3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Tadeus2
    Ez gáz, hogy a 7.20 patch(483MB) nélkűl megy csak magyarosítással. Ez egy összegző javítás mely tartalmazza az eddig megjelent minden javítást.Új hangokat,bőröket,tereptárgyakat,egységeket(pl. Hungaryanblitz lovasság) és TÉRKÉPEKET !ad hozzá az eredeti GZM7- hez. Az alapjáték 51! német térképet tartalmaz, ehhez jön még az egységek kicseréléséért vívott egyéb generált ütközetek sokasága. Ha nem az elérhető legjobb fegyverekkel töltöd fel a csapataidat esélyed sincs egy erőteljesebb támadás indítására v. kivédésére.
    Mivel én még enélkűl a patch nélkűl küzdöttem végig(jelntős 107 féle változást vezet be)és látom Axon is próbálkozik újra feltelepítem és megint harcra fel!
    De hangsúlyozom, elsősorban AXON részére én a 7.20 javítással frissítem a játékot, ezért szinte biztos , hogy előfordúlnak majd jelentősebb eltérések az általa és az énáltalam játszott verzió között.
  • kitt2000
    Köszönöm a linket!
  • Axon
    Ezt töltsd le.

Ez egy rar állomány. Töltsd le, csomagold ki és másold be a Blitzkrieg\Run\data alkönyvtárba.
  • kitt2000
    Akkor ha jó a magyarosítás akkor így nem tudnátok feltölteni?
    Mert nekem nem sikerül!
  • Axon
    Ha jól veszem ki a feladatból, akkor a megadott helyre kell vinnem a gyalogságot és a tankokat. Ezt csináltam, mégis sikertelen lett a küldetés.
  • Axon
    Na így már működik. Ki kell szedni a .pak fileból az állományokat és simán felül kell írni velük az eredetieket:

• ngazsi
    Na az gáz, a következőt kéne megtenni: eltávolítani az utólagos orosz frissítéseket (7.20 patch) ha úgy működik akkor az a problem hogy az adott misszió szövegfájlja a javításban frissebb dátummal szerepel.
    Négyzetek meg azért jelennek meg mert a betűkészletnél viszont a magyart veszi figyelembe amiben viszont egyáltalán nincsenek orosz karakterek így négyzeteket jelenít meg az orosz betűk helyén. Mellesleg ugyanezt teszi a magyar szövegben ha hosszú dupla-ékezetes betűket használunk, mert ezeket sajnos nem ismeri a betűkészlet amit találtam.
    Hogy helyreálljon a rend a következőt kell megtenni: egy egyszerű tömörítő programmal kibontani a GZM7hunlang.pak fájlt. A kibontott mappákat kell a JÁTÉK/RUN/DATA MAPÁBA másolni. Most nekünk a scenarios mappára kell koncentrálni. A MÁSIK KÉT MAPPA A MAGYAR BETŰKÉSZLETET ÉS A MENÜ FÁJLOKAT TARTALMAZZA ÉS EZEKHEZ NEM SZÜKSÉGES HOZZÁNYÚLNI MIVEL EZEKET A GZM SEM ÍRJA FELÜL A JÁTÉKBAN.
    Tehát a scenarios mappában van az összes missió szövegfájlja. Ezeket egyszerűen megnyitjuk a jegyzettömbbel és a mentés másképp paranccsal elmentjük saját magát felülírva, így a fájl új dátummal kerül mentésre. Ha ekkor elindítod a programot akkor már jó lesz mert a program mindig a legfrissebb dátumú fájlokat tölti be akár be van csomagolva akár nincs, éppen ezért nem kell visszacsomagolni! Így ráadásul bármikor átírható az adott küldetés szövege.
    Vagy sajnos megpróbálod a frissítések nélkül játszani. sorry HB
  • Axon
    Viszont sajnos a feladatok helyén csak négyzetek jelennek meg:

• Axon
    Felraktam.
    A menü magyar lett:

• Axon
    Köszi!

Most töltöm, mindjárt kipróbálom.
  • gooooliath
    köszönjük,nekünk meg fog felelni!...én most ugyan nem próbálom ki,de el rakom a duncosüvegeim közé!
  • ngazsi
    Itt is van a gzm7 fordítás, de mindenki figyelmét felhívom ismételten hogy ez nem egy befejezett munka, sőt! Viszont röhögni jókat lehet majd rajta. Ez kérem a google fordító. http://www.megaupload.com/?d=K7A6ZG7F A letöltés és kibontás után tedd a többi gzm pak fájl közé. A menüt is magyarosítja.
  • Axon
    Az nagyon jó lesz. Köszönjük!
  • ngazsi
    Rendben akkor összeszedem és a napokban feltöltöm.
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/443823.jpg[/URL][/IMG]

nos mostmár felismerhetöbb...decemberre kész lessz!
  • gooooliath
    nos ez igaz...majd mindenki magának ki sminkeli a szöveget...szerintem is tedd rá gábor!
  • Axon
    Mindenesetre ha azt a zagyvalékot megcsinálnád úgy, hogy be lehessen tenni a játékba, az nekünk nagy segítség lenne, mivel a ciril betűs Igazi zagyvalékból én egy szót sem értek. Már az első pályán el vagyok akadva, mert fogalmam sincs mit is kellene csinálni.
  • ngazsi
    GZM7 7.20 patch ftp letöltés:ftp://80.87.192.31/GZM7/Patches%20for%20GZM7/GZM_Patch_7.20.rar
    Másold be a böngészőbe és enter.
    A fordítás pedig egyelőre felfüggesztve a HRA nekem fontosabb.
    Ott állt meg a történet hogy fordító programokkal lefordítottam az állományok 99%-át de ezeket mind át kell fogalmazni hogy ne zagyvaság legyen. Néhányan elkezdtek segíteni de egy kivétellel senkitől sem kaptam vissza az elküldött anyagot. No coment .... Viszont hamarosan friss hírek a HRA-ról.
  • kitt2000
    - GZM 7 valaki feltudná tenni valahová hogy gyorsabban lehessen leszedni!
    -Nekem a javítás vílust jelez nem tölti le!PL ide nem lehetne feltölteni?
  • gooooliath
    mission kursk ...hozzá való kustom* misso! hihetetlen jó! piszok nehézde nagyon hangulatos,az összes tank hangja meg változott..a hangok másak..a lötáv...minden! teljessen más taktikát igényel a játék mint az alap játék! pl..a felderitö repüllögép ha el repül egy területt felett akkor nem mindent lát..igy sokszor azt hinné az ember h a terület tiszta és megindul arra,erre pedig rá szalad egy szakasz katonára...a nehéztüzérségi ágyuknak nincs páncéltörö ereje..igy a tankokat ne mtudjak ki löni...de ami érdekessen sokallok az az is2 az az a stalin 2 tüzereje..azért ez sok!
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/442239.jpg[/URL][/IMG]
  • Axon
    A saját fórumukon láttam, hogy készítik és már olyasmit is írtak, hogy majdnem kész, viszont már hónapok óta halott a fórum, szóval szerintem elhalt a dolog.
  • gooooliath
    ngazsiék csinálnak rá magyarítást különben...nem tudom hogy álnak vele..lehet bele untak már!..a finest hour blitz 2 pedig hülyeség..sajnálom h nem szóltam elöbb..de ugyis meg nézted volna biztos...üdw
  • Axon
    Itt van egy kép a feladat megjelölésével:

• Axon
    Sajnos a GZM orosz nyelve megbosszulja magát. Már a német kampány első pályáját sem tudtam megcsinálni. A díszszemle után ad feladatokat. Talán ez első 2 vagy 3 olyan, hogy a megadott pontra kell menni a lovasokkal. Amikor először irányíthatunk járműveket, akkor is ad egy feladatot, de nem tudom mit. Odamegyek a járművekkel ahol a rózsaszín nyíl van (több idő nem is nagyon van), majd kiírja, hogy nem teljesítettem a küldetést és kiadja a menüt.
  • Axon
    Igazából csak az bosszantó benne, hogy egyrészt keményen ráspannoltam magam, másrészt meg a rapidos letöltés elég körülményes, pöcsörgős dolog , amivel elég sok időt el lehet cseszni.
    Mindenesetre most élvezem a többi letöltött cuccot.
  • magyargyerek
    Már én is jártam így. Akkor derült ki, mi a játék amikor már lent volt.
  • Axon
    Azt javaslom, hogy ezt ne szedjétek le arról az oldalról: Blitzkrieg 2: The Finest Hour

Én leszedtem. Ez nem más mint a Blitzkrieg 2 rip-elt verziója. Le is töröltem.
  • Axon
    Ez egy remek oldal. Azt az utolsó Blitzkrieg részt nem ismerem: Blitzkrieg 2: The Finest Hour
    A C & C Generals: Zero Hour van átalakítva. Most töltöm, nagyon kíváncsi vagyok rá.
    Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Sudden Strike gyűjteményt is nagyon jó az is, a játékot pedig gondolom nem kell bemutatni egy Blitzkrieg rajongónak :)
  • gooooliath
    egy ujabb mód.....kell hozzá a gzm 1.20! ..háát majd egyszer ki próbáljuk...
  • ngazsi
    Megjelent a WORS mod demo:itt
  • Tadeus2
    Üdv néked "magyargyerek" Mégis csak sikerűlt regisztrálnom az SWZ oldalra és megnéztem a kínálatot amire felhívtad a figyelmünket. Köszi.
  • gooooliath
    hmm nos nekem talán a misson kursk tetszik legjobban! épp most játszom. Talán azért is tetszik nagyon mert megnövelt a lőtáv benne. így reálissabb szerintem...hanem azért a tankok pontozása az azért kiván némi kiigazitást..pl a stalin 2 (mert a játéknak van egy iron frost nevü kiegészitöje és abban van,,) tüzereje olyan 124 a páncéltörés pedig 224! no ez azért szerintem tul erös...a tigris 1 töl is kb 30 százalékkal erössebb...
  • Tadeus2
    Ha jól látom ez egy regisztrációigényes warez oldal innen nem lesz egyszerű letölteni bármit is, hacsak nem tudsz hozzá belépőkódot.
  • Tadeus2
    Szerintetek melyik a legjobban sikerült BK1 MOD? akár több is lehet a kedvenc. Én most a Hagelsturm Base Mod-ot telepítettem fel, ebben próbálkozom az Ardennes Offensive 1944 6 küldetéses minikampánnyal.Ami jó az a hatalmas térképek, ami rossz, hogy nehéznek és aránytalannak érzem a játékmenetet és technikai feltételeket.
    Nincsenek ágyúim az amerikaiak M1 155mm nehézlövegei meg belövik a fél pályát és érdekes módon igen hamar kilövik a tankjaimat. Ugyancsak hamar áldozatul esnek a páncélöklös támadásoknak is. De a legbosszantóbb, hogy az US.Army M10 Wolwerine és M36 Slugger tipusú páncélvadászai bármely tankomat Panther 5G, Tiger I és Kingtiger még szemből is egy lövésre felrobbantják.
    Nehezíti még a játékot a rövid lőtávolság és kicsi látótávolság.
    Szerintem nem ez a legjobb, sőt talán túlzottan is nehézre sikerült.
    Valaki próbálta már? Játszott vele?
  • magyargyerek
    Sziasztok
    Hátha valakinek szüksége van ezekre gondoltam megosztom ha már rátaláltam.
    Blitzkrieg Collection Full ISO Collection
  • Zoli105
    hát egy kis változatóság nem árt!Unalmas mindig ugyanazokkal lenni:(
  • gooooliath
    bár még mindég ne mértem mit is akarsz kezdeni ezekkel az egységekkel?!
  • gooooliath
    az utirány c. blitzkrieg 2 fall on the raich..run...mods! tehát ide kellene elvileg be rakni...no most nem értem pontossan h ezek csak egységek vagy vannak hozzá pályák is..a kép amit látunk a sok egységet az blitz 1es képek...no de mindjárt le kapom én is és meg nézem...
  • Zoli105
    Na mind1 karácsonyig várok vele akkor kapok egy vadiúj gépet ozt azon már lesz hely bőven meg bírni fogja a multit!xD