3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • kitt2000
    BUÉK minden kinek!

Köszönöm a mentés!
  • derewdeser
    Kösz TOMM23. SdKfz a megoldás. BUÉK.
  • Tadeus2
    Kipróbáltam, szépen lelehet szedni.Remélem ez sokaknak segít átlépni a kezdeti nehézségeken és teljes gőzzel beleveti magát ebbe a fantasztikus hangulatú játékba.
  • ToMM23
    Próbáld a teherkocsikkal, vontatókkal. (Opel Blitz, SdKfZ nehézvontatók, Zis teherkocsik stb) Vagyis ilyenekkel.A szerelö kocsik azok javitanak és aknamentesitenek csak.Se ujratölteni se vontatni nemtudnak.
  • Tadeus2
    Nagyon szépen köszönöm! Ha minden jól ment,akkor azen a linken - http://freakshare.com/files/0cdequ0j/spanyol-1.sav.html elérhető a GZM 7.
    7.50 -es patch-al fríssített verziójához a Német kampány hadgyakorlat utáni első aktívan játszható pályája. A Spanyol Polgárháború első ütközete.Mindenkinek sikeres letöltést és betöltést és B.U.É.K !
  • derewdeser
    Sziasztok. Azt szeretném megtudni,hogyan lehet lőszerrel utántölteni az ágyúkat. A szerelő kocsikkal nem sikerült.SUDDEN 1-2 végigjátszottam abban a szerelőkocsik csinálták.Itt nem megy. SOS. Köszönöm
  • derewdeser
    Sziasztok
  • kitt2000
    feltöltő

Talán ide feltöltheted!
  • Zoli105
    Köszi , csak ne lennék ilyen irdatlan lusta ! Meg hát helyet is kéne neki csinálni!:S Mert jó pár gigás az a GZM7
  • Tadeus2
    Sajnos ez itt nekem nem jön össze, de emailben aszthiszem menne.De azt ne feledd, csak akkor lessz jó a mentés neked, ha minden megegyezik a két gépen telepített játék között, egyébként játszhatatlan lessz.
    Esetleg milyen külső tárhelyen kéne próbálkoznom? Nem használok ilyet.
  • kitt2000
    Én is itt akadok el!
    Ezért kéne a mentés!
  • kitt2000
    Nem sikerül!!!
    Tegyetek már fel egy mentést!!!
    Olyan nagy gond feltenni?
    Szeretnék már tovább menni!!!
    Segítsetek már!!!

Hadgyakorlat német kampány után!!
  • Tadeus2
    Imádom a városi harcot, nekem nagyon bejön a házról-házra folyó küzdelem.
    Madrid elesett! Kezdődik a "buli" Irány lengyelország! Csak az a fránya időlimit ne lenne egyes pályákon, az nagyon nem tetszik. Hosszú órákat töltöttem azzal,hogy rátaláljak miként lehetne kiiktatni, vagy sokszorosára növelni valamilyen módon, de sajnos eddigi szörfölésem eredménytelen. Nincs valakinek erre egy jó megoldása, pl. egy cheat kód vagy egy programfájlba való kis buherálás?
  • Tadeus2
    Ezt az egeret sűrgősen lecserélem, már megint rossz helyre mutatott.
    Természetesen a választ nem magamnak küldetem,hanem Zoli105 a címzett.
    Bocsi.
  • Tadeus2
    Bármilyen kérdésed-kérésed van, természetesen ha tudok-tudunk a közösség biztosan segít,ez a fórum errő is szól. Érdeklődj bátran akár alapdolgokban is előbb-utóbb valakitől biztosan megkapod a választ.
    Mivel a GZM 7 orosz fejlesztés minden információ elsősorban ezen a nyelven érhető el.Próbálhatod Google fordítóba belinkelni a honlapeléréseket,lefordítja az egészet, de a nyelvezet az hagy némi kivánnivalót maga után. Sokszor értelmezhetetlen és nehezen kitalálható miről is írnak, de néha jól jön.
  • Zoli105
    Nagyon szépek csak hát oroszul nem nagyon értek!:S
  • Tadeus2
    Ezen a linken megnézhető, a GZM 7.50 patch telepítése után a játékban szerepeltetett összes tank,páncélautó,hajó,vonat,ágyú,vontatók stb. csak sajnos a repülőkről nincs kép.
    http://blitzunion.ucoz.ru/
    Ugyanitt a patch letöltési helyei is fellelhetők.Ha valakit érdekel a lap alján tovább lapozgathat egyéb érdekességeket felfedezni.
  • Tadeus2
    Gyengék a páncélozott erőim, nem elegendő a tűzerejük és bármelyiket képes kilőni a Vickers tip. géppuska.Ami örvendetes újdonság, hogy alapból tologatható vontatójármű nélkűl a 20mm német gépágyú, ez sem volt eddig.Bár rövid hatótávolsága miatt fedezetlen környezetben a személyzetét
    egy szakasz kúszó gyalogos hamar likvidálja.Inkább védelmi kisegítésre használom fedezékek mögé.
  • Tadeus2
    Szép és ötletes újítás a lövészárkok szélén elhelyezett homokzsákok.
    Sok újtipusú tehergépkocsival lehet találkozni.Előnyére változtak a repülők hangjai.
    Ami nemannyira tetszik az a mesterlövész bénázása, sokszor a fél tárat ellövöldözi, ha van ideje a felfedezése előtt, mire kilövi a kezelőszemélyzetet.
    Az egyik meglepetés amiről megoszlik a véleményem hasznosságában, a tüzérség pontossága. Eddig még nem jellemző a szüntelen körbelövöldözés, 2-4 lövés után telitalálatot ér el.Ez elmondható az aknavetőkre is.
  • Tadeus2
    A pontos teendőket AXON 3359-es üzenetében leírva megtalálod, de csak abban az esetben működik,ha nem írtad át az ailogic.dll fájlt. Ha átírtad,akkor feltételezhetően ngazsi 3374-es üzenete az érvényes.
    3392-es üzeneted alapján menetközben is lehetséges a legújabb javítás telepítése, ami jó hír AXON 3384-es bejegyzésére bár ő inkább a mentésekre hivatkozik.
  • kitt2000
    Mit kell pontosan beírni?
    Hogy kell?
  • kitt2000
    Mentést adni?
    Franciaország Sedan álltam át a 7.50 patch!
  • Tadeus2
    Az első szakasz a Spanyol polgárháború, öt pályából áll. Jelenleg az utolsón Madrid ostroma-nál állok. Ha valaki érdeklődene szívesen megosztom
    az egyes pályákon szerzett tapasztalataimat,ismereteimet.
  • Tadeus2
    kitt2000; Ha nem írtad felül az ailogic dll.-t,a patch.ban lévővel, akkor
    a normál @Win( 0 ) paranccsal át tudod lépni a "hadgyakorlatot". Én is így tettem.
  • Zoli105
    Boldog Karácsonyt mindenkinek :D :)))))
    Axon privi ment !:D
  • gooooliath
    gyerekek kellemes karácsonyi ünnepeket!
  • kitt2000
    A német kampány hadgyakorlat utáni mentést valaki be tudna linkelni!
    A legújabb GZM patch 7.50-hez kénne!

Nem sí kerül átléptetni!
    Ezért szeretném!

Előre is köszönöm!
  • Tadeus2
    Bocsi a második link ugyanaz lett, mellé klikkeltem a helyes cím:
    http://narod.ru/disk/1025232001/GZM_Patch_7.50.rar.html
  • Tadeus2
    Innen tölthető le a legújabb Patch,de borzalmasan hosszú ideig jött le nekem: http://depositfiles.com/ru/files/5kgoxp6fz ird és mond 4óra kellett neki.Itt is letölthetö,lehet hogy gyorsabb lessz: http://depositfiles.com/ru/files/5kgoxp6fz sütiket engedélyezni kell,
    be kell írni a számkódot és klikk a zöldre.
  • Axon
    Rákeresek a neten és ha megtalálom, akkor lehúzom.
    Gondolom, hogy az eddigi mentésekkel akkor nem kompatibilis a játék. Mivel én a 7.20-al kezdtem el, lehet, hogy azt folytatom, bár még nem járok olyan messze, hogy ne kezdjem újra. Mondjuk azt az első pályát kihagynám megint, azt a hadgyakorlatost.
  • kitt2000
    Hol lehet letölteni?

Előre is köszönöm!
  • Tadeus2
    Axon.Feltettem a 7.50-es patch-ot és téliszünetre időzitve elkezdtem az aktív játékot. Első tapasztalatom,hogy rengeteg minden változott.Tanácsot adtam neked az első Spanyol pálya végigviteléhez, de azt kell látnom, hogy lassan nem is hasonlít az eredeti játékhoz.Új épületek,megváltozott
    barrikád kiépítések,és hihetetlenűl pontos ágyútűzelés.Át kell gondolnom az ennek megfelel taktikát.
  • Tadeus2
    Megjelent december elején a GZM7 legújabb javítófájlja a 7.50 patch amely javítja a játékban felfedezett új hibákat, de ezen kivűl is rengeteg újítást tartalmaz, valamint az összes eddigi GZM7 javítást is egyben összegzi ezért a mérete is jelentős 694mb rar.fájlban kibontva 1,89GB!!!
  • ngazsi
    Én meg HRA teszter toborzást tartok
  • gooooliath
    blitzkrieg 1 multiplayer toborozást tartok! várom a jelentkezöket! irjatok
  • gauntka
    Köszönöm a segítséget :)
  • ngazsi
    megnyomod mégegyszer a "0"-t és már vissza is jön a konzol benne a 0
  • gauntka
    Numpad persze be volt kapcsolva:S
  • gauntka
    Nekem annyi problémám van ,hogy ha megnyomom a 0-t eltűnik a konzol, de numpad-nál meg enged számot írni. :S
  • ngazsi
    BK1 Mapeditor : A mapeditorban megnyitott aktuális térképet a mapeditor Tools menüjében lévő Run Blitzkrieg kapcsolóval lehet elindítani közvetlenül az editorból, de csak ha az adott térkép a Blitzkrieg/run/data/maps mappában van elmentve. Az így inditott térképekhez skriptet sem kell készíteni, müködni fog anélkül is.
    GZM7:
    A gzm7 alapértelmezésben a Sztalingrad játék ailogic.ddl-jét használja ennek a dll-nek a kódja a @Password( "Panzerklein" ) helyett a @Password( "www.dtf.ru" ) a többi kódot ezután kell beírni.