h legyen a blitzkrieg 1 esed!...na most ha akarsz modokat játszani akkor igy e...
a blitzkrieg-run könyvtárba készits eby **mods** mappát és oda tedd be a kivánt módokat...no de ajánlok neked mindjárt egy nagyszerüt,ezt nem fogod ezerrel végig tolni..

http://gabgames.ucoz.hu/load/BKP%20Custom%20Chapters%20and%20Campaigns/achtung_panzer/21-1-0-359

na ezt szedd le kb 150 mb...és lessz egy kis telepitöje akár egy programnak..azt egyenest bele a blitz könyvtárba..és a német kampányban fogsz találni 24-26 vadonatuj missiót...
hát feltettem a játékot és leszedtem hozzá a Italian units pak-ot ezt hova kell tenni vagy patch kell hozzá???Mind1 ozt fogtam bemásoltam a játékba de semmi sehol nem találom az új egységeket!! Vagy ez is egy mod????????

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Oké benne vagyok szívesen játszok a blit1 multiban (bár azon már rég nem játszottam mert mikor voltam 5.osztályos hát szépen mondva is szarrá toltam ozt már meguntam mert kívülrõl tudtam a pályákat!)Ozt kb 2 éve van netem a gépem meg már kiöregedett és venni kell újjat!Szal kb 1 hónap múéva lesz meg hát nem tudom lehet hogy addig várok vele de ki tudja lehet hogy holnap felteszem!(de mi a baj a 2-vel grafikailag szebb volt és a repülõket is lehetett benne irányítani,plusz votl benne szuper fegyverek is!) Meg az blizt1 egy kis maroknyi csapattal kellett végig vinned a küldetést(összesen 6db tank)de a kettõben lehet hívni pulsz tankokat is!De mindegy akko felteszem ozt meglátjuk !!
A netes részen ti melyik modot és patchet használjátok mert azt jó lenne tudni!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

http://free-torrents.org/forum/viewtopic.php?t=8351

ez pedig a fánoknak* blitzkrieg 2 (normandia,stalingrad,tobruk,kurszk)
egy free torrent oldal csak reggelni kell és már lehet is tölteni.
na itt az axon lista e,...

Blitzkrieg

Önálló programok nem pedig kiegészítõk (alapjátékok):

- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder

Hivatalos CDV által kiadott kiegészítõk, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
- Mission Barbarossa
- Green Devils
- Mission Kurks

Ezen kívül megjelent a Blitzkrieg Anthology:
- alapjáték (Blitzkrieg)
- két hivatalos kiegészítõ (Burning Horizont, Rolling Thunder)
- Iron Division
- Budapest ostroma

Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
- Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
- Cuban Missile Crisis (A Day the After-t ezen a néven adták ki európában)
- Cuban Missile Crisis Ice Crusader (Ez a folytatása a Cuban Missile Crisis-nak)
- World war I
- Desert Law
- Монгол. Война Чингисхана

Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki õket(igazi csemegék):

- Conflict 2012 - Kosovo
- Total Mission
- Total Mission 2
- Bourning Earth
- Desert Fox
- Leningrad Battle
- Battle of Berlin
- Beyond Overlord
- Schlachtfeld Europa
- Talvisota
- Frontal attack 1 (francia nyelvû)
- Frontal attack 2 (francia nyelvû)
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5

Teljes játékot módosító modok:

- Saving Privat Ryan
- Hagelsturm
- Motherland
- Achtung Panzer
- Balkanfeldzug
- Cross of Iron
- Heimatfront
- Great Patriotic War
- HRA
- GZM
- ROK 1950
- Spanish Civil War
- Silent Pacific Storm
- Panzerwaffen Mod
- Kosovo Sunrise
- East Afrika
- Cs brigade
- Close Combat
- AFM
- Road to Victory
- Dak
- Shtrafbat
- Nuts
- Iron Frost
- Anti Japan
- Operation North

készül:

- Fall Weiss
- Netherlands 40-45
- JNA 1987
- Nort Africa
- Operation Vampir

Blitzkrieg 2

Alapjáték és önálló kiegészítõk

- Blitzkrieg 2
- Blitzkrieg 2 - Fall of the Reich
- Blitzkrieg 2 - Liberation

Blizkrieg 2 motorral készült játékok

- Fields of Thunder (Kurszki csata néven jelent meg nálunk, magyarra fordítva)
- Stalin vs. Martians (Сталин против марсиан😉

Csak az oroszoknál megjelent önálló Blitzkrieg 2 játékok

- Великие битвы: Битва за Тобрук
- Великие битвы: Высадка в Нормандии
- Великие битвы: Сталинград
blitzkrieg 2 -höz pedig ne mkészül magyar mód,az igasság az hogy a blitz 2 elég besülté* vált mára..nem gyártanak rá már szinte semmit! ellentétben a blitz 1! itt van minden amit akarsz..csak lapozz itt vissza és nézd meg az **axon listát**..
volt hogy játszottam..a liberationt(blitzkrieg 2)..de amugy nem játszom most...én nem tudnám h a liberationon kivül bármelyiket lehetne játszani multiban..van multi menu..de nem müködnek valamiért..nekem sosem sikerült játszanom a Blit.2-öt multiban. - érdekes h ezt modod,mert a blitz 1 tizszer népszerübb..de izlések és pofonok..én mindkettöt szeretem! jut eszembe..miért nem jössz blitz 1 et játszani multiban...??? van klánunk is..vagynk vagy huszan.. ime http://kwkklan.lapunk.hu/
Köszi a linket! és a Blitz.2-vel játszol multiban?

Oké az jó csak akko fel kel tennem az Blitzkrieg 1 ,bár a 2 szerintem jobb!
A 2-höz nem készül ilyen mod???Pedig jó lenne!

mivel lehet szedni le a **megaupload**-os fileokat? rapidshare downloaderrel?? vagy arra kell külön letölt progi?..segitsetek! üdv
http://gabgames.ucoz.hu/index/hra_mod/0-11 innen szedd e..
kedves zoli105!! hát most készül a magyar mód!! blitz.1 hez persze...ki ne hagyd,próbáld ki! Gábor honlapjáról szedheted le..minden magyar a szöveg is a szinkron is a jármüvek is ..minden...mindjárt szurom a linket ide e
Jah most olvasok vissza sorry de az nem a Blitzkrieg 1 való kiegészítések?
AM nekem a 2-höz kellenének ilyen magyar egységek!Tud valaki ilyet?

Üdv mindenkinek! Lenne egypár kérdésem ha nem baj!
Az elsõ Blitzkrieg 2-vel valaki még játszik mondjuk neten??( ha igen akko melyiken keresztül xfire vagy Gamespy?)
A másik hogy nincs véletlenül olyan kiegészítõje vagy modja ennek a játéknak ahol a magyorokkal lehet lenni(tank repülõ stb...)mert olyan játék is kevés van hol magyarokkal lehet lenni😞(pl:IL2 1946,Hears of Iron,meg a Men of War-hoz csinálnak ilyen modot!)😞

SOVJET T 34 modell 1942. 76mm-es ágyúval! A legujabb makettom...mérete kb 20cm...pazar! A ház dísze! ime---
Igen az eredeti játék védelmével van gond! Xp-n néztem, azon tökéletesen megy, de csak egy játékért, nem fogok most rendszert váltani! Köszönöm, majd kipróbálom a cracket!
Axon
Még sosem próbáltam win7-el.
Jól értem egyébként, hogy az eredeti játék védelmével van probléma? mert ha igen, akkor érdemes eredeti játéknál is crack-et használni.

Valaki tudna segíteni, mert sem a Rolling Thunder, sem pedig a Blitzkrieg 2 nem indul Win7-en! Mindig a Protection systemet írja ki, ami után csak újra kellene indítani, de akárhányszor indítom újra, mindig ez fogad!
F E R I
Jézusom mennyi minden, lesz idõm mindent leszedek 😊 Köszi szépen!

Csirkemell nélkül nincs élet!

Axon
Én tegnap leszedtem mindent ami még hiányzott. Fõleg a BE2-nek örültem meg nagyon, mivel azt eddig még sehol sem találtam. Nekem jött mint a villám lefele minden.

igen..csak letölteni nehéz róla...hol jön szépen hol pedig nem....de aki vár, az kivár!***....-mondják felénk...<#vigyor4>
Axon
Ez tényleg remek kis oldal!

Még valami: a letöltés-valószinü a szerver terheltsége miatt- nem mindig-fõleg csúcsidõben- lehetséges.
Utóírat: a link végén az aspx utáni pont nem kell!!
Hello ! Aki szeretne csemegézni az utóbbi idõ Blitzkrieg anyagából, tekintse meg az az alábbi linket: http://cid-27631bc4ef2b7047.skydrive.live.com/home.aspx. Tényleg nyálcsorgató az igazi Blitzesek számára!
..valaki aki tudja írja már le hogyan kell a mission kursk elsö pályáján az aknazár problémát meg oldani..már üvegessek a szemeim töle....mind az öt zászlónál fel szedtem az aknát...de semmi sem történik...bug lenne?
DIPLO!!!!!
Nézd meg a Prividet!!!
...kivállóak!...részletes a térkép..nagyon jó a falu!...
Ime a HRA mod-hoz két új térkép:LETÖLTÉS ITT
és egy kis kedvcsináló:

sajnálom h nem láthatjátok élöben a modelt..rengeteg finom részlet van..még fenyképen sem észlelhetö..készitettem sajátkezüleg kiegészitöket is hozzá(ládákat,kissebb hordót,ponyvát,meg rögzitéshez kötelet)de ezeket még nem raktam fel. Ez a legelsö fotózás! Több hullámban fotózom. Közben készül egy kis dioráma is hozzá...nézegessétek..<#integet2>

köszönöm a pozitiv reakciókat,gondoltam h titeket is érdekel ez a kis hobbim...hisz egybevág a témával...ngazsinak köszönhetöen megtörténhet h a jövöben nagyobb menyiségü képet is meg tekinthettek a makettekrõl..

felbátorodtam és ime még kép...
Szép darad!

Kiváló munka!
Axon
Remekül néz ki!

a legujabb...KV 2 152mm-es ágyuval...
kep.ivpicture.hu/331387.jpg[/url]
Axon
Huhh, már nem emlékszem mit is írtam róla régebben. Ha azt írtam, hogy megy daemontools pro-val, akkor az annyit jelent, hogy a dvd képet, amit letöltöttél, simán bemountolod a daemon tools pro-ba. Ez egy dvd emulátor. Tehát, a dvd-n levõ védelmet is emulálja, így a dvd képet eredeti dvd-nek hiszi a program és elindul.

Már megint gondban vagyok nem találom a crack-et. (egy korábbi hozzászólásodban írtad, hogy deamon tools pro-val crack nélkül is megy)
Hogyan?

Köszönöm a segítséget, így már megy!

A cirill orosz-t kellet kiválasztanom, majd kérte az xp telepítõlemezt majd újraindított. Ekkor még nem mûködött, de pl. a readme-t már olvashattam (oroszul). Még egyszer újraindítottam és most települ.
Köszönöm.