Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam csont nélkül ment a Kosovo Sunrise mod. Helyesen adtad meg az alkönyvtári szerkezetet a mods alkönyvtárban? Idemásolhatnád.
Sziasztok!Segitségeteket kérném.Megszereztem a Panzerkrieg játékot cirillbetûs változatban.A problémám az,hogy a Kosovo Sunrise mod-ot hiába másolom a játékba,egyszerûen nem "érzékeli " a mod-ot,pedig már megpróbáltam a data,run mappákban is elhelyezni,ill. megpróbáltam egy mod mappát készitve abban is elhelyezni,de sajnos a játékot elinditva a Kosovo modnak se hire-se hamva a játékban.Valaki segitsen,mert már régóta szeretnék a Kosovo Sunrise játékkal játszani.A segitséget elõre is köszönöm.
Nekem sikerült túljutni rajta!
Szólj ha elakadtál benne!Képel!
Tudjam hol jársz!
Szólj ha elakadtál benne!Képel!
Tudjam hol jársz!
Nem. Azt a feladatot sikerült megcsinálnom amirõl a képet betettem. Igazából nem csináltam semmit másként. Vagy 10-12 alkalommal megcsináltam ugyan úgy, azaz a kis erdei úton elvittem a tankot és a csapatokat a megadott helyre - mivel ez volt a feladat - és egyszer csak nem azt írta ki, hogy sikertelen küldetés, hanem azt, hogy sikeres. Pedig mindent ugyan-úgy csináltam mint elõtte. Most az utána levõ feladatnál járok. Szintén el kell vinni egységeket a megadott pontra egy kis erdei úton. Elvittem már háromszor is, de mindig azt írja ki, hogy sikertelen küldetés. Gondolom majd 12. alkalommal itt is el fogja fogadni.
Átmentél már azon a pályán?
Elnézést, BURNING EARTH 2.
Nem szoktam csalásokat használni, éppen ezért van az, hogy sokszor elakadok, akár hónapokig is, mivel olyankor félre teszem a játékot és egy idõ után újra elõveszem.
mission kursk 2.missio..kész! 4h játék után...1600 sovjet halott..650 német áldozat...

Akkor bocsi, valamit tényleg félreérthettem,nem kicsit.Én is megköszönöm "ngazsi"- nak a fordítás fáradozásait.Kiváncsian várom a a beszámolóidat a játékról, az egyes feladatokat hogyan próbálod majd megoldani? Milyen a játékélmény? Közel 1300 féle egység választható a harcoló feleknél.
Vajon megtudod csinálni szintidõre az idõkorlátozott pályákat "csalás" nélkûl? Nekem néhány esetben használnom kellett, hogy tovább tudjak haladni, szerencsére ilyen tipusú térképbõl alig egy pár található a kampányban.Na és szerinted mennyire "korrekt" a minden ellenséges egység elhelyezkedését láthatóvá tévõ parancs kiadása?
Vajon megtudod csinálni szintidõre az idõkorlátozott pályákat "csalás" nélkûl? Nekem néhány esetben használnom kellett, hogy tovább tudjak haladni, szerencsére ilyen tipusú térképbõl alig egy pár található a kampányban.Na és szerinted mennyire "korrekt" a minden ellenséges egység elhelyezkedését láthatóvá tévõ parancs kiadása?
Félre értettél. Én a 7.20-as verzióval próbáltam ki a magyarítást és eddig tökéletesen mûködött.
Ez gáz, hogy a 7.20 patch(483M😎 nélkûl megy csak magyarosítással. Ez egy összegzõ javítás mely tartalmazza az eddig megjelent minden javítást.Új hangokat,bõröket,tereptárgyakat,egységeket(pl. Hungaryanblitz lovasság) és TÉRKÉPEKET !ad hozzá az eredeti GZM7- hez. Az alapjáték 51! német térképet tartalmaz, ehhez jön még az egységek kicseréléséért vívott egyéb generált ütközetek sokasága. Ha nem az elérhetõ legjobb fegyverekkel töltöd fel a csapataidat esélyed sincs egy erõteljesebb támadás indítására v. kivédésére.
Mivel én még enélkûl a patch nélkûl küzdöttem végig(jelntõs 107 féle változást vezet be)és látom Axon is próbálkozik újra feltelepítem és megint harcra fel!
De hangsúlyozom, elsõsorban AXON részére én a 7.20 javítással frissítem a játékot, ezért szinte biztos , hogy elõfordúlnak majd jelentõsebb eltérések az általa és az énáltalam játszott verzió között.
Mivel én még enélkûl a patch nélkûl küzdöttem végig(jelntõs 107 féle változást vezet be)és látom Axon is próbálkozik újra feltelepítem és megint harcra fel!
De hangsúlyozom, elsõsorban AXON részére én a 7.20 javítással frissítem a játékot, ezért szinte biztos , hogy elõfordúlnak majd jelentõsebb eltérések az általa és az énáltalam játszott verzió között.
Köszönöm a linket!
Ezt töltsd le.
Ez egy rar állomány. Töltsd le, csomagold ki és másold be a Blitzkrieg\Run\data alkönyvtárba.
Ez egy rar állomány. Töltsd le, csomagold ki és másold be a Blitzkrieg\Run\data alkönyvtárba.
Akkor ha jó a magyarosítás akkor így nem tudnátok feltölteni?
Mert nekem nem sikerül!
Mert nekem nem sikerül!
Ha jól veszem ki a feladatból, akkor a megadott helyre kell vinnem a gyalogságot és a tankokat. Ezt csináltam, mégis sikertelen lett a küldetés.
Na így már mûködik. Ki kell szedni a .pak fileból az állományokat és simán felül kell írni velük az eredetieket:

Na az gáz, a következõt kéne megtenni: eltávolítani az utólagos orosz frissítéseket (7.20 patch) ha úgy mûködik akkor az a problem hogy az adott misszió szövegfájlja a javításban frissebb dátummal szerepel.
Négyzetek meg azért jelennek meg mert a betûkészletnél viszont a magyart veszi figyelembe amiben viszont egyáltalán nincsenek orosz karakterek így négyzeteket jelenít meg az orosz betûk helyén. Mellesleg ugyanezt teszi a magyar szövegben ha hosszú dupla-ékezetes betûket használunk, mert ezeket sajnos nem ismeri a betûkészlet amit találtam.
Hogy helyreálljon a rend a következõt kell megtenni: egy egyszerû tömörítõ programmal kibontani a GZM7hunlang.pak fájlt. A kibontott mappákat kell a JÁTÉK/RUN/DATA MAPÁBA másolni. Most nekünk a scenarios mappára kell koncentrálni. A MÁSIK KÉT MAPPA A MAGYAR BETÛKÉSZLETET ÉS A MENÜ FÁJLOKAT TARTALMAZZA ÉS EZEKHEZ NEM SZÜKSÉGES HOZZÁNYÚLNI MIVEL EZEKET A GZM SEM ÍRJA FELÜL A JÁTÉKBAN.
Tehát a scenarios mappában van az összes missió szövegfájlja. Ezeket egyszerûen megnyitjuk a jegyzettömbbel és a mentés másképp paranccsal elmentjük saját magát felülírva, így a fájl új dátummal kerül mentésre. Ha ekkor elindítod a programot akkor már jó lesz mert a program mindig a legfrissebb dátumú fájlokat tölti be akár be van csomagolva akár nincs, éppen ezért nem kell visszacsomagolni! Így ráadásul bármikor átírható az adott küldetés szövege.
Vagy sajnos megpróbálod a frissítések nélkül játszani. sorry HB
Négyzetek meg azért jelennek meg mert a betûkészletnél viszont a magyart veszi figyelembe amiben viszont egyáltalán nincsenek orosz karakterek így négyzeteket jelenít meg az orosz betûk helyén. Mellesleg ugyanezt teszi a magyar szövegben ha hosszú dupla-ékezetes betûket használunk, mert ezeket sajnos nem ismeri a betûkészlet amit találtam.
Hogy helyreálljon a rend a következõt kell megtenni: egy egyszerû tömörítõ programmal kibontani a GZM7hunlang.pak fájlt. A kibontott mappákat kell a JÁTÉK/RUN/DATA MAPÁBA másolni. Most nekünk a scenarios mappára kell koncentrálni. A MÁSIK KÉT MAPPA A MAGYAR BETÛKÉSZLETET ÉS A MENÜ FÁJLOKAT TARTALMAZZA ÉS EZEKHEZ NEM SZÜKSÉGES HOZZÁNYÚLNI MIVEL EZEKET A GZM SEM ÍRJA FELÜL A JÁTÉKBAN.
Tehát a scenarios mappában van az összes missió szövegfájlja. Ezeket egyszerûen megnyitjuk a jegyzettömbbel és a mentés másképp paranccsal elmentjük saját magát felülírva, így a fájl új dátummal kerül mentésre. Ha ekkor elindítod a programot akkor már jó lesz mert a program mindig a legfrissebb dátumú fájlokat tölti be akár be van csomagolva akár nincs, éppen ezért nem kell visszacsomagolni! Így ráadásul bármikor átírható az adott küldetés szövege.
Vagy sajnos megpróbálod a frissítések nélkül játszani. sorry HB
köszönjük,nekünk meg fog felelni!...én most ugyan nem próbálom ki,de el rakom a duncosüvegeim közé! <#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Itt is van a gzm7 fordítás, de mindenki figyelmét felhívom ismételten hogy ez nem egy befejezett munka, sõt! Viszont röhögni jókat lehet majd rajta. Ez kérem a google fordító. http://www.megaupload.com/?d=K7A6ZG7F A letöltés és kibontás után tedd a többi gzm pak fájl közé. A menüt is magyarosítja.
Rendben akkor összeszedem és a napokban feltöltöm.
nos mostmár felismerhetöbb...decemberre kész lessz!
nos ez igaz...majd mindenki magának ki sminkeli a szöveget...szerintem is tedd rá gábor!
Mindenesetre ha azt a zagyvalékot megcsinálnád úgy, hogy be lehessen tenni a játékba, az nekünk nagy segítség lenne, mivel a ciril betûs Igazi zagyvalékból én egy szót sem értek. Már az elsõ pályán el vagyok akadva, mert fogalmam sincs mit is kellene csinálni.
GZM7 7.20 patch ftp letöltés:ftp://80.87.192.31/GZM7/Patches%20for%20GZM7/GZM_Patch_7.20.rar
Másold be a böngészõbe és enter.
A fordítás pedig egyelõre felfüggesztve a HRA nekem fontosabb.
Ott állt meg a történet hogy fordító programokkal lefordítottam az állományok 99%-át de ezeket mind át kell fogalmazni hogy ne zagyvaság legyen. Néhányan elkezdtek segíteni de egy kivétellel senkitõl sem kaptam vissza az elküldött anyagot. No coment .... Viszont hamarosan friss hírek a HRA-ról. <#violent>#violent>
Másold be a böngészõbe és enter.
A fordítás pedig egyelõre felfüggesztve a HRA nekem fontosabb.
Ott állt meg a történet hogy fordító programokkal lefordítottam az állományok 99%-át de ezeket mind át kell fogalmazni hogy ne zagyvaság legyen. Néhányan elkezdtek segíteni de egy kivétellel senkitõl sem kaptam vissza az elküldött anyagot. No coment .... Viszont hamarosan friss hírek a HRA-ról. <#violent>#violent>
- GZM 7 valaki feltudná tenni valahová hogy gyorsabban lehessen leszedni!
-Nekem a javítás vílust jelez nem tölti le!PL ide nem lehetne feltölteni?
-Nekem a javítás vílust jelez nem tölti le!PL ide nem lehetne feltölteni?
mission kursk ...hozzá való kustom* misso! hihetetlen jó! piszok nehézde nagyon hangulatos,az összes tank hangja meg változott..a hangok másak..a lötáv...minden! teljessen más taktikát igényel a játék mint az alap játék! pl..a felderitö repüllögép ha el repül egy területt felett akkor nem mindent lát..igy sokszor azt hinné az ember h a terület tiszta és megindul arra,erre pedig rá szalad egy szakasz katonára...a nehéztüzérségi ágyuknak nincs páncéltörö ereje..igy a tankokat ne mtudjak ki löni...de ami érdekessen sokallok az az is2 az az a stalin 2 tüzereje..azért ez sok!

A saját fórumukon láttam, hogy készítik és már olyasmit is írtak, hogy majdnem kész, viszont már hónapok óta halott a fórum, szóval szerintem elhalt a dolog.
ngazsiék csinálnak rá magyarítást különben...nem tudom hogy álnak vele..lehet bele untak már!..a finest hour blitz 2 pedig hülyeség..sajnálom h nem szóltam elöbb..de ugyis meg nézted volna biztos...üdw
Sajnos a GZM orosz nyelve megbosszulja magát. Már a német kampány elsõ pályáját sem tudtam megcsinálni. A díszszemle után ad feladatokat. Talán ez elsõ 2 vagy 3 olyan, hogy a megadott pontra kell menni a lovasokkal. Amikor elõször irányíthatunk jármûveket, akkor is ad egy feladatot, de nem tudom mit. Odamegyek a jármûvekkel ahol a rózsaszín nyíl van (több idõ nem is nagyon van), majd kiírja, hogy nem teljesítettem a küldetést és kiadja a menüt.
Igazából csak az bosszantó benne, hogy egyrészt keményen ráspannoltam magam, másrészt meg a rapidos letöltés elég körülményes, pöcsörgõs dolog , amivel elég sok idõt el lehet cseszni.
Mindenesetre most élvezem a többi letöltött cuccot.
Mindenesetre most élvezem a többi letöltött cuccot.
Már én is jártam így. Akkor derült ki, mi a játék amikor már lent volt.
Azt javaslom, hogy ezt ne szedjétek le arról az oldalról: Blitzkrieg 2: The Finest Hour
Én leszedtem. Ez nem más mint a Blitzkrieg 2 rip-elt verziója. Le is töröltem.
Én leszedtem. Ez nem más mint a Blitzkrieg 2 rip-elt verziója. Le is töröltem.
Ez egy remek oldal. Azt az utolsó Blitzkrieg részt nem ismerem: Blitzkrieg 2: The Finest Hour
A C & C Generals: Zero Hour van átalakítva. Most töltöm, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Sudden Strike gyûjteményt is nagyon jó az is, a játékot pedig gondolom nem kell bemutatni egy Blitzkrieg rajongónak 😊
A C & C Generals: Zero Hour van átalakítva. Most töltöm, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Sudden Strike gyûjteményt is nagyon jó az is, a játékot pedig gondolom nem kell bemutatni egy Blitzkrieg rajongónak 😊
egy ujabb mód.....kell hozzá a gzm 1.20! ..háát majd egyszer ki próbáljuk...<#wave>#wave><#lama>#lama>
Üdv néked "magyargyerek" Mégis csak sikerûlt regisztrálnom az SWZ oldalra és megnéztem a kínálatot amire felhívtad a figyelmünket. Köszi.
hmm nos nekem talán a misson kursk tetszik legjobban! épp most játszom. Talán azért is tetszik nagyon mert megnövelt a lõtáv benne. így reálissabb szerintem...hanem azért a tankok pontozása az azért kiván némi kiigazitást..pl a stalin 2 (mert a játéknak van egy iron frost nevü kiegészitöje és abban van,,) tüzereje olyan 124 a páncéltörés pedig 224! no ez azért szerintem tul erös...a tigris 1 töl is kb 30 százalékkal erössebb...
Ha jól látom ez egy regisztrációigényes warez oldal innen nem lesz egyszerû letölteni bármit is, hacsak nem tudsz hozzá belépõkódot.
Szerintetek melyik a legjobban sikerült BK1 MOD? akár több is lehet a kedvenc. Én most a Hagelsturm Base Mod-ot telepítettem fel, ebben próbálkozom az Ardennes Offensive 1944 6 küldetéses minikampánnyal.Ami jó az a hatalmas térképek, ami rossz, hogy nehéznek és aránytalannak érzem a játékmenetet és technikai feltételeket.
Nincsenek ágyúim az amerikaiak M1 155mm nehézlövegei meg belövik a fél pályát és érdekes módon igen hamar kilövik a tankjaimat. Ugyancsak hamar áldozatul esnek a páncélöklös támadásoknak is. De a legbosszantóbb, hogy az US.Army M10 Wolwerine és M36 Slugger tipusú páncélvadászai bármely tankomat Panther 5G, Tiger I és Kingtiger még szembõl is egy lövésre felrobbantják.
Nehezíti még a játékot a rövid lõtávolság és kicsi látótávolság.
Szerintem nem ez a legjobb, sõt talán túlzottan is nehézre sikerült.
Valaki próbálta már? Játszott vele?
Nincsenek ágyúim az amerikaiak M1 155mm nehézlövegei meg belövik a fél pályát és érdekes módon igen hamar kilövik a tankjaimat. Ugyancsak hamar áldozatul esnek a páncélöklös támadásoknak is. De a legbosszantóbb, hogy az US.Army M10 Wolwerine és M36 Slugger tipusú páncélvadászai bármely tankomat Panther 5G, Tiger I és Kingtiger még szembõl is egy lövésre felrobbantják.
Nehezíti még a játékot a rövid lõtávolság és kicsi látótávolság.
Szerintem nem ez a legjobb, sõt talán túlzottan is nehézre sikerült.
Valaki próbálta már? Játszott vele?
Sziasztok
Hátha valakinek szüksége van ezekre gondoltam megosztom ha már rátaláltam.
Blitzkrieg Collection Full ISO Collection
Hátha valakinek szüksége van ezekre gondoltam megosztom ha már rátaláltam.
Blitzkrieg Collection Full ISO Collection
hát egy kis változatóság nem árt!Unalmas mindig ugyanazokkal lenni😞
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
bár még mindég ne mértem mit is akarsz kezdeni ezekkel az egységekkel?!