3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#3453 Ezen az oldalon van a link.
Érdekessége, hogy egyben van fent a 3,5 gigás file és nem darabokban, mint más ingyenes tárhelyeken. Nekem simán leszedte a firefox letöltője, pedig az még a megszakadt letöltéseket sem tudja folytatni. Viszont mint említettem, nekem kb. 20 óra alatt jött le, mivel az ingyenes letöltési sebesség limitálva van. -
gauntka #3452 Hali!
Bocsi, de belinkelnéd? :) -
#3451 keresgélve a neten, rátaláltam a GZM 7.51-es verziójára. Elkezdtem letölteni. Kb. 20 órán át jött és magam is meglepődtem, mert letöltöttem egy 3,5 giga méretű cédéképet (.iso-t). Majd ezután kellemes meglepetés ért. A cd-kép, egy teljes értékű telepítőt tartalmaz. Feltelepíti a Blitzkrieg játékot, amelyben már benne van a teljes GZM 7.51-es mod. Tehát nem kell semmi mod telepítéssel és patch-elgetéssel pöcsörögni. Készen kapjuk a teljes játékot a moddal. -
#3450 Ja bocs nem olvastam el elég figyelmesen. Sorry... -
#3449 Numpad + illetve - billentyűzettel lehet a játék sebességét állítani. -
#3448 A probléma a következő: ASUS laptopon egyik Blitzkrieg sem működik rendesen. Bármit csinálok, túl gyors az egész játék, mintha a sebesség + 10 -re lenne állatva, pedig 0-n van. Emiatt játszhatatlan, bár a dual core patchet feltettem, nem javított a problémán
Előre is köszi a segítséget! -
Tadeus2 #3447 Gondolom mindenki keményen nyomja a játékot azért van ilyen nagy "csend" úgy kb. 2 hónapja. Pedig azért a háttérben zajlik az élet. Először is én magam most a GZM legfrissebb verziójának a szovjet kampányát játszom végig. Sok meglepetést okoztak a pályák érdekesek, változatosak,nagyok és nehezek.
Friss!!! Megjelent a legújabb GZM 7.5 kiegészítő a Kamenents-Podolsky küldetés:
5 maps chapter
Map Size: various
Player Side: Germany
AI:USSR
Year: 1943-44.
letöltőlink:http://www.mediafire.com/?95n66daqq7q3nbx
Figyelem!! Ez is már létező verzió átkonvertált változata,de a fejezet átalakítás nem teljesen bevizsgált, azaz nem játszották még végig így hiba lehetséges benne. -
diplo #3446 Egyébként köszi Neked is,hogy próbáltál segiteni. -
diplo #3445 Szia kovajani!A sakktáblaeffektust végülis úgy sikerült kiküszöbölni,hogy a Burning Earth1 játékba bemásoltam a Burning Earth2-t. -
kovajani #3444 Diplónak.
Nekem is volt hasonló tünetem, a Blitzkrieg Settings-nél található video beállitásoknál tudtam kiküszöbölni a sakktáblát. Ezt-szerintem- a videokártya tulajdonságai befolyásoják. Egy próbát megér. -
kovajani #3443 Próbáld meg a következőt: Jobb katt az üres monitor képernyőre,bejön egy kis ablak, ott bal katt a Tulajdonságok-ra,majd fent a Beállitások-ra. A bejövő ablakban a Képernyő bontásnál-bal alsó résznél- a nyilat húzva jobbra-balra lehet a képernyő bontást állitani. Én pl. az 1024x768-at használom. -
kitt2000 #3442 Kérnek egy segítséget!
Új a monitorom és a képernyő felbontást szeretném megkérdezni hogy hol lehet beállítani mert a menüből nem indul el a játék menüje és nem tudom beállítani?
GZM 7.50 nyomom!
Előre is köszönöm! -
Tadeus2 #3441 elnézést lemaradt a link:
http://ifolder.ru/23097935 -
Tadeus2 #3440 Április 13.-án kerűlt fel az orosz fejlesztői oldalra a GZM 7.50 legújabb
Panzeralarm nevű MOD-ja mely 27! missziót tartalmaz.Ez már régebbi pályák
GZM kompatibilissá tett verziói.Telepítés a szokásos Mod-on.Jó szórakozást! -
gooooliath #3439 de vajon miert ilyen gyenge felbontasban tolti fel a kepeimet?.. -
gooooliath #3438 -
gooooliath #3437 -
gooooliath #3436 mission kursk custom missio....h'tha valaki kedvet kap egy kis b1-hez!
ime a kepek:
pak 43 a 2vh legjobb panceltoro lovege!
-
diplo #3435 Szia!Köszi a választ,valóban van skin csomag letöltve,és megpróbálom a burning earth2 skin csomagot is fellelni valahol. -
gooooliath #3434 az azért van mert azoknak az egységeknek nincs skinjük a pályára...esetleg keress rá ugy hogy **burning earth 2 skins** és töltsd le valahonnan! Nincs esetleg rajta neked valami skin csomag ami zavarja a játékot? -
diplo #3433 Sziasztok!Segitséget kérnék,mégpedig azért,mert letöltöttem a Burning Earth 2 modot,de amikor betöltődik az első pálya,akkor a legtöbb egység saktáblaszerűen fekete-fehér kockásan jelenik meg.Mi lehet a probléma?Ha valamelyikőtök tudna segiteni nagyon megköszönném. -
Zoli105 #3432 oké olvastam :) bár még mindig nem tudom megkülönböztetni a két tankot !:S Mne of Warban mind a kettő egyforma, csak páncélzatban különböznek !:) -
gooooliath #3431 kv 85! ....irtam privát üzenetet olvasd el... -
Zoli105 #3430 IS1-es vagy Kv 85 !? -
Zoli105 #3429 Na vagyok :) hát Vasárnap , vagy szombat melyik legyen !?:) -
gooooliath #3428 zoli itt vagy még? desert rats próba mehet akkor? -
gooooliath #3427 elkészült...
-
Zoli105 #3426 jó lenne(és mikor?) :) bár még embert sem láttam aki játszik vele :S -
gooooliath #3425 ööö...a desert rats az esetleg érdekes lenne...de nekem kalóz verzióm van..kérdés h müködne e a multiplayer... -
Zoli105 #3424 Üdv mindenkinek !
Azt szeretném kérdezni hogy valakinek nincs e kedve multizni a D-dayyel vagy az Afrika Korps vs Desert Ratssal !?:)
Mert nem tudtam még ezt kipróbálni :S -
Tadeus2 #3423 Győzelem! és siker, végigjátszottam a GZM7 "Schlachtfeld Europa" című kiegészítő Mod-ját.Minden pálya ismeretlen volt ezért nagy élvezet volt végigharcolni őket.Vártam,de hiába és ez az egyetlen negatív dolog amit megudok említeni, hogy nem voltak városi harcok. Pedig egy jó kis berlini csetepaté nagyon bejött volna nekem.Az utolsó csata igazán keményre sikeredett,egymástól messze eső helyeken hatalmas szovjet offenzívák követték egymást,sikeres kivédésük kemény munka volt. -
kovajani #3422 Az előzőnél az első helyesen:
http://kep.psharing.com/483771.jpg
-
kovajani #3421 Hello!
Innen elég sok mindent lelehet tölteni!
http://cid-27631bc4ef2b7047.skydrive.live.com/home.aspx
URL]http://kep.psharing.com/483771.jpg[/URL]
-
#3420 Igen erre az utóbbira gondoltam az ifolderes letöltésre. Tényleg bonyolult elsőre, de azért sikerült és letöltöttem a Schlachtfeld Europa-t. -
Tadeus2 #3419 Az ifolder oldalról úgy tölthetsz le, hogy a fájl részletezése alatt lévő szövegben egy vastagon szedett és aláhúzott "сюда" szót látsz erre klikkelj rá.Innen továbblép egy új oldalra, ahol midig a jobb oldali oszlop első nagybetűs-kiemelt és aláhúzott szövegére kell kattintani.Majd újra továbblép de ekkor már a képernyő jobb felső sarkában megjelenik a visszaszámláló,(30mp) letelte után ismét új kép jelenik meg ahol a fehér négyzetben lévő karaktereket be kell írni a pirosszegélyű négyzetbe és klikk az alatta lévő szóra.Ezután márcsak az újra megjelenő kezdőoldalon a "Ссылка для скачивания файла:" szövegrész alatt találod a letöltésre váró fájlt.
Tudom ez kissé bonyolúltnak tűnhet első olvasatra, de Blitzkrieg letöltésekhez szinte kivétel nélkűl ez (is) van és ez ingyenes.Nekem sem ment mindjárt, de már megtanúltam .
Ha kérdésed van, esetleg nem megy akkor jelezd.
-
Tadeus2 #3418 A GZM_Patch_7.50.1.rar páncélos javítást gyorsító fájl esetén a megjelenő nagyméretű számokat kell beírni az alatta lévő kis négyzetbe majd a zöld keretben lévő "Скачать" szóra kell klikkelni ezután új oldal jelenik meg ahol a "Скачать файл" szöveg alattláhúzottan ott a letöltendő fájl, klikk és már jön is le.
-
#3417 Hogyan kell arról az oldalról letölteni? Minden ciril betűs, nem értek belőle semmit. -
Tadeus2 #3416 És máris egy újabb biztató hír a GZM rajongóknak. Elkészült egyenlőre csak a Szovjet-kampány eléggé hézagos-részleges angol fordítása, remélhetőleg folytatják és lesz a Német hadjáratok esetében is.Néha nagyon kellene a feladatok teljesítéséhez. -
Tadeus2 #3415 Újabb javítás érkezett!
A GZM 7.5 verzió használatakor sok panasz érkezett a sérült páncélosok rendkívül lassú javítására, ill. a javítóautók gyors kimerülésere és lassú feltöltésére. Ennek kijavítása képpen jelent meg a legújabb patch. amely mindössze 350kb. Letölthető innen: http://narod.ru/disk/2170939001/GZM_Patch_7.50.1.rar.html
Semmi mást nem befolyásol a játékban,tovább vihető a játék.Hogy valóban gyorsít-e arról megoszlanak a vélemények. -
Tadeus2 #3414 SZENZÁCIÓ!
Nem a legfrissebb, de szuper! A GZM 7 kiegészítő kampányt kapott, a "Schlachtfeld Europa" cím alatt amely az eredeti német verzió GZM kompatibilissá átkonvertált 30! pályás kampánya. Ez külön MOD a GZM-en belűl!!! Tehát úgyanúgy kell telepíteni mint az eredeti játékhoz tartozó
MOD-okat, külön MOD-mappába. Letölthető innen: http://ifolder.ru/20714391
Jelentek és láthatóan folyamatosan érkeznek még további szóló pályák és rövidebb kampányok is de messze ez a legjobb.