Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az utirány c. blitzkrieg 2 fall on the raich..run...mods! tehát ide kellene elvileg be rakni...no most nem értem pontossan h ezek csak egységek vagy vannak hozzá pályák is..a kép amit látunk a sok egységet az blitz 1es képek...no de mindjárt le kapom én is és meg nézem...
Na mind1 karácsonyig várok vele akkor kapok egy vadiúj gépet ozt azon már lesz hely bõven meg bírni fogja a multit!xD
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Üdv régen hallottam rólad igaz sokat Il2-tem mert a Blitzgrieg multiban mindig szét dob és ezt nem értem miért!<#fejvakaras>#fejvakaras><#sir>#sir>
Am ez nem lehet a Gzm7 igaz ez egységképek azok de a telepítésnél a Blitz2(fall of reich van megadva!) és a probléma még mindig fent áll!😞
nem lehet telepíteni mert szerintem valaki hibásan tette fel!😞 Amúgy vannak benne magyar tankok meg repülök?????????
Am ez nem lehet a Gzm7 igaz ez egységképek azok de a telepítésnél a Blitz2(fall of reich van megadva!) és a probléma még mindig fent áll!😞
nem lehet telepíteni mert szerintem valaki hibásan tette fel!😞 Amúgy vannak benne magyar tankok meg repülök?????????
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
ez nem igy mûködik...ezeket az egységeket csak különféle módokhoz tudod be dobni! meg ott is csak sajátkészítésû missiókhoz...pl multiplayer missiókhoz...
amugy meg ugy nézem hogy a GZM 7 egységei ezek! játszd a GZM 7et és ott megtalálod öket! üdw
amugy meg ugy nézem hogy a GZM 7 egységei ezek! játszd a GZM 7et és ott megtalálod öket! üdw
De közben meg ezt a hibát adja ki:"Az alkalmazást nem sikerült leindítani mert libdb.dll nem található! na én meg akkor fogom és leszedem a netrõl erre meg azt írja ki hogy :"Az eljárás belépéspontja nem található a Dll-ben! Valaki tudna nekem segíteni!?<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras><#sir>#sir>
Na lenne egy kérdésem ezt a sok új egységet hova kell feltenni!? Blitz1 vagy a Blitz2???????????? mert ezen a linken máshogy van!!!!
http://www.moddb.com/games/blitzkrieg-2/addons/final-mod-2
Akarom mondani a Blitzkrieg 2 – Fall of Reich-hez van de itt meg a blitz1hez látom most akkor mi van!??????????
http://www.moddb.com/games/blitzkrieg-2/addons/final-mod-2
Akarom mondani a Blitzkrieg 2 – Fall of Reich-hez van de itt meg a blitz1hez látom most akkor mi van!??????????
és a párducok..sikerült az aknazárból mindet ki hoznom,persze folyamatos tüzérségi támogatással...füstel...

kep.psharing.com/432665.jpg[/url]
grille...és csupa uj fél lánctalpasok...

kep.psharing.com/432663.jpg[/url]
nagynehezen meg oldottam végül..és ez a kép már a 2.missio kezdete! párducok aknára futva

sziasztok! valaki játszotta már a mission kursk-ot? én juniusba kezdtem el játszani,és most folytatom,de kb 6 órai játék után sem tudom az 1.missot tul lépni...egyszerüen nem lehet be felyezni! pedig én aztán szeretem a kihivást,de ez gyerekek..hát ez már mindennek a teteje! 1.4 es a játék,a kamionok igy nem adnak utánpótlást sem...egy katonám nem maradt a végére. Van pár tankom az oroszok meg lönek a térképen tulról..valahonnan folyamatossan be repülnek a lövedékeik és porrá zuznak mindenem...pedig már mindenkit meg öltem a pályán...thhh<#rinya>#rinya><#boxer>#boxer>
ha valaki tud segitsen....
ha valaki tud segitsen....
Megkaptam!
Köszönöm a fáradozásodat! Most már tökéletesen mûködik a játék, nem jelez sehol hibát.
Köszönöm a fáradozásodat! Most már tökéletesen mûködik a játék, nem jelez sehol hibát.
AXON EMIL MENT !
Axon! Javaslom próbáld meg innen:
http://union.4bb.ru/viewtopic.php?id=580
letölteni az alap GZM 7.00 verziót. Tudom, hogy egy kicsit hosszadalmas újra letölteni,de ez elég biztos letöltõhelynek ígérkezik. Ne felejtsd el a legújabb 7.20 patch letöltését sem.
Jó játékot, nagy kalandra készülsz!
http://union.4bb.ru/viewtopic.php?id=580
letölteni az alap GZM 7.00 verziót. Tudom, hogy egy kicsit hosszadalmas újra letölteni,de ez elég biztos letöltõhelynek ígérkezik. Ne felejtsd el a legújabb 7.20 patch letöltését sem.
Jó játékot, nagy kalandra készülsz!
Axon nézd a pm <#papakacsint>#papakacsint>
Sajnos amit én letöltöttem GZM7-es verziót, abban volt 5 db crc hibás file. El tudná nekem valaki küldeni ezt az 5 filet?:
Units\Humans\Allies\Para_Us_Bar\1b_h.dds
Units\Technics\Allies\Aviation\A26_Invader\2a_h.dds
Units\Technics\German\Artillery\37_Pstk36\2.mod
Units\Technics\USSR\Artillery\76mm_M43\2_h.dds
Units\Technics\USSR\Tanks\UNL_35\2_h.dds
Ezek valamelyik .pak file-ban vannak benne, csak amit én letöltöttem, abban ki voltak bontva a pak fileok, de persze így is mûködik, csak akkor kapok hibaüzenetet, ha valamelyik pályán a fentebbi 5 egységbõl valamelyik rajta van.
Szóval megköszönném ha valaki el tudná küldeni. A privát üzenethez lehet fileokat csatolni, bár jobb, ha ezt az 5 filet becsomagolva küldi valaki egyetlen file ként.
Units\Humans\Allies\Para_Us_Bar\1b_h.dds
Units\Technics\Allies\Aviation\A26_Invader\2a_h.dds
Units\Technics\German\Artillery\37_Pstk36\2.mod
Units\Technics\USSR\Artillery\76mm_M43\2_h.dds
Units\Technics\USSR\Tanks\UNL_35\2_h.dds
Ezek valamelyik .pak file-ban vannak benne, csak amit én letöltöttem, abban ki voltak bontva a pak fileok, de persze így is mûködik, csak akkor kapok hibaüzenetet, ha valamelyik pályán a fentebbi 5 egységbõl valamelyik rajta van.
Szóval megköszönném ha valaki el tudná küldeni. A privát üzenethez lehet fileokat csatolni, bár jobb, ha ezt az 5 filet becsomagolva küldi valaki egyetlen file ként.
Sajnos nincs, mert még sohasem próbáltam a BK2-t, de okozhatja a 4 magos processzorod. A BK1-hez kétmagos processzorokhoz rendelkezésre áll patch, de négymagos és BK2-höz való javítófájlról nem tudok. Próbálkozz azzal a megoldással,hogy csak egy magot használjon a játék, ennek leírásával már találkoztam.
Nincs tippetek, hogy mi lehet a baj? Pár üzenettel lejjebb írtam, hogy mit csinál telepítés után.
Nincs semmi baj a felfogásoddal, én kérek elnézést, ha nem fejeztem ki magam érthetõen. Tehát: arra gondoltam, ahhoz hogy erõsebb ,fejlettebb harceszközeid legyenek, sok helyen nem lehetséges tömeges lecserélése az elavult fegyvereknek, minden egyes Tigris tank v. 150mm löveg v. 88mm légelhárító ágyú harcrendbeállításáért egy-egy pályát (random pályát)kell teljesítened, bár az idõ elõrehaladtával ez részben módosul,remélhetõen majd tapasztalod. Ezek a választható küldetések hol könnyebbek ,hol hatalmas feladatokat jelentenek. De itt is értek meglepetések, mert kisebb térképek esetén mozdulni sem lehet az ellenséges össztûztõl, nagyok esetén meg hosszú küzdelemre és teljes terület felderítésre és megszállásra kellett berendezkedni.Javaslom még, ha az adott akciónál lehetséges állandóan szállíttass ejtõernyõs egységeket csapaterõsítésnek. Nálam általános volt az így rendelkezésemre álló 18-21 plusz szakasz a fronton. A csapataim tapasztalati pontjai különösen a lövegek esetén rendkívûl lassan nõttek.Leginkább a lõtávolság növekedésében vettem észre ennek hatását,150mm-es lövegekkel(5db állt parancsnokságom alatt) legmagasabb képzettségi szinten az óriás térképek kivételével már belõttem az egész terepet.Ami a legfontosabb az ellenséges tüzérség hatósugarán kívül.
Na ezekre a random pályákra már nem emlékeztem.
A lovas egységekrõl nekem is rögtön a Word War I jutott eszembe, bár nem ott jelentek meg elõször, hanem a Total Challenge sorozatban. A 2. részében már biztos voltak lovasok, de lehet, hogy az 1. részében is.
Azok a torony nélküli tankok szerintem is csapat szállítók. Nem tudtam kipróbálni, mert a seregszemle alatt végig inaktívak az egységek, nem lehet õket kijelölni. Tovább pedig nem mentem a pályán, mert annyira lassú volt azon a gépen, amin éppen néztem (amin a képeket is készítettem), hogy élvezhetetlen volt a játék.
A lovas egységekrõl nekem is rögtön a Word War I jutott eszembe, bár nem ott jelentek meg elõször, hanem a Total Challenge sorozatban. A 2. részében már biztos voltak lovasok, de lehet, hogy az 1. részében is.
Azok a torony nélküli tankok szerintem is csapat szállítók. Nem tudtam kipróbálni, mert a seregszemle alatt végig inaktívak az egységek, nem lehet õket kijelölni. Tovább pedig nem mentem a pályán, mert annyira lassú volt azon a gépen, amin éppen néztem (amin a képeket is készítettem), hogy élvezhetetlen volt a játék.
Valószínûleg a random pályákra gondol,mint az alap blitz-ben is volt,ha fejleszteni akartad a csapatodat.
#3263 Nagyon szép az a lovas egység,ilyet csak a World War 1.-ben láttam,de mik azok a torony nélküli páncélosok,csapatszállítók?Ahhoz túl kicsinek tünnek nekem.
#3263 Nagyon szép az a lovas egység,ilyet csak a World War 1.-ben láttam,de mik azok a torony nélküli páncélosok,csapatszállítók?Ahhoz túl kicsinek tünnek nekem.
R.I.P. White Europe
Ez tényleg szédítõen hangzik. Viszont lehet, hogy én vagyok nehéz felfogású, de mit jelent az, hogy "egység upgrédelés-sel együtt". Ezt nem értem.
Kapaszkodj meg, csak a német oldalt játszottam végig ez magában volt - kihangsúlyozom egység upgrédelés-sel együtt - legkevesebb 130 pálya , bár egy idõ után elvesztettem a fonalat, izé a hadmûveleti naplót. Sajnos a zeppelin-el többet nem találkoztam. Szédítõ és káprázatos a játékban szereplõ egységek sokfélesége, én azt javaslom törekedj mindig a legütõsebb összeállításra, a tüzérség nagy kaliberû legyen, inkább tankok mint páncélelhárító lövegek és a légvédelem a lehetõ legerõsebb, ez utóbbiak kezdettõl fogva kiváló szolgálatot tesznek tankelhárításban.Egy-egy könnyebb küldetésnél kipróbálhatod a hihetetlen választékból az érdekesebb darabokat,de kénytelen leszel õket lecserélni amint komolyabb ellenállásba ütközöl.
Az mitõl van, hogy felteszem az eredeti BK2-õt, és mikor indítom el az ikont, ki írja hogy újra indítsa-e a gépet. Rámegyek hogy igen, miután újra indult megint elindítom a játékot és ugyanez. Ha a nem-re megyek, akkor meg nem történik semmi. windows7 van, és a gépigény biztos, hogy elég, mert 4 magos AMD processzor 2 Gb ram meg ilyesmi. És majdnem 100Gb üres hely van a C meghajtón.
Mi lehet a baj? Elõre is kösz!
Mi lehet a baj? Elõre is kösz!
Félelmetesen jól meg van csinálva az elsõ pálya seregszemléje, de amikor a gigantikus zeppelin is beúszott a képbe, akkor dobtam egy hátast:

Mégis van néhány single pálya a custom game/custom missions menüben. Ciril betûs a nevük így nem tudom melyik volt az a pálya amit kipróbáltam. Az utóbbi kép is belõle származik. Fel van sorolva rajta az összes létezõ egység. Még prototípus egységek és csak tervezõ asztalon létezett egységek is, mint az az E100-as német tank.
Csak gyors gépen érdemes kipróbálni ezt a pályát, mert nekem egy amd3500-as procis 1 giga ram-os gépet simán kifektetett. Gyakorlatilag minden képkocka elõtt fél percig számolt.
Csak gyors gépen érdemes kipróbálni ezt a pályát, mert nekem egy amd3500-as procis 1 giga ram-os gépet simán kifektetett. Gyakorlatilag minden képkocka elõtt fél percig számolt.
Úgy néz ki sikerült használatba vennem a GZM modot.
Úgy csináltam ahogy ngazsi javasolta. nem modként telepítettem, hanem egybõl a játék data alkönyvtárába mindent. Az alap GZM7-et és a 7.20-as patch-et is oda tettem. Az eredeti ailogic.dll filet pedig felülírtam.
Amirõl viszont eddig nem volt szó. A kampányt nem a custom game menüpont alatt kell keresni, hanem az eredeti kampány menü alatt lesz mindhárom kampány felül írva. Na ez zavart össze eddig engem, másrészt pont ezért nem mûködik a játék mod-ként.
Egy kérdés. Az a beígért 130 pálya az mind ebben a 3 fõ kampányba van beletéve?
Úgy csináltam ahogy ngazsi javasolta. nem modként telepítettem, hanem egybõl a játék data alkönyvtárába mindent. Az alap GZM7-et és a 7.20-as patch-et is oda tettem. Az eredeti ailogic.dll filet pedig felülírtam.
Amirõl viszont eddig nem volt szó. A kampányt nem a custom game menüpont alatt kell keresni, hanem az eredeti kampány menü alatt lesz mindhárom kampány felül írva. Na ez zavart össze eddig engem, másrészt pont ezért nem mûködik a játék mod-ként.
Egy kérdés. Az a beígért 130 pálya az mind ebben a 3 fõ kampányba van beletéve?
Indítsd el a játékot, majd a feladatkezelõben (Alt+Ctrl+Del) keresd meg a játék által indított folyamatot (blitzkrieg.exe vagy valami ilyesmi) jobb klikk rajta, majd a menübõl válaszd ki az Affinitás beállítása parancsot(itt lehet beállítani, hogy egy program hány CPU magot használhat). Itt csak az elsõ négyzetet pipálj be a többit ne (vagy vedd ki belõlük). Zárd be, majd indítsd el újra a játékot. Ez elméletileg megoldja a gondot, mert így a játéknak csak egy mag használata engedélyezett.
Letöltötem az effect módot nagyon jó. Kösz hogy belinkelted.Tovább keresve azon az oldalon találtam egy Blitzkrieg Dual Core patchet is. Feltettem ,de valamiért kis ablakba nyitja meg nem tudtok segíteni? mert ez a patch támogatná 2 magos proceszort a játékhoz?
Már töltöm a javított javítást, hamar jött a probléma megoldása, ha valaki telepíti is jelezze, hogy rendben mûködik-e?
Szarka P. a Nagy komplett modok felülírják az eredeti effekteket és hangokat ezek a részüket képezik és telepítéskor aktiválódnak. Azonban lehetséges csak hang v. egyéb effekt letöltése,alkalmazása. Ezekbõl is igen sok található a BK szájtokon. EZ egy új hangmod: http://blitzkrieg-es.net/general-juin-sounds-2009/. Ez pedig egy régi robbanás mod: http://blitzkrieg-es.net/von-osten-effects-mod/.
Szarka P. a Nagy komplett modok felülírják az eredeti effekteket és hangokat ezek a részüket képezik és telepítéskor aktiválódnak. Azonban lehetséges csak hang v. egyéb effekt letöltése,alkalmazása. Ezekbõl is igen sok található a BK szájtokon. EZ egy új hangmod: http://blitzkrieg-es.net/general-juin-sounds-2009/. Ez pedig egy régi robbanás mod: http://blitzkrieg-es.net/von-osten-effects-mod/.
GZM 7.20 JAVÍTÁS:http://union.4bb.ru/viewtopic.php?id=580
Ezenkívül TELEPÍTÉSI SEGÉDLET: bárhonnan is töltötted le az alap GZM7-et lennie kell nyolc darab cab fájlnak és egy msi fájlnak az msi a telepítõ bár eléggé el lett barmolva, ezért csináljátok a következõt és akkor tuti menni fog:
bármely könyvtárba telepítheted vagy kibonthatod a cab fájlokat egy a lényeg az összes gzm....pak fájlt a blitzkrieg/run/data mappába kell tenni az ailogic.dll fájlt pedig felül kell írni, ezt a run mappában találod. Fontos hogy csak a BK1 alapverzióval mûködik rendesen és ebbõl is ki kell pucolni minden más kiegészítõt, térképet, mindent amit a data mappába tettél, valamint a modok többsége sem biztos hogy használható lesz. Ezért célszerû egy tiszta új telepítést megtenni úgy hogy más mappába telepíted a BK1-et például nem a program files mappába hanem simán a c:/ vagy d:/ gyökérkönyvtárba. A javítást 7.20 ezután kell elhelyezni a blitzkrieg/run/data mappába. Figyelem !%! minden régebbi javítást el kell távolítani beleértve a térkép pakokat is!!!!!
Ezenkívül TELEPÍTÉSI SEGÉDLET: bárhonnan is töltötted le az alap GZM7-et lennie kell nyolc darab cab fájlnak és egy msi fájlnak az msi a telepítõ bár eléggé el lett barmolva, ezért csináljátok a következõt és akkor tuti menni fog:
bármely könyvtárba telepítheted vagy kibonthatod a cab fájlokat egy a lényeg az összes gzm....pak fájlt a blitzkrieg/run/data mappába kell tenni az ailogic.dll fájlt pedig felül kell írni, ezt a run mappában találod. Fontos hogy csak a BK1 alapverzióval mûködik rendesen és ebbõl is ki kell pucolni minden más kiegészítõt, térképet, mindent amit a data mappába tettél, valamint a modok többsége sem biztos hogy használható lesz. Ezért célszerû egy tiszta új telepítést megtenni úgy hogy más mappába telepíted a BK1-et például nem a program files mappába hanem simán a c:/ vagy d:/ gyökérkönyvtárba. A javítást 7.20 ezután kell elhelyezni a blitzkrieg/run/data mappába. Figyelem !%! minden régebbi javítást el kell távolítani beleértve a térkép pakokat is!!!!!
Ja és tudtok olyan modot ami a robb nás effekteket és a hangokat teszi realisztikusabra?
bocsi egységeket
sziasztok! A megtaláltam a magyar blitzkrieg oldalt már rég! A BKP eygaégeket amiket letöltötem pl, E-100 Heavy tank azt ho va kell tenni? Vagy csinálnom kell külön mods mappát vagy a Blitzkrieg Run és data mappába kell beleteni?
Igen érdemes feltenni,mert szuper!(mivel az eredeti kiadó nem folytatja ezért "amatõrök" inkább profik az eddig megjelent összes kiegészítõbõl igyekeztek egy új jól játszható, teljes verziót gyúrni) bár mint jeleztem ennek is vannak hiányosságai és néhány olyan megoldása ami nekem nem tetszett, de mégis ez a játék sokéves fejlesztgetéseinek egyfajta összefoglalása.Ha jól tudom az alap GZM7.00 kb. 130 fõ pályát tartalmaz, de az egységtuningolással v. upgradeléssel- ami nagy fontos a sikerhez- akár +100 pályát is lejátszhatsz.
Reméljük? másnál is jelentkezik ez a probléma és hamarosan találnak rá megoldást, majd akkor újra elõvesszük ezt a fránya 7.07-est.
Ne használd a 7.07-es patch-ot és az 1.12 összesítõt se,mert valóban valami nagy baj van,nálam sem lehetett a chapter képernyõtõl tovább menni,mert nincs hová. Bár letöröltem ,de a probléma felvetésed miatt újra felraktam a GZM-7.00-át utána a javításokat sorban.A 7.03 és 7.05 telepítéséig nincs is semmi baj,de a 7.07 után ugyanazt tapasztaltam mint te.Hihetetlen, de mégis igaz a két használható kiegészítéssel együtt 8.96GB a MOD mérete.